hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

middag med bestevenninna

 • 16.01.2018, 18:58

Burgers and bowling

Jeg sier det igjen: Long time, no see! Om jeg skal fortelle hva jeg har gjort på siden det nye året startet, så har jeg egentlig ikke så mye å meddele. Jeg føler meg bedre når det kommer til det psykiske og alt "presset" jeg på en måte føler i sosiale situasjoner. Jeg har vært litt her og der, både hjemme sammen med Erling og hjemme hos mamma. Jeg har vært hjemme hos mamma de gangene jeg skal til butikken hennes å jobbe. Og det har blitt en del denne måneden. Men både Luna og jeg storkoser oss hjemme hos mamma. I går dro jeg hjem til mamma igjen for å være med i butikken, og skal være her til helgen. Det betyr også at det blir en del strikking på meg! Dessverre så prioriterer jeg ikke strikking når jeg er hjemme, da går det heller i serier og.. soving.. Men når jeg jobber i butikken eller sitter hjemme hos mamma strikker jeg gjerne. Så i morgen håper jeg at jeg kan få vise frem Acne-genseren jeg har strikket. Jeg får en del hjelp av mamma akkurat nå, men håper å klare det selv på Tiril-genseren. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with acg preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with acg preset

I dag startet dagen hakket for tidlig for min del. Når alarmen ringte trodde jeg ikke på det en gang og var i ferd med å legge meg til å sove igjen. Men jeg var i butikken sammen med mamma, siden det kom en del varer. Dagen har gått i ett, og den har gått veldig fort. Helt perfekt! Etter jobb dro jeg på Bowlingen over veien for å spise middag med Amanda. Det var så gøy, og vi blir så forferdelig øsen når vi er sammen, vi to. Vi bestilte en sånn kurv med fingermat, på deling. Vi ble alt for mett, og det var alt for mye mat til overs. Amanda er en venninne jeg har hatt siden tredje klasse, og jeg er så glad for at hun og familien flyttet til oss, og at jeg fikk møtt henne. En bestevenn å ta vare på♥ Nå må jeg faktisk finne på et eller annet for å ikke sovne her. Jeg er så trøtt, men for å holde døgnrytmen i sjakk så må jeg holde meg våken. Jeg har "dessverre" begynt å bli voksen, da jeg ikke lenger klarer å sove på kvelden om jeg sover på dagtid. For bare noen måneder siden kunne jeg sove så og si hele dagen og likevel klare å sove til kvelden igjen. Luksus, som jeg tok litt for gitt når det stod på. Vi snakkes forhåpentligvis om ikke så veldig lenge. Og foresten så har jeg filmet spørsmålsrunden, men er usikker på om jeg er fornøyd. Skal gå gjennom den og se om den kan bli bra av litt redigering. 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

2017 - del 4

 • 01.01.2018, 01:09

Oktober 2017
Oktober er uten tvil min favoritt dette året. Jeg fikk oppleve Dubai sammen med min kjære, OG onkel, tante og to av søskenbarna mine som plutselig skulle på nøyaktig samme hotellet som oss. Den turen er noe jeg aldri kommer til å glemme. Verdens høyeste bygning, ørkensafari, akvarium, sol, shopping og masse kjærlighet. Oktober var også den måneden mamma annonserte at hun skulle åpne butikken sin "Hjertestrikk", og det var så gøy å endelig kunne fortelle det videre. November 2017
Denne måneden var egentlig noen av de lengste månedene jeg har opplevd. Bloggingen gikk helt ille, jeg var ganske "nede" og i dårlig humør og jeg gikk med 3kroner på kortet halve måneden. Mer tror jeg ikke at jeg skal si om denne måneden. Desember 2017
Mamma åpnet endelig butikken sin i Brattvåg, det ble skikkelig vinter, jeg startet på et nytt strikkeprosjekt og jeg jobbet min første julekveld. Og jeg vet det kommer til å bli flere siden jeg har planer om å bli værende i dette yrket. Julen har vært en koselig stund, og desember generelt. Desember er også den måneden jeg har blitt kjent med nye sider ved meg selv. Eller, problemet er vel at jeg ikke kjenner denne siden av meg selv. Jeg har lenge tenkt og visst at jeg er en smule høysensitiv, men denne måneden har det virkelig vist seg fra sin sterkeste side, og noen dager har jeg bare ønsket å ligge i mørket i sengen uten noen som helst lyd eller forstyrrelser. Jeg har tenkt å skrive et innlegg om akkurat dette, men jeg vet liksom ikke helt hvordan jeg skal formulere meg. For jeg har jo ingenting påvist utenom det jeg leser og føler stemmer for meg. Trenger man mer enn det? Jeg håper dere har hatt en fint år med flere oppturer enn nedturer. Og måtte 2018 bli enda bedre♥

bday-dinner

 • 30.12.2017, 23:05

Birthday dinner!!

God lørdagskveld, dere! Jeg har kosa meg skikkelig i bursdagsselskap i kveld. Amanda, bestevenninna mi, fyller 19 år i morgen, og da gjorde hun rett i å feire på Zuuma, en sushirestaurant i Ålesund. Digg mat, digg selskap og digg kveld! Jeg har blitt kjent med noen nye mennesker, og det var veldig fint å tilbringe litt tid sammen med Amanda. Selv om de fleste dro på byen i det jeg vendte snuten hjemover, så var selskapet veldig fint. Jeg skal på jobb igjen i morgen tidlig, og da var ikke byen et godt alternativ for min del. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Årets siste oppsummering skal jeg få gjort enten i kveld eller i morgen, for den må ut før året er omme! Jeg vil også skrive ned en del tanker angående året som har vært og det som kommer. Jeg har funnet ut at 2018 blir året hvor jeg tar vare på meg selv, og det blir det første året hvor jeg kan gjøre akkurat det som passer meg. Og ikke minst lytte til kroppen min, og ikke presse meg selv for hardt når kroppen egentlig sier stopp. 

Nyttårsaften i år feires hjemme hos mamma og Steinar, sammen med søstrene mine og fire hunder. Det skal bli liv, men det blir koselig. Forhåpentligvis blir det brettspill, god mat og pakkelek. Jeg var på kjøpesenteret i dag for å kjøpe inn, så det blir gøy! Jeg er veldig spent på hvordan Luna vil reagere på rakettene, men utifra sånn jeg har erfart henne til nå, når det kommer til reaksjoner på lyder, så tror jeg det skal gå bra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

shopping og hundeliv

 • 28.12.2017, 18:37

Shopping torsdag!

Denne dagen har gått bort til shopping, hele dagen. Jeg skulle stå opp 11, men sov så klart til halv ett. Ferielivet, ass. Jeg er glad for at jeg har hatt litt fri disse dagene i romjula, bruke litt tid med familien - og ikke minst på meg selv, for av en eller annen grunn har disse dagene vært litt tunge for meg. Jeg vet ikke om jeg kommer til å klare å sette ord på akkurat hva som plager meg, men klarer jeg det - så vil jeg kanskje dele det med dere. Jeg har kjøpt meg ny vinterjakke, bukse, en topp og litt treningstøy. Det er veldig gøy med gavekort i julegave, men det er overraskende lite salg? 

Nå har jeg tatt på meg å passe valpen til søsteren min, og med en egen allerede så går ting litt i surr. Jeg skal bort til Malin en tur i kveld, men jeg tror det beste vil være å sette igjen Luna hjemme - å passe på to små hunder i en annens hjem er ikke så gøy om jeg får si det selv. Dagen i morgen skal jeg bruke på Home And Away, og bare det. En dag der jeg bare slapper av, bruker tid på akkurat det jeg føler er best. Kanskje en treningsøkt blir lagt inn i planen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Topp fra Nelly, jakke fra Pull & Bear

Jeg har litt ny giv til bloggen akkurat nå, og jeg håper det varer. Forhåpentligvis er jeg tilbake for fult, for det har vært noen late dager på akkurat denne fronten. Men jeg skal gjøre mitt beste, både på å ta bilder og å skrive. Og været er ikke noe å klage på heller, lyset er så bra å ta bilder i!! Vi snakkes!

 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

xmas dinner with the fam

 • 27.12.2017, 22:56

En god onsdag!

Hei, har dere hatt en fin onsdag? Min har vært relativt rolig. Jeg har vært hjemme hos mamma de siste dagene, men nå er jeg tilbake hjemme hos Erling. Det var godt å se han igjen, og vi har forberedt en skikkelig filmkveld - bare vi to.. og Luna ;-) I dag inviterte pappa til kalkunmiddag, med den aller beste stuffingen. Jeg trodde at den stuffingen pappa lager var den samme som alle andre laget - helt til i fjor da jeg skulle spise kalkun et annet sted enn hjemme. Jeg vet ikke om jeg får røpe oppskriften, men hvis noen er veldig interessert i den, så kan jeg spørre pappa om jeg kan dele den! Vi ble iallfall god og mett i dag, når det er kalkun blir jeg litt for fort mett, for jeg vil så gjerne spise mer enn jeg klarer. Det er så godt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom meg endelig på trening i dag, den dørstokkmila er så lang. Men når Erling drar meg med blir alt mye lettere. Det ble ikke den hardeste økta, men nok til at jeg kommer til å kjenne det i morgen. Jeg ønsker virkelig å komme skikkelig i gang, og ha det som en del av rutinen min - men jeg sliter veldig med motivasjonen. Så om dere har noen tips, så kom med det er dere snill! 

Forresten så svarte jeg aldri på den spørsmålsrunden som jeg lovet, så om dere fortsatt er interessert så still spørsmål i DETTE innlegget. Jeg skal finne en dag hvor jeg setter meg ned og får filmet svarene. Ha en fin kveld♥ 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

2017 - del 3

 • 26.12.2017, 22:28

Juli 2017
Jeg startet denne måneden med å passe Oliver en liten uke mens Sandra og Gustaf var på ferie til Gdansk. Dette var første gange jeg passet han alene over lengre tid, og det gikk veldig bra. Man lærer mye av å passe en treåring alene, og det er helt klart en tålmodighetsprøve. Men mest av alt så var det koselig å tilbringe så mye tid med han. Denne måneden var vi også på ferie, alle mann. Vi dro til Linköping i Sverige hvor familien til svogeren min bor. Der var vi i omtrent to uker. Vi var på Liseberg, Kolmården og opplevde mye fint. Bare det å kjøre til og fra Sverige var koselig! 


August 2017
Denne måneden var ganske vill. Bloggen gikk utrolig bra! Jeg var tøff nok til å trykke "publiser" på et veldig personlig innlegg som til slutt endte opp på forsiden av Aftenposten. Dette var utrolig stort for meg, og jeg fikk utrolig mye god respons fra dere, venner og bekjente. Denne måneden hadde også både Anne-Sofie og Oliver bursdag, og det ble så klart feiret med måte. I august var jeg i full gang med jobb igjen, og starten på friåret mitt var i gang. Vi feiret også sølvbryllupet til svigers, var på Minijugend for å se Marcus og Martinus opptre, jeg ble sminka av en makeupartist og jeg kom i gang med treningen! 

September 2017
Denne måneden skjedde det også en del. Ikke så mye stort, men små ting som gir glede i hverdagen. Det største: Jeg fikk meg endelig nytt kamera!! Det var så etterlengta. Vi klipte også Luna, og hun ble så fin. Jeg har vært på basar, strikkekaffe og snart strikket ferdig min andre genser. Jeg klipte også bort en del av håret mitt og vi har vært så heldig med været. Det har vært 20 grader mange dager på rad - så herlig! September har vært en fin måned.


 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

neste prosjekt: Tirilgenser

 • 16.12.2017, 17:54

Strikkemani!!

Hatt en fin lørdag så langt? Det har jeg, tross forkjølelsen som aldri forsvinner. Jeg har faktisk fått en følelse av juleferie, og den har jeg ikke hatt siden ungdomsskolen, tror jeg. Jeg har jobbet siden sommeren jeg skulle starte på videregående, og derfor gikk alltid feriene til å tjene penger. Jeg fikk aldri den etterlengtede ferien. Men nå har jeg "ferie" frem til lille julaften, da starter arbeidshelgen min. I uken som kommer bor jeg hos søsteren min, for vi skal nemlig styre litt butikk noen dager denne uken. Først på mandag, så på onsdag og torsdag. Mamma skal bort en del, og trenger da noen til å ta seg av butikken, og det fikser vi ;-) Jeg var der i går for å ha en liten opplæring, og da bestemte jeg meg endelig for fargen til mitt neste prosjekt: Tirilgenser, og det ble mørk rosa! Siste fargen jeg trodde jeg ville ende opp med, men jeg var opptatt av å gå for en frisk farge. Det var like før jeg landet på beige, men heldigvis tok jeg den rosa ned fra hyllen og både mamma og Sandra sukket: "Ja.:". Det var den rette! Acne-genseren som jeg fortalte dere om for en stund tilbake, er ikke helt ferdig, det mangler noen småjusteringer nå som armene er strikket på - men jeg håper å ha den ferdig før det nye året starter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi se barne-TV sammen med Oliver før det blir full avslapning på oss to som er syk, den ene verre enn den andre. Det er så kjedelig, og jeg bare håper vi blir frisk til julaften. Først og fremst fordi jeg skal jobbe, og jeg vil ikke påtvinge noen å måtte jobbe for meg på en sånn dag, og for det andre fordi jeg ikke vil være syk på en sånn dag. Håper dere har en fin førjulstid! God jul, og ha en fin lørdagskveld♥

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

winter wonderland

 • 12.12.2017, 16:28

Julestemning!!

I går kom det små mye snø, og selv om det absolutt ikke passet seg, så fikk jeg skikkelig julestemning. Så lenge det holder seg kaldt, snøen er kram og solen skinner - så har jeg ingenting i mot at snøen kommer. Nå er det tolv dager igjen til jul, og jeg nekter å tro at den holder seg her så lenge. Jeg har sovet hjemme hos søsteren min så og si hele helgen, fram til i dag. Så i går kom hun ned og vekte meg med "Ingrid, SE UT!". Sandra flytta inn på rommet "mitt" nede i kjelleren og der satt vi under hver vår dyne og spilte Ticket To Ride. En helt perfekt morgen for to syklinger. Ja, jeg har blitt syk igjen - denne gangen har forkjølelsen tatt meg. Håper bare det går over fort. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har det vært helt nydelig ute. Når jeg åpnet rullgardinen på soverommet etter en blund var hele verandaen rosa! Så jeg sendte en melding til Malin og bare: "Ta bilder? Nå!?". Og heldigvis tar det meg ikke mer enn ett lite minutt å gå bort til henne. Foreløpig kan jeg trives med denne vinteren! Nå skal jeg hive meg rundt, Erling og jeg skal på kjøpesenteret å handle ferdig julegavene for i år, samt et par bursdagsgaver. Jeg fikk en etterlengtet lønning i dag, etter å ha levd på cirka tre kroner siden midten av november. Ja, det har vært fryyktelig kjipt. Vi snakkes senere, dere! Jeg fikk streng beskjed om å bli ferdig fort med dette innlegget ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

 

2017 - del 2

 • 04.12.2017, 20:53

April 2017
Endelig var det tid for at Luna skulle få komme hjem. Mars var verdens langste måned, og 6.april fikk vi hente hjem Luna! Det var påskeferie, og vi koste oss mye sammen med henne, og med familien. Erling og jeg hadde også 2-årsdag 24.april, og det feiret vi med å dra ut og spise. Vi er veldig flinke på å feire jubileum. Det første året feiret vi hver måned, og nå feirer vi hvert halvår - da blir det litt mer spesielt :-) Russetiden nærmet seg også med stormskritt, og det var russedåp samme helga som natt til første, så skolen jeg gikk på fikk seg en real kick off på russetiden i år! April er nok min favoritt dette året! Mai 2017
Russetid, konfirmasjoner, eksamen og oppstarten av bloggen! En måned med blandede følelser, uten tvil. Det var i denne måneden det skjedde mest, og jeg er utrolig glad den er over, for å si det sånn. Jeg ble syk ganske fort i russetiden, og allerede rundt den 7. mai var jeg sengeliggende, og russefeiringen var over for min del. Jeg var i tre konfirmasjoner, to fettere og Line, søsteren til Erling. Kjempefine dager, og vi var egentlig veldig heldig med været i alle tre konfirmasjonene. Også var det jo 17. mai! Den ble rolig for min del, noe som var helt topp - egentlig. Eksamen meldte sin ankomst, og jeg gikk som nevnt tidligere på bloggen, inn i en sånn eksamensdepresjon. Ikke en bra combo når jeg endelig fikk startet opp bloggen!! Jeg er så glad for at jeg gjorde det, og er overveldet over responsen fra dere! 
Juni 2017
I juni hadde vi så mange fineværsdager. Vi var veldig fortvilet i midten av måneden, da det regnet så fælt hver eneste dag. Men de første og siste dagene var fantastiske! Vi feiret Berit og Richard sin bursdag, jeg hadde min siste muntlige eksamen, Sting sto for underholdningen på stadion her i Ålesund og det beste av alt - jeg ble ferdig med videregående, og jeg fikk vitnemålet! Sommeren var endelig i gang :-)


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

åpningen av Hjertestrikk

 • 01.12.2017, 20:33

For en dag!

Hvis dere har hatt en like herlig fredag som det jeg har, så har dere hatt en meget fin en! Det var spente damer som sto opp tidlig for å lage til siste finish i butikken i dag, og når klokken bikket 10, og kunder allerede var på vei inn døren så gjorde det så godt. Vi har kost oss alle sammen, og ikke minst så tror jeg mamma også har kost seg gløgg ihjel. Dette er jo det mamma brenner for, strikking. Og tenk å få jobbe med det da? Lære videre, snakke med kunder om det, finne ut nye ting og bare kose seg med det man liker å gjøre! 

Butikken holdt åpen i syv timer, og det var bare blide kunder å se. Det var så fint å høre alle de gode hilsningene til mamma. Det er visst mange som har ventet på å få en strikkebutikk til Brattvåg, og alle var så snille og gratulerte mamma med den flotte butikken♥ Som dere sikkert skjønner så er jeg dødsstolt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg hjemme hos Sandra, og har nettopp fått verdens beste kos av Oliver. Han fikk være oppe litt lenger i kveld, og når han lå oppå meg så sier han til Sandra: "Mamma, ta bilde!!". Den gutten har skjønt det ;-) Nå får jeg snart servert hjemmelagede vårruller av min kjære svoger - Det kan man ikke klage på, akkurat! Om det var opp til meg i dag så hadde jeg vel lagt meg rundt klokka sju, men jeg fant ut at jeg bare sover her i natt og drar hjem til Erling og Luna i morgen formiddag. Det gleder jeg meg til :-) Ha en fortsatt nydelig kveld, og ikke minst: Ha en fin helg!
 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Sneak peek på Hjertestrikk

 • 30.11.2017, 15:38

God torsdag, dere!

Jeg nevnte jo for en stund tilbake at mamma endelig skal realisere drømmen sin å åpne en egen garnbutikk. Akkurat nå sitter jeg i godstolen i butikken til mamma. Det å skrive akkurat "butikken til mamma" er helt surrealistisk for meg, og helt sikkert for mamma også. Vi har stått på og pusset opp et helt lokale, skrudd x-antall reoler og endelig så sitter vi her. Dagen før åpningen, og alle er så spente! I morgen kl 10:00 åpner Hjertestrikk, mamma sin garnbutikk, på Haramssenteret i Brattvåg. Jeg oppfordrer selvfølgelig alle som bor i Ålesund og omegn å ta turen innom en gang. Her er så fint, og jeg tenkte dere skulle få en liten sniktitt på butikken. Når butikken er offisielt åpen så kan jeg så klart dele litt mer :-)

Ekstra koselig er det jo at julen nærmer seg, noe som betyr at det er en del juledekorasjoner i butikken også. Morgendagen har jeg ikke forbundet med at desember faktisk er her. Bare at butikken skal åpne! Men dere, desember har jeg helt glemt av, men i morgen er juletiden i gang - og jeg gleder meg♥ Jeg er nesten i i mål med julegavene, men er noen som gjenstår. Det får vente til lønningene mine kommer. Nå om dagen er det jobb som står i fokus for min del, for jeg er veldig motivert til å spare til noe eget. Men akkurat nå i jula er ikke det like lett som det vil bli over nyttår. Men nyåret er hjertelig velkommen hos meg, iallfall! 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

ferdig flyttet

 • 27.11.2017, 23:56

Hallo fra senga, foran TV-en hvor Home and Away snurrer! Jeg har lagt bloggen på hylla den siste uken siden jeg har hatt så mye å gjøre. Dette er vel første gangen jeg har MacBooken oppe på flere dager. Og ikke minst så er dette øyeblikket første gang jeg virkelig har satt meg ned for å slappe helt av. Hele forrige uke var jeg på opplæring i den nye jobben, noe som naturligvis ga meg blandede følelser. Men nå, etter en uke så føler jeg faktisk at dette er en jobb som kan passe meg veldig godt. På lørdag satt vi for fult i gang med flyttingen, og kom oss i hus allerede samme dagen. Vi fokuserte på å komme oss inn, og ikke ut. Og dermed utsatte vi nedvask av leiligheten til i dag. Det er godt at det er gjort, og nøklene er levert tilbake til huseieren. En litt rar følelse, men nå er jeg motivert til det viktigste: jobb og sparing! Søndag ble det en tung dag på sykehjemmet ettersom jeg var ganske sliten etter flyttingen. Men jeg trosset den følelsen i kroppen og dro på kamp sammen med svigerfar, Line og Erling. Dessverre endte det med nedrykk for AaFK, men de kommer vel sterkere tilbake. Jeg er ikke av den mest engasjerte typen, da - men jeg jubler når det blir mål ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har en lang uke foran meg, men som helt klart vil komme til å ha for få timer i døgnet for min del. I morgen og onsdag er det jobb, og torsdag og fredag er det hjem til ho mor for å hjelpe til med åpning av butikken. Herlighet, som jeg gleder meg! Og det er så sykt å tenke på at dagen snart er der. Det er jo ikke lenge siden vi gikk ut med det offisielt, men da føltes det som en evighet til vi skulle åpne. Dagen nærmer seg hvertfall, med stormskritt! Jeg gleder meg til å vise dere litt bilder :-) Apropos bilder: Når denne uka er over vil jeg være tilbake for fult, og dermed ha mer tid sammen med Malin for eksempel. Det innebærer også mer bilder, og ikke minst trening! Jeg savner å trene nå, selv om jeg helt klart har vært i aktivitet hver eneste dag den siste uken. Husk å stille spørsmål til spørsmålsrunden! Jeg svarer på video når jeg har fått inn en del spørsmål♥ 


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

 

2017 - del 1

 • 18.11.2017, 21:21

Dette året, 2017, har vært et år med utrolig mye glede - men naturligvis en del tårer også. Jeg vil gjerne oppsummere litt for dere. Jeg tar dette første månedene først, også kommer det et nytt innlegg om ikke lenge med de tre neste. Det vil totalt komme fire deler før nyåret starter!

Januar 2017
Januar var en måned som gikk ekstremt fort. Det var mye som skulle skje, og jeg var motivert for en ny termin på videregående. Veldig tidlig i januar, den 8. for å være nøyaktig - ble jeg innlagt på sykehuset på grunn av ekstreme magesmerter. De mistenkte ganske fort at det var blindtarmen min, og at de mest sannsynlig måtte operere, men heldigvis var den fin. De fant aldri ut hva som var galt, og det hele gikk over av seg selv etter en måneds tid. Høydepunktet i januar må være Oslo-turen. Vi dro til Oslo for å få oppleve kinopremieren til Marcus og Martinus sin film. Det var en veldig fin opplevelse, og det er godt å se hvor bra disse to gjør det. Er utrolig stolt, og kan ikke få sagt det nok! Vi hadde en veldig fin tur, selv om jeg slet en del med magen enda.Februar 2017
Denne måneden er uten tvil min favoritt!! Jeg har bursdag, det er valentinsdag og det er vinterferie i denne måneden. Dette året fylte jeg 19 år, ikke noe spesielt, men det høres mye voksnere ut enn bare 18 da :-) Jeg feiret bursdagen min med gode venner, og hadde en super kveld.  Valentinsdagen var også koselig, og Erling overrasket med roser når han kom hjem fra jobb! Ellers denne måneden skjedde det ikke så veldig mye. Mars 2017 
Vi bestemte oss endelig for at vi ville kjøpe Luna, og vi fikk møte henne for første gang. Vi ble helt forelsket med en gang, og nedtellingen begynte. Jeg dro også til Oslo denne måneden, sammen med politikk-klassen. Da fikk vi se blant annet 22.juli-senteret og Stortinget. Det var bare en tur på et døgn, men vi hadde det veldig fint, og fikk oppleve mye i løpet av den dagen vi var der. 


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Influensa, flytting og ny jobb

 • 18.11.2017, 00:07

Hei, og takk for sist - om det er lov å si :-) Det er noen dager siden jeg sist tittet innom bloggen, kanskje det er en hel uke siden også? Jeg har lagt rett ut med influensa siden torsdag forrige uke, men kom meg på jobb både den dagen og fredagen. Lørdag, søndag og tirsdag måtte jeg melde pass. Jeg tror ikke det finnes noe jeg hater mer enn å ringe inn syk på jobb. Det betyr tross alt at jeg ødelegger noens fridag eller helg. Alle setter pris på fri innimellom, og det er ikke så fint når du blir oppringt en grytidlig lørdagsmorgen. Det er vel bare sånn det er å jobbe innenfor helse - og jeg skal jo det resten av livet mitt, tror jeg. Nå er jeg så og si frisk, det eneste som mangler er at forkjølelsen må forsvinne helt. ​Siden sist kan jeg meddele at jeg fikk jobben som assistent, så nå har jeg to jobber. Det passer kjempefint nå som jeg virkelig skal spare penger til leilighet. Jeg har blitt veldig motivert, og selv om jula er tung økonomisk, så har jeg valgt å se over den. Fra januar skal jeg spare for fult, og jeg gleder meg veldig til å se at det øker på sparekontoen. Hele neste uke skal jeg på opplæring i den nye jobben, og jeg gleder meg faktisk utrolig mye. Jeg er så klart litt nervøs, men hva er vel et menneske uten nerver? ;-) 

Det nærmer seg flytting med stormskritt, og siste uken før desember må vi stå på for å få kommet oss i hus hos svigers. Målet er å være innflyttet på mandagen, og bruke resten av uken til å vaske ned leiligheten. Ting begynner å bli klart på gutterommet til Erling, og når TV-en kommer på veggen, helspeilet mitt og litt dill dall på kommoden - så blir alt perfekt! Jeg har egentlig kommet ganske langt i nedpakkingen, og halve kjøkkenet er allerede borte. Det er stort sett bare nødvendige ting som står igjen, som fat, glass, bestikk og kasseroller. Som Erling sier: Vi skal tross alt leve her i to uker til. 
Jeg ser uansett ufattelig mye fram til et nytt kapittel med min kjære. I starten var jeg vel litt i overkant nervøs for å si opp leiligheten og flytte i kjelleren til svigers, for det ville bli en stor forandring for meg som trenger en del alenetid i hverdagen. Men jeg ser nå når jeg har pusta litt, tatt meg litt til rette i kjelleren - at dette her blir bra og at jeg vil trives i tiden framover. Nå har jeg egentlig bare lyst å flytte, med en gang. Men jeg må nok vente enda litt til. Det var godt å skrive litt igjen, klem♥


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Mørketiden er utrolig tung

 • 10.11.2017, 15:03

God fredag, dere og endelig helg! Jeg har "som vanlig" arbeidshelg, men det skal vel gå fint så lenge feberen holder seg borte. I går kveld fikk jeg feber, og den har hengt over meg siden - hele denne dagen på jobb. Jeg fikk heldigvis gå tidlig, og en dusj var utrolig deilig. Dere har ikke hørt fra meg på noen dager nå, og jeg har egentlig ikke dårlig samvittighet, haha. Dagene har gått i ett. Jeg har hjulpet mamma i butikken, pakket litt, montert sengen og jobbet. Da går dagene veldig fort, og dermed har jeg ikke energi på slutten av dagen til å ta bilder og poste et innlegg. Ikke at noe av det jeg har gjort er særlig interessant for dere heller. Uansett, mens Luna ruller seg og strekker seg på gulvet i den dype søvnen kjenner jeg det tynger utrolig mye på øynene mine. Mørketiden er utrolig tung, og jeg har aldri kjent det så mye som det jeg gjør i år. Etter sommeren klarte jeg meg veldig bra uten å sove på dagtid, og det var veldig bra av meg siden jeg sov i flere timer hver dag etter skolen. Men nå er alt jeg vil å sove etter en arbeidsdag - sikkert ikke så rart nå siden jeg ikke er helt i form, men det er trasig og kaste vekk dagene på den måten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var vi hjemme hos svigers for å ordne litt til. Vi fikk montert opp dobbeltsengen og kjøpt en kommode som jeg kan ha klærne mine i. Selv om vi ikke vil få all verden med plass å boltre oss på på soverommet vårt, så tror jeg vi får det veldig koselig. Rommet er lite, og akkurat plass til en seng, et skap og en kommode. TV-en skal vi prøve å henge opp på veggen, da slipper vi å ta opp TV-en som er på kjellerstua. Kjøkken er der også nede, som vil gjøre at vi kan styre oss litt selv, men jeg sier aldri nei takk til god middag ;-) I dag har jeg pakket ned en del klær som jeg ikke vil komme til å bruke de neste tre ukene, bare sånn det er gjort. Kjøkkenet har jeg enda ikke gått løs på, men det får bli en annen dag. Når energien er tilbake vil jeg gjerne blogge bedre, men jeg mangler noe å blogge om. Så har dere tips, så kom gjerne med det! Er tross alt dere som skal lese, og da vil jeg det skal være interessant for dere også :-) Om dere vil ha videoblogger så si gjerne i fra om det også. Jeg har en spørsmålsrunde i tankene, hvor jeg kanskje kan svare på video. Men det får bli i løpet av neste uke! Kom med ønsker, vær så snill♥ 


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

upcoming week

 • 05.11.2017, 19:42

Jeg tenkte å teste ut noe nytt, som jeg har sett på andre blogger. Så hver søndag eller mandag lager jeg en liten liste over alle planer jeg har for den kommende uken. Så hvis dere liker det må dere si i fra! Nå sitter jeg barnevakt for Oliver, og han har jeg akkurat fått i seng etter et lite bad. Han er jo bare såå god, og det er en fryd å passe den gutten. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, se Vampire Diaries på nytt og spille Sims, hehe. Ha en fin søndagskveld!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mandag
En fridag, endelig. Men jeg skal hjem til mamma (i butikken) og hjelpe til å ordne lokalet. Åpningsdatoen er forresten satt til første desember, foreløpig! Utenom det så er målet rett og slett å holde seg frisk. I dag tok jeg influensavaksinen på jobb, og jeg har alltid blitt så syk av vaksiner, og da spesielt de som er for influensa generelt. La oss bare krysse fingrene!

Tirsdag
Det er usikkert hvor lenge jeg blir hjemme hos mamma denne gangen, men hvis jeg er hjemme så kommer jeg nok til å bruke dagen på å trene, og pakke ned en del ting på kjøkkenet som vi ikke bruker. Det nærmer seg flytting, og jeg stresser mens E tar det med knusende ro, haha!

Onsdag 
Denne dagen har jeg lyst til å få montert opp dobbelsengen vi skal ha, og få ut den gamle til pappa. Jeg vil også se litt på kommoder, for å se hva de har inne i butikk. Jeg trenger noe å ha klærne mine i!!

Torsdag
Da skal jeg på jobb igjen. Forhåpentligvis har jeg sluppet unna syken, og er klar for arbeid resten av uken. Jeg har tidligvakt denne dagen, noe som betyr at det finnes en sjanse for at jeg kommer meg på trening også.

Fredag
Helg! Men arbeidshelg. Enda en tidligvakt, men det er ikke like surt å stå opp tidlig når Erling også må det. Og denne dagen tror jeg jeg vil pakke enda litt mer. Kanskje begynne så smått på klærne mine. LØNNINGSDAG!!

