hits

Publisert den 10.09.2017 - Hverdag

ukens viktigste gjøremål - celleprøve, kosthold og trening

Den kommende uken vil være en uke hvor jeg gjør ting som skulle blitt gjort for lenge siden. Det er ting jeg har utsatt lenge, men det har virkelig lagt på skuldrene som flere kilo. Denne uken skal jeg gjøre noe med det, og forhåpentligvis får jeg ting til å skje allerede denne uken. Hvis ikke så har jeg iallfall kommet i gang! Jeg har blitt mer og mer opptatt av helse og framtiden min. Jeg ønsker å være mer obs på miljøet jeg er i, hva jeg spiser og hvilken livsstil jeg har. Jeg vet at jeg bare er 19 år enda, men det vil være vanskeligere å ta tak i noe sånt senere i livet. 

♥ Jeg skal bestille time med fastlegen min for en vanlig sjekk, og videre henvisning for å ta celleprøve. Jeg har gått mye fram og tilbake i meg selv når det kommer til dette, mest fordi jeg er nervøs for selve testen - og ikke minst fordi jeg er nervøs for resultatet. Det er ikke sikkert at de ønsker å ta celleprøve på meg når jeg bare er 19 år (du blir innkalt når du er 25 år), men jeg håper at de vil gjøre det. 

♥ Jeg skal teste ut et plantebasert kosthold. Dette vil jeg snakke litt mer om senere. Kanskje i en videoblogg? Jeg har tenkt mye på det, og det er noe av det jeg skal sjekke hos legen - om kroppen min vil takle å kutte ut kjøtt. Nå er ikke dette noe permanent foreløpig, men noe jeg skal teste i en liten periode. 

♥ Jeg skal ikke nøle med å dra på trening. Jeg skal bare gjøre det! ​Just do it? Det er jo helt klart vanskelig å komme over dørstokkmila, men jeg skal komme inn i en god rutine denne uka. Har en del tidligvakter, som gjør at jeg kan dra på trening etter arbeid. 

♥ Jeg skal lage den alt for lenge utsatte pastasalaten. Hvor genialt er det ikke å lage en bolle med pastasalat og sette i kjøleskapet? Har jo niste iallfall tre dager! 

♥ Gå enda flere turer med Luna. Jeg burde kanskje starte med å legge meg tidligere og stå opp tidligere enn vanlig? Da kan jeg få tid til å gå en litt lengre tur med Luna før en eventuell arbeidsdag! 

♥ Slappe enda litt mer av. Jeg har en tendens til å måtte finne på noe hele tiden. Har jeg en fridag drar jeg fort ut for å møte både familie og venner og selv om det er sosialt så tar det litt på også. Har en èn fridag, så burde jeg bruke den på å slappe av og nyte. ​Tror dere jeg klarer alt dette?

4 kommentarer

Hege Kristin

11.09.2017 kl. 00:44
håper du får gjort alt <3

Ingrid Elise

11.09.2017 kl. 10:02
Hege Kristin: Det håper jeg også :-)

livetmitt93

11.09.2017 kl. 09:23
dette klarer du <3

Ingrid Elise

11.09.2017 kl. 10:02
livetmitt93: <3

Skriv en ny kommentar