hits

Publisert den 10.09.2017 - Tanker

in my memory box

Jeg smiler litt igjen, dere! Frøkna trengte seg bare en liten blund. Ikke at den var så god siden jeg drømte at noen kastet edderkopper på meg og jeg freaket ut. Husket det først når jeg våkna senere. Da blir jeg litt flau egentlig, for jeg var så og si våken når det skjedde, men var langt i fra klar i øyeblikket. Over til noe annet: jeg har en liten minneboks hvor jeg samler alle ting som betyr/har betydd noe for meg. Jeg elsker å sitte å se i denne esken. Jeg har alt fra russekort fra venner, uldtralydbildene av meg, konfirmasjonstalen som mamma og pappa holdt til meg, billetter og masse gamle bilder. Jeg har også beholdt en ring jeg arvet fra farmor når hun døde. Den passer ikke til fingeren min, men det er uansett noe fint å beholde. Er det av interesse at jeg lager en liten videoblogg mens jeg sitter og titter gjennom denne eska? Da kan jeg fortelle litt om de forskjellige tingene jeg har beholdt, og dele litt mer personlig med dere - det hadde vært fint.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Selena Gomez billettene gjør meg bare trist, egentlig. Jeg skulle jo på konsert sammen med Erling i oktober i fjor, men hun ble syk og måtte avlyse. Det var som å få drømmen knust. Jeg skulle liksom få se mitt største idol, fremst! Men, til syvende og sist ønsker jeg at hun skal holde seg frisk og det er bra at hun faktisk klarer å avlyse så mange konserter på grunn av sykdom. Det kan ikke føles særlig bra og skuffe så mange fans. Èn ting er iallfall sikkert - og det er at jeg skal møte henne eller se henne på en konsert en dag i løpet av livet mitt :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

______________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg krype under teppet, sette på noe dårlig på TV-en og strikke litt. Jeg har vel kanskje nevnt at jeg strikker en genser? Jeg skal faktisk snart begynne på armene, og da er det bare svisj så er den ferdig! Kanskje jeg får en ferdig strikkagenser til julen kommer? Det er det jeg jobber for, men først må jeg hjem til mamma for å komme i gang med armene. Jeg kan å strikke, men det er det eneste. Jeg kan ikke noe om å legge opp eller strikke mønster. Jeg utfordrer meg selv ved å måtte bytte farge på tråden ;-) Det holder for meg enn så lenge! Målet er å bli en strikkemaskin som mamma. Luna skriker etter oppmerksomhet her, noe som tyder på at jeg må legge bort macen. 

8 kommentarer

Stine Sophie Lundsrud

10.09.2017 kl. 19:39
Ser ut som du har masse fine minner der :) Ønsker deg en fin søndag :)

Ingrid Elise

10.09.2017 kl. 19:47
Stine Sophie Lundsrud: Ja :-) Takk det samme!

Hege Kristin

10.09.2017 kl. 19:54
så smart :D

Victoria Grøtting

10.09.2017 kl. 20:13
Slik må jeg også gjøre fremover! Spare på mye koselige minner så man kan se tilbake på tiden senere! :D

Ingrid Elise

10.09.2017 kl. 20:36
Victoria Grøtting: Jeg er så glad for at jeg begynte med det og får stadig nye minner og legge i :-)

Malin H

10.09.2017 kl. 21:32
Så koselig :D

livetmitt93

11.09.2017 kl. 09:26
flotte minner <3 takk for tips:)

Ingrid Elise

11.09.2017 kl. 10:02
livetmitt93: :-)

Skriv en ny kommentar