hits

Publisert den 25.08.2017 - Blogg

ukens blogg - malindh

På tirsdag kjørte jeg i gang en runde med ukens blogg. Det er andre gang jeg gjør det, og jeg synes det er veldig fint å kunne fremme en blogg jeg liker til dere. Det er alltid fint å oppdage nye bloggere og ikke minst få nye, fine lesere. 
 Denne uken ble Malin Hatlestad ukens blogg. Hun har gjort stor suksess med bloggen denne uken da hun skrev et innlegg om respektløshet på festivaler. Hun fikk innlegget sitt opp i Nettavisen og fikk mange nye lesere. Hun oppdaterer bloggen minst èn gang om dagen, og det er gode og gjennomførte innlegg, altså aldri innlegg som bare er halvveis. Malin tar fine bilder og skriver om alt fra hverdagen sin, mote og trening. Akkurat de temaene som interesserer meg. Nå har hun kommet inn i en periode hvor hun har mange ting på hjertet, og jeg gleder meg til å lese det hun har å by på framover! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leser du bloggen til Malin? 

Publisert den 22.08.2017 - Blogg

Vil du bli ukens blogg?

Hei, fine! Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med beina på bordet mens The Client List ruller på skjermen. Det var så deilig å starte dagen med en lang tur, dusj, egg på skiva og smoothie. Det er ikke så lenge til jeg må gå til bussen og forberede meg til en kveldsvakt. I morgen og torsdag skal jeg ha nattevakter, så dagen i morgen blir nok brukt til å sove skikkelig ut - noe som ikke har vært et problem for meg ;-) Jeg tenkte å kjøre en ukens blogg. Det har jeg bare gjort èn gang før, og det er alltid gøy å vise fram en blogg jeg liker. Så meld deg på i kommentarfeltet og lik Facebook-siden min, så er du med! 

Vis flere innlegg