morgenstund har gull i munn

Jeg har så mange fine morgener. Selv om det verste jeg vet om er å stå opp siden senga frister mer, så får jeg så gode morgener. Å få hund for eksempel er det beste valget jeg har tatt, tror jeg. Det å starte morgenen med frisk luft er absolutt ikke feil, og det gjør noe med kroppen resten av dagen. Hadde vi ikke hatt Luna, hadde jeg heller ikke gått ut av døra på kanskje hele dagen? Jeg har også tiden til å lage meg en deilig frokost som metter. Frisk frukt og havregryn er så godt, med et glass iskaldt eplejuice til. Det er godt og mettende, og SUNT! Smoothie er det jeg lager meg stort sett hver dag til frokost, siden jeg er så fryktelig lei av brødskiver nå. Da ender jeg bare opp med Nugatti, og det ønsker jeg ikke. Her er ingrediensene jeg har brukt. Kjapt, sunt og veldig enkelt :-)

Rema 1000 fruktmix med mango, banan og ananas ♥ vaniljeyoghurt ♥ to ferske bananer ♥ havregryn
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok meg god tid på badet med musikk jeg liker på full guffe mens jeg sminket meg. Jeg fant fram klær for dagen, danset litt og hadde det egentlig bare helt toppers. Det er den perfekte måten å starte dagen på, spør du meg! Nå må jeg komme meg ut døra, jeg skal møte mamma på kjøpesenteret. Jeg har en del ærender før morgendagen, og jeg fikk jo endelig lønn i dag! Hurra! Så nå er alle regninger betalt, og resten er satt på sparing til ferien! Vi snakkes senere, dere!

7 kommentarer

Postet av: Victoria Larsen
Dato: 12.09.2017 Klokken: 12:34 - http://viccctoria.blogg.no/


For en herlig stemning!! Ser kjempe godt ut :-)
Postet av: Ingrid Elise
Dato: 12.09.2017 Klokken: 13:34 - http://ingridkaggerud.blogg.no/


Victoria Larsen: Det var det også!
Postet av: livetmitt93
Dato: 12.09.2017 Klokken: 14:14 - http://livetmitt93.blogg.no


nam:)
Postet av: Ingrid Elise
Dato: 12.09.2017 Klokken: 14:53 - http://ingridkaggerud.blogg.no/


livetmitt93: :-)
Postet av: lisebrevik
Dato: 12.09.2017 Klokken: 15:01 - http://lisebrevik.blogg.no


Da vet jeg at jeg skulle ha fått meg hund også slik at jeg har kommet meg opp om morgenen, haha! Bare så synd at g ikke får ha hund her i leiligheten eller dyr generelt. Hater husregler noen ganger..
Postet av: Ingrid Elise
Dato: 12.09.2017 Klokken: 16:57 - http://ingridkaggerud.blogg.no/


lisebrevik: åh! Vi var heldig på den. I utgangspunktet var ikke dyr tillatt hos oss heller, men etter litt mas og en god avtale om at det ble en tispe og ikke en hannhund så gikk det fint! Grunnen er at de selv har tre tisper, og det ville blitt vanskelig om vi hadde en hannhund på avveie da ;-)
Postet av: Hege Kristin
Dato: 12.09.2017 Klokken: 18:49 - http://www.hegekristin.blogg.no


det så godt ut :D
Postet av: Ingrid Elise
Dato: 12.09.2017 Klokken: 19:14 - http://ingridkaggerud.blogg.no/


Hege Kristin: Det var det også!

Skriv en ny kommentar