Lørdag
.. ooog jobb! Siste tidligvakten jeg har, og det skal bli godt. 

Søndag
Seinvakt, noe som betyr morgentrening! Endelig. Jeg er utrolig glad i å trene på morgen/formiddagen, for da får jeg mer energi. Mens hvis jeg trener på kvelden blir jeg tappet for energi. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

en fredag i godt selskap

 • 03.11.2017, 13:47

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, har dere en fin fredag så langt? Noen er vel kanskje fortatt på skole eller jobb - mens noen har tatt tidlig helg :-) Jeg har fri i dag, noe som passet veldig bra. Jeg har rukket å gjøre så mye, takket være Malin som dro meg med på trening halv ti i dag. Haha, hadde det ikke vært for henne hadde jeg vel spist frokost på denne tiden. Det er godt å se at selv om jeg føler at dagen er langt forbi, så er jo den så vidt i gang for noen! Tror jeg skal stå opp litt tidligere flere ganger. Vi startet dagen med en god armer- og mage-økt. Det er så motiverende å trene med en venninne, og det er jo faktisk gøy! Jeg har alltid syns det er ok å trene når jeg først har kommet meg i treningsklærne, men det er en prosess bare det. Når jeg har en avtale med en venninne, så er det så mye lettere! Etter treningen vi dro hjem for å dusje også tittet vi litt på maling. Malin har jo planer om å male soverommet, og da må man finne ut hvilken farge som passer best, jeg likte veldig godt både grønn og mørk blå, så da gjenstår det å se hva de ender opp med! Jeg klør i fingrene etter å begynne å pakke ned, her. Men vi kan ikke betale for å bo her, for å så flytte ut med en gang. Men litt småplukk er lov ;-) Nå har jeg ordnet enda litt mer flyttekasser, så noen ting fra kjøkkenet kan jeg vel så smått angripe. Samme gjelder klærne, bruker egentlig ikke halvparten en gang. Er også ute etter en hvit kommode (malm fra IKEA, lignende), som heller er høy enn bred. Så si fra om du har en til salgs i Ålesundområdet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var en hektisk dag, for å si det mildt - og når hodet traff puta tok det ikke lange stunden før jeg var i drømmeland. Forøvrig ikke en særlig koselig drøm (jeg har sett for mye på Dexter). Det er en annen historie! Jeg hadde tidligvakt, så det å stå opp klokken sju var jo en utfordring i seg selv. Andregangsintervjuet stod for tur, så da gjenstår det å se om de synes jeg passer til jobben. På kvelden var jeg sammen med Malin mens hun satt barnevakt for lillesøsteren sin. Så koselig med litt venninnekveld♥ Denne helgen har jeg jobb, og det er helt greit, for jeg trenger pengene om jeg skal få spart nok de neste månedene. Ellers har jeg ikke så mye på planen, men jeg vil prøve å få forberedt noen innlegg, selv om jeg jobber. I dag skinner solen, så kanskje Erling er med på å ta litt bilder ute. Heh, lover ingenting ;-) Men, nå skal jeg ha en liten time på øyet. Snakkes og god helg!


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Vi flytter!

 • 01.11.2017, 16:47

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beklager dårlig oppdatering de siste dagene, men det har bare skjedd så mye at bloggen ikke har vært i tankene mine. Jeg har brukt de siste dagene på å pakke ned ting vi ikke har bruk for den neste tiden, og ordnet til her i hjemmet - så det blir klart for visning. Dagen i går og i dag gikk til visning av leiligheten - og i dag fikk vi beskjed om at de har funnet nye leietakere! Så første desember må vi være ute av leiligheten, noe som er helt perfekt! Vi slipper å flytte midt i jula, samtidig sparer vi de pengene på leien i desember, og det blir fint med tanke på julegavehandelen. Så det skjer ting nå, altså! Vi er heldigvis allerede godt i gang og alle møbler hører jo til leiligheten. Så nå gjenstår bare kjøkkenutstyret og alt annet dill som jeg ikke kunne pakke ned før visningen på grunn av at vi trenger det. I går var jeg på jobbintervju, og i morgen skal jeg på andregangsintervju! Det blir utrolig spennende, og jeg ble utrolig glad da de spurte meg om jeg ville det.

Jeg håper jeg kommer meg ordentlig i gang med bloggingen igjen, snart. Jeg har lagt litt på latsiden, og har ikke hatt noe å blogge om, egentlig. Og jeg orker ikke blogge for å blogge, jeg vil komme med noe som er interessant. Så, jeg skal prøve å komme med en liten oppsummering av oktober senere i dag, eller i morgen :-) 

store forandringer i hverdagen

 • 29.10.2017, 22:43

Hei, og god søndagskveld? Har dere hatt en fin helg? Det har jeg, tross mange følelser. Det har vært en helg hvor jeg har måttet gå litt inn i meg selv for å slippe taket på vaner, og finne ut hva som faktisk er best for Erling og meg når det kommer til fremtiden. Vi har jo siden i fjor drømt om å kjøpe egen leilighet, men etter forslag fra pappa så fant vi det bedre å leie først - bare for å se om vi faktisk kan bo sammen. Første desember er det ett år siden vi flyttet inn i denne lille, koselige leiligheten. Vi har skapt så utrolig mange fine minner her, vi har fått oss en liten valp og dette har virkelig vært hjem for meg det siste året. Ekstra digg var det faktisk at det var møblert, og det var godt å slippe å bruke masse penger på møbler. Vi har jo hele tiden tittet innom Finn, bare for å se hva som ligger på boligmarkedet, men vi har ikke gjort noe til en realitet enda. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fort huseieren skaffer nye leieboere (eller 1.januar) så flytter vi hjem til foreldrene til Erling. Der skal vi bo for å spare opp penger, og vi er veldig heldig som får lov til å bo der gratis. Det innebærer selvfølgelig at vi bidrar i hjemmet - men hvem er tjue år, bor hjemme gratis og bidrar ikke i hjemmet? For meg er det en selvfølge, og for meg som elsker å rydde og vaske gjør det iallfall ingenting! Så nå skjer det store endringer, og når som helst kan vi få klarsignal fra huseieren om at vi kan begynne å pakke ned tingene våre. Jeg håper vi får flytte før desember - da slipper vi flytting midt i julen eller romjulen. Så, folkens! Nå skjer det ting, og jeg er spent, nervøs og jeg gleder meg. Jeg liker godt forandringer - men sånn som i går var en utrolig ekkel dag, hvor jeg bare var sliten og ville gråte. Hodet mitt var så fult, og jeg ante rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg hadde jo ingen grunn til å reagere sånn, men jeg klarte ikke tenke helt klart. Og jeg visste ikke hva som skulle skje. Dere vet jo at det verste jeg vet er å miste kontrollen, og ikke vite hva som skjer fremover. Nå ligger alt ganske klart - utenom hvor lenge vi skal bo hjemme hos svigers! 

Det blir fine turområder for Luna, mye kos for Luna, og jeg tror rett og slett hun kommer til å leve i himmelen. Det blir uvant for meg og Erling å gå fra å være oss to - til å flytte hjem til en hel familie. Men, jeg tror det skal gå veldig fint. Nå blir jo også Malin og jeg naboer, wii! Da blir det trening, bloggbilder og mange turer ;-) Noe annet gøy som skjer er at jeg skal på et jobbintervju på tirsdag! Jeg er veldig spent. Jeg føler det er en jobb som passer meg veldig godt! Vi krysser fingrene! Det er en jobb jeg kommer til å ha ved siden av jobben på sykehjemmet, den kommer jeg garantert til å beholde. Jeg liker den så godt :-) Mye som skjer, men det blir bare spennende! Gleder meg til å oppdatere videre!

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Når mamma oppfyller drømmen sin

 • 27.10.2017, 23:47

God kveld! Jeg klarer ikke å vente med å skrive dette innlegget. Jeg har egentlig planlagt å skrive dette innlegget siden dette faktisk ble en seriøs tanke. Mamma har alltid hatt en stor lidenskap for strikking, og derfor har den store drømmen vært å åpne en egen strikkebutikk. Det er vel flere år siden mamma snakket om dette for første gang. I dag kan jeg stolt si at min mamma åpner en egen garnbutikk i løpet av nærmeste framtid. Hjertestrikk♥ Å endelig se at mamma kan senke skuldrene sine, være sin egen sjef og drive med sin store hobby - det er noe helt for seg selv, og både søstrene mine og jeg sprekker av stolthet i kveld! Veldig glad i deg, mammaen min! I tiden som kommer skal vi alle bidra og hjelpe til for å gjøre denne butikken perfekt, og vi skal selvfølgelig gjøre vårt beste for at dette skal bli en suksess. Det ser du til å allerede bli. Åhh, så glad jeg er i kveld - dette blir så fint! ENDELIG :-) 

Håper alle dere som bor i Ålesund og omegn vil stoppe innom denne butikken på åpningsdagen, skal så klart skrive det i et innlegg når det blir offentliggjort! Trykk gjerne HER for å like Facebooksiden til butikken :-)


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Freddaaan

 • 27.10.2017, 14:54

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helg, dere! Har dere det fint? Luna og jeg nyter late dager hjemme mens regnet høljer ned ute. Litt godt og bare tenne lys, krype under teppet og se favorittserien. Både Luna og jeg er nydusja for helgen, og Erling og jeg har planlagt en skikkelig kosehelg sammen. Vi skal ha filmmaraton - men mangler hvilken filmserie vi skal se! Har dere tips, kanskje? Jeg liker ikke Ringenes Herre eller Harry Potter, sorry - så det skjer ikke i dette hjemmet ;-) Jeg har hatt fridager siden mandag, noe som egentlig er litt kjipt. Jeg trenger sårt pengene, og nå må vi begynne å spare for fult til å kjøpe leilighet. Vi trives utrolig godt i leiligheten vi bor i nå, men det koster oss så alt for mye i måneden, og det er penger vi aldri ser igjen. Da ser vi det bedre å investere i en leilighet etterhvert. Så nå for tiden søker jeg etter en jobb til, men det er ikke så mye ute akkurat nå - jeg må vel bare følge ekstra nøye med. Luna har blitt så flink når det kommer til å gå løs om natta. Noen netter ligger hun i buret, andre ligger hun nedenfor senga vår. I natt sov hun i buret sitt fram til Erling dro på jobb, og da kom hun inn og la seg nedenfor meg på et teppe :-) Det er så koselig! 

Over til noe som er litt mindre koselig: Det regner så sykt mye, og det blåser. Så verken Luna eller jeg er særlig interessert i å gå ut. Vi fikk tatt luftingen før det ble alt for ille, heldigvis. Nå skal jeg sette en bolledeig, faktisk! Også skal jeg se videre på Greys Anatomy :-) Ha en fin fredag, og ikke minst en fin helg!!


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Day off og tilvenninger

 • 24.10.2017, 11:22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, og god tirsdagsmorgen! Jeg skulle så gjerne ønske at jeg klarte å stå opp tidligere på fridagene mine. Sånn i 8 tiden, kanskje. Noen tips til hvordan jeg kan komme i gang med det? Jeg elsker å få mye ut av dagen, men for meg er klokken 10 tidlig å stå opp. Men igjen, så er det jo en vanesak og ikke minst må jeg også legge meg tidligere. Der har Netflix definitivt skylden. Vi driver også med litt tilvenning for Luna. Vi har sett at hun er helt harmløs når det kommer til å tygge på møbler og andre ting i leiligheten, og derfor tenker vi at hun kan få ha åpent bur mens vi sover og er borte. Så langt går det greit om natten, utenom denne natten. Da hadde hun så mye energi at hun kom først inn med leika si til oss, for å så springe tulling fra gangen og inn på stua - og tilbake. Det er et tempo, og ikke minst veldig til bråk. Om vi ser bort fra denne natta, så har hun lagt seg fint i buret og sovet der hele natten. 

Når det kommer til å være løs, hjemme alene, så tror jeg hun har separasjonsangst og føler seg derfor tryggere i buret sitt når hun er alene. Så fort jeg forlater henne og lukker døren så kommer hun springende og hyler. Det skjer aldri når vi setter henne i buret. Kanskje dere har noen tips der også? Er fint at hun har tilgang på mat og drikke mens vi er på jobb, og hun får jo det mye bedre bare hun venner seg til det. Nå skal jeg redigere videobloggen resten av denne formiddagen. Og kanskje få i meg litt frokost :-) Vi snakkes senere!

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

 

Videoblogg på vei

 • 23.10.2017, 13:12

Da har jeg endelig fått filmet innkjøpsvideoen fra Dubai til dere. Jeg setter meg ned og redigerer etter jobb i kveld, så da kommer den enten sent i kveld eller i morgen :-) Det ble plutselig noen dager uten en lyd fra meg, rett og slett fordi jeg fikk en skikkelig tung start på arbeidshverdagen. Kroppen føles mørbanket, og da var alt jeg ville å legge meg ned på sofaen. Jeg tror rett og slett kroppen trenger litt trening, igjen. Erling skal melde seg inn på samme senteret som meg, og da blir det så mye lettere å komme seg på trening, også. Så denne uka må jeg nesten komme i gang, igjen. Og når jeg har mer energi så kommer det også flere innlegg om dagen! Det gleder jeg meg til. 

Når vi kom hjem fra Dubai forrige uke, så sov vi bare hjemme èn natt, før vi dro hjem til mamma og jeg sov der et par netter. Så i helga var første gang hjemme. Og i morgen får jeg kjenne på det å være hjemme hele dagen, og bare slappe helt av, rydde og støvsuge litt. Nå har jeg nettopp fått i meg litt frokost, og nå ser jeg siste episodene av Bloggerne. Det er så kaldt i leiligheten om dagen, så nå har jeg tent alle lys som det er mulig å tenne - og jeg har krypet under pleddet. Om et par timer skal jeg på jobb, og da blir det godt med noen dager fri etter det. Haha, jeg har blitt så bortskjemt. Jeg har hatt nesten tre uker fri, også sliter jeg etter tre dager på jobb. Kanskje kommer det et innlegg senere i kveld midt i redigeringen :-) Vi snakkes! 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

trygt hjemme, gjensynsglede og strikkekafé

 • 19.10.2017, 22:10

Hei, fine folk! God torsdagskveld, til dere. Jeg måtte sjekke hvilken dag det var før jeg skrev den setningen. Jeg henger virkelig ikke med, med mindre jeg jobber. Litt deilig, er det! Det har vært stille fra denne kanten et par dager, og det har vært godt for meg. Jeg har lengtet sånn tilbake til Ålesund, spesielt den siste uken i Dubai. Jeg vet ikke, men jeg bare er sånn. Den første uken gikk kjempefort, men da var jo onkelen min der med familien sin. Da føler jeg meg hjemme, og jeg følte noen ganger at jeg var på ferie med pappa, haha. Selv om jeg føler meg trygg sammen med Erling, så er det liksom ikke det som har noe å si for min del. I hele min barndom var det bare èn venninne jeg klarte å overnatte med, og det var Stine. Hun er jo som en søster for meg, og moren hennes har alltid vært en bonusmamma. Hos andre venninner måtte foreldrene mine komme å hente meg på kvelden, for jeg bare gråt og ville hjem. Så, det sitter vel litt i. Det var ikke før i tenåra jeg klarte å overnatte andre steder, men jeg sa ofte nei til de jeg ikke var trygge på. For å si det sånn: jeg gråt på vei til Gardermoen når Erling og jeg skulle til Granca i fjor sommer. Nok om det. På turen hjem fra Dubai så ble forresten kofferten min ødelagt, så jeg fikk en ny gratis hos Morris, som flyselskapet selvfølgelig betalte for. Den var så fin, selv om jeg virkelig elsket den rosa jeg hadde. Ellers hadde vi en veldig fin tur hjem. På flyet fra Dubai hadde vi tre seter, så jeg lå med beina eller hodet på E hele turen hjem mens han så på filmer. På flyet fra Oslo til Ålesund sovnet begge før flyet i det hele tatt letta, og sov hele turen. Så utenom de timene med venting på Gardermoen, så gikk turen veldig fint. 

Det var gjensynsglede, og det var så godt å se Luna igjen. Hun sov i senga med oss første natta hjemme, og gjett om hun koste seg! Jeg koste meg minst like mye :-) Siden i går har jeg vært hjemme hos mamma, og jeg skal være her til lørdag - da starter jeg på jobb igjen! I kveld har jeg vært på strikkekafé, eller kreativ kveld, på Sukk. Alle strikket, tror jeg, så jeg kaller det strikkekafé! Men, vi hadde det SÅ koselig♥ Jeg er snart ferdig med genseren min, og jeg gleder meg sånn til å vise dere resultatet. Jeg tror den blir veldig fin, og jeg har et mål om å bli ferdig til neste uke. Da er det å få sammen hele greia og strikke ferdig brystet! Gleder meg til neste prosjekt, og neste Kreative kveld på Sukk :-) Håper dere har det bra. I morgen er det lunsj sammen med bestevenninna som står for tur, det blir godt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Hadebra, Dubai

 • 16.10.2017, 15:47

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥

Hei, og god mandag! Har dere hatt en fin helg? Min har vært lik hele ferien, haha. Denne dagen gikk ikke helt som planlagt. Dere skjønner det, at når vi gikk opp til lunsj i halv to-tiden, så gikk vi aldri ned igjen. Planen var jo å ligge ute til solen gikk ned, men etter at vi kom opp så kjente vi bare at vi orker ikke. Vi er nok begge veldig innstilt på å dra hjem, nå. Jeg ble jo ferdig pakka for noen dager siden. Når jeg er på ferie rekker jeg knapt å åpne kofferten før jeg begynner å pakke til hjemreisen. Når vi var i Sverige for eksempel, så pakka jeg hele den siste uka vår. Jeg synes det er så gøy, så nå skal jeg snart gå løs på Erling sin også. I kveld gjør vi det bare så enkelt at vi går over gata til Fridays, spiser god middag, drar hjem, pakker og legger oss. Kanskje ser vi litt Dexter i mellomtida. En siste dag som passer meg helt perfekt :-) Jeg er så klar for å dra, nå! Jeg er lei av varmen og maten. Trodde aldri jeg skulle se frem til norskt brød og skinke og hvitost. Jeg har alltid vært en skikkelig nutella/nugatti elsker, og da spesielt med hvitt, franske brød. Men jeg kjenner bare at magen min orker ikke mer nå, jeg mister all energi. Hjem, kjære hjem. I´m coming for you!! 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Burj Khalifa

 • 15.10.2017, 19:01

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥

For en opplevelse! Nå kan jeg krysse av på listen at jeg har vært i verdens høyeste bygning. Jeg klarte ikke å fokusere så mye på å ta bilder, egentlig. Utsikten var så fin, og det kan ikke sammenlignes med hvordan det ser ut på bilder. I tillegg var det vindu, naturligvis, som ikke var så rent. Da blir det ikke så bra bilder heller. Men for meg betyr ikke disse bildene noe, det betyr noe at jeg har fått sett det med egne øyer. Jeg fikk se over hele byen, og det var så fint. Vi hadde lyst å være der til solnedgangen, men da måtte vi ha ventet i noen timer. Det sto en fotograf på det ene utsiktspunktet og tok bilder som man kunne kjøpe. Han tok ganske fine bilder av oss, og vi fikk alle på minnepenn. De skal fremkalles og settes frem hjemme! Jeg er så takknemlig for at jeg får oppleve alt dette sammen med mitt favorittmenneske, og jeg ser frem til alt annet vi skal oppleve. Turen i Dubai har vært et eventyr, og noe helt for seg selv. Den nærmer seg slutten, og vi har vår siste dag i morgen (ja, vi skal grille, hehe). Men jeg gleder meg ufattelig mye til å komme hjem. Det blir så godt. Etter Burj Khalifa dro vi på Food Court og spiste en billig middag, og deretter dro vi til himmelen og spiste dessert. Se selv:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I mitt e$$. Elsker Nutella, banan og pannekaker over alt på jord. Det ER så godt. Desserten bare måtte bli her. En real avslutning på ferien ;-) Vi har bestemt oss for å ta det helt rolig i morgen siden vi må opp klokken fire natt til tirsdag. Da går vi bare over gaten til.... hva tror dere?? FRIDAYSS, så klart. Haha, jeg tror vi har vært der fire ganger eller noe, så nå hilser sjefen og ønsker oss velkommen tilbake når vi går inn døra. Ikke verst det. Utenfor hotellet i kveld var det en helt sykt søt kattepus som bare skrek etter kos. Den så veldig tynn ut, men i følge ansatte på hotellet er det bare rasen som er sånn. Den ville bare ha mer og mer kos, og så svak som jeg er så satt jeg meg rett ned på gulvet ute og kosa og lekte med den. Jeg vil ta den med hjem!! Men sånn er det hver gang jeg er på ferie, vil ta med meg alle dyr jeg ser hjem igjen.. og babyer. Herregud. Jeg runder av nå, jeg er for trøtt. God natt♥

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Vi skal opp i verdens høyeste tårn

 • 15.10.2017, 11:46

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror jeg skal ønske dere en god morgen i dette innlegget her ;-) Hjemme er klokken halv tolv og det er søndag, så jeg regner med det er en del som ligger å drar seg litt i senga i dag. Det fristet veldig for meg, også - men jeg kunne ikke sove vekk denne dagen. Vi har bare i dag og i morgen igjen. Jeg er ferdig i sola for i dag, siden vi skal opp i Burj Khalifa klokken fire (?). Det er ganske sykt å tenke på at vi snart skal opp i verdens høyeste bygning, og se utover byen. Jeg gleder meg, og håper bildeforholdene er bra :-) Jeg har begynt å forberede hjemreisen, rydda litt på rommet her og lagt frem klærne jeg skal ha på. Herregud, jeg er så teit at jeg gleder meg skikkelig til hjemreisen bare på grunn av klærne jeg skal ha på. Lol. Små barn, store gleder? Jeg har kjøpt meg verdens søteste sekk, faktisk. Jeg er lei av å bære rundt på en veske hver gang jeg skal noe, så heretter blir sekken min faste følgesvenn. Det er akkurat plass til Macen, og det er det jeg trenger plass til. Dere så den i forrige innlegg! 

Nå skal jeg føne håret, krølle det og sminke meg. E kom nettopp opp fra bassenget og er klar for å gjøre seg klar han også. Vi har tidenes konkurranse om hvem som blir brunest. Jeg er sikker på at jeg er det, men vi har utrolig forskjellig farge. Vi får la juryen hjemme bestemme ;-) Ellers konkurrerer vi om alt annet, også. Første mann ut av senga, første mann opp av bassenget, første mann å bli ferdig med smøring av fuktighetskrem. Haha, som små barn, egentlig. Jeg eier ikke konkurranseinstinkt i brettspill og kort, men når det er med Erling, så bare MÅ jeg vinne!! Vi snakkes senere, fine♥

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

two days left

 • 14.10.2017, 21:24

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥

God lørdagskveld, dere! Her er klokka allerede bikket elleve, så det ble egentlig et sent innlegg fra meg. Det positive med å være her er jo bloggingen, jeg har liksom to timer "til gode", siden dere er to timer bak oss! I dag valgte vi å ha på alarm litt senere, og droppe frokosten. Vi begge sliter skikkelig med å stå opp i ni tiden. Varmen sliter oss ut, og det blir godt å komme hjem. Det er ingen hemmelighet at jeg savner Luna noe forferdelig, men nå gleder jeg meg enda mer: Anne-Sofie har fått seg en liten valp, Lucy. Hun hang seg på L-navnene i familien. Nå har vi vår Luna, mamma sin Linus, Sandra sin Loke og Fie sin Lucy. Herlig! Hun er jo bare såå nydelig, og jeg gleder meg til å se hvordan Luna håndterer en liten valp. Hun er jo bare valpen selv, enda - men jeg håper hun klarer å være forsiktig, og ikke ha et behov for å vise at hun kom først, om dere skjønner. Vi dro på Dubai Mall i ettermiddag, nok en gang. Middag ble på Food Court - Erling spiste KFC, og jeg spiste kebab. Desserten ble naturligvis på vårt stamsted, Fridays, hehe. Erling bestilte det villeste jeg noen gang har sett. Og jeg hadde allerede spist min dessert når han fikk sin, så jeg hadde kake opp til svelget. Dere får se selv: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En annen ting jeg gleder meg til å gjøre når jeg kommer hjem er å vise dere alt jeg har kjøpt! Jeg skal gjøre mitt beste og lage en innkjøpsvideo. Jeg har kjøpt en del, men heldigvis ikke for mye, haha. Det aller meste har jeg kjøpt på Pull & Bear, min favoritt butikk av alle butikker i hele verden. Nei, jeg tuller ikke. Jeg var innom enda en gang i dag, og E holdt på å svime av for han ER så lei den butikken. Jeg skjønner han, siden han aldri finner noe spesielt der, men jeg finner ting hele tiden, og klarer derfor aldri å slutte å handle der. I dag var det innom for å kjøpe et par sko jeg så den første dagen, men jeg ville ikke kjøpe de med en gang. Jeg har drømt om de siden, og derfor dro vi tilbake for å kjøpe de. På veien til kassa fann jeg så klart et par plagg til, hehe. Nå er jeg iallfall fornøyd, og må nok tenke på vekta på kofferten. Nå er det Burj Khalifa, en god middag, soling og pakking som står på planen de neste dagene. Det er bare to dager til vi drar hjem, det er vilt. Nå skal jeg se Skal Vi Danse (IKKE SPOIL), også skal jeg sove - min favoritt ting :-)

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Dubai through my phone

 • 13.10.2017, 17:44

Hei, har dere hatt en fin fredag så langt? Helg, dere! Ikke at det har så mye å si for min del, annet enn at det nærmer seg slutten på eventyret i Dubai. Det føles som at vi har vært her i evigheter - samtidig som at det føles som vi kom i går. Jeg gleder meg uansett til å komme hjem, for savnet på Luna blir bare større og større. Kjenner hjertet mitt brister så snart jeg ser et bilde av henne, eller en video der hun ligger på ryggen og drar labbene sine i ansiktet. Kroppen min har fått nok av denne ferien, det er iallfall sikkert. Som dere sikkert allerede har skjønt, så tåler jeg dårlig varmen. Jeg blir slapp, svimmel og får lett hodepine på kvelden etter en dag i varmere strøk. I går var jeg uheldig og falt ved bassenget, rett på flisene. Regner med det ikke så særlig elegant ut, men vondt fikk jeg iallfall og et par krokodilletårer kom naturligvis. Med andre ord så er kroppen min ganske forslått etter fallet. Kjennes ut som en gangsperre i hele kroppen, så jeg sliter med å løfte tunge ting, og i går var det å vaske håret tiltak for min del. Veldig kjedelig, men håper kroppen er bedre når vi skal hjemover. Dagen startet også med at jeg hostet opp blod mens jeg pusset tennene, men etter mye om og men har vi konkludert med at slimhinnene mine er irritert etter en dag i ørken i går, samtidig som at en forkjølelse er på vei. Ingenting farlig, håper jeg! Dramatisk ferie altsaa. Neida, har det ganske bra - og det er ingen legebesøk til nå ;-)

Jeg har samlet sammen litt bilder som jeg har tatt med mobilen på ferien. Jeg tar de fleste bilder med kameraet, men noen ganger er det lettere å bare dra opp mobilen som ligger i hånda mi til en hver tid. Mye har jeg posta på Instagram, og noe på snap. Dere kan følge meg på Snapchat, der heter jeg @ingridkaggerud og på Instagram heter jeg det samme! Vi har fortsatt noen dager igjen, så det kommer sikkert en "del to" av dette innlegget. Ha en fin helg, dere♥

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD 

desert safari - bildedryss

 • 12.10.2017, 20:47

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥​ ♥​​

Dette er en dag som går rett i minneboka. Jeg har aldri opplevd noe lignende, og ørken har vært noe fjernt jeg bare har sett på Discovery Channel (lol), men nå har jeg kjørt rally gjennom en ørken, sett solnedgangen, ville dyr og stjernehimmelen. På campen i ørkenen var det strøm med mange små lys hvor vi fikk middag, noe å drikke, henna tatovering, ri på kameler og magedanseshow til slutt. Hele denne dagen har vært helt surrealistisk, og selv om jeg var ekstremt bilsjuk på et tidspunkt - så hadde jeg det fantastisk bra. Det blåste en del, som dere ser på bildene så står håret i alle retninger, men for meg gjør det ingenting. Det betyr jo at det ikke er like varmt, så jeg overlevde denne kvelden uten å svette ihjel. Jeg må legge til at vi hadde en helt fantastisk sjåfør også, som fortalte oss mye om Dubai, menneskene her og han var flink å sjekke at jeg hadde det bra i baksetet. Sea-bands er gull verdt på sånne turer! Og på tivoli faktisk - de var min beste venn på Liseberg i sommer, siden jeg har begynt å slite litt med å bli dårlig i bråe bevegelser. Skal du noen gang til Dubai eller et annet sted som tilbyr en utflukt som dette, så anbefaler jeg deg på det varmeste å gjøre det. Det er verdt pengene, og du vil få en dag du aldri vil glemme. Det er vanskelig for meg å sette ord på opplevelser som dette, så jeg kan ikke si mye annet enn at du må oppleve det selv! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seeing Dubai

 • 11.10.2017, 18:10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥

I dag har vi vært på sightseeing gjennom så og si hele Dubai. En dag med både opplevelser - og litt tårer.. Når det er så varmt som det er her, vannblemmer på tærne og tre gnagsår på den ene hælen, så er ikke livet noe godt uansett hvor du er i verden. Må også legge til at i varmen - så svetter man = lårene gnisser. Sorry, søstrene mine, for at jeg lo av dere når dere kjøpte undershorts i Bulgaria og at jeg gnei inn at jeg ikke måtte ha det - jeg ante ikke hva det betydde å ha lår som gnisser. På et tidspunkt så var jeg så varm at jeg fikk helt tåkesyn og ting begynte å gå rundt. Trodde jeg skulle svime av, men taxien sto der i tide, med air condition. Det har vært en fin dag, med mange fine opplevelser. Vi fikk se sola gå ned i byen, palmen og gamlebyen - noe som gjør denne dagen verdt det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kjørte gjennom Dubai Marina, Downtown Dubai, gamlebyen og The Palm hvor Atlantis ligger. Nå når jeg har kommet tilbake til hotellet, tatt en dusj og lagt meg under dyna så kjenner jeg at det er en opplevelse jeg ikke ville vært foruten. Det er ganske dumt å dra til en by, og da spesielt en by som Dubai, og ikke ha sett noe spesielt av den. Selv om jeg var ganske bestemt på at sightseeing var noe vi måtte gjøre når vi var på ferie med pappa, og det skal jeg aldri gjøre igjen nå som jeg faktisk drar uten foreldre. Men så har jeg jo blitt voksen, og innsett at det faktisk er litt fint å se verden. Ikke bare hotellet og litt sjø. Det eneste som er et problem for meg er at jeg ikke takler varmen. Jeg gjør det naturligvis verre for meg selv ved å stresse, som gjør meg enda varmere. Men jeg klarer ikke slappe av og blir bare sur og lei. Stakkars E som har hatt med meg å gjøre i dag. I morgen skal vi på ørkensafari, men det er ikke før på ettermiddagen. Da varmer ikke sola like mye, og vi får både mat og drikke mens vi er der. Det gleder jeg meg til! Nå skal jeg legge bort macen, og mest sannsynlig slukner jeg ganske snart. God natt :-)

in here, it´s always friday

 • 10.10.2017, 15:12

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For et par dager siden var vi på Fridays og spiste middag. Vi har denne restauranten rett over gata for hotellet, noe som passer oss ypperlig! Vi har faktisk ikke Fridays i Ålesund, så dermed blir det litt mer "spesielt" for oss å dra dit å spise middag. Selv om det sikkert er det samme som Egon for dere som bor i Trondheim og Oslo for å nevne noen eksempel. Vi skal tilbake dit i kveld, vi fikk nemlig en rabatt med de siden vi garanterte at vi kom tilbake. 50 AED, noe som tilsvarer rundt hundre kroner. God deal, det for en sunnmøring ;-) I tillegg så var det sykt mye godt på menyen at jeg sleit skikkelig med å velge hva jeg ville ha. Så da må vi vel bare tilbake da! 

