hits

Publisert den 12.09.2017 - Antrekk

egenstrikket skappelgenser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne genseren har jeg faktisk strikket selv. Jeg strikket den når jeg gikk i tiende klasse, og er utrolig stolt over den. Den er utrolig deilig, og er en genser jeg kommer til å ha lenge. Jeg er veldig glad i den fargen, og får alltid høre at det er en farge som passer meg veldig godt! I tillegg eelsker jeg denne buksa fra Cubus. Så digg, myk og kul! Utrolig fin til strikk, også. Gleder meg bare enda mer til å bli ferdig med genseren jeg strikker nå. Jeg tror den blir hakket kulere med denne buksa :-) Buksa kostet bare 399,- men siden jeg hadde bonuspoeng så fikk jeg 50,- rabatt i dag. Har aldri kjøpt bukse på Cubus, men en gang må være den første. Håper dere har en fin tirsdag, vi snakkes :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publisert den 27.08.2017 - Antrekk

stamkunde på mcern
skjørt - bikbok // klokke - daniel wellington // belte - vero moda // hvit genser - weekday // genser - zara 

Nå er jeg på vei ut døren for å møte Amanda. Vi skal på Mcern, vi er stamkunder der, om noen skulle lure. Det er vårt faste datested. Hun sendte meg snap tidligere i dag og bare "Mcern, it´s on me!!", og da kan jeg vel ikke takke nei når jeg bare har noen kroner igjen på kortet og alt for mange dager igjen til lønning. Jeg har faktisk aldri prøvd å ha en genser knytt over skuldrene før, synes det er for byaktig for ei bondetaus som meg, men jeg likte det faktisk. Veldig sommerlig.

Vi snakkes igjen i kveld, tror jeg. Jeg skal jobbe en del med bloggen disse dagene jeg har fri, og få til en del bilder. Det blir litt lite hverdagsbilder fra meg, rett og slett fordi at hvis jeg prøver blir bildene shitty uansett. Jeg er dritlei og skjemmes over kameraet jeg har nå, og tar kun bilder med det hvis det er eneste mulighet. Kan noen bare trylle fram et brukbart kamera snart??? 

cya 

Vis flere innlegg