hits

Publisert den 09.09.2017 - Hverdag

lørdaan

God formiddag, dere! I skrivende stund sitter jeg ved spisebordet og har nettopp spist frokosten min. Yes, det er late dager for tiden - og forhåpentligvis er det snart slutt på det. Jeg må komme inn igjen i den gode rutinen jeg hadde før jeg ble syk forrige helg. Da dro jeg på trening hver dag før kveldsvakt, og hver dag etter en tidligvakt. Jeg spiste smoothie med frisk frukt og havregryn til frokost, mens nå sitter jeg å hiver i meg fine rundstykker med Nugatti på. Hjelp. Jeg fikk masa meg fram til at Erling tok noen bilder av meg utenfor huset. Han synes ikke det er så kult, for han har vel bedre ting å bruke tiden sin på. Men han ble med ut hele to ganger fordi jeg ikke ble helt fornøyd. Thanks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.. t-skjorte fra Monki og bukse fra Monki

Jeg var litt over gjennomsnittet nervøs for den videobloggen, og i det jeg spilte den inn hadde jeg ingen tanker om at jeg faktisk skulle legge det ut. Men etter litt klipp her og der så ble det YouTube-vennlig til slutt, gitt. Nå skal jeg bare gå en tur og chille før jeg må dra på jobb. Denne helga er det egentlig helt ok med arbeidshelg. Det gjør liksom ingenting. Gleder meg bare til i morgen for da skal jeg spise GRILLMIDDAG hos pappa. Det blir nok høydepunktet av uka. 

I kveld skal jeg se reprise av Skal Vi Danse på Sumo, og spise noe digg. Tror kanskje jeg skal forberede en deilig smoothie eller noe til kvelden. Eller kanskje jeg stikker og trener. Who knows. Vi snakkes iallfall senere, fine!

Hva gjør du i dag?

2 kommentarer

livetmitt93

09.09.2017 kl. 12:59
god lørdag :)

Ingrid Elise

09.09.2017 kl. 13:00
livetmitt93: Takk det samme :-)

Skriv en ny kommentar