Vi har allerede vært her en uke, og det har gått utrolig fort. Jeg regner med den siste uken kommer til å gå enda fortere, for jeg merker allerede nå i planleggingen av hva vi skal gjøre de neste dagene, så er plutselig denne uka også over. Jeg føler heller ikke at jeg har blitt særlig brun, men jeg håper det synes bedre når jeg kommer hjem, haha. Noe av det jeg gleder meg mest til med å komme hjem (utenom Luna) er å lage innkjøpsvideo! Jeg har kjøpt utrolig mye fint som jeg gleder meg til å vise dere. Det blir vel mer som en Pull & Bear haul, siden så og si alt jeg har kjøpt er fra den butikken. Jeg tror ikke dere aner hvor mye jeg elsker den butikken, haha. Skal du til utlandet - finn den! Jeg garanterer deg at du finner uendelig mye fint til en god pris! 

lykkelig

 • 10.10.2017, 14:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ahh, deilig dag. Selv om Erling holdt på i ganske mange minutter for å vekke meg og fikk høre både det ene og det andre stygge som kom ut av munnen min i dag tidlig, så kom vi oss opp til frokost, og har lagt i solen siden. En liten pause midt på dag, men ellers har det bare vært kjempedeilig. Det siste døgnet har både E og jeg vært i et helt sykt humør. Alt er morsomt, og plutselig så får en av oss nok (som regel jeg, haha). Bare det å smøre oss med fuktighetskrem sammen kan være hysterisk morsomt, og på et tidspunkt lo jeg så mye at jeg gispet etter luft. Da vet man at man har det bra♥ Jeg er iallfall utrolig lykkelig akkurat nå, og ting på alle kanter begynner å falle på plass. Jeg har fått god kontakt med gamle venner, igjen. Jeg har det helt supert sammen med E, og vi har en så fin familie på begge sider som stiller opp så fort vi trenger noe. Kan det bli bedre? Nå mangler det bare å komme hjem til kalde Norge og kosemoseoverdose med Lunagull!

I morgen skal vi på sightseeing! Vi skal kjøpe billetter til en hop-on/hop-off-buss og se hele Dubai. Det gleder jeg meg til! Blir varmt siden det er på dagtid, men vi går av og på bussen som vi selv ønsker, og da blir det nok å stoppe på en strand i løpet av turen. I skrivende stund er E på trening (jeg har gitt opp det senteret som er her, savner det hjemme), og jeg har nettopp dusja. Skal ut å spise senere, og se i noen butikker som ligger i gata her :-) Håper dere har en fin tirsdag!

waste

 • 09.10.2017, 18:31

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En mer bortkastet dag enn denne skal du lete lenge etter. Vi klarte for en gangs skyld å stå opp i god tid før frokost. De andre dagene har vi enten sovet til klokken 12-13 eller så har vi stått opp 10 minutter før frokosten er over. Vi startet dagen på stranda, men gikk fort opp til bassenget igjen da vi begge irriterte oss grønn over all den sanden som blåste i trynet, satt seg på føttene og laget solkremen til en skrubb. Etter knappe to timer med bassenget var begge så kjørt at vi bare gikk opp på rommet og sov... i to timer. Etterhvert endte vi opp på Dubai Mall (igjen). Gikk der i flere timer, men ingen av oss var i noe særlig mood til shopping. Selv om vi så mye fint, så bare fikk ingen av oss til å dra det kortet. Begge var småsure, lei og trøtte, så nå ligger vi i senga og skal se Dexter. God ferie, haha! 

Vi er nok bare utslått av denne varmen, og humøret er nok på plass igjen i morgen. Jeg skal iallfall brune meg skikkelig. I morgen er det bare en uke igjen til vi drar hjem - det er både godt og vondt. Jeg savner Luna så fælt at jeg bare måtte gråte litt etter å stirret ihjel et bilde svigermor hadde lagt ut på Facebook av henne. Sippekråka. At det er mulig å savne et dyr så mye. Håper dere har fått en fin start på uka!

dubai i love u

 • 08.10.2017, 15:08

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pool, sun, vacay, gym, bikini, enjoy, romance, tan, freckles, shopping, city, skyscrapers, dubai

stripey jumpsuit

 • 07.10.2017, 22:03

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jumpsuit fra Bershka - sko fra Nike - solbriller fra (fake) Tom Ford - klokke fra Daniel Wellington

Ankom nettopp hotellet etter en ettermiddag på Mall of Emirates. Ja da, enda et kjøpesenter denne uka. Vi har vært på kjøpesenter hver dag siden vi kom hit, haha. Jeg tror jeg har shoppa fra meg, med mindre det dukker opp et plagg jeg bare MÅ ha. Resten av turen tror jeg pengene skal gå til opplevelser. Vi har en liten plan om å bestille en dag med hop-on/hop-off-buss en dag neste uke. Diskuterer bare litt på grunn av pris, om det er verdt det liksom. Alt heller mot at det blir da! Vi får sett hele Dubai, både inni sentrum, seilet på stranda, palmen med The Atlantis og gamlebyen. Oppå dette vurderer vi også en tur på ørkensafari. Det er noe jeg har hatt lyst til hele tiden, så jeg er ganske sikker på det blir. Men, resten av denne uken skal vi bare slappe av og sole oss. 

I dag var siste dagen sammen med familien min. Vi har hatt det så fantastisk bra, og jeg håper de har nytt selskapet like mye som det vi har. Søskenbarna mine ser jeg så sjelden, og de gangene jeg har truffet dem så har de vært så små at de ikke aner hvem jeg er, egentlig. Nå har jeg endelig fått blitt ordentlig kjent, sånn at det blir godt å se hverandre igjen. Jeg har iallfall allerede planlagt en tur til Mosjøen i nærmeste framtid! Også må jeg bare slenge med et bilde av den digge desserten jeg spiste istad, OMG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Lørdaag

 • 07.10.2017, 11:21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra varmen, og god lørdag til dere! I skrivende stund har vi en liten pause fra varmen = i senga på rommet med aircondition. Pluss gomling av potetgull. Vi sto faktisk opp til frokost i dag til tross for den sene kvelden i går. Vi måtte få sagt ha det for nå til familien min, men det ser ut til at vi møter dem igjen i kveld! Jeg tror det er varmere i dag enn det har vært de andre dagene, så vi har sittet en del i skyggen, ellers har vi vært i bassenget. Solbrentheten på brystkassen min hadde gått over i natt, men så fort jeg sola meg igjen i dag så kom det tilbake. Da er skyggen det beste i dag for å ikke trigge fram noe verre. Vi ligger forresten to timer foran dere, så vi er jo egentlig langt ut på dagen allerede. 

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme til å ha nok selvtillit til å poste bikinibilder på sosiale medier, men når jeg endelig føler meg vel nok til å gjøre det - så gjør jeg det faktisk! Jeg er også oppvokst med foreldre som har passa på at jeg ikke poster noe på internett som kan gi meg utfordringer senere i livet, noe jeg er glad for. Som fjortenåring kan de aller fleste poste hva som helst tror jeg, uten å tenke seg om, og da er det greit å ha noen som holder deg i tøylene. Nå vet jeg hva internett er, og kan derfor ta dette valget selv. Jeg har endelig innsett at det er bedre med litt kjøtt på kroppen, være litt oppblåst til tider - enn det jeg var i fjor sommer, for eksempel. Da var jeg mye tynnere, noe som ikke var sunt i det hele tatt. Det var flere som kommenterte det også på den tiden. Da liker jeg definitivt kroppen min bedre sånn den er nå. Vi snakkes senere♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dubai Mall

 • 06.10.2017, 22:34

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser på bildene over så er det en utfordring med kamera på både mobil og olympusen. Så fort vi drar kamera opp av veska så dugger det seg til. Akkurat denne gangen ble det litt kult? Synes jeg da. Tenkte bare å stikke innom og si god kveld og god natt. Jeg tror hele gjengen er kjørt etter denne ettermiddagen. Det har blitt gått en del skritt da, for å si det sånn. Jeg føler jeg lette hele senteret rundt etter en bikini, men realiteten er den at jeg sikkert ikke har vært på 1/4 del av senteret en gang. Med andre ord så fant jeg ingen bikini denne gangen. Men jeg fikk en kjempefin bikini av tante Rita som hun ikke bruker, og den passet perfekt! Jeg fant uansett alle andre ting jeg ikke var ute etter. Eller, skinnjakka var jo innafor da - det har jeg lengtet etter å fornye. Så, jeg har kjøpt meg en av de mainstream skinnjakkene i svart, men min er kjøpt på Pull & Bear, og ikke på Zara som alle andre sin. En strikkagenser, ny bukse, jumpsuit og skjorte. Har faktisk planer om å lage en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem. Er det av interesse? 

Vi skal definitivt tilbake til Dubai Mall, men det blir ikke før neste uke. Det blir brukt for mye penger om vi skulle dra dit hver kveld. Jeg har forresten endelig fått bytta batteri på min ubrukelig iPhone. Det var på tide, og jeg betalte bare 400 kroner for å gjøre det her. Innafor det? Jeg håper det skal funke, har naturligvis ikke  merka noen forskjell enda siden jeg må bruke den over flere dager for å merke noe forskjell. Jeg håper iallfall det er bedre - det kan ikke bli verre. iPhonen min hoppet fra 60 - 30 - 0 prosent på 10 minutter. Det ble travelt i lengden. Nå er det natta fra meg, vi må komme oss opp til frokosten i morgen så vi får sagt ha det til onkel, tante og søskenbarna mine. De forlater heldigvis ikke byen da :-) 

God natt, fine!

pool day is the best day

 • 06.10.2017, 14:18

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei, og god ettermiddag! I dag sov vi litt for lenge, forbi frokost og gikk dermed glipp av noen timer med sol. Men det er egentlig helt greit. Jeg har blitt litt svidd både i ansiktet og på brystkassen, og dermed er det vel for det beste og ha noen timer mindre på solsenga. Det er sinnsykt varmt her nede, så jeg dupper meg i bassenget minst 3 ganger hvert 10 minutt. Jeg tolererer både kulde og varme svært dårlig - en mellomting passer meg perfekt. På natta i Dubai er det like varmt som det er på dagtid i Spania om sommeren. Det sier vel sitt. Jeg driver forresten og tar litt bilder med mobilen også, sånn at jeg på slutten av ferien tenker å lage et innlegg med Dubai through my phone. Høres det bra ut? 

I kveld skal vi på Dubai Mall igjen, ser det ut til foreløpig. Det er siste dagen til familien min på dette hotellet før de forflytter seg videre. Det er iallfall oppdrag bikini for min del i dag, da så og si alle jeg har med er for små. Synes det er veldig travelt å måtte passe på at det ikke blir noe puppeglipp. Jeg tror ikke det hadde vært særlig populært i denne kulturen, hehe. Nå er jeg ferdigdusja og skal ordne meg litt til kvelden. Ja, vi har de samme rutinene som alle andre nordmenn i syden har: Sole seg, dusje, ordne seg ut og spise, sove - repeat. Men det er sånn det skal være :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildet over ser dere husene vi bor i. I hvert hus er det vel rundt 6 rom. Noen rom på to etasjer, og standard rom på en etasje - som vi har. Det er ganske store rom, så vi er veldig fornøyd! Vi har seng, sofa, bord og stoler, en liten "kjøkken-del", minibar og balkong. Vår balkong ser dere helt innerst, oppe på bildet. Pluss et greit stort bad. Helt perfekt :-) 

Ha en nydelig helg!

City walk

 • 05.10.2017, 22:04

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok en fantastisk dag i Dubai sammen med en fantastisk kjæreste og en fantastisk familie. Tenk at vi skulle være så heldig og tilfeldigvis havne på samme hotellet på samme tid? I dag har vi utforska City Walk. Et kjøpesenter som er både utendørs og innendørs. Vi splittet oss litt i dag, så Erling, onkel og David dro på Hub Zero, mens vi damene gikk på Sephora. Jeg fikk kjøpt meg en ny foundation fra Nars, lipgloss fra Kat Von D og en bronzer fra Benefit - samt en highlighter kost. Det har jeg ikke hatt, så det trengtes! Ble jo også fullt sminka av betjeningen der, noe som jammen ikke er verst!

Det blir som regel sene innlegg fra meg her siden vi har full plan fra start til slutt. Det synes jeg egentlig er greit, for er ikke så mye å blogge om på dagtid - da ligger vi jo bare ved bassenget. Planene vi har videre er mer shopping, utforske mer av Dubai, dra til ørkenen og sole oss! Både Erling og jeg sliter med å sette ord på hvordan Dubai er, så vi kan ikke si noe mer enn at det helt klart burde oppleves. Dere kan forresten følge meg på Snapchat @ingridkaggerud, der legger jeg ut litt mer bilder fra hele dagen! Jeg tar veldig mange bilder når vi er ute på ettermiddagen, men det er få ting som blir like bra som det ser ut som i virkeligheten, dessverre. I morgen skal jeg være litt flinkere til å ta bilder ved bassenget også, på dagtid :-) Gi meg gjerne et hint til hva dere vil se av turen vår i Dubai! 

hello from Dubai

 • 04.10.2017, 21:32

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere sikkert skjønner så er vi trygt framme i Dubai, og vi har allerede vært her et døgn! Først må jeg bare si at dette stedet er helt fantastisk. Det virker ikke ekte i det hele tatt - menneskene er så hyggelige, alt er så stort og luksuriøst og du får bokstavelig talt alt servert på sølvfat. Vi får ikke en gang hente menyen selv ved bassenget, haha. Skillet er på plass allerede, og livet er herlig. Lol, nå er jeg litt kvalm. Men vi har hatt en helt super dag hvor vi har fått opplevd veldig mye. For å si det sånn så er vi ganske utslått nå av både varmen og alle inntrykk, så etter dette innlegget blir posta er det nattinatt fra meg! 

Ved frokosten møtte jeg onkel, tante og de to søskenbarna mine, og vi tilbringte resten av dagen sammen med dem. Så utrolig koselig, og jeg har hatt det så fint. Jeg har ikke sett dem på over ett år, og da skulle det helt klart bare mangle at kvalitetstid med den gjengen er et must♥ På ettermiddagen dro vi til Dubai Mall - verdens største kjøpesenter. Har du vært der? Det er helt, helt sykt. De har absolutt alt: verdens største akvarium, kino, alle butikker, skøytebane og sikkert mer som jeg ikke husker, haha. I dag dro vi på akvariet, og fikk sett både hai, krokodille, pingviner og alle slags fisker du kan tenke deg. Jeg tror de sa at de har 20 000 fisker bare i den store tanken. Etter det dro vi utenfor kjøpesenteret og fikk primaplasser til fonteneshowet. At litt vann og lys kan gjøre en så rørt!? Som dere sikkert skjønner så har vi hatt en helt super dag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dubai er noe for seg selv, og kan nok ikke sammenlignes med noen andre byer. For meg er det helt urealistisk at jeg er her. At jeg får oppleve noe så fint med den fine kjæresten min. På bare én dag har vi opplevd så mye, og vi skal være her i fjorten. I morgen skal vi ta vår første treningsøkt på hotellet før vi later oss videre ved bassenget. Regner med det blir tilbake på Dubai Mall på ettermiddagen - jeg så mange fine butikker jeg veldig gjerne vil plukke litt fra ;-) Vi har ikke utforska hotellet noe spesielt i dag. Vi var så slitne etter reisen, og APROPOS den reisen. På flyet så satt det i utgangspunktet en veldig hyggelig dame fra Kristiansand, men så var det jo gratis alkohol på flyet - noe hun utnyttet til det fulle, bokstavelig talt. Hun var så møkings til slutt at hun sang "Highway to Hell" for full hals utover hele flyet. Jeg måtte gå til kabinen og be om de ikke kan slutte å servere den dama alkohol. Det var til slutt veldig lite hyggelig å sitte sammen med henne da hun satt å sjangla og dansa, sang og skulle prate tull med oss. Jeg måtte bare ha i proppene og ignorere henne til slutt. Jeg er ingen fan av alkohol, egentlig, og har derfor ingenting til overs for mennesker som ikke klarer å styre inntaket på en så lang flyreise. Det var jo uansett en veldig ok reise som gikk greit fort, til tross for de lange timene på Gardermoen. Det er godt å være framme :-) 

Ha en nydelig onsdag, videre! 

I'm not a blogger

 • 03.10.2017, 08:36

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra Gardermoen! Nærmere bestemt min favorittplass på reise: Starbucks! Dere skjønner det, at vi har ikke Starbucks på Sunnmøre, så nærmeste er vel i Trondheim eller noe. Trist, siden det er så mye godt. I dag kjørte jeg safe med en mango passion juice, siden jeg ikke tar så godt i mot laktose. Jeg risikerer ikke å ha dårlig mage på resten av turen. Også til den fine genseren min som sier at jeg ikke er en blogger. Jeg kjøpte den i fjor, ganske kul, chill - men ikke helt korrekt i dag, hehe :-) Det jeg skrev i går om at jeg sikkert kom til å sprette opp når alarmen ringte i dag halv fem var helt tull. Jeg har sovet i èn time i natt, har knapt energi til noe. Vi er uansett veldig spent på resten av turen, og gleder oss utrolig mye til å komme fram. 

I går så jeg tilfeldigvis at min kjære onkel sjekket inn via Facebook på nøyaktig samme hotell som vi skal på. Utrolig gøy, da jeg ikke har sett den gjengen på over et år. Så da måtte jeg nesten sende en melding, så da blir det veldig koselig med litt kjent folk der nede. Gleder meg masse til å se de igjen♥ Jeg tenker, hva er sjansen - samme by, samme tidspunkt og samme hotell? Wii!

kvelden før kvelden

 • 02.10.2017, 23:04

Hei på dere! Nå har vi nettopp kommet inn døra her hjemme, vi har vært hos Sandra og Gustaf for å få med oss litt serier osv, så da blir det Game of Thrones på meg og Erling denne ferien. Også spilte vi selvfølgelig en runde med Ticket to Ride, tradisjonen tro :-) Stillheten her er for real altså. Vi er så spent, begge to - og Luna er ikke her, noe som gjør det veldig stille. Svigermor kom og henta Luna tidligere i dag, og hun nølte ikke et sekund på å hive seg med i bilen hennes, haha. Det er jo fint å se da, og i følge alle snapper så har hun det over gjennomsnittet bra. Koffertene er pakket, og det er bare toalettsaker som mangler før vi er klar. I morgen må vi stå opp halv fem for å rekke fly klokken sju til Oslo. Kjenner jeg oss begge rett så spretter vi vel opp på sekundet alarmen ringer ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er jammen ikke verst å dra akkurat på dette tidspunktet. I dag var siste dagen med sol og varme her i Ålesund, i morgen skal det visst regne ufattelig mye, og ja, jeg koser meg ved å tenke på at jeg ligger på solsenga mens de hjemme går i regnjakker ;-) Jeg har følt meg helt utmattet i hele dag, og vet at jeg har vært et mareritt å ha med å gjøre. Erling har spurt flere ganger hva det er som plager meg, men jeg tror det bare er blanding av at jeg gruer meg til å reise fra Luna, spent på reisen og redd for å ikke ha kontroll. Det har mildt sagt vært kaos her i dag, noe jeg overhodet ikke tåler. Pakking er OK, det - så lenge jeg har kontroll. Når jeg i utgangspunktet har vært sliten og vondt i hodet, så er ikke et kaos akkurat det jeg trenger mest. Nå er iallfall alt i boks, håper jeg, og vi er veldig klar for å reise. Det blir forhåpentligvis tidlig senga for meg, selv om jeg har en anelse om at det ikke blir det på grunn av en viss Netflix, haha. Ha en fin uke, så blogges vi forhåpentligvis fra Gardermoen eller lufta i morgen♥

nytt design, plutselig

 • 01.10.2017, 21:52

Hei, god kveld! Jeg trodde ikke jeg kom til å skifte design så fort, men jeg ble ganske lei av blogg.no sitt mobildesign - 80 prosent av leserne leser jo via mobil, og da vil jeg at de også skal kunne se designet mitt. Bildene i designet er midlertidig, siden jeg vil ta noen nye i Dubai - det tror jeg blir veldig bra! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, og etter vi har spist middag så skal vi stikke å ta sol. Både Erling og jeg er opptatt av å ha et skikkelig grunnlag før turen. Spesielt for å unngå å bli brent. Ellers i kveld skal jeg se nye episoder av Greys Anatomy (omg) også skal jeg bare slappe av og nyte at jeg har ferie i to uker nå. Arbeidsdagen gikk veldig fort, noe som var godt. Jeg var redd denne dagen kom til å dra ut, men morgendagen regner jeg med blir lang. Men vi har en del ting vi må gjøre før vi er klar for å reise. Ha en fortsatt fin søndagskveld, dere!♥

packing for Dubai

 • 01.10.2017, 13:51

Jeg hater å si noe jeg har tenkt å gjøre, men så gjør jeg det ikke. Den pakkevideoen var bare å glømme for min del. Jeg klarte ikke å konsentrere meg, og dermed kom jeg aldri framover i pakkingen heller. Jeg ble ferdig på null komma niks uten filming, og da kjøper jeg den, haha. Jeg har uansett pakket veldig lett, jeg har lyst å handle litt mens jeg er der nede, og da spesielt treningsklær. Nye bukser fra Pull & Bear er også et must. De har jeg kjøpt mange av, selv om kvaliteten ikke er til å skryte av, så er de utrolig digg å gå med. De er langt bedre enn Dr.Denim når det kommer til stretch og bevegelighet - og av halve prisen ;-) Jeg har fokusert på å pakke med respekt til deres kultur, og dermed har jeg veldig lite magetopper og korte skjørt med meg. Jeg har pakket anstendige klær, også får jeg heller kjøpe meg litt mer dersom jeg ser at det ikke er like stramt som de har gitt uttrykk for. Det siste jeg vil er å bli sett ned på på gata av arabere, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det ikke mange timene til siste vakt før ferien. Denne helga har rast avgårde, heldigvis - jeg gleder meg sånn til tur! Men jeg gruer meg ufattelig mye til å forlate Luna, selv om jeg vet hun knapt kommer til å merke at vi er borte. Hun blir henta av svigers i morgen kveld, og utfordringen blir å ikke susse og kose for mye med det gullet før hun tripper ut døren. Jeg skal prøve å komme med et innlegg mens vi venter på Gardermoen, eller om det er internett på flyet. Men hvis dere ikke hører noe fra meg på tirsdag, så vet dere hvorfor. Vi reiser hele dagen, så det blir å legge seg med en gang vi kommer fram. Litt glad for at det er kveld når vi kommer fram, så vi ikke får et varmesjokk når vi kommer drassende med koffertene våres. Ha en fin søndag!

kvalitetstid med favoritten

 • 29.09.2017, 15:40

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag, og hei helg!! For meg betyr det arbeid, men det går fint - det er bare denne helga så bærer det av sted til Dubai. Jeg gleder meg sånn, men har en sånn følelse av at det aldri kommer til å skje. Det er ikke realistisk for meg i det hele tatt, men alt er bestilt! I natt sov jeg over med Sandra. Oliver har fri fra barnehagen i dag, så da passet det å tilbringe en dag sammen med han. Finnes ikke en bedre måte å starte dagen på enn når Oliver kommer inn og gir en kos. Frokosten ble naturligvis på Sukk da vi bestemte oss for å dra hjem til mamma. Så da har vi spist deilig mat og lekt med klosser ;-) 

Vi er så utrolig heldig med været for tiden. Skulle ikke tro at vi snart er i oktober måned! De siste dagene har vi hatt over tjue grader på Sunnmøre, stor sol og bare helt herlig. I dag har vinden kommet og jeg tror dette var den siste dagen med sommer for i år. Regnet er meldt å komme neste uke - ikke at det har noe for meg å si som da ligger på en solseng i Dubai ;-) Neida, skal ikke være kvalm nå - får knapt snakke om den turen blant familien, de blir så misunnelig, haha. Men jeg skal prøve å ta med meg litt finvær hjem igjen! I går var jeg på to koselige kafédater. Først Tante Bruun sammen med Amanda, og deretter Lyst sammen med Malin. Det var første gang jeg fant på noe sammen med Malin, og det var utrolig koselig. Vi har utrolig mye til felles, og deriblant bloggen! Så jeg håper det blir flere dater når jeg kommer hjem fra Dubai :-) Jeg har så vidt startet å pakke, men tenkte å la dere bli med på pakkingen videre. Jeg skal iallfall se hva jeg får til med filming. Det beste er vel å planlegge hva jeg skal pakke før jeg gjør det, for jeg startet å filme en video, men ble sittende som et spørsmålstegn siden jeg ikke ante hva jeg skulle pakke videre. Vi får prøve igjen, senere! Nå skal vi ut å finværet og la hundene bevege seg litt. Vi snakkes♥

sovedyr

 • 27.09.2017, 15:21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, formiddag og ettermiddag til dere siden jeg har sovet meg gjennom nesten alle. Jeg har nettopp våkna fra min skjønnhetssøvn etter nattevakten. Denne vakta gikk egentlig ganske bra, den gikk passe fort, alle var rolige og jeg hadde ikke problemer med å holde meg våken. Men det er helt klart ingenting som er bedre enn å komme hjem og legge seg under dyna. Og det skal mye til for å få meg ut av senga med det første, for dette var superdigg. Luna er med Erling på jobb sånn at jeg får sove skikkelig ut uten å tenke på at hun burde luftes og så videre. Så i skrivende stund sitter jeg naturligvis fortsatt i senga, og vurdere å svippe inn på kjøkkenet for å hente noe å spise, for jeg er sulten. Det er det dumme med nattevakt: jeg klarer knapt å spise i løpet av de ti timene jeg er der, for å spise på natta er virkelig ikke noe for meg. Men jeg drikker heldigvis mye vann og fikk i meg litt smoothie. 

På planen i dag står det et møte klokken seks, og utenom det skal jeg vel bare gjøre det jeg vil. Dagen er jo godt i gang, og det er ikke lenge til Erling og Luna kommer inn døra her hjemme. Utenom det har jeg tenkt på om jeg skal lage en pakkevideo? Er det noe som virker interessant? Jeg aner ikke hva jeg skal pakke med meg til Dubai, og jeg skal for første gang prøve å planlegge antrekk, og ikke bare hive ned i enkeltplagg. Så det kan jo bli spennende ;-) Leave a commeent om det er noe dere er interessert i da! Nå skal jeg fortsette å spise litt frukt mens jeg ser på serie, vi snakkes senere♥ 

lyspunktet

 • 26.09.2017, 16:04

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En kooos dag som snart ender med en sovende Ingrid. Jeg skal på nattevakt i kveld, så jeg sto faktisk opp tidlig (til å være meg) og siden har dagen gått i ett. Jeg startet dagen med noen minutter i solarium for å lage litt grunnlag til Dubai, før jeg fikk besøk av Anne-Sofie og vi møtte mamma for en liten kafédate. En litt morsom-tragisk ting som skjedde i dag er jo at vi gikk forbi en sånn TV i parkeringshuset som viste nyheter, og der sto det at NTB melder at kongen er død. Jeg tenkte ikke stort over det for jeg skjønte ikke helt hva som egentlig sto der. Men så gikk jeg tilbake for å sjekke en gang til, og sa det til mamma og fie. Jeg klarte ikke tro på det, selv om det så klart kan skje når som helst med hvem som helst. Heldigvis var det bare en glipp av den avisen, en ganske flau glipp, derfor blir det litt morsomt. Pluss at jeg vet at Kongen tar dette med et smil, tror jeg ;-) 

Nå sitter jeg hjemme hos Sandra, jeg skal snart komme meg hjem for å få meg litt søvn, men det var nødvendig med litt tantekos igjen! Også begynner jeg å gru meg litt i mammahjertet til å dra fra Luna for to hele uker. Jeg vet hun blir i trygge hender, men jeg vil naturligvis ta meg av henne selv hele tiden, men når vi skal på ferie, funker nok ikke det. Er ganske sikker på at hun kommer til å få det fint hos svigers, og at hun ikke kommer til å merke noe særlig at vi er borte så lenge. Men jeg gleder meg allerede til å kosemose når vi kommer hjem igjen :-) Nattevaktene mine bruker å være ganske produktive for bloggen, det er da tanker og ideer kommer, så da håper jeg på noen gode innlegg framover! Jeg prøver forresten å finne en bestemt stil til innleggene mine, og prøver å finne inspirasjon hos andre bloggere. Jeg liker det godt med alle bildene i starten og tekst nederst eller er det bedre med bilder og tekst om hverandre? Hva synes du? Ha en nydelig tirsdag♥

hvor skal vi på ferie?

 • 25.09.2017, 14:15

Vi har omsider funnet et hotell som passer oss, og flybillettene ble bestilt for et par dager siden. Vi startet med å se på chartertur til Gran Canaria og lignende, men det var liksom ikke noe som fristet. Vi ville teste ut noe nytt, et sted ingen av oss har vært på tidligere. Når Erling nevnte dette stedet til meg så bare himlet jeg med øynene, for aldri i verden om jeg noen gang kom til å reise dit, for det er et alt for dyrt sted. Men så ble spøk til alvor, vi begynte å kikke på hotell for å se hva prisene er, og det var egentlig overkommelig så lenge vi jobbet en del begge to for å spare opp. Vi trenger sårt en skikkelig ferie med bare oss to, litt kjæresterier og derfor falt valget på DUBAI! Det er vilt at vi reiser om bare åtte dager, og jeg føler meg nesten litt spontan siden vi skal bestille hotell i dag, åtte dager før reisen. Når vi skulle til Gran Canaria bestilte vi i januar og skulle på ferie i juli. Jeg gleder meg vilt til å oppleve en ny by, land og verdensdel. Å blogge fra Dubai tror jeg blir en drøm. At vi skulle hit var grunnen til at Erling valgte å kjøpe kamera til meg i tidlig jul- og bursdagsgave. Vi får bare krysse fingrene for at internettet på hotellet er overkommelig, om jeg så må sitte i resepsjonen å blogge, haha! Om du har vært i Dubai og har noen tips så tar vi gjerne i mot. Vi har prøvd å lese litt og finne ut hva vi burde gjøre der nede og hva som er verdt å oppleve. Dubai Mall er iallfall helt klart på to-do-lista! Hotellet får dere se når vi kommer fram :-) Ha en fortsatt nydelig mandag!

Har du vært i Dubai?

vasking som hobby

 • 24.09.2017, 18:11

Denne søndagen ble helt annet enn jeg hadde planlagt iallfall. Planen var å slappe helt av, bruke litt tid med Luna, se serier og bare ta det rolig siden jeg ikke har følt meg så bra i det siste. Men så var jeg på badet, og vasken var så støvete. Etter å ha tørket over den så var jeg i gang. Jeg dro fram støvsugeren, dro fram alle ting vi har lagret under senga, la det tilbake etter en helt nødvendig rengjøring - støvsugde resten av rommet. Brukte ti minutter på å re opp senga, også var jeg i gang på kjøkkenet. Alle skap både inni og utenpå er vasket og ryddet. Mikro, stekeovn og oppvaskmaskin. Buret til Luna trengte en liten shinings. Jeg klarte rett og slett ikke å stoppe, haha. Jeg har valgt å sette meg selv inn i en kategori av sjelden rase. Jeg tror ikke det er mange som har vasking som hobby, for jeg koser meg virkelig når jeg vasker, rydder og steller i stand hjemme. Kanskje dette er noe jeg burde leve av? Haha. Jeg har iallfall tidenes bestemorhud på hendene nå etter all fukten og vannet fra vaskingen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom nettopp inn igjen etter å ha vært ute sammen med Luna. Vi gikk ned på et stort område med gress nedenfor huset og hun bare elsker å løpe i gress! Det er så gøy å se når hun får sånne kick der hun bare løper og løper. Det var veldig mye dritt som festet seg til pelsen, klissete greier. Så det ble en liten tur i dusjen bare for å spyle av - men jeg orker ikke å se for meg hvordan hun hadde sett ut om hun hadde hatt den lange pelsen nå. Erling er på jobb, så det blir plutselig veldig stille når jeg har skrudd av musikken, satt fra meg støvsuger og vaskeutstyr. Hodet kjennes nesten litt tomt akkurat nå, men det er litt godt også. 

