hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

Min Periode - følg med, jenter!

  • 28.10.2017, 23:05

- innlegg i samarbeid med Min Periode

God lørdagskveld, dere! Jeg regner med de aller fleste er ute og feirer Halloween i kveld? I kveld vil jeg dele en liten gladnyhet til alle jenter der ute! Mange jenter synes det er pinlig første gang menstruasjonen melder sin ankomst - enda pinligere er det å måtte løpe til butikken for å kjøpe ting som bind, tamponger og ikke minst... smertestillende. De aller fleste har måttet ty til kriseløsninger mange ganger, og vi alle vet hva det ender opp med. Så hvorfor ikke bare sikre seg, og få levert alt på døren til det forventede besøket av Tante Rød? Min Periode har kommet med et utrolig smart konsept for oss jenter, der du kan velge hvor ofte du skal ha pakken din, velge hvilken pakke du vil ha, velge type, merke og antall og få den levert i postkassen den 1. hver måned! Det beste av alt? Det er ingen bindingstid og du kan pause akkurat som det passer deg. Menstruasjon skal jo ikke være flaut, det er helt naturlig! Men dessverre er det sånn for mange jenter at man rett og slett kvir seg til å kjøpe bind og tamponger på dagligvarebutikken. Nå er det endelig på tide å få denne delen av livet litt lettere! Lanseringen skjer i januar 2018 - så følg med! Du kan følge dem på Instagram HER og DETTE er hjemmesiden deres. Jeg kommer med enda et innlegg om dette konseptet ved lanseringen :-)


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

favourites from Shein

  • 25.08.2017, 08:14

- innlegg i samarbeid med Shein.com -


HER // HER // HER 


HER // HER // HER 


HER // HER // HER 


HER // HER // HER

Høsten nærmer seg, så jeg lengter etter deilige strikkagensere. Men, så er høst og vinter en liten festsesong også, og derfor har jeg hatt forskjellige fine selskapsantrekk i bakhodet. Her er iallfall mine favoritter fra Shein.com. Jeg er utrolig fornøyd med den nettbutikken. De har rask levering, gode priser og eksemplarisk service. Men, om du skal bestille noe - vær obs på at størrelsene er veldig små. Jeg bestiller alltid mine i L, men bruker S og M til vanlig! 

Noen favoritter, kanskje?

Aldri følt meg så fin

  • 15.08.2017, 17:16

- Sponset behandling - 
Det er sjeldent jeg føler meg så fin som i dag. Jeg har kanskje følt meg fin da jeg har på meg den fineste kjolen i skapet - men når jeg blir sminket sånn som i dag, føler jeg meg virkelig fin! Jeg har aldri blitt sminket før på denne måten av en makeupartist, og det var utrolig gøy. Det var flinke Jeanette Øien som sminka meg i dag, og nå er jeg ready to go for middagen i kveld :-) Jeanette er her fra Ålesund, men har tatt utdanningen sin i Oslo på Imageakademiet. Hun har jobbet som makeupartist i film- og TV-bransjen og har blant annet vært makeupartist i "Trinny og Susannah - oppdrag Norge", så hun har sminket mange av kjendisene som fikk makeover i det programmet! Jeanette fikk bred kompetanse og gode erfaringer av de freelance-jobbene hun hadde i Oslo. Hun sier selv at hun har lært av de beste, og at hun er utrolig fornøyd med lærerne hun hadde på Imageakademiet. 

Hun har veldig god erfaring med brudesminke og til høsten skal hun ta kurs i blant annet browshape. I den sammenhengen skal hun kjøre i gang en konkurranse på sosiale medier - så det er bare å følge med på både Instagram-profilen og Facebook-siden hennes!

Jeanette har som sagt mange gode erfaringer innenfor makeup, og hun er utrolig flink. Hun driver med både brynstyling, makeup og enkel hårstyling. Ikke minst var hun ekstremt hyggelig, og det var en ren fornøyelse og sitte i stolen :-) Bryna mine har blant annet vært en evig kamp, som jeg til slutt har gitt opp. Det siste året har jeg bare brukt en enkel blyant fra H&M til bryna mine - og det gir virkelig ikke særlig gode resultater. Jeg ble så fornøyd med bryna mine. Jeg har lagt de i hendene på en frisør tidligere, men jeg klarte bare ikke å se at jeg kledde så mye sminke. I dag fikk jeg en naturlig look med det lille ekstra siden jeg skal ut i kveld. Og bryna ble akkurat sånn som jeg har drømt om. Nå gjenstår det bare å lære seg hvordan man gjør det ;-) Nå står helt klart Anastasia sin brynssminke på ønskelisten!Jeanette holder som sagt til i Ålesund og tar på seg oppdrag som brud, bryn kurs dag-/kveldssminke, fest/utdrikningslag og mye mer! Er det noe du lurer på så er det bare å sende henne en melding på Facebook-siden hennes som du finner HER. Jeg anbefaler henne virkelig, og jeg vet at jeg kommer til å dra dit flere ganger! Du kan også sjekke ut Instagram-profilen hennes HER. 

Hva synes du om resultatet? 

Pakke i posten!

  • 31.07.2017, 21:02

- Inneholder sponsede produkter -

 

God kveld!

