hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

vi har det best inne

  • 05.09.2017, 20:20

Verken Luna eller jeg satte særlig pris på drittværet som ankom i dag. Luna må jo ha en tur uansett vær, og jeg har aldri sett Luna så deppa for å måtte gå på tur. Hun bruker jo vanligvis å løpe langt foran oss så langt båndet rekker, og stoppe å vente til vi når henne igjen før hun løper videre. Hun er så lykkelig på tur, men i dag var hun rett og slett sur, haha! Vi har det definitivt best inne, akkurat i dag :-) Det ble rett i dusjen på denne frøkna, og nå sitter hun i buret for å tørke litt og synes livet er fryktelig, rett og slett, haha! 

Jeg skal jobbe en del framover, men vil uansett ha tid til bloggen. Har fri et par dager nå, bare for å ha litt tid til det nye kameraet. Jeg skal finne ut om de forskjellige funksjonene, og hvordan jeg kan få de beste bildene. Jeg prøvde meg litt i dag, men jeg er veldig forsiktig med det, og turte derfor ikke å ta det så mye fram når det regnet så fælt. Men, det ble som det ble! Det er iallfall mer liv i disse bildene enn det var i bildene som ble tatt med speilrefleksen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg mekke sammen ei pizzadeig og senere skal vi vel bare nyte den deilig pizzaen og litt Dexter, kanskje? Vi har jo allerede kommet til sesong 3, og vi startet for bare et par uker siden. Når vi først setter det på, ser vi gjerne både fem og seks episoder - hvorfor ikke? ;-) Vi snakkes i morgen, fine! Det er godt å være tilbake♥

Hva skal du gjøre i kveld?

6 Kommentarer

Victoria Larsen

05.09.2017 kl. 21:24
Å, så fine bilder!! Er på kjørerur :-)

Ingrid Elise

05.09.2017 kl. 21:25
Victoria Larsen: tuusen takk <3 skal du langt da? :D

Janne Haukom Breland

05.09.2017 kl. 21:44
Hehe, i regnvær er det best å være inne :-) Har to firbeinte selv som nærmest nekter å gå ut i regn eller snøvær. Kos deg masse i kveld.

Ingrid Elise

05.09.2017 kl. 22:30
Janne Haukom Breland: Godt at det ikke bare er mi frøken som er kresen ;-) Takk det samme!

livetmitt93

06.09.2017 kl. 15:38
fine bilder :) men best og være inne da:)

Ingrid Elise

06.09.2017 kl. 16:07
livetmitt93: Ja, akkurat den dagen var det nok det beste :-)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no