Resten av kvelden skal jeg se litt på hotell for ferien. Vi var på nippet til å bestille i går - men så var siden litt shady.. Noen som har erfaringer med Prestigia.com? Pappa sendte en link fra Tripadvisor der noen hadde blitt svindla, så jeg vet ikke om vi tør å bestille fra den siden. Flybilletter er iallfall i boks, det bestilte vi i går, så på ferie skal vi, og vi reiser 3. oktober! Jeg avslører muligens reisemål i kveld :-) 

bestille ferie?

 • 23.09.2017, 19:54

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdagskveld! Hva er deres planer for kvelden? I skrivende stund ser jeg på Skal Vi Danse, høydepunktet av uka. Jeg går og gleder meg til hver lørdag, haha nørd. Formen er litt bedre, men dere jenter vet hvordan det er. Det går opp og ned akkurat denne uka, men akkurat nå er jeg bedre. Litt mat gjør vel susen (og baconsnacks). Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvem jeg heier på på Skal Vi Danse, for det er så mange flinke. Eneste som irriterer meg grønn er at deltagere som står rett opp og ned på dansegulvet og beveger en hånd her og en fot der går videre. Nei, i dette programmet handler det ikke om sjarm eller popularitet - men om dans. Men til syvende og sist er det vel popularitet alt handler om, uansett hvilken sammenheng det er snakk om. Men jeg heier på både Grunde, Marna og Ida og Erik og Jorunn, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi gikk en liten tur med Luna i kveld, det tror jeg hun hadde godt av. Hun har vært så utrolig rastløs i hele dag, og jeg har ikke hatt den formen til å gå en lengre tur med henne. Det gjorde uansett veldig godt å gå en liten tur i kveldssola. Jeg håper på bedre form og bra vær i morgen, da skal jeg gå en god tur med henne! I kveld skal vi faktisk se litt på hotell og aller mest sannsynlig bestille! Det er usikkert når vi reiser, men vi håper å kunne reise allerede 2. oktober - hvis ikke det går så reiser vi den 23. Jeg har ikke lyst å avsløre hvor vi skal før vi har funnet et hotell vi vil bestille, men jeg gleder meg veldig til bloggdagene der nede, for å si det sånn! 

Nå skal vi lage litt middag her, vi lager burger i kveld! Jeg håper så inderlig at vi finner det rette hotellet og får bestilt ferien i kveld. Erling og jeg har jobbet om hverandre i flere uker nå, og har ikke fått satt oss ned sammen for å se på ferie. I går prøvde vi, men jeg holdt bokstavelig på å svime av - så vi kom ikke så langt. Nyt denne lørdagskvelden, fine! 

yellowww

 • 23.09.2017, 15:29

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere en fin lørdag? Det har ikke jeg. Selv om solen skinner så skinner visst ikke jeg. Siden i går har jeg hatt så utrolig vondt i magen og følt at jeg må kaste opp - en følelse jeg sjelden får (utenom de få gangene i fylla:(). I går kveld lå jeg i senga og jeg klarte ikke fungere på noen måte. Så fort jeg lukket øynene begynte ting å gå rundt og jeg følte for å kaste opp, og med min fobi for oppkast så gjorde jeg alt for å slippe. Heldigvis gikk denne natta bra, men jeg gråt og spurte Erling hva jeg har gjort for å fortjene dette, haha lol. Dramaqueeen. Jeg våknet og var litt uggen, men jeg er bedre nå. Jeg har en mistanke om at jeg føler meg uvel på grunn av en viss uke i måneden, så da får det kjappe seg å gå over. Forhåpentligvis er jeg bra nok til å gå en liten tur ute i dette fine høstværet. Det ER så varmt, så ikke spør meg hvorfor jeg tok på meg en høyhalset genser. Matcher i det minste Pizzabakeren menyen på kjøleskapet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så vår dag ser foreløpig sånn ut. Mac og en ekstremt oppmerksomhetssyk Luna. Hun hopper opp til sofaen og syter, men trekker seg unna når jeg strekker ut hendene for å løfte henne opp. Det betyr vel at jeg skal komme på gulvet å leke, men det har jeg ikke energi til akkurat nå. Jeg fikk helt panikk når jeg våkna i dag og klokka var ETT!? Jeg bruker ikke sove så lenge lenger, og jeg hadde ikke hatt i tankene å sette på alarm i går kveld. Jeg skulle egentlig jobbe en kort vakt i går på fem timer og være ferdig før ni, men så ringte sjefen i går og kalte meg inn til en lengre vakt, så da var jeg ikke ferdig før klokken var ti. Jeg var dau når jeg kom hjem, foråsirresånn. Derfor ingen lyd fra meg her inne i gåår. Nå må jeg få i meg litt mat, gi sytende Luna litt oppmerksomhet og sette på Home and Away. Snakkes!

det gikk rett i dass

 • 21.09.2017, 11:30

For noen uker siden skrev jeg på bloggen om at jeg hadde lyst å teste ut et plantebasert kosthold. Det virket utrolig spennende, og jeg elsker å prøve nye ting. Men det er en ting jeg glemmer når det kommer til ting hvor jeg må "jobbe" for å oppnå det - og det er at jeg mangler selvdisiplin til de grader. Dette gjelder jo det å bare ha et sunt kosthold for min del. Det krever mye av meg å gjøre om på det, og jeg skal ikke lyve. Jeg synes det er utrolig vanskelig å spise sunt. Jeg spiser mindre godteri og drikker mindre brus enn jeg gjorde før, men jeg har fortsatt en lang vei å gå for å nå det kostholdet jeg ønsker å ha. 

Så til dette plantebaserte kostholdet da. Jeg kan si så mye som at jeg har ikke droppa kjøtt èn eneste dag siden jeg skrev det på bloggen, tror jeg. Jeg er alt for glad i kjøtt, og i det jeg skal ut å spise så er det jo kjøtt i ALT? Jeg sitter ikke å mauler grønn salat når jeg er ute og spiser. Da kan jeg vel like så kjøpe meg et salathode, kjøre det i ExtraChef-en og spise det? For å overdrive litt da. For å oppsummere og vise dere situasjonen: Jeg skulle ha sandwich. Med kylling og bacon. Jeg bestilte den uten salat på. Der har dere meg, da. Jeg elsker grønnsaker, spesielt når de er stekte - men jeg kan nok ikke leve som veganer i dag. Det er noe jeg må se på senere i livet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kommer til å fortsette å spise kjøtt som vanlig, men jeg har i tankene hvilke konsekvenser det kan ha for miljøet, dyrene og helsa. Men jeg trenger de proteinene og vitaminene som er i kjøttet jeg spiser, og det er det jeg lever på akkurat nå. Før jeg kan få et plantebasert kosthold, så må jeg nok først få et sunnere kosthold. Spise mer frukt, salat til maten og kanskje bytte ut sjokolade med gulrot og dip på lørdagskvelden. Det er jo så godt! Men litt mer arbeid å lage til. Men kostholdet er noe jeg må få orden på før jeg kan prøve noe nytt som å være veganer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja da, det gikk rett i dass og jeg mislyktes fullstendig med denne planen. Men jeg velger å være ærlig her og fortelle at det funket faktisk ikke for meg overhodet. Og da har jeg ikke tenkt til å la det stå på bloggen at jeg skal prøve ut et delvis plantebasert kosthold, da vil jeg heller fortelle dere at jeg failet skikkelig, haha. Bedre lykke neste gang!

chop chop

 • 20.09.2017, 21:17

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om håret ble mye kortere enn planlagt? Ja. Om jeg digger det? JA! Herregud så digg det er med sunt hår, og nå er alt det blonde på innsiden av håret borte, så det nærmer seg naturlig farge igjen. Når jeg satt i frisørstolen med tante så spurte hun hva jeg ønsket, og jeg ville bare klippe vekk det som var slitt. Da hun hadde gjort det og la fram håret så følte jeg liksom ikke noen forskjell, så jeg la bak håret igjen og sa hun kunne klippe mer, og dette ble resultatet! Jeg er utrolig fornøyd, og jeg elsker lengden, spesielt når det er litt krøller i det som på bildet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg i sofaen med dempet belysning i stua og ser på The Voice. FOR et nivå det er i år. Det er en ren fryd å høre på, og jeg har allerede lagt til noen på spotifylista mi - det gjør jeg sjelden. Vil dere vite en fun fact som ikke en gang familien min vet om? Jeg meldte meg på, men når de spurte om jeg hadde en video hvor jeg sang, så hadde jeg ingen å sende inn, så da ble jeg ikke tatt med. Yeye. Hadde vært en kul opplevelse, da. 

Senere i kveld skal jeg se bloggerne, også skal jeg SOVE. Tidligvakt i morgen tidlig, og jeg vil være så opplagt som mulig. Burde kanskje legge meg allerede med tanke på hvor trøtt jeg er allerede, men jeg bare MÅ se disse programmene først, haha. Litt ensomt å sitte her alene, men får tilbake Luna i morgen etter jobb, og det blir deilig. Savner henne sånn når hun er på besøk hos mamma. Men hun hadde vært for mye alene her siden Erling jobber natt og jeg har så lange vakter. Da har hun det bedre hos bror :-) 

sukk

 • 20.09.2017, 15:16

Har jeg nådd målet i livet om jeg endelig er stamkunde på en kafé? Når jeg endelig har min faste bestilling når jeg er der? Jeg tror det, altså. I dag har jeg tilbringt tiden min sammen med mamma. Vi har vært på Sukk i flere timer og bare strikka. Jeg har kommet ganske langt på ene armen nå faktisk, og jeg begynner å få teken på det å øke masker og å bytte tråd (farge). Gleder meg til å vise dere resultatet!! Jeg strikker en Acne genser i fargene hvit og pudderrosa! Den blir søt :-)

I går kveld var jeg sammen med Sandra, og spilte spille for harde livet. Vi startet en omgang i det mamma og Anne-Sofie sa fra at de var der om cirka 5-10 minutter, og vi rakk jammen å spille ferdig. Ja, jeg hadde ganske høy puls når vi var ferdig - jeg vant ;-) Nå må jeg hive meg rundt og pakke ferdig så jeg får kommet meg av gårde til tante sin jobb. Hun er snill og vil stusse håret mitt litt - noe som er høyst nødvendig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg to dager med jobb foran meg før en herlig frihelg! Jeg klarer knapt å huske sist jeg hadde en hel helg fri. Jeg skal sove lenge (jeg trenger det) og jeg skal trene og gå lange turer med Luna. Livet er ganske digg egentlig, for tiden. Klisjé, men det gjør godt. Jeg tar ting som det kommer, og jeg orker ikke stresse med noe som helst. Så lenge solen skinner skal jeg også skinne ;-) Lol. 

Ha en fortsatt fin onsdag! 

spinning, sol og sommer

 • 19.09.2017, 15:09

Til å ha startet denne dagen med å tro at jeg skulle sykle meg til døden så har den vært ganske bra. Jeg startet faktisk fridagen min med en spinningtime, og det var helt forferdelig - men dritdigg etterpå. Når Luna våknet halv åtte i dag tidlig fordi hun måtte på do, så var jeg inne på appen og klar til å melde meg av timen, men jeg gjennomførte faktisk! Og det er jeg glad for nå. En skikkelig svettefest! Prikken over i-en var definitiv en tur i dette sommerværet. I skrivende stund har jeg faktisk på meg skjørt og en lett skjorte, det er så varmt og godt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har pakket og gjort meg klar til å dra hjem til mamma for en natt! Luna henger så klart på. Erling skal jobbe nattevakter, og det verste jeg vet er å sove alene. Jeg har alltid synes det var ekkelt, men etter at jeg hadde et forferdelig mareritt for noen uker siden, så har det blitt enda verre. Å gå ut i mørket med Luna eller gå ut med søpla er utrolig vanskelig, synes jeg. Men håper det går over snart! 

I går var jeg på Peppes Pizza sammen med mamma, fie og Erling. Og hvis noen skulle lure: det går helt i dass med dette plantebaserte kostholdet mitt. Jeg tenkte å skrive et eget innlegg om det senere, i morgen eller i dag. Enda et bevis på at jeg mangler selvdisiplin til de grader. Life. I morgen skal jeg endelig i frisørstolen. Det blir godt å få klipt vekk litt hår, føler det er veldig slitt nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kommer ikke over hvor nydelig Luna ble etter vi klipte henne! Det er så deilig å slippe og plukke blad fra pelsen etter hver eneste tur ut. Det ser ut som hun nyter det max selv, også ;-) Nå skal jeg pakke sammen siste rest og hente Ollibolli i barnehagen♥ Det var så koselig i går, han møtte både Erling og meg med en stor klem og kastet seg rundt nakken vår. Også fikk jeg legge han, så da satt jeg i senga sammen med han og leste bok - kanskje litt for lenge :-) Men sånn det skal være når tante legger en sjelden gang. Vi snakkes senere!

Hva gjør dere i dag? 

<3

 • 18.09.2017, 14:48

Her er litt bedre bilder. Jeg ble ikke veldig fornøyd med bildene, men det funker. Hun er uansett verdens fineste, og hun poserer så fint, haha! Hun ser ikke ut som den samme hunden i det hele tatt, men vi merker at hun fortsatt er Luna, bare i en litt lettere versjon ;-) Hun nyter virkelig den korte pelsen, og med det tror jeg faktisk vi skal beholde den sånn. Så satser vi på at det dukker opp en liten mariusgenser til denne frøkna til vinteren♥ Mamma kommer på besøk om ikke så lenge, og da har hun med seg strikketøyet mitt. Gleder meg, wii! Tenk at jeg skulle få abstinenser på strikking, liksom. Mamma måtte bare legge opp armene og strikke brøtet. Jeg står over den biten - spesielt siden det er snakk om fem pinner. No, thank you. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, fine gull♥ Det er så fint å se øynene hennes, visste knapt hvordan de så ut. Hun er ikke så glad i å ligge på ryggen siden hun skjemmes litt over å vise seg frem, om dere skjønner, haha. Og etterhvert så ble hun komfortabel med å gjøre det her hjemme med meg og Erling - og vi var så redde for at vi skulle ødelegge den tilliten hennes ved å klippe henne. Men hun er jo enda mer komfortabel med å gjøre det nå, og i går kveld lå hun stort sett bare og kosa på brystet mitt - på ryggen ;-) I går sovnet vi begge i senga vår, siden Erling satt oppe litt lenger og kunne legge henne når han la seg. Det er så kos og sovne ved siden av dette herlige vesenet. Dere aner ikke, hun måå virkelig oppleves. 

Jeg har allerede støvsuget, faktisk. Det er godt med alt som er gjort. De neste to dagene skal jeg chille maxxx - sånn som jeg gjør nå. Har satt på favorittmusikken min, og bare digger den helt alene. Skal spise litt også snart, så da blir jo livet enda bedre. Håper dere har fått en fin start på uka!

time out

 • 18.09.2017, 11:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har mast så og si hele uka om at jeg gleder meg til litt fri. Det blir bare to dager, men det er godt bare det. Jeg har også tatt meg fri i helga, siden jeg har jobbet litt mange helger på rad nå. Hver gang noen spør om jeg vil finne på noe så er svaret mitt "Sorry, skal jobbe" - og hvor sykt kjedelig er ikke det? Fridagene skal jeg bruke på å støvsuge, trene og tilbringe masse tid med Luna. Jeg skal se serier og jeg skal lage digg, sunn mat. 

Senere i dag kommer det et innlegg med litt bedre bilder av Luna. Det ble litt mørke bilder i går på grunn av lyset (trenger ringlight!!) og derfor skal jeg ta noen nye når jeg er ferdig på jobb. I dag har jeg en kort vakt, som husmor. Det betyr at jeg gjør mine favoritting: rydde og vaske. Yay! Jeg ønsker også å komme a jour med bloggen igjen. Etter litt late dager har naturligvis lesertallet også gått ned. Det er på tide å mekke sammen en ny videoblogg og gode innlegg. Så håper jeg at bloggen blir god å lese igjen :-) Ellers skal jeg slappe av og sove leeenge (så lenge Luna tillater). 

Hva gjør du i dag?

heisann, sveisann!

 • 17.09.2017, 20:07

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens fineste lille skapning har blitt enda finere om det i det hele tatt er mulig! Erling og jeg var så sinnsykt nervøse da vi kjørte mot frisøren for å hente Luna. Vi forventet en skamklipt Luna med halen mellom beina. Det var det helt motsatte som møtte oss i døra :-) Hun kom mot oss med logrende hale og var så stolt av sveisen sin, så det ut som. Hun er så utrolig søt, fin og rar - og det er akkurat sånn Luna er. Angrer ikke på at vi klipte henne for å si det sånn, hun er akkurat sånn vi så for oss at hun kom til å bli♥ Vi hadde med andre ord ingen grunn til å bekymre oss for henne de timene hun var der. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kan faktisk se øynene hennes!! Det blir veldig deilig å slippe all den børstingen og ikke minst det å sette opp topp hver dag. Verken Luna eller jeg liker det, så da er vi ganske fornøyd med resultatet. Nå er hun veldig sliten og vet nok ikke helt hvor hun skal gjøre av seg. Vi var innom svigers for å herje litt, så hun har iallfall fått en god del inntrykk allerede. Det er vel ikke lenge til hun ligger langflat på gulvet og snorker ;-) Akkurat nå sitter jeg og nyter en skål tomatsuppe, det er så godt - men noe jeg lager alt for sjelden. Senere i kveld skal vi lage brownies - noe som også blir laget ganske sjelden, utrolig nok. I morgen skal jeg komme med litt bedre bilder av Luna! Litt mer av kroppen hennes også, og ikke bare ansiktet. Mørket har begynt å komme, så derfor ble det bilder i full fart i leilighetens beste lys - på soverommet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere får en fin start på uken! 

green wall

 • 17.09.2017, 16:20

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God søndag! Har den vært fin? I skrivende stund sitter jeg med en stor klump i magen, vi har nettopp forlatt Luna hos frisøren, og jeg aner ikke hvordan hun vil reagere når en fremmed skal klippe henne. Hun hater at vi styrer med pelsen, og spesielt i ansiktet hennes. Jeg håper bare frisøren vet hva hun driver med og at resultatet blir bra. Uansett er Luna verdens fineste, og blir det ikke så fint som vi håpet så vokser det utrolig fort ut igjen. Vi skal hente henne om en liten time, og både Erling og jeg er ekstremt spente. Mammahjertet mitt blør♥ På veien hjem stoppet vi for å ta noen bilder! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har vært på jobb i dag som dere sikkert vet, og dagen gikk fortere enn forventet. Jeg hadde en del andre ting å tenke på når jeg var på jobb enn akkurat den frisørtimen, så det var vel derfor. På onsdag er det min tur å sette meg i frisørstolen! Min snille tante har sagt at hun kan klippe meg, så da får jeg bort litt av det blonde (gule) i håret mitt. Den naturlige fargen min har ikke blitt lang nok til at alt kan klippes vekk enda. Er bare glad det har begynt å vokse! Jeg har èn arbeidsdag igjen av denne uka, så det blir godt med noen dager fri!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt jeg har på meg er fra Bikbok! Nå skal vi se litt mer Dexter sånn at tiden går litt fortere! Gleder meg sånn til å få henne hjem, savner henne allerede!

upsi

 • 16.09.2017, 18:10

Hei, og god lørdag! Det ble uventet noen dager fri fra bloggen. Jeg har bare blitt helt utslått etter jobb, og derfor har vel ikke bloggen vært det som har lagt i tankene mine. Det har ikke skjedd så veldig mye siden sist. Jeg hadde jo det Tupperwarepartyet på onsdag! Det var utrolig gøy, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Hvor lenge jeg vil drive med dette vet jeg ikke, men så lenge jeg synes det er gøy, så ser jeg ingen grunn til å ikke gjøre det! Jeg taper ikke akkurat noen ting på det :-) Luna skulle jo klippe seg i går, men frisøren måtte avlyse grunnet flystreiken som var. Veldig synd, men forstår så klart at det ikke går da. Vi har time i morgen klokken halv fire, og tiden kan bare ikke gå fort nok! Jeg har jobb til klokken to i morgen, så de timene kommer sikkert til å gå meeegasakte. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers gleder jeg meg umåtelig mye til noen dager fri etter mandagen. Det er helt nødvendig, for det er på tide å få leiligheten i orden igjen. Jeg rydder litt hele tiden, men støvsuging og støvtørking er ikke noe jeg har orket å gjøre i disse dager. I dag skal jeg starte så vidt med å skifte på senga - det er iallfall en start. Kanskje sette på en maskin med klær, bare for å ha gjort det. Jeg var rimelig dau etter jobb i dag, det har vært noen hektiske dager. Det var da naturligvis senga som fristet aller mest da. Luna er i et sånt kosehumør i dag. Har stort sett lagt på brystet mitt og bare koosemosa♥ Egentlig bare godt at den frøkna ikke aner hva som venter henne i morgen, hehe. Stakkar, kommer til å skjemmes sånn de første dagene med kort pels. Men med nok skryt og kos tror jeg hun fort godtar det! Det blir veldig godt å kunne gå turer uten å måtte plukke ut alle blad vi har gått forbi fra pelsen.

Jeg poster et eget innlegg med resultatet i morgen! Vi snakkes :-)

kafébesøk og tupperwareparty

 • 13.09.2017, 17:24

Hei, fine! Har dere hatt en fin onsdag så langt? Min onsdag har flydd av gårde, og det synes jeg egentlig er veldig fint. Jeg er glad i at dagene går fort. Dagen har bestått av kafébesøk, litt husarbeid og snart er det klart for Tupperwareparty her hjemme hos mamma. Jeg har det ikke hjemme hos meg siden jeg ikke har så stor plass. Jeg gleder meg til gjestene kommer, og det blir servert hjemmelaget dip og salsa med noe godt å dippe med. Håper iallfall gjestene blir fornøyd og at det blir en vellykket kveld :-) Det er faktisk mange som kommer, og det er så gøy når vi inviterer og gjestene faktisk har mulighet til å komme! Noen jeg ikke kjenner og noen jeg kjenner, så det blir gøy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Også har jeg en nyhet som jeg regner med at kun jeg ser glede i, men åhh, jeg er så glad for at vi endelig har det i avtaleboka! En frisørtime til Luna er endelig booket, og på fredag blir hun korthåra. Det blir rart, og veldig godt! Jeg håper frisøren forstår hvordan jeg ønsker at hun skal bli klipt. Uansett så vokser det ut igjen :-) I morgen er det klart for jobb igjen, og da starter den lange "arbeidsuken" min. Jeg skal jobbe fem dager på rad, og det tror jeg faktisk ikke at jeg har gjort før. Det blir sikkert tungt, men det lønner seg i neste måned! 

Hva gjør dere i dag?

veganmeal gone wrong

 • 12.09.2017, 19:56

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere vet jo at jeg hadde planer om å velge noe vegansk så fort jeg er ute og spiser, men altsååå.. Når jeg kommer til en kafé i dag, og det eneste de serverer er ren grønn salat med litt paprika og slikt i, så frister det ikke så veldig masse. Men så har jeg jo også sagt at jeg skal ha delvis vegansk kosthold, såå da er det vel egentlig greit da. Sier jeg, iallfall. I skrivende stund har vi fingermat i ovnen. Det vil si løkringer og pommes, og litt mer fingermat som jeg ikke husker navnet på. Jeg tror jeg har funnet den morsomste fotografen noen sinne, liksom. Min kjære søster, Anne-Sofie, tar bilder av seg selv innimellom også, men jeg skal la være å poste akkurat det her. Også er hun veldig flink til å få meg til å le, så da blir det naturlig glede i bildene, plutselig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er glad for at spesielt de her hjemme på Vatne vet at jeg blogger, og da er det ikke lenger noen som reagere spesielt på at jeg står og poserer foran et kamera. Før var det så sykt ukomfortabelt synes jeg å bli tatt bilde av mens det kom forbigående. Men nå er jeg kommet over den kneika også! Så min dag har alt i alt bestått av Moatur, handling, kvalitetstid med mamma og fie. En perfekt dag for meg, iallfall. Litt mer seriøse antrekksbilder kommer senere i kveld. Snx♥

morgenstund har gull i munn

 • 12.09.2017, 12:20

Jeg har så mange fine morgener. Selv om det verste jeg vet om er å stå opp siden senga frister mer, så får jeg så gode morgener. Å få hund for eksempel er det beste valget jeg har tatt, tror jeg. Det å starte morgenen med frisk luft er absolutt ikke feil, og det gjør noe med kroppen resten av dagen. Hadde vi ikke hatt Luna, hadde jeg heller ikke gått ut av døra på kanskje hele dagen? Jeg har også tiden til å lage meg en deilig frokost som metter. Frisk frukt og havregryn er så godt, med et glass iskaldt eplejuice til. Det er godt og mettende, og SUNT! Smoothie er det jeg lager meg stort sett hver dag til frokost, siden jeg er så fryktelig lei av brødskiver nå. Da ender jeg bare opp med Nugatti, og det ønsker jeg ikke. Her er ingrediensene jeg har brukt. Kjapt, sunt og veldig enkelt :-)

Rema 1000 fruktmix med mango, banan og ananas ♥ vaniljeyoghurt ♥ to ferske bananer ♥ havregryn
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tok meg god tid på badet med musikk jeg liker på full guffe mens jeg sminket meg. Jeg fant fram klær for dagen, danset litt og hadde det egentlig bare helt toppers. Det er den perfekte måten å starte dagen på, spør du meg! Nå må jeg komme meg ut døra, jeg skal møte mamma på kjøpesenteret. Jeg har en del ærender før morgendagen, og jeg fikk jo endelig lønn i dag! Hurra! Så nå er alle regninger betalt, og resten er satt på sparing til ferien! Vi snakkes senere, dere!

har jeg tenkt å stemme?

 • 11.09.2017, 16:22

Jeg er jammen ikke helt inne på YouTube enda, merker jeg. Jeg har filmet i hele dag for å lage en vlog av denne dagen, men hele greia gikk mildt sagt rett i dass. Den ble rett kjedelig og mye ble bare tull når jeg skulle redigere. Try again next time. En vlog skal dere få, men jeg får heller prøve igjen en annen dag. Nå har jeg fri i tre dager, og da kan jeg prøve igjen. Min dag har bestått av forsovelse, Luna, trening, stemming og rydding. Nå skal jeg bare slappe av, strikke og se på dokumentarer på Netflix. "En morders sinn" står på planen.

Jeg nevnte i går at jeg skal prøve ut et plantebasert kosthold, og det skal jeg snakke litt mer om. Jeg poster et innlegg om det senere i dag. Når det kommer til fakta med fordeler og ulemper ved plantebasert kosthold så er så og si tom, men jeg har mine grunner. Jeg har bestilt legetime i dag også, for en skikkelig sjekk. Det er lenge siden og jeg vil bare vite at alt står bra til i kroppen min. Håpet er å bli sendt videre til en gynekolog som vil ta celleprøve på meg, men det er ikke sikkert siden jeg fortsatt er så ung. Kryss fingrene for meg, vil gjerne sjekke meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg nevnte over så stemte jeg, faktisk, i dag. Jeg trodde helt ærlig at jeg ikke kom til å gjøre det. Når familien har spurt meg om jeg skal stemme så har jeg bare trekt på skuldrene og lurt på hvorfor jeg skal gjøre det når jeg ikke aner hvem jeg skal stemme på. Men så ga søsteren min et ganske godt råd som jeg vil gi videre til dere andre førstegangstemmende: Hvis du er fornøyd med hvordan ting er i dag politisk så kan du vel bare stemme for 4 år til med den samme regjeringen? Jeg har iallfall stemt i dag, og jeg håper du også gjør det. 

På onsdag skal jeg teste ut noe nytt. Søsteren min har drevet med Tupperware, og ville så gjerne at jeg også skulle prøve. Så på onsdag skal jeg holde party (det er så rart å si/skrive) og har invitert en del - heldigvis kommer de fleste også! Det går naturligvis mest i mammas venner, siden mine ikke er like husmor som meg ;-) Haha. Ellers jobber Erling sent i dag, så da er det bare meg og Luna foreløpig. Skal finne noe digg å spise snart, for jeg er sulteen. I morgen får jeg lønning, hurra! Jeg har aldri jobbet så mye som jeg har gjort i august, så dette blir en av de største jeg har fått. Men så var det også den første måneden i friåret mitt, så kanskje jeg kommer til å fortsette å få så mye i lønn framover? Hadde ikke vært så ille det, altså. September-lønna blir god den også, ser jeg. Denne mandagen kan ikke gå fort nok!

ukens viktigste gjøremål - celleprøve, kosthold og trening

 • 10.09.2017, 22:01

Den kommende uken vil være en uke hvor jeg gjør ting som skulle blitt gjort for lenge siden. Det er ting jeg har utsatt lenge, men det har virkelig lagt på skuldrene som flere kilo. Denne uken skal jeg gjøre noe med det, og forhåpentligvis får jeg ting til å skje allerede denne uken. Hvis ikke så har jeg iallfall kommet i gang! Jeg har blitt mer og mer opptatt av helse og framtiden min. Jeg ønsker å være mer obs på miljøet jeg er i, hva jeg spiser og hvilken livsstil jeg har. Jeg vet at jeg bare er 19 år enda, men det vil være vanskeligere å ta tak i noe sånt senere i livet. 

♥ Jeg skal bestille time med fastlegen min for en vanlig sjekk, og videre henvisning for å ta celleprøve. Jeg har gått mye fram og tilbake i meg selv når det kommer til dette, mest fordi jeg er nervøs for selve testen - og ikke minst fordi jeg er nervøs for resultatet. Det er ikke sikkert at de ønsker å ta celleprøve på meg når jeg bare er 19 år (du blir innkalt når du er 25 år), men jeg håper at de vil gjøre det. 

♥ Jeg skal teste ut et plantebasert kosthold. Dette vil jeg snakke litt mer om senere. Kanskje i en videoblogg? Jeg har tenkt mye på det, og det er noe av det jeg skal sjekke hos legen - om kroppen min vil takle å kutte ut kjøtt. Nå er ikke dette noe permanent foreløpig, men noe jeg skal teste i en liten periode. 

♥ Jeg skal ikke nøle med å dra på trening. Jeg skal bare gjøre det! ​Just do it? Det er jo helt klart vanskelig å komme over dørstokkmila, men jeg skal komme inn i en god rutine denne uka. Har en del tidligvakter, som gjør at jeg kan dra på trening etter arbeid. 

♥ Jeg skal lage den alt for lenge utsatte pastasalaten. Hvor genialt er det ikke å lage en bolle med pastasalat og sette i kjøleskapet? Har jo niste iallfall tre dager! 

♥ Gå enda flere turer med Luna. Jeg burde kanskje starte med å legge meg tidligere og stå opp tidligere enn vanlig? Da kan jeg få tid til å gå en litt lengre tur med Luna før en eventuell arbeidsdag! 

