hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

ukens blogg - malindh

  • 25.08.2017, 02:15

På tirsdag kjørte jeg i gang en runde med ukens blogg. Det er andre gang jeg gjør det, og jeg synes det er veldig fint å kunne fremme en blogg jeg liker til dere. Det er alltid fint å oppdage nye bloggere og ikke minst få nye, fine lesere. 
 Denne uken ble Malin Hatlestad ukens blogg. Hun har gjort stor suksess med bloggen denne uken da hun skrev et innlegg om respektløshet på festivaler. Hun fikk innlegget sitt opp i Nettavisen og fikk mange nye lesere. Hun oppdaterer bloggen minst èn gang om dagen, og det er gode og gjennomførte innlegg, altså aldri innlegg som bare er halvveis. Malin tar fine bilder og skriver om alt fra hverdagen sin, mote og trening. Akkurat de temaene som interesserer meg. Nå har hun kommet inn i en periode hvor hun har mange ting på hjertet, og jeg gleder meg til å lese det hun har å by på framover! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leser du bloggen til Malin? 

Vil du bli ukens blogg?

  • 22.08.2017, 13:17

Hei, fine! Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med beina på bordet mens The Client List ruller på skjermen. Det var så deilig å starte dagen med en lang tur, dusj, egg på skiva og smoothie. Det er ikke så lenge til jeg må gå til bussen og forberede meg til en kveldsvakt. I morgen og torsdag skal jeg ha nattevakter, så dagen i morgen blir nok brukt til å sove skikkelig ut - noe som ikke har vært et problem for meg ;-) Jeg tenkte å kjøre en ukens blogg. Det har jeg bare gjort èn gang før, og det er alltid gøy å vise fram en blogg jeg liker. Så meld deg på i kommentarfeltet og lik Facebook-siden min, så er du med! 

Ukens blogg - Invev

  • 23.07.2017, 00:40

Hei, og god kveld (natt?)♥ En liten stund siden vi kom hjem fra bryllupet. Vi måtte tenke litt på valpene våres og kunne ikke la de være for lenge alene, så derfor følte vi det var best å dra når dansen begynte :-) Tenkte uansett å kåre ukens blogg allerede i kveld, siden det kommer en annen overraskelse i morgen! 

Ingeborg Vevle!! 
Processed with VSCO with hb1 preset

Først og fremst må jeg si at jeg elsker det lyse, simple designet hennes. Det er noe av det viktigste jeg ser etter i en blogg jeg skal følge med på. Har du knæsjrosa eller svart design - så klikker jeg nok fort ut av bloggen, dessverre. Ingeborg tar kjempefine bilder og hun skriver utfyllende om hverdagen sin og det som faller henne inn. Jeg føler vi er veldig like på bloggfronten, og kanskje har de samme intensjonene ved å blogge :-) Uansett, jeg anbefaler virkelig bloggen til Ingeborg! Klikk deg inn HER, så håper jeg dere ønsker å følge henne videre♥ 

Ukens blogg

  • 17.07.2017, 22:48

Hei, og god kveld! 

Sitter nå og laster opp bilder fra dagen i dyreparken, men mens dere venter på det innlegget tenkte jeg å starte med ukens blogg! Har ikke gjort dette før, men ser at det er stor interesse for det på andre blogger, og derfor tenkte jeg ar dette kunne vært noe :-) En fin måte for meg å oppdage flere blogger å lese om dagene. Så om du har lyst å bli med så kommenter bare under her! Velger ut om et par dager, så håper jeg mange vil bli med! PS: Har en giveaway på vei, så stay tuned ;-)

Nedtelling til ferie

  • 11.07.2017, 21:20

Hei, fine dere! I går var det litt godt å ikke tenke på bloggen, så da lot jeg det bare bli en bloggfri dag. Erling og jeg var hjemme hos mamma til i dag, men måtte dra tidlig hjem for å begynne å vaske. Så nå vasker vi klær for harde livet. Herlighet som det ser ut her i leiligheten nå. Det er rot over alt og jeg prøver å rydde hele tiden, men nå har jeg innsett at det blir helt umulig midt oppe i denne pakkingen. Nå teller vi ned til ferie på fredag! Da setter vi nesen mot Sverige, og det ser vi veldig fram til :-) Liseberg, Ullared, bading, dyrepark og mye mer står på planen og jeg gleder meg veldig. Er ekstra spent på Liseberg. Er utrolig glad i fornøyelsesparker, og det er så mange år siden sist jeg var på Liseberg, så er spent på hva nytt som har kommet. 

Gleder meg til å ta mange fine bilder mens vi er i Sverige. Da håper jeg bloggen kommer et lite nivå høyere i den perioden :-) Håper iallfall dere vil følge meg videre mens vi er der! Nå har vi spist hjemmelaget pizza og satt på en film, må iallfall prøve å kose oss i kaoset :-) Nå skal jeg bare nyte frikvelden min videre. Har snart to kveldsvakter foran meg før jeg går ut i ferie, det blir godt!


En supersøt T-skjorte jeg kjøpte på BikBok! 

Skal du på ferie? Hvor?

Ses snart!

  • 15.03.2017, 13:35

Denne bloggen vil bli startet opp snart med nytt design. Håper dere vil følge med videre!Klem

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no