hits

Publisert den 11.09.2017 - Hverdag

har jeg tenkt å stemme?

Jeg er jammen ikke helt inne på YouTube enda, merker jeg. Jeg har filmet i hele dag for å lage en vlog av denne dagen, men hele greia gikk mildt sagt rett i dass. Den ble rett kjedelig og mye ble bare tull når jeg skulle redigere. Try again next time. En vlog skal dere få, men jeg får heller prøve igjen en annen dag. Nå har jeg fri i tre dager, og da kan jeg prøve igjen. Min dag har bestått av forsovelse, Luna, trening, stemming og rydding. Nå skal jeg bare slappe av, strikke og se på dokumentarer på Netflix. "En morders sinn" står på planen.

Jeg nevnte i går at jeg skal prøve ut et plantebasert kosthold, og det skal jeg snakke litt mer om. Jeg poster et innlegg om det senere i dag. Når det kommer til fakta med fordeler og ulemper ved plantebasert kosthold så er så og si tom, men jeg har mine grunner. Jeg har bestilt legetime i dag også, for en skikkelig sjekk. Det er lenge siden og jeg vil bare vite at alt står bra til i kroppen min. Håpet er å bli sendt videre til en gynekolog som vil ta celleprøve på meg, men det er ikke sikkert siden jeg fortsatt er så ung. Kryss fingrene for meg, vil gjerne sjekke meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg nevnte over så stemte jeg, faktisk, i dag. Jeg trodde helt ærlig at jeg ikke kom til å gjøre det. Når familien har spurt meg om jeg skal stemme så har jeg bare trekt på skuldrene og lurt på hvorfor jeg skal gjøre det når jeg ikke aner hvem jeg skal stemme på. Men så ga søsteren min et ganske godt råd som jeg vil gi videre til dere andre førstegangstemmende: Hvis du er fornøyd med hvordan ting er i dag politisk så kan du vel bare stemme for 4 år til med den samme regjeringen? Jeg har iallfall stemt i dag, og jeg håper du også gjør det. 

På onsdag skal jeg teste ut noe nytt. Søsteren min har drevet med Tupperware, og ville så gjerne at jeg også skulle prøve. Så på onsdag skal jeg holde party (det er så rart å si/skrive) og har invitert en del - heldigvis kommer de fleste også! Det går naturligvis mest i mammas venner, siden mine ikke er like husmor som meg ;-) Haha. Ellers jobber Erling sent i dag, så da er det bare meg og Luna foreløpig. Skal finne noe digg å spise snart, for jeg er sulteen. I morgen får jeg lønning, hurra! Jeg har aldri jobbet så mye som jeg har gjort i august, så dette blir en av de største jeg har fått. Men så var det også den første måneden i friåret mitt, så kanskje jeg kommer til å fortsette å få så mye i lønn framover? Hadde ikke vært så ille det, altså. September-lønna blir god den også, ser jeg. Denne mandagen kan ikke gå fort nok!

8 kommentarer

Hege Kristin

11.09.2017 kl. 16:40
så bra at du har stemt :D det har jeg også <3

Ingrid Elise

11.09.2017 kl. 16:46
Hege Kristin: Så flott <3

Fredrikke Gustavsen

11.09.2017 kl. 17:23
Åhh for noen øyne du har, såå fine! Lykke til hos legen forresten, bra du ser viktigheten ved å sjekke seg <3

Ingrid Elise

11.09.2017 kl. 18:43
Fredrikke Gustavsen: Tuusen takk for hyggelig kommentar!<3

livetmitt93

11.09.2017 kl. 17:38
bra du har stemt :)

Ingrid Elise

11.09.2017 kl. 18:43
livetmitt93: :-)

Malin H

11.09.2017 kl. 19:10
Tenkte å prøve noe nytt jeg også, så jeg skal være med Gro på Tupperware partyet, så da ses vi :D Har aldri vært på noe sånt før, haha, så blir gøy å sjekke ut!

Ingrid Elise

11.09.2017 kl. 20:45
Malin H: Heey! Såå gøy :D Da sees vi der <3

Skriv en ny kommentar