♥ Slappe enda litt mer av. Jeg har en tendens til å måtte finne på noe hele tiden. Har jeg en fridag drar jeg fort ut for å møte både familie og venner og selv om det er sosialt så tar det litt på også. Har en èn fridag, så burde jeg bruke den på å slappe av og nyte. ​Tror dere jeg klarer alt dette?

tilbringer dagen i senga

 • 10.09.2017, 17:11

Hei, og "god" ettermiddag. Jeg titter innom for å spre litt dårlig energi, jeg, Neida. Jeg er bare fryktelig sliten, og det kom veldig plutselig på meg. Giddaløs, sur og lei er de tre ordene dere kan beskrive meg med i dag. Legg til trøtt. Jeg skal derfor tilbringe resten av dagen i senga. Iallfall fram til Erling kommer hjem fra jobb i kveld. Jeg håper bare Luna er med på den dealen. At hun kanskje er like trøtt som meg. Think not.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
... jeg kveler henne ikke, altså. Og å ha sløyfa sånn er in i hundemoten, forresten

Jeg har jo vært på jobb i dag som dere sikkert vet, og har heldigvis fri helt fram til torsdag. Det er ikke så verst, og jeg gleder meg. Det blir en lang etappe på slutten av neste uke - fem arbeidsdager på rad. Ikke hverdag for meg, som dere sikkert skjønner. Men, penger blir det = ferie. Jeg har så og si nettopp kommet inn døra hjemme. Har vært hos pappa og spist grillmat sammen med resten av familien. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi får heller snakkes litt i kveld når Erling har fått opp humøret mitt litt, hehe. Stakkars hvis han leser dette og begynner å grue seg til å komme hjem. Som om jeg ikke er umulig nok fra før, liksom. Good night, loves. 

en av de bedre dagene

 • 09.09.2017, 17:00

Jeg er helt overveldet over de fine dagene vi har akkurat nå. Det er ikke hverdagslig for oss på Sunnmøre med tjue grader og stor sol i september, for å si det sånn. Jeg gikk en liten tur ved Lillevannet med Luna før jeg måtte på jobb, og det er så fint der på dager som dette. Det er også så koselig å møte på nye mennesker, la hundene hilse eller la barna kose litt med Luna. Det er overraskende mange som gjerne vil hilse, og det er så fint. Luna trenger all den sosialiseringen hun kan få, og hun er så snill mot alle :-) Jeg turte ikke å ta med kameraet i dag siden beskyttelsen til linsa er ødelagt, den har Luna tygd i biter. Noen som kanskje vet hvor man kan få tak i en ny? Det e litt krise, egentlig, hehe. 

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Det gjør virkelig noe med både kropp og sinn å ta seg en tur ut i sola. Jeg er egentlig heldig som jobber turnus når det er sånne dager. Man har mer energi før jobb enn etter jobb, naturligvis - og derfor er det mye lettere å komme seg ut før en arbeidsdag enn etter. Nå må jeg bare hive meg rundt å komme meg ut døra. Når dette innlegget publiserer er jeg allerede på jobb, men dere får uansett ha en nydelig dag videre. Håper dere har like fine septemberdager som oss♥

Kom med tips til flere videoblogger!!

lørdaan

 • 09.09.2017, 12:54

God formiddag, dere! I skrivende stund sitter jeg ved spisebordet og har nettopp spist frokosten min. Yes, det er late dager for tiden - og forhåpentligvis er det snart slutt på det. Jeg må komme inn igjen i den gode rutinen jeg hadde før jeg ble syk forrige helg. Da dro jeg på trening hver dag før kveldsvakt, og hver dag etter en tidligvakt. Jeg spiste smoothie med frisk frukt og havregryn til frokost, mens nå sitter jeg å hiver i meg fine rundstykker med Nugatti på. Hjelp. Jeg fikk masa meg fram til at Erling tok noen bilder av meg utenfor huset. Han synes ikke det er så kult, for han har vel bedre ting å bruke tiden sin på. Men han ble med ut hele to ganger fordi jeg ikke ble helt fornøyd. Thanks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.. t-skjorte fra Monki og bukse fra Monki

Jeg var litt over gjennomsnittet nervøs for den videobloggen, og i det jeg spilte den inn hadde jeg ingen tanker om at jeg faktisk skulle legge det ut. Men etter litt klipp her og der så ble det YouTube-vennlig til slutt, gitt. Nå skal jeg bare gå en tur og chille før jeg må dra på jobb. Denne helga er det egentlig helt ok med arbeidshelg. Det gjør liksom ingenting. Gleder meg bare til i morgen for da skal jeg spise GRILLMIDDAG hos pappa. Det blir nok høydepunktet av uka. 

I kveld skal jeg se reprise av Skal Vi Danse på Sumo, og spise noe digg. Tror kanskje jeg skal forberede en deilig smoothie eller noe til kvelden. Eller kanskje jeg stikker og trener. Who knows. Vi snakkes iallfall senere, fine!

Hva gjør du i dag?

a walk in the sun

 • 08.09.2017, 14:52

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ingen tvil om at vi er veldig heldig med naturen på Sunnmøre. Fine, store fjell i nydelige fjorder. Vi har utrolig mange turmuligheter bare her i Ålesund, og på dager som denne så er jeg stolt over å bo i Ålesund. Det er en helt fantastisk plass med akkurat nok by, nok bygd og nok mennesker. Jeg har ikke behov for å flytte noen andre steder :-) Det ble ikke en veldig lang tur på oss i dag siden det er en del ting jeg ønsker å gjøre før jeg drar på jobb. Klokken går så fort før seinvakten starter at jeg knapt rekker å henge med. 

Kvelden skal jeg bruke på å bli kjent med kameraet. Jeg vil lære meg funksjonene så jeg kan ta så bra bilder som mulig! Det er ingen tvil om at dette kameraet er bra, og tar utrolig gode bilder - men personen bak kamera må også kunne det, så da må jeg bare gjøre litt research :-) Jeg tenkte å prøve å spille inn en videoblogg etterpå, jeg må bare la batteriet lade litt til. Så da snakkes vi senere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det jobben som kaller, og jeg må komme meg ut døra før rushen starter for fult! Ha en fortsatt nydelig fin dag, dere!

sånne morgener

 • 08.09.2017, 13:11

Jeg trodde ikke mine egne øyne når jeg våknet i dag. Solen skinner faktisk, og det er så typisk når jeg faktisk skal på jobb senere i dag. Det har vært en utrolig koselig morgen. Erling startet seint i dag siden han jobbet så seint på kvelden i går, så da hadde vi morgenen sammen. Det er ikke så ofte det skjer, faktisk. Så vi tok Luna i senga sammen med oss og hadde en skikkelig kosestund. Jeg kjenner at jeg blir veldig frustrert over byggingen som skjer ved siden av oss. De driver jo og sprenger hele tiden, og jeg skjønner at det er nødvendig - men jeg gleder meg vilt til de er ferdig med den verste jobben. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
t-skjorte fra Bikbok

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal jobbe hele helgen, og etter det har jeg faktisk fri helt fram til torsdag. Det er ikke så verst. Jeg liker veldig godt disse dagene hvor jeg har tid til å gjøre akkurat det jeg vil før jeg må på jobb. Og siden solen skinner så fint i dag, så tror jeg at vi skal gå oss en liten tur. Det har jo vært så dårlig vær de siste dagene, og verken Luna eller jeg har vært særlig gira på å gå utenfor døra. Ellers har jeg endelig fått skikkelig orden på leiligheten igjen. Skittentøyskorga er snart tom før den fylles opp igjen, kjøkkenet er ryddig og ny blomster står på bordet. Det var en periode nå der jeg ikke klarte å holde orden, og det er jo noe av det som frustrerer meg aller mest. Å rydde og holde orden er jo det jeg er best til, og når jeg ikke klarer det blir jeg veldig lei meg, egentlig. Teit nok. 

Nå skal jeg komme meg ut i sola, folkens! Hva skal du i dag?

en av de koseligste kveldene på lenge

 • 07.09.2017, 22:50

Et litt senere innlegg enn forventet, bare fordi jeg ikke klarte å sette meg ned før jeg hadde pakket ut, rydda litt og satt på en maskin med klær. Jeg må liksom lande litt i leiligheten igjen og finne meg til rette før jeg kan slappe av. Men, herlighet for en fin dag dette har vært. Jeg startet dagen med frokost på Sukk sammen med mamma, deretter litt lunsj på Sukk sammen med Amanda før det ble kreativ kveld på Sukk (ja, jeg er på den kafeen stort sett hele tiden når jeg er hjemme). Det var utrolig fint i kveld, og det er sjelden jeg koser meg sånn som jeg har gjort i dag. Stemningen og det at det kom så mange var så utrolig koselig, og vi alle satt å strikket og bare lot praten gå :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De har verdens beste sandwich der! Varm focaccia med ost, kylling, bacon og en sykt god dressing. Det er det jeg bestiller hver gang jeg er der - mamma trenger ikke å spørre meg lenger om hva jeg skal ha. Tror til og med hun som jobber der vet hva jeg skal ha når jeg går fram for å bestille. Og litt komisk er det når jeg dukker opp for tredje gang i dag, haha! Skal du til Vatne, så burde du definitivt ta turen innom Sukk :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes det er litt fint med høst, faktisk. Jeg hadde helt glemt følelsen av dempet lys i stua, stearinlys og kvelden under pleddet med strikketøyet i hendene. Det er utrolig fint, deilig og stemningsfullt, og nå gleder jeg meg sånn til jul. Det er ikke lenge til jul, dere! Jeg har begynt å skrive ønskeliste allerede, og har i tankene hva jeg skal kjøpe til familien :-) 

Ha en god natt!

a good morning

 • 07.09.2017, 11:20

God morgen, fine! Til tross for at mamma kom busende inn i panikk over å ha forsove seg så er det faktisk en god morgen. Hundene ga ganske klar beskjed om at de var klar til å stå opp og da hadde ikke jeg heller annet valg. Jeg får iallfall mer ut av den siste fridagen min før helga :-) I natt sov jeg ekstremt godt, og det er lenge siden. De driver jo å bygger hus rett ved siden av huset vi bor i, og de starter før klokken er åtte på morgenen. Og når de i tillegg har begynt å sprenge x-antall ganger i løpet av en morgen så skal det lite til for at jeg spretter opp av senga. Nå skal jeg ha noen tidligvakter framover, og det gjør at jeg ikke kan bry meg særlig om byggingen - men jeg er bekymra for Luna som ligger hjemme alene mens det smeller. Hele huset rister jo, og jeg kan se for meg at hun blir litt redd. Har ikke merket noe på henne til nå, heldigvis - så hun tåler vel mer enn jeg tror ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det beste jeg vet er å sminke meg med en gang jeg står opp. Det blir så mye mer "morgen" for meg, og jeg gjør med klar for en ny dag. Selv om jeg ikke skal noe spesielt, så gjør det litt godt å få på maska. Ellers hadde jeg nok følt meg helt daff hele morgenen. Senere i dag skal jeg møte Amanda, så det blir veldig koselig♥ Også skal jeg jo på den kreative kvelden på Sukk Kafé. Jeg regner med at jeg blir en av de yngste som er der, men jeg elsker å tilbringe tid sammen med mamma og venninnene hennes, så hvorfor ikke? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har så lyst å gjøre noe gøy på bloggen, så vær snill å legg igjen et forslag til et morsomt innlegg jeg kan lage! En utfordring eller bare noe dere ønsker å lese :-) Nå skal jeg spise litt frokost og gjøre ingenting. Eller, jeg skal trippe og vente på at mamma kommer hjem så hun kan spille litt spill med meg, haha. Vi snakkes iallfall senere i dag, fininger! Jeg blir vel bare å menge med de to firbeinte her som skriker etter oppmerksomhet, men samtidig så bryr de seg egentlig ikke noe særlig om meg. Livet, dere. 

Hva gjør dere i dag?

frøknene på basar

 • 06.09.2017, 22:44

Hei, onsdagskveld! Halvveis til helgen, ikke at det har noe å si for min del siden jeg skal jobbe fredag-søndag. Men helg er jo helg - så hvem klager? ;-) I dag har jeg prøvd ut noe nytt, eller, har ikke vært på dette siden barnehagen! Vi har vært på basar for å samle inn penger til Vyborghjelpen. De hjelper menneskene i byen Vyborg som ligger i Russland. Et veldig flott tiltak, også er det jo en god bonus at man får litt premier da - jeg har vunnet både blomster, sjampo, håndklær og lue. Noe av det er mye på grunn av at jeg satt mellom mamma og mormor og de ga fra seg noen av gevinstene sine til meg, haha! Også skal jeg jo legge til at jeg ikke har betalt en krone i løpet av denne kvelden siden jeg har så god mormor og mamma♥ Også må jeg bare avslutte dette avsnittet med å gi all ære til de som arrangerer denne basaren og jobber så hardt for å samle inn penger. De har holdt på i ti år (!!) og i dag slo de rekord med summen. 85 000kr har blitt samlet inn til Vyborghjelpen, det er jo bare fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå vurderer jeg sterkt å legge meg egentlig, jeg er så trøtt og sliten - nakken og hodet verker. Da er vel det beste å bare legge seg nedpå og takke for seg i dag. Det er som sagt utrolig godt å være tilbake på bloggen, selv om det ikke var lange pausen jeg hadde. Men jeg blogget jo opptil tre ganger daglig, og når man plutselig poster ingenting blir det litt tomt. Så jeg savnet bloggen, men hadde ingenting å gi. I morgen kveld er det kreativ kveld på Sukk, så da tar både mamma og jeg med oss strikketøyet :-) 

Ha en fortsatt fin kveld!

youtube og nancy

 • 06.09.2017, 14:49

Hei, dere og god ettermiddag! Jeg er hjemme hos mamma et par dager, Luna også - så klart :-) Vi har nettopp vært på Sukk, en kafé her jeg voks opp. Så sykt god mat der, herregud! Jeg forguder jo fortsatt det nye kameraet, og prøver å venne meg til det og lære meg å ta skikkelige bilder med det. Senere skal jeg på basar sammen med mamma, mormor og Anne-Sofie. Jeg har ikke vært på det siden barnehagen, så det blir vel gøy :-) 

Jeg har faktisk filmet litt i dag, testet ut hvordan jeg for eksempel lager en vlog. Men jeg tviler på at det jeg laget i dag vil være det jeg legger ut. Jeg tenker på en Get to know me tag? Er det interessant? Har dere noen ønsker om videoer, kanskje? Jeg ønsker liksom ikke å begynne rett på med en casual video, haha. Jeg vil ha en begynnelse, liksom "dette er starten på min YouTube-kanal". Uansett, kom gjerne med tips!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har endelig funnet fram den fine Nancy-kofta mi som min kjære svigermor strikket til meg. Jeg fikk den i bursdagsgave til 18-årsdagen min, og jeg elsker den virkelig! Det er så fine farger og kan bruke den til både mørke og lyse jeans. Høsten har tydeligvis startet for fult, men vi fikk en litt bråere start enn forventet. Det gikk fra å være sommer og tjue grader til pissregn og surt vær. Utrolig kjedelig, men håper iallfall regnet gir seg snart, så jeg kan ta med kameraet ut i naturen også. Fargene på bladene begynner å vise seg, og jeg synes egentlig det er koselig med høst. Det jeg gleder meg aller mest til er at alle insekt tar en liten pause fra hverdagen ;-) Nå skal mamma og jeg spille litt spill, som vanlig! Vi snakkes heller senere i dag. Ha en nydelig onsdag!

Hva skal du i dag?

vi har det best inne

 • 05.09.2017, 20:20

Verken Luna eller jeg satte særlig pris på drittværet som ankom i dag. Luna må jo ha en tur uansett vær, og jeg har aldri sett Luna så deppa for å måtte gå på tur. Hun bruker jo vanligvis å løpe langt foran oss så langt båndet rekker, og stoppe å vente til vi når henne igjen før hun løper videre. Hun er så lykkelig på tur, men i dag var hun rett og slett sur, haha! Vi har det definitivt best inne, akkurat i dag :-) Det ble rett i dusjen på denne frøkna, og nå sitter hun i buret for å tørke litt og synes livet er fryktelig, rett og slett, haha! 

Jeg skal jobbe en del framover, men vil uansett ha tid til bloggen. Har fri et par dager nå, bare for å ha litt tid til det nye kameraet. Jeg skal finne ut om de forskjellige funksjonene, og hvordan jeg kan få de beste bildene. Jeg prøvde meg litt i dag, men jeg er veldig forsiktig med det, og turte derfor ikke å ta det så mye fram når det regnet så fælt. Men, det ble som det ble! Det er iallfall mer liv i disse bildene enn det var i bildene som ble tatt med speilrefleksen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg mekke sammen ei pizzadeig og senere skal vi vel bare nyte den deilig pizzaen og litt Dexter, kanskje? Vi har jo allerede kommet til sesong 3, og vi startet for bare et par uker siden. Når vi først setter det på, ser vi gjerne både fem og seks episoder - hvorfor ikke? ;-) Vi snakkes i morgen, fine! Det er godt å være tilbake♥

Hva skal du gjøre i kveld?

since last time - via Instagram

 • 05.09.2017, 19:00

Selv om jeg har hatt bloggpause, så har jeg likevel passet på å ta litt bilder med iPhonen min! I går hadde vi en nydelig dag med over tjue grader. Jeg dro til byen sammen med mamma og søstrene mine + Luna og Linus :-) Det var så deilig med lunsj ute og faktisk gå litt rundt i byen. Det er så sjeldent jeg gjør det, men så stopper naturligvis været oss også litt. Vi var også på kino med Oliver for å se Biler 3 - så gøy å teste ut kino sammen med han også, selv om det måtte noen belønninger til for at han skulle sitte stille store deler av filmen ;-) Uansett, her er noen bilder fra gårsdagen!

Jeg gleder meg sånn til bloggingen framover, det blir så annerledes, og forhåpentligvis funker dette kameraet bedre på stativet enn det speilrefleksen gjorde. Jeg har en del jobb framover, og det er helt greit - jeg trenger pengene til den lille ferien vår i høst. Jeg gleder meg utrolig mye til å fortelle dere hvor vi skal, men jeg vil at reisen skal være bestemt og bestilt før jeg forteller dere noe som helst :-) Noen som kanskje klarer å tippe hvor vi skal? 

Hva har dere gjort i det siste?

i lykkerus

 • 05.09.2017, 17:24

Hei, og jeg er visst tilbake litt tidligere enn planlagt - rett og slett fordi jeg har verdens beste og lureste samboer. Dere vet jo at jeg skulle kjøpe meg nytt kamera om ikke så lenge, og det var jo grunnen til at jeg tok en liten bloggpause. Kameraet har jeg egentlig ikke penger til før om en uke, men så har Erling lurt meg trillrundt hele tiden, og lata som at jeg skal kjøpe det sjøl, og når jeg faktisk var så nærme å kjøpe det så skjønte han at han måtte framskynde gava til meg. I dag kom han hjem med en pakke i akkurat den formen jeg har håpet på så lenge! Han bestemte seg for å kjøpe dette kameraet i en tidlig bursdagsgave og julegave (jeg har bursdag to måneder etter jul) og jeg er overlykkelig nå!! Resten av kvelden går nok derfor med til å utforske min nye lille favorittgjenstand og planlegge bloggen videre framover! 

Se på denne nydeligheten da, dere! Jeg er mildt sagt i lykkerus♥
Processed with VSCO with c1 preset

Da er det bare å glede seg til bloggingen videre, jeg kommer kanskje med videoblogger også i løpet av høsten! Skal teste ut filmingen allerede i morgen, men jeg må nesten finne ut hvordan jeg skal redigere vloggene først, hehe! Ha en fortsatt nydelig dag, kommer et innlegg til senere i kveld. 

Hva gjør dere i dag? Kanskje du vil hjelpe meg med å redigere vlogger?

syk og svak

 • 31.08.2017, 23:33

Hei, dere! Et meget sent innlegg fra meg i kveld. Jeg har ikke følt meg så bra i det siste, og nå tror jeg dessverre at syken har tatt meg. Erling ble syk for et par dager siden, og nå er det min tur. Likevel trosset jeg slappheten og dro på trening. Ikke det lureste jeg har gjort, for jeg følte meg helt elendig etterpå. Men en ting er helt sikkert, og det er at jeg vil være ganske så støl i magen i morgen. Jeg må bare krysse fingrene for at jeg er bedre til helga, for da har jeg arbeidshelg. Er så kjipt å måtte ringe inn syk, og ødelegge noens frihelg. 


Jeg sier det hver eneste gang, men bildene jeg poster er helt ubrukelig, og jeg ser sånn fram til nytt kamera!!

Jeg har vært litt tom for ord de siste dagene. Ei jente, like gammel som meg mistet livet for noen dager siden, og selv om jeg ikke kjente henne så føler jeg utrolig med venninnene, kjæresten og ikke minst familien deres. Så ufattelig urettferdig at noe så meningsløst skal skje. Det kan ikke være lett å gå gjennom noe sånt - miste noe så kjært. Jeg kan ikke forestille meg det. Derfor har jeg heller ikke hatt så utrolig lyst til å skrive noe så overfladisk som hva jeg har gjort på disse dagene. Jeg håper dere har det bra♥

hun må bare oppleves

 • 30.08.2017, 12:14

Processed with VSCO with f2 preset

Hei og god morgen! Det er ganske vanskelig for meg å komme med et helt vanlig hverdagsinnlegg nå som det er så mange mennesker som viser sin omsorg på Facebook. Det er så mange som deler, kommenterer og liker og jeg får så fine ord fra mennesker jeg ikke aner hvem er. Det gjør ganske godt i hjertet mitt i dag. Jeg kom nettopp inn døra hjemme etter en liten tur med Luna. Morgenkosen kunne vi visst bare glemme for Luna skulle ut, med en gang. Haha, dere aner ikke hvor herlig hun er. Hun må rett og slett oppleves. Jeg har aldri opplevd en sånn tydelig og fin personlighet i en hund før, og både Erling og jeg får øyeblikk der vi bare smelter og bryter ut hvor mye vi elsker henne - gullet vårt♥

Processed with VSCO with f2 preset

Nå skal jeg spise en god frokost og se serier før jobben kaller. Jeg vil igjen sende en stor klem til dere alle♥

late night walks

 • 29.08.2017, 21:04Vi var heldig og rakk akkurat å være ute i det solen tittet fram, regnet var borte en liten stund og den nydelige regnbuen viste seg. I det vi gikk ut av bilen sluttet det å regne, og vi fikk en herlig tur rundt trimløypa som en avslutning på en fin dag. Jeg er utrolig glad i å gå turer, for bare en tur på en liten halvtime er nok mosjon i en hverdag. Og en tur på en halvtime er jo det Luna trenger hver dag også, så da slår man to fluer i en smekk. Jeg elsker å gå turer på kveldene, men det er heller ingenting som slår å starte dagen med en tur. Det skal jeg gjøre i morgen før jeg drar på jobb. Det blir vel godt for både Luna og meg. Først litt morgenkos i senga og deretter en god, lang tur sammen. Jeg er forelsket i denne hverdagen min nå, jeg får gjøre stortsett som jeg vil og det er akkurat det jeg har vært ute etter. På kveldene ser jeg på Netflix med god samvittighet og jeg kan bruke all min tid på nøyaktig det jeg ønsker. Det er utrolig mye som skjer framover som jeg gleder meg til - små ting, men store i mine øyne. Tenkte å lage et eget innlegg om det i morgen om det er av interesse. Bildene i dag er tatt med mobil, på sånne turer orker jeg ikke dra med meg det store kameraet - som sagt vil livet bli flere hakk lettere med et nytt kamera. Nå skal jeg starte på sesong to av Dexter sammen med Erling. En utrolig sær serie som handler om en kriminaltekniker som er seriemorder på si. Ganske spesiell fyr om jeg får si det selv, men sykt bra serie som ikke gjør alt så opplagt med en gang. Anbefales for de som liker krimserier! Først skal jeg ta meg en dusj, iallfall. Vi snakkes igjen i morgen♥

lekeland og en stor dag

 • 29.08.2017, 16:31

Hei, fine! Dagen i dag har bare sust av gårde. Jeg ble vekt av en telefon i dag tidlig som virkelig fikk meg til å stå opp med et smil. Dette skal jeg fortelle dere om i morgen, men akkurat nå vil jeg holde det for meg selv sammen med familien :-) Jeg dro på lekeland sammen med mamma, Anne-Sofie og Oliver. Det er så gøy å se at han koser seg - og han blir bare tøffere og tøffere når det kommer til skliene. I dag rakk vi knapt å reagere før han var nede fra den største sklien. Vi hørte et dunk og et skrik fra stakkaren som ikke var forberedt på at den var så bratt. 

Oliver ble med hjem til oss etter lekeland fram til Sandra var ferdig på jobb. Etter en dag i støyet på lekeland kjenner jeg at det blir godt med en rolig kveld sammen med Erling. Nå skal vi mekke sammen noen hamburgere til middag og se Dexter på TV-en. Ha en fortsatt nydelig dag, og jeg ser sånn fram til å fortelle dere om nyheten som vekte meg i dag tidlig!! Hva gjør du i dag?

dette har jeg ventet lenge på

 • 28.08.2017, 23:20

Som dere vet har jeg alltid elsket å ta bilder, men det har blitt mest med mobilen tiden før bloggingen. Og det har blitt postet på Instagram. Til og med før jeg begynte å blogge har jeg siklet etter et bestemt kamera, og snart er det endelig mitt! Jeg har ønsket meg det for å få bedre bilder på Instagram, men nå trenger jeg det faktisk - og jeg gleder meg sånn til å få bedre bilder til bloggen. Det vil hjelpe mye på motivasjonen min, og jeg vil mye lettere ønske å ta fram kameraet på offentlige steder. Er jeg ute og spiser med en venninne så får jeg ikke meg selv til å dra opp den store speilrefleksen jeg har nå. Dette er mye av grunnen til min bloggfrie dag i dag. Jeg hadde en koselig dag sammen med mamma og mormor - også en kosekveld sammen med Erling. Men jeg klarte ikke å komme med noe som helst til bloggen, rett og slett fordi jeg ikke orket å ta fram det kameraet og bli misfornøyd med bildene jeg poster på bloggen, nok en gang. Jeg lover at det kommer til å bli en helt ny blogg, og dere vil komme til å se mye mer bilder fra meg. Det er også et kamera med mulighet for filming, så jeg tør ikke love - men det kommer kanskje en videoblogg også i løpet av høsten! Dette har jeg ventet lenge på♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvis noen av dere har noen anbefalinger eller litt sånn "watch out" om dette kameraet, så let me know! Vil ikke gjøre et bomkjøp for å si det sånn når det handler om så mye penger. Men så langt har jeg bare hørt bra ting om dette kameraet, og er ganske sikker på at dette blir et godt kjøp! Jeg har falt helt for den fargen der, så gammeldags og fint og unikt - selv om kameraet i seg selv er litt mainstream? Haha, uansett, jeg elsker det allerede og kan ikke vente med å få kommet i gang med bloggingen med dette i hendene mine! I morgen skal jeg på lekeland sammen med mamsen, søsteren min og Olliboll♥ I tillegg har Erling fri, og da skal vi trene og ha kvalitetstid sammen - gleder meg allerede :-) 

Hva skal dere? Noen tips?

frisørtime bestilt

 • 27.08.2017, 17:01Altså, hvor deilig skal det ikke bli å legge seg i et nyvasket rom med nytt sengetøy - og for å ikke snakke om hvor deilig det skal bli å stå opp i morgen til en nyvasket og ryddig leilighet? Jeg gleder meg allerede! Det skal sies at det er en liten utfordring å bruke mopp med en valp i hus. Finnes det noe morsommere enn å yppe med moppen som mamma skyver bortover gulvet? Tydeligvis ikke, haha! Jeg skal snart på fotografering sammen med Sandra for å ordne noen bilder til bloggen også skal jeg på en etterlengtet date sammen med Amanda. Hverdagen er virkelig i gang for fult, og denne hverdagen kan jeg venne meg til. I uken som kommer har jeg bare tre vakter, og det er litt godt. Det ble hard uke forrige uke, og jeg kjenner at jeg må tillate kroppen min å få litt pause.
 


Jeg holdt på med vaskingen i over tre timer og når jeg var ferdig lurte jeg på hva i alle dager jeg skulle finne på. Jeg kunne alltids startet på kjøkkenskapene, meen det får bli en annen dag ;-) Jeg er over gjennomsnittet glad i å vaske og rydde - så lenge det er mitt eget. Og å sette av en dag til dette gjør meg ingenting! Vi har forresten bestilt frisørtime til Luna, vi! En bekjent av mamma har visst drevet salong før, og kan gjerne ta på seg å klippe Luna, og det blir deilig! Vi har allerede sett en Shih-Tzu som har blitt klippet av han, og den var såå nydelig. Gleder meg til å vise dere. Som om Luna ikke allerede var søt nok, så blir hun nok enda søtere med en herlig bamseklipp♥

Håper dere får en nydelig start på uken!

vaskesøndag deluxxx

 • 27.08.2017, 12:04

Good morning, dere! Jeg har egentlig et utrolig godt humør i dag, til tross for en fæl natt. Jeg hadde mareritt og lå våken i noen timer mellom 3 og 5 fordi jeg ikke turte å lukke øynene igjen. Utrolig ekkel følelse å bråvåkne med gråten i halsen. Nok om det, nå prøver jeg å finne ut hvor jeg skal starte. Først skal jeg sette på høy musikk, finne frem nytt sengesett - ta av det gamle - finne fram støvsuger og bøtte og mopp. Oppi det hele skal jeg definitivt bade Luna. Blir en herlig søndag, hva? Også må jeg ikke glemme det som fikk meg til å starte med hele vaskesøndagen da: jeg skal fjerne all spindelvev ved vinduer og inngangspartiet her, æsj. Det må til, nå henger det en kul flått i det ene som jeg bare venter på at skal hoppe ned på en av oss - nei takk. Luna synes det var godt å komme hjem, og det synes mor også. Jeg skulle ta meg en "powernap" på sofaen når vi kom hjem, altså halv ti på kvelden. Ingen god ide, så jeg la meg så fort Erling vekte meg. Så jeg har sovet i 14 timer i natt. Èn ting er sikkert, og det er at jeg har iallfall hentet meg inn igjen etter nattevaktene mine. Nå begynner jeg å kjenne på en forkjølelse, dessverre. Nysing, hes stemme og rennende nese lover ikke godt. Vi snakke når jeg er ferdig (eller i en pause)♥

Noen ønsker om innlegg for resten av dagen?

campinglivet is good

 • 26.08.2017, 15:15

Hei i sola! Det er så fint vær i dag og vi bare nyter det, både to- og firbeinte. Det er ikke ofte vi har sånt vær på Sunnmøre, men dere som leser må jo tro vi har det hele tiden siden jeg skriver om det så fort sola har tittet fram. Det har vært en ganske slapp dag for å si det mildt, men som startet litt hardere enn forventet. Å ha hunder som er søsken i to forskjellige rom er ikke bare bare. De har hylt om kapp og allerede klokken sju måtte jeg ut med mi frøken. Men, jeg har startet å strikke igjen! Jeg har jo strikket meg en Skappelgenser på ungdomsskolen, og fikk fort litt mersmak. Men jeg har liksom aldri fått meg til å sette meg ned å begynne. Nå har jeg endelig den friheten, og en Acnegenser i fargene hvit og pudderrosa er på vei. Håper å få den ferdig til jul sånn at jeg har den på kalde vinterkvelder :-) 

Snart kommer Erling, og det gleder jeg meg til. Begge har jobbet mye siste uken og da blir det godt med frihelg sammen før den neste uken braker løs. Det er vel sånn arbeidslivet er, og da må man ta vare på de dagene man får sammen♥ Nå skal mamma og jeg spille litt kort! Regner med jeg titter innom igjen senere i dag

Hva gjør dere? 

noen dager fri

 • 25.08.2017, 16:33

Hei, vakre dere! I skrivende stund sitter jeg hjemme hos mamma og venter på å dra. Det har vært en fin og rolig nattevakt. Nesten for rolig, for meg som elsker å sove. Det har vært et ganske vilt døgn for meg. Jeg har blitt kontaktet av en avis som ønsker å poste innlegget mitt om mobbing som en artikkel, men mer om det får dere vite om og når det blir aktuelt. Det er veldig, veldig stort for meg og det som har vært målet med bloggingen. Jeg ønsker å nå ut til flest mulig mennesker, og derfor ble jeg veldig glad når jeg våknet til den mailen i går. Bloggen er virkelig på vei opp, og jeg håper det fortsetter sånn. Jeg blir tom for ord - samtidig som at jeg får utrolig mye motivasjon til å skrive mer for dere. Tusen hjertelig takk, igjen, til alle dere som har delt, kommentert og likt innlegget.

