har jeg noen gang..

Jeg fant dette morsomme innlegget på bloggen til Marthe Borge, og tenkte jeg skulle stjele det litt ;-) Synes det er så moro å svare på sånne typer innlegg, og ikke minst la dere bli enda litt bedre kjent med meg!
 Skulket skolen? Ja, det har jeg. Det siste året jeg hadde nå så hadde jeg så mye fri noen dager, og kanskje èn time med for eksempel norsk. Da var det noen ganger jeg droppa den timen. Men, jeg fikk faktisk ikke fravær. Yay! 

Hatt et kallenavn? Bestevenninna mi, Amanda, kaller meg "fek". Det er en lang historie, og jeg tror ikke noen av oss vet hvorfor. Men det hadde noe med at det ble en autokorrektur i en melding. Vennene mine fra ungdomsskolen kaller meg som regel for "IE". Jeg heter jo Ingrid Elise, så helt siden ungdomsskolen har det vært et kallenavn blant mine venner. 

Møtt en kjendis? Ja, mange ganger! Jeg har møtt en del kjendiser når jeg har vært i Oslo for å dra på et arrangement for tvillingene. Men jeg har ikke akkurat tatt bilder og snakket så mye med de - jeg lar de være i fred på sånne ting :-) Men jeg måtte ta bilde med Sophie Elise da jeg møtte henne!! Vært på TV eller radio? Ja, jeg var på nyhetene i Møre og Romsdal en gang for en del år siden. Ellers tror jeg ikke at jeg har vært noe mer på verken TV eller radio. 

Jukset på en prøve? Ja, èn gang. Det var på barneskolen og vi skulle ha gloseprøve. En venninne og jeg skreiv ned glosene på pulten før prøven, men ble ferska av læreren. Begge var like rød i trynet for å si det sånn og måtte unnskylde oss til læreren. 

Vært våken i 24 timer? Nei, det tror jeg ikke. Hadde jeg nok aldri klart. 

Ved et uhell sagt "jeg elsker deg" til en person? Det har jeg faktisk ikke gjort. Har ment det når jeg har sagt det, og jeg har alltid sagt det bevisst. Sovet i skogen, under åpen himmel? Nei, men jeg har sovet på terrassen hjemme under åpen himmel. Hadde en sommer hvor jeg lå der så og si hver eneste natt. Faktisk ganske deilig, men nå har fobien min mot insekter tatt sånn over at jeg aldri kunne gjort det. 

Fått en farlig allergisk reaksjon? Har ingen allergier, så nei, heldigvis :-)

Blitt avvist etter en sjekkeseanse? Jeg har aldri vært en person som sjekker opp gutter, jeg er mer den sjenerte typen og lar praten gå på melding eller noe, haha. 

Kalt kjæresten for feil navn? Ikke som en annen gutt sitt navn, men jeg har kalt Erling for både mamma og pappa og Oliver (tanteungen min). 

Grått i offentligheten i voksen alder? Mange ganger, haha! Jeg tråkket på en veps når vi var på Gran Canaria i fjor, og da måtte jeg gråte litt. Så folkene som var rundt hentet jo livvakt og hele pakka og laget en del oppstyr rundt det, hehe. Også gråt jeg av stolthet da Marcus og Martinus kom på scenen her i Ålesund :-) 

Brukket et ben? Nei, utrolig nok. Ikke en finger en gang! Men har forslått foten og et par fingre noen ganger. Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg? Nei, det tror jeg nok ikke at jeg har gjort, heldigvis, haha!

Holdt eller klappet et vilt dyr? Telles villkatter?

Melket en ku? Jeg er veldig usikker på denne, for jeg kan ha gjort det - men jeg tror nok ikke det. 

9 kommentarer

Postet av: Hege Kristin
Dato: 25.08.2017 Klokken: 21:35 - http://www.hegekristin.blogg.no


morsomt innlegg :D
Postet av: Ingrid Elise
Dato: 25.08.2017 Klokken: 21:45 - http://ingridkaggerud.blogg.no/


Hege Kristin: :D
Postet av: lisebrevik
Dato: 25.08.2017 Klokken: 22:16 - http://lisebrevik.blogg.no


Kjempefint og morsomt innlegg :D God helg!
Postet av: Ingrid Elise
Dato: 25.08.2017 Klokken: 22:25 - http://ingridkaggerud.blogg.no/


lisebrevik: God helg <3
Postet av: Nina
Dato: 25.08.2017 Klokken: 22:47 - http://livetmitt93.blogg.no


Artig innlegg:)låner jeg om jeg kan?
Postet av: Ingrid Elise
Dato: 25.08.2017 Klokken: 22:51 - http://ingridkaggerud.blogg.no/


Nina: Så klart <3
Postet av: Kathrine Skaug
Dato: 25.08.2017 Klokken: 23:30 - http://kathrineskaug.blogg.no


Så artig innlegg! Moro å bli litt bedre kjent med deg :)
Postet av: Ingrid Elise
Dato: 26.08.2017 Klokken: 11:24 - http://ingridkaggerud.blogg.no/


Kathrine Skaug: :-)
Postet av: Victoria Grøtting
Dato: 26.08.2017 Klokken: 00:06 - http://victoriagrotting.blogg.no


Så kjekt et innlegg! Hahah, kaldt kjæresten min pappa senest i går.. Sikkert fordi de begge har samme navn noe som var helt rart i starten ;p
Postet av: Ingrid Elise
Dato: 26.08.2017 Klokken: 11:24 - http://ingridkaggerud.blogg.no/


Victoria Grøtting: Haha, ja den kan være utfordrende!

Skriv en ny kommentar