Jeg tittet tilfeldigvis ned i postkassa vår i stad, og fant endelig den nye almanakken min!! Jeg bestilte den mens jeg var i Sverige, og gledet meg skikkelig til å komme hjem å få den i posten :-) Den gjelder for året 2018-2019, siden jeg har en annen for dette året. Jeg var bare så utrolig gira på å få bestilt den hjem at jeg ikke klarte å vente til julen nærmet seg! Denne gangen har jeg gått for en collage med personlige bilder. Jeg synes det er utrolig koselig, og det er ingen tvil om hvem som eier den ;-) 

Jeg har valgt en enkel look på innsiden med beige i kantene. Den jeg har nå føler jeg at jeg har designet den litt rotete innvendig. I de bakerste sidene har jeg valgt å ha oversikt over alle månedene, noen sider med sudoku, verdenskart, linjerte sider og helt bakerst litt sider for fargelegging. Perfekt notatbok og kalender for de som skal gå skole til høsten, eller til oss som skal jobbe! Jeg kommer iallfall til å bruke min kjempemye neste år :-)

 

Vinneren av giveawayen

  • 27.07.2017, 21:00

- Inneholder annonser i samarbeid med Personlig Almanakk -

 

Hei, og god kveld dere!

Nå har Erling, jeg og min beste venninne, Amanda, nettopp spist en deilig middag! Vi kjøpte billig kjøtt på grensa, så i kveld var det løvbiff som sto på menyen - med pommes frites og bearnaisesaus :-) Amanda drar til Oslo i morgen, og da måtte vi utnytte denne dagen begge er hjemme på en stund til å være litt i lag. Regner med at vi videre bare skal se serie eller film. Jeg har forresten startet på dokumentaren "O.J. Simpson - Made in America" som ligger på NRK en begrenset periode! Ser fram til å se resten. Til hovedpoenget med dette innlegget! Jeg har trukket en tilfeldig vinner ved hjelp av random.org. Og vinneren ble: Ingrid Tidemann!  Jeg kontakter deg personlig på mail, og deretter vil Personlig Almanakk ta kontakt med deg hvor du vil motta gavekortet ditt! Kos deg med å lage din egen personlige almanakk :-) 

Ha en fin kveld videre! Kanskje det dukker opp flere konkurranser etterhvert :-)

Siste sjanse - giveaway

  • 27.07.2017, 15:10

- Annonse i samarbeid med Personlig Almanakk - 


Dere! I kveld klokken 21 trekker jeg ut en tilfeldig person til å vinne et gavekort på Personlig Almanakk! Det er superenkelt å delta, klikk på DETTE innlegget for å se, og meld deg på :-) Det er så gøy å ha en personlig almanakk, og jeg elsker alle jeg har hatt til nå! Skal du gå skole? Eller kanskje du bare har et år med jobbing? Da er det helt supert og skrive ned alle avtaler, prøver, eksamener, lekser og jobbtider i denne. Veldig oversiktlig og ekstremt fine bøker♥ Du kan designe den enkelt akkurat sånn du vil med personlige bilder på framsiden. Jeg har prøvd ut både collage og ett enkeltbilde - begge ble kjempefine! 

Finn mer informasjon og meld deg på HER

Processed with VSCO with f2 preset

Lykke til! 

GIVEAWAY - personlig almanakk

  • 23.07.2017, 12:30

//annonse


Hei! 

I dag har jeg en gladnyhet til dere! Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Personlig Almanakk hvor jeg får gi èn av dere et gavekort til denne siden. Det finnes flere produkter dere kan bruke dette på, og da vil jeg på det varmeste anbefale dere å lage en personlig almanakk. Som jeg har nevnt tidligere på bloggen så er jeg helt avhengig av min. Det er ekstra stas da jeg har fått designet den helt selv! En almanakk er en kalender og en avtalebok. Du kan i tillegg legge til blanke sider, skrivesider, sudoku, tegning og mye mer :-) I den almanakken jeg har nå har jeg valgt skrivesider og sudoku. 

Servicen er ikke noe å klage på. Du får det du bestiller og det er rask leveringstid til tross for at de lager din egendesignede almanakk. Fra du bestiller går det cirka to uker før du får den rett i postkassen din :-) Sjekk gjerne ut deres Instagram HER for å finne inspirasjon til din almanakk! 

For å ha en sjanse til å vinne et gavekort på Personlig Almanakk må du:
1. Lik min Facebook-side HER
2. Lik Personlig Almanakk sin side HER
3. Kommenter navn og e-post i dette kommentarfeltet


Lykke til! Vinneren blir trukket 27.juli og blir kontaktet :-)

 

#personligalmanakk

Rabattkode - Elsa & Rose

  • 22.05.2017, 16:24

I samarbeid med Elsa & Rose

Hei, jenter!!

Nå som sommeren nærmer seg passer vel ikke noe bedre enn å få litt rabatt på en valgfri bikini? Jeg har vært så heldig å få en rabattkode som gir dere 15% avslag på Elsa & Rose :-) Ved å bruke koden 'INGRIDKAGGERUD15' når dere skal betale får dere 15% avslag på en valgfri bikini. Dere kan ikke kombinere denne koden med salgsvarer. Den varer i en måned fra nå! Løp og kjøp :-) Trykk dere inn HER og finn dere en favoritt!

Her er noen av mine favoritter:


//HER                                                                 //HER                                                               //HER


//HER                                                               //HER                                                                 //HER

RABATTKODEN ER 'INGRIDKAGGERUD15'. Enjoy♥

(NB: pengene er ikke mulig å refundere, men dere kan bytte varen.)

Klem

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no