Denne helga drar jeg til Valldalen sammen med mamma og Steinar. Jeg har gledet meg så mye til å se Luna igjen, dere aner ikke. Her hjemme har jeg sett meg rundt og tatt meg selv i å spørre hvor Luna er. Kan ikke se for meg en hverdag uten♥ Hvor mye internett jeg har på campingen vet jeg ikke, men jeg satser på å få ut et par innlegg i løpet av helga. Uansett så skal jeg bare nyte disse dagene jeg har fri, det blir veldig godt. Vi snakkes♥

Ha en nydelig helg, alle sammen!

bildene som ikke kom på bloggen

 • 24.08.2017, 14:30

Tusen millioner takk for alle fine ord både her på bloggen, innboks og Facebook etter gårsdagens innlegg. Det betyr utrolig mye for meg, og det gjør at det blir lettere for meg å snakke om det når det blir tatt i mot på en så bra måte. Så igjen, tusen tusen takk, fineste dere♥
 Tenkte å prøve noe nytt i dag! Ser det er veldig mange som gjør det, og synes selv det er veldig gøy å se ting litt bak fasaden, om dere skjønner ;-) Alltid gøy å se at ikke alle kan se perfekt ut til enhver tid. Og grimaser og artige ansiktsuttrykk er aldri feil! Ok, den neste her er nok det mest flatterende som finnes av meg. Jeg klarte ikke å velge ut bare ett bilde, så derfor laget jeg en bildeserie med hele seansen. NYT :-)På det høyre bildet her så nærmet en fugl seg, noe som virkelig er det jeg er mest redd for her i livet. Jeg er overbevist om at de bare er ute etter å skade meg. Jeg MÅ slutte å prate når vi tar bilder. Det får holde for denne gang! Let me know om dette er et type innlegg dere vil ha mer av ;-) I publiserende stund så sover jeg garantert, men det kommer et helt ferskt innlegg fra meg senere i dag. Ha en fortsatt fin torsdag♥

trening, date og soving

 • 23.08.2017, 16:44

Hei, og god ettermiddag! Helt siden jeg forsov meg i dag tidlig har det gått i ett. Planen var å stå opp rundt 10-tiden, men jeg hadde glemt å sette på alarm, og sov derfor til klokken var 12. Men, jeg kom meg på trening etter å ha luftet Luna - tok en kjapp økt med noen av øvelsene på programmet mitt! Og når jeg kom hjem så dusjet både Luna og jeg. Mamma skal passe henne til fredag, og jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til hun kommer hjem. Det er best for henne sånn, siden jeg skal sove på dagtid og Erling er på jobb. Jeg dro på Moa for å møte mamma og Anne-Sofie, og der spiste vi en bedre lunsj (*kremt* Mcern) og vi ble der litt lenger enn planlagt. Jeg skulle lagt meg for å sove for lenge siden. haha. Men, nå ligger jeg i senga, og er veldig klar for å sove litt før nattevakten min starter i kveld! Jeg har bare hatt èn nattevakt før, og det er en stund siden, så jeg er litt nervøs, men gleder meg også litt til å prøve noe nytt :-)Det er godt å vite at når jeg har hatt disse to nattevaktene, så er det plutselig helg - frihelg! Det er en stund siden sist jeg hadde en hel helg fri, så den skal jeg nyte! Vi snakkes senere, fine♥

Blogger jeg mens jeg er på jobb?

 • 21.08.2017, 18:31

Dette innlegget skulle gjerne handlet om uken som gikk, men når jeg tenker tilbake på uken som var så husker jeg helt ærlig ingenting av det som skjedde. Dagene går bare forbi meg, og det er ikke noe spesielt jeg henger meg opp i. Det synes jeg egentlig er helt okay. Det betyr at jeg har det bra, og at jeg ikke tenker så mye på hva jeg har gjort og ikke gjort. I skrivende stund sitter jeg ved det lille hjørnet mitt som jeg liker å kalle et "kontor", men det er det naturligvis ikke. Jeg har lyst å få fargelagt ferdig det jeg har startet på, lese litt i en bok og se serier. I dag kan jeg være oppe litt lenger, har tross alt sovet i over to timer - også har jeg seinvakt i morgen. Det er sikkert noen som lurer på om jeg sitter å blogger mens jeg er på jobb, men det kan jeg love at jeg ikke hadde hatt muligheten til. Det er stort sett full fart, at blogg sitter ikke i hodet mitt en gang. Skal jeg på en tidligvakt så skriver jeg et innlegg kvelden før og tidsinnstiller det - har jeg kveld skriver jeg det på dagtid før jeg drar. Jeg setter på et sånt klokkeslett sånn at det klaffer med pausen min på jobb, sånn at jeg har muligheten til å publisere innlegget på Facebooksiden min også. Pappa spurte meg om jeg gjorde det, siden det ser veldig sånn ut - og det er ikke helt bra. Så da er iallfall det avklart :-) 

Jeg har en ting jeg har lyst å love dere. Det er at når jeg får meg et nytt kamera, så skal jeg lære meg å redigere videoblogger. Det er noe jeg har utrolig lyst å teste ut, og jeg har allerede mange ideer i hodet mitt. Så, forhåpentligvis en gang før eller til jul så ordner jeg meg et nytt kamera som er bra til både filming og å ta bilde. Har du noen tips så er det bare å si i fra. Jeg vil aller helst ikke ha speilrefleks igjen, for det er utrolig tungt å bære på når jeg skal ut for eksempel. Vi snakkes senere i kveld♥

Trengte en dag uten sosiale medier

 • 21.08.2017, 14:35

Hei, fine! Tusen takk til de som stikker innom selv om det ikke blir oppdatert her. Det var godt med en dag der jeg bare slappet av og ikke tenkte på å ta bilde eller blogge. Jeg var på jobb på morgen og fikk slappe av en liten stund før vi dro i selskap for å feire sølvbryllupet til svigers. Jeg sovna på sofaen med en gang jeg kom hjem, og da Erling vekte meg gikk jeg rett til sengs. Derfor lå ikke bloggen i tankene mine i går :-) Nå har jeg akkurat kommet inn døra her hjemme, har vært på tidligvakt, og nå er jeg så trøtt. Så jeg skal faktisk ta med meg Luna og bare legge meg i senga en liten time. Det blir kos♥ Det er så fint å se hvor glad hun blir når vi kommer hjem fra jobb. Hun klarer knapt å styre seg selv og legger seg rett på rygg for å bli klødd på magen, haha, gode snuppa! 

I morgen har jeg seinvakt igjen, noe som betyr at jeg kanskje kan komme meg på trening igjen. Nå har jeg endelig laget meg et program som jeg kan bruke litt framover, også kan jeg utvikle det etterhvert som tiden går og jeg finner øvelser som jeg selv liker. På onsdag henter mamma Luna, og skal passe henne til fredag. Jeg skal ha nattevakter, noe som betyr at når jeg da er hjemme på dagen så må jeg sove, og det vil nok ikke være særlig bra for Luna å sitte i bur både natt og dag. Da har hun det bedre hjemme hos bror♥ Nå skal jeg få meg et par timer på øyet, vi snakkes senere! 

Hva gjør du i dag?

Sånn en lørdagskveld skal være

 • 19.08.2017, 22:25I skrivende stund nyter vi en herlig lørdagskveld. Vi mekka sammen en deilig hjemmelaget pizza, koser oss med brus, sjokolade og en ny serie vi har startet på: Dexter! Har dere sett den kanskje? Jeg har alltid tenkt at det ikke er en serie for meg, så derfor har jeg aldri sjekket den ut. Den er iallfall bedre enn forventet - så den burde dere sjekke ut :-) Den handler rett og slett om en kriminaltekniker som lever et dobbeltliv, altså han er det på dagen, men dreper seriemordere som "fortjener det" om natten. Han føler et behov for å drepe, og det løser han ved å gjøre dette. Et veldig interessant menneske, spør du meg. Haha. Uansett så gleder jeg meg sykt til Good Behavior kommer med en sesong 2 om noen dager!!

Nå har vi en liten pause i serietittingen og ser heller på Amanda 2017. Vi må følge med om tvillingene med "Sammen om Drømmen" vinner en Amanda i kveld! Har stemt, så klart - nå kan vi bare krysse fingre ;-) Sikkert ikke så lenge til jeg kryper til sengs, skal opp på jobb i morgen tidlig. Ha en fortsatt fin kveld♥

Stolt

 • 19.08.2017, 18:49

God kveld i regnet! Det var så utrolig fint vær tidligere i dag, men nå kom regnet - rett før den store festivalen som avsluttes i kveld. Da kjenner jeg at det er litt godt at jeg skal sitte inne å kose meg sammen med kjæresten min :-) Minijugend var helt fantastisk. Det ble felt noen tårer når de troppet opp på scenen i dag, og det med god grunn. De er så flinke, jordnære og noen skikkelige showmenn som virkelig setter pris på alt de får være med på. De er også veldig heldig med de fine foreldrene de har som stiller så fint opp♥ 

Det kjørte det samme programmet som de gjorde i spektrum, og det er veldig fint for de barna som ikke fikk dratt på den konserten. Jeg kan se den om og om igjen om jeg har muligheten til det :-) 

Nå skal jeg sette meg i sofaen sammen med Erling, hjelpe han å heie fram favorittlaget i fotball og etterhvert lage hjemmelaget pizza. Helt perfekt lørdag♥

My latest Instagrams

 • 19.08.2017, 15:15♥♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​

Følg meg gjerne @ingridkaggerud - jeg følger selvfølgelig tilbake

Minijugend og familietid

 • 19.08.2017, 11:28

God morgen, dere! Nå skal jeg straks hive i meg frokosten før vi drar bort på stadion hvor det arrangeres Minijugend. Det er alltid så fint og kunne støtte Marcus og Martinus når de kommer til Ålesund. De er en del av familien og jeg er utrolig stolt over alt de har fått til,  så nå skal jeg og resten av familien nyte showet i ettermiddag :-) Freddy Kalas og Sval skal også opptre der, så det blir gøy! Jeg titter bare innom for å si hei, også kommer det innlegg med bilder fra festivalen senere i dag. 

Processed with VSCO with a5 preset

Håper dere får en nydelig lørdag♥ Vi snakkes senere!

City stroll

 • 18.08.2017, 21:28For en nydelig dag i fine Ålesund! Vi benyttet været i kveld til å dra på Stuen å spise is - men den fornøyelsen ble kjapt avbrutt da et lite barn begynte å kaste opp, sånt skjer, stakkar. Men jeg personlig klarer dessverre ikke å være i nærheten når noen er dårlig sånn, så jeg måtte bare gå, hehe. Vi gikk oss iallfall en liten tur langs havna, og temperaturen var helt perfekt. Luna koste seg og ville aller helst hilse på hvert eneste menneske som passerte. Heldigvis finnes det mange hundeglade mennesker som gjerne kosa litt med henne :-) 

De aller fleste er jo på Jugendfest i kveld, så vi får overnatting av kompisen vår, Joy, som kommer sent i kveld. Han vil gjerne krasje på sofaen vår, haha :-) Vi stiller så klart opp♥ Vi avsluttet turen med et digg måltid på Mcern, det er alltid innenfor. Så nå ligger Luna langflat på gulvet etter turen, jeg skal legge meg i armkroken til Erling - så skal vi se en god film. Noen tips kanskje?
Genser - Bikbok // Skjørt - Bikbok // Sko - Nike // Veske - Zara // Belte - Shein 
 

Ha en fin fredagskveld videre♥

Føles ut som at jeg bare venter

 • 18.08.2017, 17:15

Hei, er dere klar for helg eller? Det er iallfall jeg! Endelig har jeg en dag fri i morgen, det blir veldig godt. Det er noe med det å ha fri en lørdag, selv om hvilken dag det er ikke har spesielt å si for min del i disse dager. På en måte så føler jeg at jeg bare går og venter på at hverdagen min skal starte, men den har jo allerede gjort det? Det er utrolig forstyrrende at dette er hverdagen min nå, samtidig så er det utrolig godt også. Jeg skal ikke på skolen dette året, og det er det jeg går og venter på. Men jeg regner med at jeg etterhvert blir innforstått med hverdagen min dette året. Håper bare ikke at jeg kommer til "vente" hele året - det gir meg en uro i sjela, virkelig. Hverdagen nå er ganske fin, jeg har god energi, føler meg bra og er i ferd med å komme inn i en rutine. Jeg må bare bli flink til å planlegge dagene mine, dra på trening, blogge og bare slappe helt av. Når jeg gikk på skolen så var jobb et voldsomt tiltak for min del, det var tungt - jeg hadde jo en 12 timers "arbeidsdag", mens nå skal jeg på jobb, og det er det jeg gjør. Derfor ofrer jeg ikke en tanke om at jeg heller skulle gjort noe annet. Alt det andre kan jeg gjøre når jeg har en fri dag eller før/etter jobb. Jeg liker denne hverdagen mer og mer. 

Nå skal jeg fargelegge litt før Erling og jeg drar til byen en tur for å kjøpe is og kose oss litt i det fine sommerværet vi har fått i dag. Vi snakkes senere, fineste dere♥ 

Denim on denim

 • 18.08.2017, 11:30I denne stund er jeg i full rulle på arbeid. Jeg måtte ta en tidligvakt istedenfor sein i dag på grunn av noe krøll med sykdom og bytter på jobb, men jeg takker ikke nei takk til en tidligvakt. Jeg synes det er så deilig å ha resten av dagen når jeg er ferdig. Er av og til litt sørgelig å komme hjem fra jobb og være så sliten at man bare går og legger seg med en gang, sånn som i går. 

I kveld og i morgen er det duket for Jugendfestivalen i Ålesund. Det er en årlig festival som blir arrangert siste helgen før skolen starter (vgs osv). Mange gode artister og i år er blant annet Kygo, Tiesto og Galantis en av de store artistene som skal spille. Jeg skal ikke dette året på grunn av jobb, og det er egentlig helt ok. Jeg ser fram til Minijugend i morgen formiddag, men det skal jeg fortelle mer om senere :-) 

I dag er Luna med meg på jobb siden jeg har en lang vakt. Jeg føler det enda er litt for lenge med åtte timer alene, så jeg ønsker heller å ta det litt gradvis. Hun hadde helt garantert klart seg, meeen det er nok mora her som har litt seperasjonsangst. Det blir vel snart! Vi snakkes senere i dag! Nyt denne fine starten på helga♥

Black and white

 • 17.08.2017, 11:08

God morgen, fine. Tusen takk for tilbakemeldingen på gårsdagens innlegg. Det betyr masse, og jeg håper de fleste som leste det forsto hva jeg mente. Det er jo min blogg, og bare min - selv om det blir delt på internett. Derfor tar jeg meg den friheten å skrive det jeg ønsker, så lenge det ikke sårer noen. Mange sier at bloggere og andre offentlige personer har et ansvar, og jeg er delvis enig i det. Om det er barn som burde vernes, så er ikke det en bloggers jobb - det er foreldrenes jobb. 

Ser dere det nydelige, nye designet jeg har fått? Jeg er så utrolig fornøyd, og jeg skal love dere at søsteren min har jobbet mye med dette. Hun har sittet mange kvelder i frustrasjon for å få det til, så tusen tusen takk for det, Sandra♥ Nå er det bare litt småplukk som gjenstår, så hvis det er noe dere stusser på så blir det veldig snart fikset!

I kveld skal jeg på jobb, og jeg har litt av hvert å gjøre før den tid. Jeg skal blant annet gå en god og lang tur med Luna. Hadde planer om å dra på trening, men jeg har en helt syk gangsperre i rumpa i dag (litt godt), så det står jeg over i dag. Jeg skal også forberede mat til jobb, slappe av litt mellom slagene og holde leiligheten i orden. Har også et mål om å forberede en del innlegg og antrekk for helgen - da skal jeg nemlig på Minijugend her i Ålesund! Mer om det kommer senere :-) 

Ha en fin dag, dere♥

Mitt eget lille kontor

 • 16.08.2017, 13:18

Hei, dere! Jeg klarer ikke helt å holde styr på dagene akkurat nå, for det føles egentlig ut som at det er fredag. I dag har jeg også fri fra jobb, men er tilbake allerede i morgen igjen. Jeg sov (igjen) litt lenger enn planlagt, men sånn er det bare. Når jeg faktisk kan sove litt lenger, så kan jeg la meg selv gjøre det de dagene det blir vanskelig å stå opp. Men, jeg skal ikke sove til over tolv i en hverdag - det har jeg lovet meg selv. Senere i dag får jeg besøk av Amanda, da skal vi dra til treningssenteret og trene litt sammen. Det blir gøy! Også regner jeg med vi bare skal kose oss, kanskje se film eller serie :-) 

Så til det innlegget faktisk skulle handle om! Jeg har stelt i stand et lite "hjemmekontor". Etter at jeg begynte å blogge så liker jeg mye bedre å sitte oppreist ved en spisestue for eksempel, enn å ligge på sofaen eller i senga å blogge. Spisestuen kan jo bli litt kjedelig. Helt i enden av kjøkkenbenken har vi en barstol og der er det mulighet for å sitte inntil benken. Det passer jo perfekt til akkurat dette! Så her har jeg satt opp alle bøkene mine, almanakkene, fargeleggingsbøker og mye annet stæsj ;-) Jeg vet om en kar som kommer til å få helt hetta når han kommer hjem og ser dette jentehjørnet, hehe! Jeg skal innrømme at jeg savner litt skrivepulten min, men den har jeg ikke plass til i denne leiligheten, så jeg får bare vente til vi får oss et større hjem. Jeg håper å få til litt mer pynt som frisker opp de hvite veggene også, men det får bli en annen gang. Luna trives iallfall under beina mine her allerede, så jeg regner med at dette er en plass vi kan bli vandt til begge to♥

Hva synes du? Har du et eget hjemmekontor?

En bedre middag

 • 15.08.2017, 22:08

For en nydelig kveld! Det er varmt, litt overskyet, men sola skinte så vidt gjennom. God mat, drikke og dessert - og ikke minst selskap. Jeg har virkelig kost meg i kveld sammen med svigerfamilien. Mine kjære svigerforeldre har i dag vært gift i 25 år, så i dag var det ut å spise for å feire - og på søndag skal det være et litt større selskap med resten av familien. Gleder meg allerede :-) Vi var på Big Horn Steak House i kveld, noe som er like deilig hver eneste gang. De lager utrolig god mat der, og du går iallfall ikke sulten ut den døra - det er helt sikkert! 

Jeg synes det er så fint å ha en bonusfamilie. Det har aldri vært noen problemer med mitt forhold til Erling sin familie, og det er helt klart noe jeg setter stor pris på. En svigerfamilie er noe jeg er veldig glad for å ha fått med på "kjøpet" når jeg fikk meg en kjæreste! Jeg har blitt veldig glad i både søskene og foreldrene til Erling, og de har blitt en familie jeg vet at jeg kan være meg selv rundt♥​ 
Kjole - Pull&Bear // sko - Nelly (Note to self: ikke bruk en stripete kjole på bilde med mindre det er rumpa du skal vise fram, alt annet blir stort)


Fine svigers♥

Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen med kosedressen på. I kveld tenker jeg å se litt serie, tro det eller ei - men det er en stund siden sist ;-) Men har et dilemma, som vanlig. Skal jeg se Home and Away eller The Client List?? Jeg tror nok det blir Home and Away! I morgen håper jeg å komme tilbake i søvnmønsteret mitt. Det har vært noen rare netter, som gjør at jeg ikke klarer å stå opp når jeg skal. Så i morgen er det opp klokken ni, uansett! Tenker å ta en økt på trening i morgen, teste ut litt nye øvelser :-) Ha en fortsatt fin kveld, dere! 

Usminket og klar

 • 15.08.2017, 11:28

Hei, og god formiddag! I dag skal jeg faktisk til en makeupartist her i Ålesund, Jeanette. Hun skal sminke meg og gi meg en brynsbehandling, og det skal jeg så klart vise dere senere i dag. Jeg er så og si på vei ut av døren, men ville titte innom å fortelle litt hva jeg skal i dag. I dag har jeg fri fra jobb, så det blir deilig med et lite avbrekk. Jeg våknet før klokken var seks i dag tidlig av at Luna ville ut, og klarte virkelig ikke å sove etter det. Så klarte jeg endelig å sovne fem minutter før alarmen ringte "trening" klokken ni. Den droppa jeg lett for å si det sånn, og sov med god samvittighet et par timer til. 

Processed with VSCO with f2 preset
På dette bildet er jeg ikke usminket ;-)

I kveld skal vi ut å spise middag sammen med familien til Erling. Foreldrene hans feirer sølvbryllup i dag, altså 25 år som gift! Det er stort det :-) Da skal vi så klart feire dem! Nå må jeg nesten løpe, vi snakkes♥

Når man har tid til overs

 • 14.08.2017, 13:14

God formiddag, dere! Jeg sov lenge i dag, noe som var utrolig godt. Det er noe jeg prøver å slutte å gjøre også heller stå opp mellom ni og ti. Da får jeg utrolig mye mer ut av dagen, og jeg får mer lyst til å dra å trene. Uansett, som dere sikkert skjønner så er jeg da ikke på jobb, men jeg skal på jobb i kveld. Det var ei som spurte så fint om jeg ikke ville bytte med henne, og hvorfor ikke? :-) Jeg startet dagen med en tur sammen med Luna. Magen min er så støl, dere aner ikke. Det er rart det der, at jeg kjente ingenting i det jeg gikk ut av treningssenteret - og jeg var egentlig litt skuffa over dagens økt, men nå er det jo såå vondt å bare sette seg opp. Jeg har også begynt å hoste, og det er iallfall vondt når man har gangsperre. Våknet med hås hals i dag, så jeg håper bare ikke det er noe jeg brygger på nåå.. 

Å ha tid til overs er ikke noe jeg har vendt meg på de årene jeg har gått på skole. Aldri kunne jeg sette meg ned en ettermiddag/kveld med en bok, serie eller fargelegging med god samvittighet. Det var alltid noe som burde bli gjort av skolearbeid, og bare det gjorde meg sliten psykisk. Den friheten jeg nå har er helt fantastisk. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg ikke skal tilbake på skolebenken dette året - og det faktum at den dagen jeg skal det, så er det noe jeg faktisk interesserer meg så mye for at jeg skal drive med det resten av livet. Jeg ser på alle som flytter, gjør seg klar til skolestart og jeg nyter at jeg dette året kan legge meg nedpå og lade opp batteriene til en studie. Nå skal jeg spise nystekte rundstykker med hjemmelaget jordbærsylte på, fargelegge og bare slappe av. Jeg skal også prøve å bade Luna før jeg drar på jobb og kanskje støvsuge litt! Håper dere har en behagelig start på uken♥ 

Favorite knit

 • 13.08.2017, 19:00

Åh, elsker denne genseren! Jeg kjøpte den på Zara i fjor vinter, og jeg bruker den seriøst hele tiden. Det er heldigvis ikke så lenge til jeg er ferdig på jobb da dette innlegget blir publisert, og jeg lengter sånn etter senga! Det er så vidt jeg kommer meg hjem for å sove før jeg skal opp på jobb igjen i morgen tidlig. I morgen starter jeg allerede halv åtte, noe som betyr at det blir en veeldig trøtt Ingrid på jobb. Men, jeg har fri på tirsdag og onsdag - og det er det som motiverer meg. Samtidig så tjener jeg jo en del penger, og det går rett i "ferie- og leilighetkassa" :-) Vi har forresten store planer for den ferien vi tenker å dra på i høst/vinter, og jeg håper sånn at vi får det til! Gleder meg til å fortelle det når det er hundre prosent bestemt♥ Klarer du kanskje å tippe hvor vi tenker å dra?

Vi snakkes igjen i morgen, fine dere!

Fine familiedager

 • 12.08.2017, 21:58

Hei, fine♥

Endelig har jeg landet i sofaen hjemme, og det var godt etter sånne innholdsrike dager! Jeg har kost meg sammen med familien min, og vi har funnet på noe stort sett hele tiden. Vi spilte Kanasta til klokken to i natt, og alle ble helt sjokkert når vi våkner halv tolv!? Da sov både hundene og vi, og mamma som bare sover til klokken ni om hun er heldig ble iallfall overrasket, haha! Men vi trengte det vel alle sammen, det eneste var at vi skulle på kafé sammen med kusina og tanta mi halv ett :-) Vi rakk det og satt der i flere timer, en bedre frokost for å si det sånn♥ Det ble noe feil i designet når det skulle bli lagt inn i går kveld, så det får vente litt til, dessverre. Gleder meg sånn til å vise dere!

Processed with VSCO with c1 preset
Jeg er flaut dårlig på å ta bilder om dagene, og jeg måå skjerpe meg!

Tidligere i dag besøkte vi mormor, noe som også var veldig koselig. Det er definitivt noe jeg må gjøre oftere - det er så koselig! Nå har vi også introdusert henne for Wordfeud, så da blir det litt spilling ;-) Luna ligger rett ut nå, hun er såå sliten og ligger bare å snorker på sofaen nå. I morgen tror jeg at jeg skal komme meg på trening før det blir kveldsvakt. Vi snakkes igjen i morgen, nyt denne lørdagskvelden♥

Ha en nydelig kveld videre!

Aunties boy

 • 11.08.2017, 22:00

Hei, og god kveld dere! 

Nå har jeg nettopp spist et bedre måltid sammen med mamma, Steinar og Anne-Sofie - reker og aioli. Eller, i mitt tilfelle: aioli med litt reker ;-) Så jeg tenkte egentlig bare å stikke innom, si hei og dele dagen min med dere.Etter jobb i dag dro jeg rett til Sandra for å jobbe litt med bloggen. Vi fikk endelig til noen bilder som jeg er superfornøyd med, og designet er oppe anytime! Forhåpentligvis i kveld - gleder meg sånn til å vise dere! :-) Jeg har kost meg sammen med Oliver, og det er bare så gøy å være sammen med han og se han utvikle seg. Erling skal jobbe i helga, og dermed valgte jeg å dra hjem til mamma sammen med Luna. Så jeg regner med det blir litt brettspill og kort senere i kveld! Vi snakkes igjen i morgen, da blir det kafé sammen med mamma og Anne-Sofie♥

Hva har dere gjort i dag?

How I like thursdays

 • 10.08.2017, 21:13Altså, jeg tror ikke jeg noen gang har vært så klar og motivert for trening før. Jeg har jo vært sykt gira, men det har aldri vært sånn som det er nå. Kanskje jeg har fått meg en wake-up call? Jeg er bokstavelig talt livredd for å legge på meg nå, og når jeg ikke lenger har kontroll - så blir jeg utrolig stressa. Det var å komme i gang med treningen som måtte til, og jeg er veldig klar for denne hverdagen som ligger meg i vente. Følelsen av å våkne med gangsperre og være helt gelé i kroppen etter trening er noe jeg setter pris på akkurat nå. Det betyr at jeg er i gang, og at jeg gjør noe bra. Det som mangler nå er faste dager for trening og hvilket program jeg skal følge. Elsker denne torsdagen!

Jeg fikk som nevnt veiledning av en personlig trener i dag. I går når jeg var på senteret så surra jeg litt rundt, siden jeg ikke kjente til appratene, men i dag fikk jeg lært mye om hvordan jeg bruker de forskjellige utstyrene - og tips om øvelser som styrker ryggen min. Jeg har slitt litt med smerter i korsryggen på grunn av tunge løft på jobb. Det er ikke helt bra om det utvikler seg til noe verre, og dermed vil jeg ta tak i det nå. Jeg har en fysisk (og psykisk) tung jobb som krever at jeg er i form og har styrke i kroppen. Enda en god grunn til å være aktiv! :-) 


Singlet fra H&M (gammel) // Tights fra Nelly  // Sko fra Nike // Sports-bh fra H&M (gammel)

I morgen er det klart for jobb igjen, denne gangen er det tidligvakt. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg liker best av sein og tidlig! For det har fordeler og ulemper ved seg begge deler. Å stå opp tidlig er ikke noe jeg liker, pluss at det er veldig travelt og full fart hele morgenen på jobb - men så har jeg jo hele dagen når jeg er ferdig, noe som er godt! På seinvakt får jeg sovet lenge, og det er veldig chill på jobb egentlig, for det er noen timer med dødtid av og til mellom middag og kvelds. Men så er det jo rett i seng etter en vakt som det - og jeg føler ikke helt at jeg kan gjøre så mye før jeg drar på jobb. 

Etter jobb i morgen drar jeg til Sandra. Erling skal se en fotballkamp sammen med svogeren min, så da skal Sandra og jeg ta litt bilder og jobbe litt mer med designet og bloggen. Vi må bare finne ut hvilket type design jeg liker, og hvilken stil jeg vil ha, men det kommer snart! :-) 

Hva har du gjort i dag?

Sløveste dagen på lenge

 • 10.08.2017, 14:08

Dette tror jeg er den sløveste dagen på lenge. Men det er litt godt også. Planen min var egentlig å stå opp tidlig, løpe litt på mølla og slappe av resten. Men siden jeg har en time med PT senere i dag så la jeg bort tanken om trening på morgenen også. Jeg var så sykt trøtt i dag,  Leiligheten er i det minste ryddig og jeg har spist en digg frokost med kokt egg på skiva og majones (<33!!). Nå skal jeg se ferdig O.J Simpson - Made in America dokumentaren. For en syyk historie. Jeg trodde ikke at han var i stand til noe sånt, men absolutt alle bevis rettes jo mot han, og det finnes ikke en sjans for at noen andre kunne ha gjort det. Dere må bare se den - men vær rask, den ligger ute på NRK i 12 dager til. Designet mitt blir snart klart, vi jobber med saken - og jeg håper resultatet blir som jeg ser for meg :-) Vi snakkes senere i dag♥

First day back - CHECK!

 • 09.08.2017, 13:15

Hei og for en herlig dag, dere!

Jeg våknet med et smil om munnen siden jeg visste at i dag var dagen. Jeg sto opp, spiste en skive (som ikke var nugatti på!) og drakk et par glass vann før jeg heiv meg rundt og dro på min første trening på ny plass. Så utrolig hyggelig betjening og jeg fikk god hjelp til å finne riktig medlemskap for meg :-) Solen skinner her i dag, så etter den treningen tok jeg med meg Luna på en liten tur. Treningssenteret jeg er på heter Aktiv Trening og var nytt i fjor om jeg ikke husker helt feil. Det vil jo si at utstyret er nytt og er tilpasset de øvelsene de fleste ønsker å gjøre i dag. Det er også gruppetimer, så jeg skal iallfall teste ut yoga/pilates - samt bodypump og sirkeltrening! Jeg gleder meg :-) Allerede i morgen skal jeg tilbake for å få en veiledningstime med PT - da blir jeg litt mer kjent på senteret. 

Nå har jeg nettopp dusja og nyter en skål med smoothie før jeg drar på jobb klokken tre. Jeg er veldig motivert og har så mye energi! Så mye at jeg vurderte å sykle til jobb idag, men jeg vet at jeg kommer til å angre i kveld når jeg er ferdig og skal sykle hjem, haha! Det får bli en annen gang :-) Tenkte bare å stikke innom og spre litt god energi på bloggen! Dagen i dag er veldig annerledes enn i går. Jeg var mildt sagt ganske langt nede og hadde en utrolig dårlig følelse ved meg selv. Stakkars Erling visste ikke helt hva han skulle si eller gjøre når jeg bare gråt. Jeg har følt meg ganske dritt i det siste og jeg hadde et veldig stort behov for å komme i gang med treningen og ikke minst spise myye mindre drittmat. Det har blitt for mye brus og svenskegodt de siste ukene, og nå er det slutt på det! Det får heller bli helgekos! Håper du har en nydelig dag♥

Hva gjør du i dag?

Beach days

 • 08.08.2017, 17:21


Som jeg elsker stranden vi har her i Ålesund! Det verste er at jeg aldri hadde vært der før i fjor!! Er ikke det sykt? Jeg maser stadig vekk på Erling om å reise dit en dag, ha piknik og bare kose oss. Men så er realiteten den at det blåser ekstremt og vi ender opp med sand overalt, haha! Men, fine bilder får vi når vi er der, noe som gjør at turen blir verdt det :-) Tenkte å dele noen av bildene vi tok i går! 


Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har vært i syden denne sommeren, hehe. Gleder meg til å få litt farge på kroppen for å si det sånn ;-) Håper dere likte bildene!

Day off og gode venner

 • 08.08.2017, 12:20


Processed with VSCO with acg preset

God tirsdag, fine♥ I dag regner det igjen i Ålesund, noe som er veldig kjedelig. Jeg hadde iallfall planer om å få meg en fjelltur i løpet av dagen, men det gidder jeg virkelig ikke i sånt vær som det er i dag. I dag har jeg fri fra jobb, noe som er veldig deilig. Dagen skal bli brukt sammen med gode venner. Kine som jeg gikk i klasse med siste året på vgs skal flytte for å studere, og da må vi definitivt treffes før hun reiser! Amanda kommer også, og hun blir heldigvis værende i Ålesund dette året :-) Så nå har jeg satt inn et par isteer i kjøleskapet så de er gode og serveringsklare til de kommer om en times tid! 

Jeg håper inderlig at dette været gir seg, så kan jeg få meg en skikkelig tur. Ender vel opp med at jeg må ty til kjedelige styrkeøvelser på matta foran TV-en. Det er virkelig på tide at jeg kommer meg på treningssenter. Jeg føler meg helt ærlig bare mer og mer dritt for hver eneste dag som går. Jeg spiser mye dritt og eier ikke selvdisiplin for fem flate ører. Når jeg begynner å trene så kommer jeg automatisk inn i et bedre kosthold og spiser mye bedre. Nå spiser jeg utrolig lite om dagen, og jeg må virkelig skjerpe meg for å ikke havne i samme situasjon som jeg har gjort tidligere. Det tar så lang tid å jobbe seg tilbake, og det er det siste jeg trenger akkurat nå.

Skulle egentlig komme et innlegg til i går med noen bilder, men det får heller bli senere i dag :-) Jeg tror vi fikk til noe bra - vi har iallfall ordnet klart så jeg snart kan få meg nytt design! Gleder meg til dere får se♥

Hva gjør du i dag?

Photoshoot

 • 07.08.2017, 12:54

Hei, og god formiddag♥

Har dere fått en fin start på uken? Jeg har tatt det helt rolig på morgenen. Sto opp rundt halv tolv og luftet Luna før jeg begynte å stelle meg. Om ikke lenge skal jeg ut sammen med søsteren min å ta en del bilder. Vi drar først til den stranden på Giske også tar vi det derfra. Jeg gleder meg iallfall og har en del ideer! Noen tips kanskje? Uansett så tror jeg vi får noen gode resultat :-) Nå skal jeg støvsuge leiligheten og spise frokost før jeg hiver meg rundt og ut! Ha en nydelig mandag♥ Her skinner endelig sola!

bday - Oliver tre år!

 • 06.08.2017, 20:28

Hei og god kveld! 

Det er sykt vondt og tungvindt å skrive akkurat nå, for jeg har nemlig skjært meg under neglen på pekefingeren. Don´t ask how. Med andre ord så blir ikke dette det lengste innlegget, haha :-) Føles rart nå å blogge for første gang denne dagen. Har jo hele tiden hatt klart innlegg til formiddagen dersom jeg jobber. I går var jeg mer fokusert på å bare legge meg, så derfor ble ikke det noe av! 

Jeg dro hjem til Sandra og Gustaf med en gang etter jobb for å feire vår herlige Oliver. Han blir tre år, og jeg kan ikke fatte at tiden har gått så fort?? Det føles som det var i går at Sandra ringte Anne-Sofie og vi tok på høyttaler. Da fortalte hun at "Nå har Oliver kommet og han er helt perfekt". Åh, jeg er så uendelig stolt av den gutten. Han er så mye. Han er godhjerta, kosete, snill, glup, rar, herlig, søt, bølle og ikke minst STILIG som han sier selv♥ Det er når man får små i livet sitt man innser at ett år ikke er så veldig lenge - og heller ikke tre år. Plutselig er jeg voksen, gift, huseier og mamma selv! 

Nå skal jeg bade Luna før jeg setter meg meget godt til rette for å se videre på Home and Away. Altså, det er virkelig ikke mulig å legge vekk den serien. Har vært hekta så lenge, og nå når jeg har begynt å se alt på nettet så blir jeg enda mer hekta!! I morgen håper jeg at Sandra og jeg får tatt noen fine bilder. Vil ha en liten fotodag, men vi får se an dagsformen til oss begge. Det har vært en hektisk helg for de fleste i familien med både bursdagsfeiring og arbeid. Det blir med andre ord veldig godt med to dager fri nå! 

Også tok forresten Sandra noen bilder i selskapet i dag. Jeg valgte å legge bort kameraet og bare nyte Oliver sin dag i dag. Han ble så glad for pianoet og mikrofonen han fikk av Anne-Sofie, meg og Erling - og jeg er sikker på at foreldrene ikke er sååå glade, hehe. Det blir liv i heimen framover, for å si det sånn. Han er en showmann, virkelig ;-) Vi snakkes senere, dere♥

Gjøre ingenting

 • 05.08.2017, 16:09God ettermiddag i regnet! Jeg har aldri sett maken til sommerregn. Det har lagt litt i luften i hele dag, men nå høljer det bare ned og det stopper ikke heller. Jeg kom hjem for en liten halvtime siden. Det var veldig godt, for jeg er jo fortsatt ikke hundre prosent i form. Men jeg har iallfall fått meg en skikkelig dusj, og nå ligger jeg i senga og vurderer om jeg kanskje skal sove litt. Jeg tror jeg vil ha godt av et par timer på øyet. I skrivende stund så holder jeg bare på å sovne. Med andre ord så kommer jeg til å gjøre ingenting akkurat i dag. 

Processed with VSCO with a6 preset

I morgen er Oliver tre år gammel, og det skal vi selvfølgelig feire! Jeg fikk heldigvis byttet til tidligvakt, så da får jeg også bli med på feiringen :-) Gleder meg veldig til han får gaven fra meg, Erling og Anne-Sofie, hehe! Ellers satser jeg bare på at jeg får ut et blogginnlegg i løpet av kvelden igjen. Jeg lover at bloggingen blir litt mer spennende etterhvert. Når jeg føler meg bra, har kommet inn i disse hersens rutinene mine og klarer å finne på en del ting i hverdagen. Så, jeg gleder meg til bloggingen framover dette året. Det blir kult :-) 

Snakkes fine♥

Syk og svak

 • 04.08.2017, 11:00


God morgen, dere! 

Eller, det er ingen god morgen her.. Når jeg la meg i går kveld så klarte jeg så vidt å gå til senga, for jeg var så utrolig tung og vond i kroppen. Det er rart hvor fort formen kan snu. Jeg skrev vel på bloggen tidligere i går at jeg hadde så mye energi osv, men sannheten var visst ikke det. Jeg hadde bare ikke satt meg ordentlig ned for å slappe av enda. Jeg var så uendelig sliten og fikk ikke kjent på det før jeg satt meg ned på kvelden i går. Når jeg våknet i dag var jeg ikke noe bedre. Om mulig, kanskje verre. Beina mine føles helt øm, sammen med armene. Feberen var også der da jeg våknet. Jeg vet ikke hva som gjør det, om det var et sjokk for kroppen å plutselig arbeide igjen, eller om det har lagt i kroppen en stund og at det ble nok da jeg startet i arbeid. Så i dag må jeg nok dessverre stå over jobb. Jeg føler meg så sykt dårlig når jeg må si fra om sånt, for det betyr jo at en person som egentlig har fri i dag må jobbe min vakt. Men det er vel bare sånn det er, så jeg håper at jeg er mye bedre til i morgen tidlig. 


Blir ikke noen bilder fra i dag, men slenger med dette bildet fra en shoot jeg og søsteren min hadde i vår!

Det blir dessverre ingen tur på meg i dag, så jeg håper Erling vil ta med Luna på en skikkelig tur senere i dag. Jeg klarte knapt å lufte henne når hun våknet, men hun fikk gjort det hun skulle og nå leker hun seg så fint alene. Jeg kommer nok til å være plassert i senga resten av dagen. Jeg må bli bra til jobb i morgen tidlig, for jeg skal ikke stå over mer enn én vakt denne gangen. 

Nok klaging! Jeg skal prøve å komme med flere innlegg i dag, men kan så klart ikke love noe.. Vi snakkes uansett♥

Let´s go to the beach

 • 03.08.2017, 19:56For en herlig ettermiddag! Jeg fikk så utrolig mye energi av å bare være ute og nyte det fine været. Jeg dro til en strand cirka 20 minutter hjemmefra, og det ser virkelig ut på syden på sine beste dager! Erling møtte meg heldigvis der så da fikk vi tatt såå mange fine bilder. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Både Luna og jeg dyppa oss litt, og endelig begynner Luna å like vann - men dusjen er fortsatt like skummel da.. Før vi dro hit var vi en annen plass å gikk tur og bada. Men enkelte mennesker klarer bare ikke å plukke opp driten etter hunden sin - det var bare rett hæslig å sitte der. Og ikke nok med det, når jeg tok opp håndduken min som jeg satt på så var den full i drit som lå i grasset. Jeg så det ikke før jeg la den ned... Det blåser en del der ute, det er det som er minusen med denne plassen. Men, fikk noen kule bilder av Luna, haha! I skrivende stund nyter jeg et brett med sushi med turban på hodet. Det var en etterlengtet dusj for å si det mildt. Sand over alt, men det er verdt det når man får så fine dager♥Om noen skulle lure på det til de skal til Ålesund området, så heter dette stedet Giske! Kjører du enda lengre inn kommer du til Alnes, der er også utrolig fint!

Snakkes senere♥

Wannabe energibombe

 • 03.08.2017, 15:31Hei, dere. Det ble noen kjappe bilder til dette innlegget. Jeg kom nettopp inn døra og er vel så og si på vei ut igjen også! Luna har vært hjemme alene mens jeg har vært på jobb, så da må hun få seg en skikkelig tur. Jeg har så lyst å ha enormt med energi, men jobb tar på. Men jeg tror denne første dagen er den verste. Når alarmen ringte klokken seks i dag tidlig trodde jeg ikke på det en gang. Men jeg beit tennene sammen og kom meg opp på sekundet. Men, jeg skal iallfall prøve å late som at jeg har all verden med energi i dag. Jeg håper solen holder seg oppe en liten stund til, så kan Luna og jeg bade på slutten av turen♥ Tar med kameraet og skal prøve å få noen fine bilder fra turen! Senere i dag tenker jeg å ta med meg stativet og finne en plass å ta noen bilder, håper det blir bra! 

Jobb i dag gikk veldig greit! Jeg fikk opplæring på en ny avdeling, så nå har jeg to avdelinger jeg kan ta vakter på. Det betyr da dobbelt så stor sjanse for å få noen vakter i uken :-) Jeg har iallfall kost meg på jobb, eneste var at jeg var veldig trøtt i dag. Legge meg tidlig i dag, selv om det er senvakt i morgen! Tenker å stå opp tidlig å gå tur i morgen. Lover ingenting, men verdt et forsøk. Nå har jeg iallfall sagt det, heh. 

Jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for hver enkelt av dere som leser, kommenterer og følger med bloggen min. Det gir meg så utrolig mye motivasjon og inspirasjon. Jeg har plutselig mye å blogge om!! Jeg skal prøve å legge ut et innlegg i løpet av helga om to nye produkter som jeg har kjøpt :-) Sandra bestilte det til meg fra Korea(?) tror jeg! 

Hva gjør dere i dag?

Siste feriedagen

 • 02.08.2017, 22:04

God kveld♥ Hvordan har deres onsdag vært? Jeg har hatt besøk av søsteren min, Anne-Sofie. Hun har som nevnt i forrige innlegg bursdag i dag. Dagen har brukt på å spille kort og brettspill, spise god mat på Egon sammen med familien og nå ligger vi bare og sløver på sofaen mens vi ser Home and Away. Sånn har vel cirka alle mine dager vært. Sløvet, sett serie, spist mat, godis og bare masse kvalitetstid med familien. Perfekt :-) I morgen klokken halv åtte braker det løst igjen. Da er jeg plutselig i arbeid igjen, og da er det ikke mye fri. En dag nå og da, men for meg går det helt fint at det er mye jobb. Jeg tror kanskje jeg hadde kjedet meg i lengden dersom jeg skulle sittet hjemme hele dagen. 

Nå er det ikke lenge før jeg finner senga. Døgnrytmen må på plass sånn at jeg unngår alle disse powernapene mine midt på dagen. Jeg hadde det sånn da jeg hadde skole også, og jeg kastet vekk alle dagene på å sove. Ikke fikk jeg gjort lekser, vært med venner eller kose meg. Alle ettermiddager gikk til å sove. Veldig trist. Så, da håper jeg å komme i en god rutine veldig snart! Jeg skal også prøve å finne ut hvordan jeg skal gjøre det med bloggingen. Målet mitt er tre-fire innlegg om dagen. Da skal det første innlegget helst publiseres i 11-12 tiden, og da er jeg ofte på jobb. Så da må jeg faktisk starte å planlegge litt. Det synes jeg bare er gøy! Elsker alt som har med kalender, planlegging og lister å gjøre :-) 

Processed with VSCO with a5 preset

Snx fine♥

Happy birthday to youuu

 • 02.08.2017, 16:25

Hei og god ettermiddag til dere fine! 

Jeg skulle blogge tidligere i dag, men så kom søsteren min, Anne-Sofie. Hun har nemlig bursdag i dag, og det fristet mer å sove lenge for å så ta i mot besøk, enn å stå opp tidlig å blogge ;-) Det er min siste fridag, og den skal jeg bare nyte! Nå skal vi snart hive oss rundt for å dra til byen å spise. Det kommer en oppdatering til senere i kveld♥Fie, som vi kaller henne, blir 21 år i dag! Hun er en fantastisk søster for meg og jeg er uendelig glad i henne. Alltid koselig å få besøk og besøke henne. Vi har det så moro i lag med både den samme humoren og kort- og brettspill! Loveyouu♥ Det ser ut som det blir sleepover i kveld! Jeg blir alene hjemme så da håper jeg Fie vil være her sammen med meg å se Home and Away, hehe!

Ha en fortsatt fin dag! 

Family fun

 • 01.08.2017, 20:29

 

Har dere hatt en like fin tirsdag som meg? Jeg har virkelig storkost meg sammen med familien min♥ Vi dro til pappa i ettermiddag for å lage jordbærsyltetøy, og Oliver var der siden Anne-Sofie, den andre søsteren min, passet han i dag. Han er jo såå glad i jordbærsylte så han var virkelig i himmelen! Vi lot han sitte på bordet å observerer i det vi auset sylten over i små beger og han hadde like store øyne hele tiden. Ekstra stas var det å få lov til å sette de på plass i esken etterpå ;-) Oliver begynner å bli så stor, og ikke minst smart. Jeg er så stolt at jeg snart dåner! Han sier så mye fint, rart, dumt og morsomt at det ofte ender opp med at det ikke er mulig å være sint på han dersom han gjør noe han ikke burde. Som i stad da Anne-Sofie satt han i sofaen på grunn av noe han gjorde, så bare smiler han så fint mens han åler seg ut av sofaen. Til slutt sier han: "Tulletante-Fie" og storflirer! Hvordan i alle dager skal det være mulig å fortsette å være sint da?? 

Luna har kost seg masse både ute og inne. Hun er iallfall så sliten at hun ligger rett ut og sover akkurat nå. Tok ikke lange stunden for å si det sånn ;-) Ellers har jeg fått enda flere vakter på kalenderen. Noe som innebærer at jeg starter å jobbe allerede på torsdag. Da er min ferie over for denne gang. Jeg har bestemt meg for at jeg bare må takke ja til alle vakter jeg får tilbud om så lenge det passer seg. Mitt fokus i år er å jobbe for å spare opp. Målet vårt er jo å kjøpe leilighet en gang i framtiden, og det må jeg jobbe for. Også har vi jo en liten sydentur i tankene til høsten, så i august og september må jeg bare jobbe på. Jeg sitter med en rar følelse i kroppen for tiden. Det går ikke helt opp for meg at jeg ikke skal tilbake på skolebenken enda. At dette året blir helt annet jeg er vant med. Det føles godt, men må klype meg litt i armen. En annen ting er at jeg blir sliten av å tenke jobb i det hele tatt, men det er bare fordi jeg er vant med å ha både skole, jobb og lekser - derfor håper jeg at arbeid alene vil føles masse lettere. 

I morgen kommer Anne-Sofie på besøk til oss. Hun har nemlig bursdag i morgen, så da skal vi også ut å spise for å feire henne litt. Helt perfekt å bruke siste feriedagen sånn :-) Nå skal jeg se enda mer Home and Away og spille enda mer Wordfeud. Det er det mine dager går til akkurat nå, trist nok. Vi snakkes♥

Hva har dere gjort i dag? Er deres ferie snart over?

New week

 • 31.07.2017, 12:09

For en herlig mandag, dere! Selv om solen ikke skinner, så føler jeg meg ufattelig bra og jeg hadde ingen problemer med å stå opp. Jeg hadde bevisst på alarm klokken ti i dag - jeg vil så gjerne få noe ut av dagene. Det er ikke så lenge til jeg starter på igjen med turnusen min, noe jeg har blandede følelser for. Det blir godt å finne en rutine igjen. Jeg må finne ut hvordan jeg skal kombinere blogging, trening og jobb i hverdagen. Samt finne tid til å være med venner og familie. Ikke minst må jeg finne en god døgnrytme. Jeg driver å tester ut "leggetid" i klokken på iPhonen min. Så kanskje det blir et alternativ senere også. Nå blir det gjerne sene kvelder, mye fordi jeg ikke klarer å legge bort Home and Away, men også fordi jeg ikke er spesielt trøtt om kveldene. 

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg gruer meg litt til sommeren er over. Jeg er ingen fan av høsten, dessverre. Vinteren er ok hvis den er stabil, men det finnes ikke stabilt vær på Sunnmøre. Foreløpig må jeg nyte det som er igjen av sommeren, og det skal jeg i dag. Jeg tenker å gå en lengre tur, og kanskje både Erling og Luna henger seg på :-) Jogging er ikke et alternativ for min del, jeg har elendig kondis. Den kampen tar jeg heller på mølla når jeg får medlemskap på et treningssenter igjen. Ha en fortsatt nydelig mandag, og smil for en ny uke♥

I løpet av uken kommer jeg til å publisere svarene til Erling på spørsmålsrunden. Klikk HER for å stille litt spørsmål dersom du lurer på noe!

Hva gjør dere i dag?

Lazy days

 • 30.07.2017, 20:57

Hei, fine dere! 

Først vil jeg bare si tusen takk til dere som tok dere tid til å kommentere innlegget mitt tidligere i dag. Alle ord er så fine og det betyr kjempemasse for meg å høre det. Som sagt så har jeg det helt supert nå og har et ok-sunt forhold til mat - noe jeg sier meg fornøyd med akkurat nå :-) ​Dagen i dag har gått så utrolig fort! I minuttene føles dagene endeløs, men plutselig er klokken blitt seks og du innser at det kanskje var på tide å gjøre noe fornuftig. For meg kan det ha mye med å gjøre at jeg sov til halv to i dag. Trodde ikke at det kom til å skje, for jeg våkner som regel av Luna mellom ti og tolv, men så sto Erling opp tidlig og jeg kunne bare sove videre♥ 

I dag var vi hos besteforeldrene til Erling. De driver å forbereder til flytting, og i den anledning fikk vi lov til å komme å se om vi ønsket å beholde noen av tingene deres. Det var alt fra vaser, glass, fat og andre pynteting. Og det var både to-tre vaser jeg falt for og som ble med hjem :-) Og jeg som elsker blomster og roser ble såå glad når mormoren til Erling sier at jeg kan få noen roser fra henne som hun har i hagen sin♥ Fineste rosene jeg har sett iallfall! Vi tok en del som også kan spares til senere. Vi har ikke så veldig mye plass, og det er mye verdifullt som kan lagres i kasser til vi får et større hjem. 


Lille bustetrollet.. Håper den "capsen" hun har foran øynene vokser ut snart, sånn at vi får det med i strikket, haha!

I morgen er Luna et halvt år. Tiden har gått så fort, men samtidig føler jeg at vi har hatt henne hele tiden. Kan ikke se for meg en hverdag uten henne nå :-) Hun sprer utrolig mye glede her hjemme, og hver dag danser hun, bokstavelig talt, når hun ser oss. Verdens herligste lille skatt! Skal med unger? Haha ;-) Siden vi kom hjem har jeg rydda litt og satt fram litt nye vaser også har vi spilt Kanasta fram til nå! Og det ser ut som at det kommer til å bli gjort senere i kveld også. Men før vi gjør det må Luna få seg en skikkelig luftetur. Hun har ikke helt teken på å gå tur enda. Luna vil aller helst springe, for å så stoppe. På alle stoppene legger hun seg langflat og peser før vi når henne igjen, og da springer hun videre. Er ikke rart at hun blir sliten da! Jeg regner med at valper bare er sånn, eller? Luna skal visst ha to turer på 30 min hver dag nå, og det må vi prøve å holde. Men noen som har tips til å få hunden til å gå rolig ved siden av oss under turen? Trenger ikke det heller egentlig, bare hun slutter å springe seg ihjel, heh. 

Hva gjør dere i dag?
 

Valldalen

 • 29.07.2017, 22:28

Hei, dere!

Hatt en fin lørdag? Det har jeg! For å si det sånn, i skrivende stund så er jeg dødssliten og har bare funnet plassen min i sofaen. Jeg sovna til og med i bilen på vei hjem, og det skjer ganske sjelden - med mindre vi er på lange turer. Men, dette ser jeg på som et godt tegn :-) Det har vært en varm og innholdsrik dag med god mat og kortspilling. I dag var vi i Valldalen for å besøke svigers på hytta deres, men siden mamma og Steinar også tok turen til sin hytte, så kom de så klart bort og var sammen med oss :-) Vi var også sammen med et vennepar av svigerforeldrene mine, som har hytta si rett ved dem. Mamma, svigermor, Anita, Erling og jeg spilte Kanasta stort sett hele tiden fram mot den deilig grill-middagen. Har lært meg det en gang før, men utrolig hvor fort man glemmer. Uansett gøy å få frisket opp minnet igjen! 


Fine mamma til venstre og svigermor til høyre♥

Været var helt fantastisk i dag. Det er ikke ofte vi kan sitte ute klokken syv-åtte om kvelden i shorts uten å fryse! Dessverre ser det ikke ut til at det skal holde seg sånn i Ålesund iallfall. Disse bodene som var nede i sentrum var ikke liiike kul som da jeg var der sist, litt yngre. Haha, det var vel mest godis, leker og stygge T-skjorter. Ting man kjøpte bare for å kjøpe noe når man fikk 100 kroner å bruke fra mor og far. Jeg tror det kommer til å bli en tidlig kveld på meg i dag. Resten av kvelden skal jeg se dokumentarer og spille Wordfeud. Nå spiller jeg endelig mot både mamma og venninna hennes. Før har det bare vært ekle fremmede mannfolk som heller vil chatte med meg enn å spille. Liksom, hello, keep your head in the game. Nei da, haha. 

Ha en fin kveld videre!

Olsokfeiring

 • 29.07.2017, 09:50

Hei, og god morgen! Ikke ofte man hører noe fra meg så tidlig om morgenen ;-) I dag er jeg oppe tidlig siden Erling og jeg skal ta oss en tur inn til en plass som heter Valldal. Måtte ta meg en dusj og krølle håret først, så da måtte jeg stå opp litt tidligere enn vanlig. I Valldal er det Olsokfeiring i dag, og da bruker det å være mange boder, litt underholdning og god mat. Har vært på det en del ganger før da jeg var der ganske ofte når jeg var yngre. Da hadde nemlig foreldrene mine campingvogn der! Nå har mamma campingvogn på en annen plass i Valldall, og vil dere høre en funfact? Erling sine foreldre har campingplass bare noen meter unna mamma. Og dette fant vi ut en av de første helgene vi hang sammen, for da var visst foreldrene våres i Valldalen, haha! 

Forhåpentligvis blir det litt bilder fra dagen, hvis kameraet ikke føler at motivet blir for lyst så klart.. Blir det krise får jeg ta bilder med mobilen :-) Et innlegg til blir det iallfall i løpet av dagen! Dere kan også følge meg på Snapchat og Instagram, så skal jeg prøve å være litt aktiv med stories der i dag! På begge kanalene heter jeg @ingridkaggerud

Processed with VSCO with f2 preset

I går kveld så Erling og jeg en film som heter Fist Fight. Utrolig morsom film om en pysete lærer på High School som får gjennomgå av elevene sine siste skoledag. Og etterhvert får han problemer med en kollega. Verdt å se om du liker komedier :-) Jeg har forresten blitt hektet på Wordfeud... igjen. Så spill gjerne mot meg, haha! Jeg er koblet til gjennom Facebook så jeg regner med dere bare trenger å søke opp Ingrid Kaggerud eller noe. Vi snakkes senere, fine♥ Kom gjerne med forslag om dere har, til en fast spalte jeg kan ha på bloggen! Det hadde vært gøy. 

Hva gjør dere i dag?

Home sweet home

 • 27.07.2017, 17:00

Altså, hvor deilig er det ikke å komme hjem etter nesten to uker borte? Den følelsen kan ikke beskrives. Selv om det var et kaos vi våknet til i dag, så tok jeg det med et smil og satte i gang å pakke ut. Det er ikke bare-bare å ha vært på grensa i Sverige. Når vi kjørte fra Linköping, var det allerede nokså fult i bilen. Så da vi stoppet på grensa og kjøpte flere brett med brus, iste og Nocco - samt litt ProPud produkt, kjøtt og annet godt så måtte vi pakke om hele bilen. På parkeringsplassen, haha. Det gikk til slutt, men vi fikk en god jobb i natt da vi kom hjem og skulle bære inn alt. På veien tok vi et lengre stopp på Hamar. Der bor et vennepar av oss, Ann Helen og Magnus. Jeg møtte de i Tyrkia i 2015, og siden har vi holdt kontakten og besøkt hverandre! Så da fikk vi se Hamar på en skikkelig måte, og ikke bare kjørt forbi. I tillegg fikk vi oss et bedre måltid på en ny restaurant som har kommet. 


Jeg får vondt i nakken av å se dette bildet..

Dagen i dag har gått til å rydde, obviously. Første maskinen med skittentøy er ferdig, så da blir nummer to satt på ganske snart. Det var helt klart godt for alle mann å komme hjem. Jeg sov utrolig godt i natt, forutenom da jeg våknet klokken sju av at et helikopter landet ved sykehuset. Er jo vant med det bråket, men er ikke såå gøy å våkne til det, hehe. Vi sov til rundt klokken tolv i dag, det trengte vi. 

Det ble naturligvis ikke noe blogging i går da hele dagen ble brukt til å sitte i bil. Så fra og med i dag vil bloggingen komme tilbake som normalt. Jeg liker statistikken når jeg klarer å publisere tre innlegg om dagen, og jeg håper å klare det litt framover. Er jo begrenset med tanke på at jeg ikke gjør noe hele tiden, men jeg skal prøve. Resten av dagen skal brukes på å dusje, vaske klær og se dokumentarer. Må også en tur på butikken for å handle mat. Kjøleskapet var litt trist når vi kom hjem. 

Gult er kult

 • 25.07.2017, 15:09

Hei, fine! Nå er det snart klart for hjemreise for Erling, Luna og meg. Vi har vært i Sverige i litt over en uke, og jeg kjenner det skal bli godt å komme hjem. Har hatt en kjempefin ferie sammen med Erling og familien, men vi har vært tett oppå hverandre stort sett hele tiden, og da er det klart at det blir godt for alle mann og komme hjem. Vi reiser i morgen, mens resten reiser senere i uka. I dag tidlig skulle jeg stå opp for å bli med mamma og Steinar på veterinæren med hundene, vel, hehe. Jeg hadde på to alarmer i sju-tiden, og vi skulle reise halv ni. Mamma banket så fint på døra kvart over åtte. Hun lurte på om jeg egentlig skulle bli med siden jeg ikke hadde stått opp enda. Da hadde jeg beina på gulvet, men resten av kroppen lå i senga. Så jeg var på vei ut altså, men sovna fort til igjen, haha! Jeg heiv meg rundt iallfall, og ble med til veterinæren. Alle hunder (valper?) må til vet. for å få en tablett og underskrift på at den er tatt før man kan reise hjem til Norge igjen. Jeg tror det er for å unngå å ta med seg sykdommer. Den veterinæren var uansett noe for seg selv. Vi måtte bare holde stilt, for han forvirret seg selv mer enn noen andre. Og han snakket høyt om alt som falt han inn. Vi var vel der inne så lenge at iallfall tre andre kunder kunne vært inne hos han på den tiden vi var inne. Vi har så vidt begynt å pakke. Eller, kontrollfrik som jeg er har jeg pakket i flere dager. Så det gjenstår å pakke Erling sine ting, og få alt ut i bilen. Vi skal så klart handle en del. Vi har allerede vært og handlet litt Powerking til oss og en kompis av Erling, og litt alkohol. Snop og annet godis har vi allerede nok av. Vant en del på fornøyelsesparker, i tillegg til at vi var på en sånn Cloettabod hvor de selger godteri til en sykt lav pris bare fordi det er en feil på forpakningen. Jeg håper så inderlig at vi klarer å begrense oss litt på å spise det når vi kommer hjem. For har så lyst å melde meg inn på et treningssenter sammen med Erling og begynne å ha et godt kosthold. Så min tanke er å ha litt brus og godis i helgene og når vi har besøk :-) Så får vi se hvor lenge den tanken holder, hehe. I går var vi forresten på en plass som heter Søderköping. Vi dro dit egentlig bare for å spise is. Lol. MEN, det var helt sykt. Altså, det fantes en isdessert til 475 kroner, og den er så stor at den må stå på et eget stativ på bakken. Jeg kjøpte en som het Broadway, og det var sånn fire iskuler, en brownieskake og aalt for mye krem. Jeg spiste bare halvparten. Helt sykt med folk som klarer å spise opp alt der. 


Jakke - søsteren min sin // genser - Cubus // bukse - Dr. Denim // veske - Don Donna fra Morris // sko - Nike

Kameraet mitt suger forresten. Når jeg er ute i solen får jeg bare beskjed om at "motivet er for lyst" og alle bilder blir hvite. I dag er det overskyet, og likevel blir bildene sånn som dette. HJELP!! Har til og med redigert de mørkere. Nå skal Erling og jeg spille litt spill før vi startet pakkingen for fullt. Resten av svenskehandelen tar vi i morgen på grensen. Forhåpentligvis får vi et lengre stopp i Hamar sånn at vi kan besøke Ann Helen og Magnus. Et par jeg og pappa møtte når vi var i Tyrkia i 2015. Utrolig gøy at Erling også kommer godt overens med de. De var på besøk hos oss på denne tiden i fjor sommer, så vi var helt sikre på at det måtte gjentas i år! Planen i dag var egentlig å kjøre Go Kart, men så begynte det å regne, så da står vi over. Nå skal jeg spise litt mat, vi snakkes♥ 

Hva gjør du i dag?

Ikke glem å meld dere på Giveawayen jeg har gående på bloggen! Du kan vinne et gavekort på #personligalmanakk og alt du trenger å gjøre står HER! Lykke til :-)

Wedding

 • 22.07.2017, 16:23


Kjolen er fra Bikbok, kjøpte den for 149kr på salg i dag i full hast da kjolen jeg hadde med ikke passet :o 

I dag er jeg i bryllup, så jeg titter bare innom for å si hei! Kommer et nytt innlegg i kveld eller i morgen :-) Det er så sinnsykt varmt i dag, men fint for brudeparet som fryktet regnvær på dagen sin! Følg meg på snap og Instagram @ingridkaggerud - skal oppdatere litt der i dag! Vi snakkes senere♥

PS: I morgen velger jeg ut ukens blogg - OG det kommer en liten overraskelse! 

Takknemlig

 • 21.07.2017, 22:45God kveld♥ Jeg vil faktisk starte dette innlegget med å si tusen takk til alle som stikker innom bloggen min hver dag. Det betyr utrolig mye, og det er det som gir meg motivasjon til å fortsette. Inspirasjon er ikke noe som kommer av seg selv, og jeg jobber mye med det. Jeg starter så vidt med å lese litt, se dokumentarer, lese andre blogger, se bilder og ikke minst - lære av andre og nyte hver dag som går. Noen dager er det vanskelig å komme med noe som kan være interessant, og da kan jeg kjenne på å være mislykket - noe som naturligvis ikke skal være nødvendig. Å blogge er noe jeg virkelig ønsker, og jeg har et mål med det. Men jeg må jobbe for det, så klart. Derfor er jeg utrolig takknemlig for hver eneste sjel som titter innom her hver eneste dag. Jeg skal bli flinkere til å kommentere og lese andre blogger - akkurat i denne perioden tar jeg bare opp macen for å poste et innlegg, men prøver å være flink til å titte litt på andres blogg, også :-) Uansett, tusen takk! Dere gjør det verdt å fortsette. Nå har jeg nettopp kommet inn døra. Vi har vært på restaurant, noe av det bedre må jeg si. Utrolig bra service og helt fantastisk mat! Hver eneste person rundt bordet var fornøyd :-) Er du i Linköping må du stikke innom Laszlos! Vi dro til byen i dag, fikk kjøpt noen plagg. Men fant meg endelig sandaler. De jeg hadde har takket for seg. De har jeg tråkket hull i, og jeg tror Luna forsynte seg litt også i skjul når hun var litt mindre ;-) Jeg kjøpte noen fine på Monki, liker veldig godt den butikken. Tok en liten lunsj på Waynes Coffee gjorde vi også. Ikke beste wrapen jeg hadde smakt. Ikke noen fan av alt for mye kål. Vil helst ha mer kjøtt og dressing enn kål i sånne wraper. Men det er min smak da :-) Har dere hatt en fin sommer til nå? Fortell gjerne litt om hva dere gjør om dagene :-) Vil så gjerne bli kjent med dere! 

Liseberg

 • 21.07.2017, 14:08

Hei, og god ettermiddag! 

Jeg lot dette innlegget vente til i dag, siden vi var så sent hjemme i går. Vi dro fra Liseberg i ni-tiden i går kveld, og da var vi vel ikke hjemme før midnatt. Etter en dag som i går var det naturligvis senga som fristet mest. Liseberg var så gøy, og varmt! Herlighet, det var vel rundt 27 grader i skyggen på formiddagen, så det var ikke før klokken bikket fire på ettermiddagen det var forsvarlig vær å stå i kø i. Nei da, vi holdt på å renne vekk hele gjengen, men siden vi valgte å ikke dra på Liseberg neste uke da det var meldt pissregn, så skal vi vel ikke klage når vi får strålende sol og rett sydenvær ;-) Jeg merket at det var en stund siden sist jeg var på Liseberg, det var ikke alt som var like spennende som det var for sju-åtte år siden, naturligvis. På den tiden var jeg vel akkurat høy nok til å ta de heftigste karusellene. Jeg lærte også noe nytt om meg selv i går. Jeg har fått høydeskrekk. Og jeg er helt fortvilt av meg selv, for jeg har alltid elsket å være i høyden og ta karuseller oppe i lufta. Men da jeg skulle ta for eksempel "Loke", for dere som har vært der, så måtte jeg holde for øynene mine når vi så rett ned i bakken mens vi var øverst oppe i luften. Likevel gikk jeg med på å ta Atmosfear sammen med Erling og Gustaf, hvor man blir heist 144 meter opp i luften og sluppet ned. Ja, det var ei frøken som måtte ta et par dype pust. Jeg har vel bare blitt voksen og innsett at det ikke er like gøy å sveve i lufta på den måten? I don´t know. Men kjedelig er det iallfall. 

Berg-og-dal-baner er fortsatt like gøy, og jeg elsker det! Farten og det å kjøre opp-ned er så gøy! Så det var disse det gikk mest i for min del :-) Men, jeg tok faktisk alt utenom èn karusell, og den var ikke aktuell en gang, for vi går bare rundt og rundt i den. Jeg blir kvalm av å bli snurret rundt i en kontorstol, så jeg gikk rundt med Sea-Bands, det er sånne bånd du har på håndleddet for å unngå kvalme for eksempel når du kjører bil. Så, jeg tok på meg disse på de verste karusellene hvor vi snurret rundt, haha! Et tips til dere andre som elsker karuseller, men kan bli stoppet på grunn av kvalme :-)
T-skjorten som jeg 50+ andre hadde på oss i går :-)))) 

Nå skal Erling og jeg gjøre oss klar for å dra til byen. Resten av familien har allerede dratt, men enkelte sover lenger enn andre, hehe. Det var godt å sove ut i dag, for å si det sånn! Jeg sto opp for ikke så lenge siden og tok meg en etterlengta dusj og spiste frokost. Så tenkte bare å stikke innom her før jeg startet dagen på ordentlig :-)


Her har dere en liten stemningsrapport fra Tømmerstokkene i går (eller Flumeride, som det egentlig heter) haha!

Har du vært på Liseberg?

Dager som dette

 • 20.07.2017, 00:23

Hei, og enda et sent innlegg fra meg!

På ferie har man naturligvis fult program hele dagen, og i dag var intet unntak :-) Vi startet dagen på stranden i Rimforsa, hele familien - og jeg tok årets første bad! Solen var litt av og på i dag, men temperaturen var på rundt 25 grader, og det kan jeg godkjenne! Til og med hundene fikk duppet seg litt, og det er så gøy at Luna aksepterer å bade i sjø, for det hadde jeg faktisk ikke forventet. Vi måtte så klart løfte henne ut første gangen, men hun hadde ingen problem med å bade etter det! Det som var spesielt med denne dagen var at Oliver endte opp med å bade, noe som ingen hadde forventet. Han er litt skeptisk når det kommer til vann, så vi var vel stolt hele gjengen - inkludert Oliver, etter i dag! Etter badingen gikk han og sa "meir bade!!", og det sier vel sitt :-) Vi dro videre til en kafè som lå ved innsjøen, og jeg fikk meg et deilig rekemåltid, mens de fleste andre valgte en hamburgertallerken - noe som jeg var dødsmisunnelig på da de fikk maten før meg, for den så himmelsk ut. Formen har ikke vært helt på topp i dag, egentlig. Våknet med hodepine, og den har lagt der hele dagen. Og med dette har jeg vært litt slapp. Kjedelig med sånne dager, men håper det er over i morgen tidlig, for da har vi store planer! Derfor blir det veldig godt å finne senga i kveld. Nå sitter vi og forbereder litt til bryllupet vi skal i på lørdag. Da skal søsteren til Gustaf, min svoger, gifte seg. Nå stryker vi duker og servietter for harde livet, og jeg har virkelig tatt det på alvor etter å ha fått et ganske stygt brennmerke på ene hånden. Guud, det svir. 
Alt jeg har på meg er det jeg kjøpte i går, og er fra BikBok!

I morgen er det klart for LISEBERG! Endelig!! Vi skulle egentlig ikke dra til Göteborg før tirsdag neste uke, men så var det meldt så utrolig dårlig vær, at vi nesten vurderte å droppe hele greia. Det er tre timer å kjøre for oss, så i morgen blir det seks timer totalt i bil. Men, det blir definitivt verdt det :-) Fornøyelsesparker er såå koselig og gøy, og jeg ser virkelig fram til morgendagen. Så da håper jeg at formen er mye bedre når jeg våkner i morgen tidlig! 

Hatt en fin dag?
 

Exploring Linköping

 • 18.07.2017, 15:18En nyydelig dag er godt i gang, og vi kom akkurat hjem for en liten tur. Vi tok med oss Luna inn til byen og gikk rundt i gågata der. En veldig koselig by med mye fint og det er spesielt deilig når solen skinner. Det ble etterhvert litt varmt for Luna, så derfor bestemte vi oss for å vende snuten tilbake til huset vi bor i. Vi satt oss ned ute ved Espresso House og nøt en deilig sjokolademilkshake, og kikket litt rundt i butikkene. Jeg fikk kjøpt meg noen plagg som jeg viser dere i løpet av ferien her :-) 

Nå skal vi dra på et utebad og nyte det fine været. Det er vel noe vi kommer til å gjøre i morgen også. Da er det meldt enda varmere enn i dag! Så da skal vi bare kjøpe noe lunsj og sole og bade oss resten av dagen :-) Ha en herlig dag!

Hva gjør dere i dag? 

Kolmården dyrepark

 • 17.07.2017, 23:57

Hei, fine! 

I skrivende stund sitter jeg i senga og drikker en iskald Redbull, og om det gjorde godt etter en dag som denne. Vi har vært på Kolmården dyrepark i Sverige, og det var så stort! Naturligvis mer for de små enn for oss - men vi koste oss uansett! Vi kunne dra på safari i gondoler, ta en heftig berg-og-dal-bane, spise god mat og se på et fantastisk delfinshow. Det delfinshowet var noe for seg selv. Den kontakten menneskene har med de, er helt spesiell. Jeg ble rett rørt av å se på, og man kunne se at delfinene også koste seg sammen med menneskene som dresserte dem. Dette var vel noe av det første vi gjorde, noe som viste seg å være en god idè siden køen ble endelang senere på dagen. Jeg synes dyreparker er så koselige, men jeg har litt blandede følelser om dyrene som er der. 

Jeg har ikke så mye fakta om det, og har heller ikke lest spesielt om det - men jeg tror det er noe jeg vil gjøre. Jeg klarer ikke å se for meg at for eksempel løver, tigere, zebraer og elefanter har det så godt i et sånt land. Har de det ikke bedre i for eksempel Afrika - der de faktisk kommer fra? Dette gjelder forøvrig sjiraffer og nesehorn også. Det gjorde også litt vondt å se at tigerne var så tynne som de var. De jeg ser på TV som går fritt i jungelen/ørkenen, ser det ut som at de har det så bra og får i seg det de skal. Vi sto ikke der under hele matingen, men det vi orket å se var at de fikk en pelsdott med en liten kjøttbit inni.. For meg er ikke sånne dyr laget for å vise fram til mennesker på denne måten. Om man har et behov for det burde man vel heller dra på safari i Afrika. Jeg ville så klart se dyrene når jeg hadde muligheten i dag, men jeg hadde hele tiden i tankene at de hadde hatt det tusen ganger bedre der de hører hjemme. Jeg har alltid vært opptatt av dyrs rettigheter, men jeg merker at det preger meg veldig mye mer nå som jeg blir eldre. Og jeg tenker mer på konsekvenser det kan ha. 

Alt i alt var dette en herlig dag, men jeg gleder meg fortsatt stort til Liseberg, tivoli er nok det gøyeste - synes jeg! Er en stund siden jeg var på Liseberg sist, så jeg regner med det har blitt en del bedre siden sist jeg var der :-) 

Har du vært her? Hva tenker du om dette temaet?

Shoppingdag

 • 16.07.2017, 22:25

God søndag, folkens! Er dere klar for å starte en ny uke? Jeg er iallfall veldig klar for uken som kommer. Vi skal finne på utrolig mye gøy, og jeg gleder meg!

I dag har det vært noen regnbyger, så vi holdt oss inne hele dagen. Så i dag har vi vært på et kjøpesenter her i Linköping og shoppet bittelitt. Jeg fikk kjøpt meg noe da, som dere ser på bildene under :-) Kjøpte en identisk T-skjorte i grå/blå farge, siden Erling og jeg ikke helt klarte å bestemme hvem av dem som var finest, haha! Disse sneakersene har vært etterlengta. Jeg har gått rundt med hvite sko fra russeservice(!!??) de siste månedene, så da var det vel på tide med nye! De var helt fantastiske å ha på, og jeg har aldri hatt ordentlige Nike sneakers, faktisk. 

I morgen er det klart for dyreparken, husker ikke hva den heter akkurat nå - men der er dyr, så klart, litt tivoli og delfinshow blant annet. Jeg gleder meg iallfall, og jeg håper å få tatt masse fine bilder. Heldigvis har jeg en fotograf bak meg stort sett hele turen, så da blir det vel noen blinkskudd :-) Føler ikke at vi har kommet heelt i gang med ferien enda, men om et par dager vil jeg nok føle det litt annerledes! Jeg tripper bare og gleder meg sånn til Liseberg, jeg!! 


Bukse - BikBok // T-skjorte - BikBok // Sko - Nike 

 

Ha en fin kveld videre! 

Fremme i Linköping

 • 15.07.2017, 23:18

Hei, og god kveld dere! 

Vi kom frem i fire-tiden i dag, og det var veldig godt å endelig komme fram! Her har det vært sol, varmt og deilig vær, noe som var skikkelig godt med tanke på at vi dro fra 10 grader og regn i sure, kalde Ålesund. Det har vel egentlig ikke skjedd så utrolig mye spennende i dag, så jeg tenkte egentlig bare å stikke innom for å si hei, og fortelle at vi er trygt framme. I morgen er det meldt regn her (ja, vi tok med oss dritværet), så da blir det vel mer IKEA eller kjøpesenter i morgen. På mandag er planen å dra i en dyrepark, så da håper vi været holder seg til det det er meldt. Nå skal vi spille litt monopol før vi legger oss. Har igjen vært en lang dag med kjøring, og det sliter virkelig på kroppen. Men nå er det ferie, og full avslapping! Ha en nydelig helg videre :-)

Er du på ferie?

Idyll

 • 14.07.2017, 21:48

 Nå er vi vel framme i Charlottenberg. Rett ved grensen! Vi har leid et nydelig hus på landet, og jeg har aldri sett noe vakrere. Så idyllisk!! Temperaturen er helt perfekt, og solen skinner. Vi har vært utenfor i området for å se oss litt rundt. Vi kunne bare ikke la være siden det var så fint her. Så fredelig og koselig. Erling og jeg gikk en liten tur med Luna. Hun har jo lagt i buret stort sett hele veien, og har vært skikkelig flink! Har så klart fått en del lufteturer på veien, men det har ikke vært noe syting på den jenta :-) Solnedgangen er helt fantastisk nå, og vi har kommet oss godt til rette i huset - selv om det bare er for en natt. Nå skal det grilles litt før jeg iallfall tar kvelden. Har vært en lang dag med mye kjøring - og selv om man sitter på rumpa hele veien, så sliter det virkelig på kroppen. Har hatt en del ryggsmerter siste ukene på grunn av tunge løft på jobben, og det kjenner jeg virkelig etter en hel dag i bil. Men, nå skal jeg fokusere på det positive - at jeg har ferie i to uker og skal nyte den sammen med familien! 

Kjolen jeg har på meg har jeg lånt av Sandra, og den er fra H&M om noen skulle lure på det :-) Ha en nydelig kveld videre, og nyt ferien dere som har det! Nå må jeg bidra litt på kjøkkenet her, så vi snakkes i morgen!

Hva gjør dere i dag?

On the road

 • 14.07.2017, 12:28

Hei, og for en herlig fredag! Solen skinner faktisk, og vi kjører nå nærmere og nærmere varmen i Sverige!

Klokken halv ni i dag tidlig satte vi oss i bilen og vendte snuten mot første stopp: Charlottenberg. Der skal vi overnatte før vi kjører videre til Linköping i morgen tidlig. Tenker det er greit med en sånn pause når man har en treåring og ikke minst tre valper som kan trenge et lite pust i bakken. Turen til nå har gått veldig bra, og nå blir det bare deilig å komme frem! Jeg var så klart allerede ferdig å pakke på tirsdag (!!), tre dager før vi skulle reise. Har alltid vært glad i å være tidlig ute, og ferier er ingen unntak :-) Erling bare ristet oppgitt på hodet av meg, han begynte like gjerne i går ettermiddag.

I går var jeg så heldig å få byttet til dagvakt istedenfor kveld. Jeg skulle egentlig jobbe til klokken 22 i går kveld, men så var det noen som ville bytte med meg, og da jobbet jeg heller fra halv åtte til tre :-) Det var godt å ha ettermiddagen til å forberede reisen på, pakke inn i bilen og gjøre alt klart. De neste dagene aner jeg ikke hva vi skal gjøre, men vi må iallfall gjøre oss litt kjent! Ser iallfall veldig fram til Liseberg og Ullared neste uke!

Snakkes når vi er framme! Skal dere på ferie?

Oransje og blå

 • 09.07.2017, 12:06Hei, dere! Vil titte innom før jeg drar på kveldsvakt og fortelle litt om dagen i går. Jeg bestemte meg for å dra på fotballkamp sammen med mamma og Steinar. Det var mildt sagt meget høy temperatur på stadion da Ålesund møtte Molde på den siste hjemmekampen før ferie. Når linjedommeren ikke dømte på en ganske stor feil på banen, og det resulterte i straffe til Molde, så var det flere supportere fra Ålesund som ikke klarte å styre seg. Èn mann var på vei over rekkverket til banen, men vaktene tok han heldigvis over igjen ganske kjapt og kastet han ut av stadion vil jeg tro. Supporterklubben til Ålesund klikka helt og måtte få flere advarsler fra vekterne. Med andre ord, en drittkamp som endte 0-3 til Molde. Jeg er ikke storinteressert, men i går var en spennende kamp, da! Etter kampen dro vi hjem til et vennepar av mamma og Steinar, hvor det var to hunder til. Med andre ord så var det fire hunder i stua på et tidspunkt. Men med den ene hunnen med løpetid og èn hanne som var veldig interessert - endte det fort med en liten pause for flere ;-) Planen var å dra dit en liten tur, men vi satt der til midnatt iallfall, men storkoste oss! I natt har jeg overnattet med mamma, så det er ikke lange stunden til hun må kjøre meg til jobb! Vi snakkes :-)

Hva skal dere i dag?

Favourite sweatpants

 • 07.07.2017, 23:53

Hei, og god kveld! Tenkte å titte innom før jeg finner senga. Gleder meg til at det er lørdag i morgen, selv om jeg skal på tidligvakt. Det var godt å komme hjem å lande litt. Er en stund siden jeg kom inn døra, men jeg måtte ta en ryddesjau før jeg kunne sette meg ned å slappe av. Jeg er en sånn person som må lande litt før jeg kan legge meg. Ellers legger jeg meg med støy på hjernen, og da klarer jeg ikke å sove, og ikke minst så våkner jeg garantert med hodepine. I morgen er jeg litt usikker på hva planene blir, men foreløpig skal jeg på fotballkamp. Men må nesten se det an etter jobb. Jeg har en tung og utfordrende jobb noen ganger, og derfor blir jeg litt slått ut etter en vakt. Så da våger jeg ikke love noen ting før jeg har kommet meg hjem for å finne ut hva jeg egentlig orker videre på dagen. Så da spørs det om jeg bare passer Luna og Linus mens resten av gjengen er på kamp! Luna er hjemme hos mamma nå. Jeg skal som sagt jobbe, og Erling er hos en kompis. Hvis dere skulle lure på hvorfor han er på besøk hos en kompis hele helga, så er det fordi de spiller. Ikke en favoritt hos meg, men han må få ha den hobbyen han ønsker selv, så lenge det ikke går utover helsen, hverdagen og forholdet vårt♥ 

Jeg fikk ikke ordnet bilder av innkjøpene nå, men her er iallfall den digge joggedressen jeg kjøpte meg. Denne er fra New Yorker, og jeg tror jeg betalte 260kr for hele dressen. Så denne gleder jeg meg til å chille i på vei til Sverige! Jeg blir så lett bilsyk, og da er det godt å ha på noe komfortabelt - så jeans hadde vært uaktuelt for min del ;-) 

Nå skal jeg finne senga. Kanskje lese litt før jeg legger meg. Prøver å begynne å legge vekk all skjerm en stund før jeg legger meg. Det kan ha mye med hvorfor jeg sover dårlig om nettene. Må også huske å bestille en legetime over helgen, for å sjekke hvordan det står til med manglene jeg har. Jeg har dessverre mangel på jern, D-vitamin og folinsyre. Og dette påvirker veldig helsen min, og energien min. Derfor må jeg bli flinkere til å ta tablettene som gir meg disse tilskuddene. Forresten, angående innlegget i går: Tusen takk for fin tilbakemelding. Men jeg skrev ikke innlegget for å fiske komplimenter, men for å få tips til å bli bedre :-) Men uansett, jeg setter stor pris på de fine ordene, og jeg skal ta det med meg videre. God natt! 

Hva har dere gjort i dag? Planer for helga, kanskje?

Verdens beste barnevakt?

 • 06.07.2017, 18:29

Hei, dere! Håper dere har hatt en like nydelig torsdag som det vi har! Dagen startet som vanlig i sju-åtte tiden, og etter disse dagene kan man nesten si at jeg begynner å bli vant med det. Men jeg kommer ikke til å fortsette med det etter at jeg er ferdig med å passe lillegull. I skrivende stund sitter jeg på verandaen og nyter kveldssola. Oliver sitter ved siden av meg med YouTube på mobilen min, mens de to hundene løper inn og ut som det passer dem :-) 

I kveld kommer foreldrene hjem, og da er vår tid som barnevakt over for denne gang. Jeg føler vi har gjort det ganske bra, og det har ikke vært noen spesielle sure miner, annen enn den standard trassalder-suringen ;-) Han har blitt litt skjemt bort, men det er sommerferie, og det er ikke alltid man har pass av tante og onkel! Dagen i dag har vært aldeles nydelig. Vi dro på Moa ganske tidlig, Erling hadde time hos frisøren klokken ett - så vi sikret oss like godt noen timer ekstra før timen. Disse fikk vi utnyttet godt til litt shopping, og til Olivers store fornøyelse - boller! Erling ble forresten helt smashing på håret ;-) Det gikk noen timer før vi satte oss ned på Peppes Pizza for å få i oss dagens middag. Etterfulgt av is til dessert - til Oliver! Når vi omsider kom hjem utnyttet vi solen godt, og Oliver fikk leke seg litt ute mens hundene fikk kose seg i gresset en stund. Sånne dager skal man ikke ta for gitt, og jeg elsker når man har så mye energi og får gjort så mye på en dag! Jeg klarte faktisk å huske å ta litt bilder i dag :-) Jeg kjøpte forresten en ny skjorte her om dagen, som jeg virkelig elsker! Dere ser den på bildet av meg øverst, den er fra Cubus :-) Har kjøpt litt annet nytt som jeg håper Sandra vil hjelpe meg å ta bilde av i morgen :-) Har iallfall veldig lyst å vise dere! 

Håper dere har hatt en nydelig dag! 

Travle, gode dager

 • 05.07.2017, 23:18

God kveld, dere! Litt sent innlegg fra denne kanten, men for en dag det har vært! Oliver sov over hos min mamma i natt siden jeg skulle ha tidligvakt i dag. Nå ligger lillegull fint og sover i sengen sin. Erling og jeg vurderer sterkt å bare legge oss, for det er mye arbeid med to valper og en treåring i hus. Et lite hint om at vi trygt kan vente med å bli foreldre ;-)

Jeg fikk aldri fortalt hvordan dagen var i går, men det var iallfall en veldig fin dag hvor jeg fikk gjort mye! Oliver startet dagen klokken 8, og etter en fin morgenstund pekte vi snuten ut i det midlertidige fine været. Ikke ofte jeg er ute på spasertur før klokken 11, noen som helst dager, haha! Vi tok oss også en tur på Moa, for jeg hadde lovt Oliver pannekaker til middag, en liten is, samt en valgfri liten leke fra lekebutikken. Dere kan tro brannbilen (den største han fant, så klart) ble populær :-) Pappaen min kom innom på besøk en liten tur før vi kjørte hjem til mamma for å levere han der. En innholdsrik dag, iallfall! Det har vel ikke skjedd så utrolig mye i dag, men alle dager blir innholdsrike når man har små barn som selskap. I morgen setter vi kursen mot Moa igjen - da Erling skal på en etterlengtet frisørtime (mest for meg, da, egentlig). Sommersveisen må så klart finnes fram, og da blir det vel bittelitt shopping på noen av oss, og en god middag på en eller annen kafè på kjøpesenteret :-) Sandra og Gustaf kommer hjem i morgen kveld, og jeg tror Oliver gleder seg veldig. Selv om han har det helt topp sammen med oss! Jeg er veldig overrasket over hvor bra disse dagene har gått. Hadde sett for meg at det ville bli mye mer arbeid, men jeg kjenner jo gutten som om han er min egen, og dermed blir arbeidet litt lettere! Jeg nyter iallfall all tiden sammen med lille tantegullet♥ Nå skal jeg nyte en siste natt i denne senga. Ikke ofte vi får benytte oss av den, så det må man bare nyte :-) Ha en nydelig onsdagskveld! 

Hva gjør dere om dagene? Snart ferietur, kanskje?

En fin gråværsdag

 • 03.07.2017, 16:51

Hei, dere!

Regnet høljer ned! Har ikke sett på maken.. Sommer sa du? Iallfall en fin dag å tilbringe på lekeland sammen med besta, og is passer til all slags vær om du spør Oliver :-) Planen var å stikke innom Moa i dag også, men jeg så fort at det ikke kom til å bli like gøy for lillegull. Så da dro vi hjem til besta og spilte litt krokodille-spill, som er av favoritten hans! Det var jammen ikke lett å ta bilder av Oliver i farta på lekeland, så da tok vi heller noe her hjemme. 

Nå venter vi bare på Erling, som heldigvis skal sove her i natt. Skal innrømme at det var småskummelt å sove i et stort hus alene - men jeg sov godt når jeg først sovnet. I skrivende stund står det barnesanger på full guffe i bakgrunnen, og lille O ligger helt utslått på sofaen. Tar på med en sånn dag! Burde vel snart få laget noe middag, også. Disse dagene går fort forbi. Er det sånn livet er med småbarn? Haha, jeg trives iallfall ;-) Men skal legge til at det ikke har gått en hel dag enda! Hva gjør dere i dag?

Lekeland

 • 03.07.2017, 08:58

God morgen, dere! Klar for å starte en ny uke? Det er jeg! Starter uken sammen med Oliver, fri fra jobb og en tur på Lekeland. Lillegull startet dagen tidlig, altså klokken 7. Det er tidlig for meg iallfall! Han ble i ekstase når han fikk vite at Lekeland sto på planen i dag :-) Og det ble iallfall jubel når han fikk vite at besta skal være med! Han er så herlig, og jeg gleder meg til de neste dagene sammen med han. Kanskje dere har noen tips til ting man kan finne på sammen med en 3-åring? Det er første gangen jeg passer han alene over flere dager, og jeg vil så gjerne at han ikke skal kjede seg så mye. Å være med tante skal jo være gøy! :-) Nå skal vi komme oss ut døra, her! Skal prøve å få tatt litt bilder i dag, så dere får se hvordan dagen vår har vært :-) 

Ha en fin dag!

Farmors genser

 • 02.07.2017, 13:32

Hei, god formiddag! Er dere klar for å ende uken? Håper iallfall dere har hatt en fin uke, og at dere har brukt tid på noe dere bryr dere om :-) Jeg er pakket og klar til en uke sammen med Oliver. Vi skal kose oss sammen, men først er det kveldsvakt som står for tur! Været samarbeider ikke like mye lenger, vi gikk fra 26 grader og stor sol - til 14 grader og gråe skyer. Den er kjip! Men om jeg skal være helt ærlig så gjør det ikke så veldig mye. Jeg blir veldig mødd av varme, noe som resulterer i en sur, sliten og ikke så samarbeidsvillig Ingrid. Selv om lyse dager gjør noe godt med kropp og sinn :-) Litt blandede følelser der!I dag har jeg på meg min favorittgenser. Etter at farmor døde fikk vi gå gjennom tingene og klærne hennes, og da fant jeg denne. Noe jeg er utrolig glad for. Den er så god, og jeg føler at jeg alltid har en del av farmor ved meg. Fikk også klokken hennes, og det er jeg også veldig takknemlig for♥ Savner henne veldig, og jeg har ikke vært hjemme i Mosjøen siden begravelsen hennes, så jeg har blandede følelser for å dra tilbake dit. Kanskje derfor jeg aldri har kommet meg avgårde de siste årene? Jeg har iallfall et mål om å dra dit innen 2017 er over, og det skal jeg klare. Vil gjerne vise Erling mitt andre hjem.Det ble ikke de beste bildene, men fikk testet ut stativet iallfall! Med naboene som publikum. Yes, jeg så dere, selv om dere dukket så fort jeg snudde meg ;-) Det ble litt i farta, men utover neste uke skal jeg få til litt bedre bilder, da har jeg nemlig et studio tilgjengelig i kjelleren til en hver tid! Gleder meg! Nå må jeg hive meg rundt før jobben kaller. Dette er siste dagen før jeg får noen dager fri, noe som blir veldig deilig. Håper det blir litt finere vær til uken, for det er så gøy å være ute sammen med Oliver. Har en plan om å prøve å jogge med vognen, men vi får se hvor mye den samarbeider. Er vel ikke akkurat en vogn som er ment for det :-) 

Hva gjør dere i dag? Har dere noen arvede ting fra deres kjære?

Beauty and the Beast

 • 02.07.2017, 00:18

Hei, dere! Er det egentlig lørdag i dag? Føles ikke sånn, har mer en søndagsfølelse egentlig. Ikke vet jeg hvorfor, men sånn er det. I dag har jeg vært på jobb (what a surprise), tidligvakt, noe som var godt da. For da har jeg hele dagen etter jobb. Jeg fikk heldigvis en god kompis til å ta vakta mi i baren på festivalen i dag, og det gjorde veldig godt. Jeg slukna fort når jeg kom hjem etter å ha kjørt han ut. Uansett, tusen takk, Rasmus, for at du stilte opp! 

Erling og jeg har hatt en liten kosekveld. Kjøpte inn litt godt, hadde Mcern til middag og Redbullen står i kjøleskapet og skriker, hehe :-) Han gikk endelig med på å se Beauty and the Beast, og for en herlig film! Så mye fin musikk, og utrolig bra laget til. Nå tror jeg Askepott og de andre "levende-gjort" Disneyfilmene står for tur ;-) Kvelden har vært sliten, om jeg skal være ærlig. Gamle ting dukket opp, og rippet litt opp i gamle sår. Men det går vel over etterhvert. Nå må jeg fokusere på nuet og gå videre, noe som har gått relativt greit til nå. Bare litt vondt når ting dukker opp igjen. Håper dere har hatt en fin lørdagskveld :-)I morgen er det jobb igjen, også skal jeg passe Oliver, tanteungen min hele uken. Gleder meg veldig til det :-) Sandra og Gustaf får seg en velfortjent ferie og en litt sen bryllupsreise. Men hvorfor ikke bare ta det på selve bryllupsdagen da? Nå, 2.juli er det ett år siden de giftet seg, og tenk så fort det har gått! Gratulerer med bryllupsdagen♥ Planen for neste uke er å bruke mye tid med Oliver, kanskje en tur eller to på lekeland og Atlanterhavsparken? Jeg vet ikke, vi tar én dag av gangen :-) Jeg ser iallfall utrolig mye fram til å få masse kvalitetstid med lillegull! Jeg skal også prøve ut kamerastativet i morgen, da har jeg litt bedre tid før jobb! Gleder meg til å teste!

Hva har dere gjort i dag?

New in - bikini

 • 01.07.2017, 00:18

//inneholder sponsede produkter


Hei, og god kveld! Jeg har hatt kveldsvakt, derfor sent innlegg i dag. Har dere hatt en fin dag? Her har det vært helt fantastisk! Vi har hatt opp til 26 grader i dag, så jeg koste meg i sola både før og på jobb! Dagen min startet hjemme hos Sandra i sola. Vi tok med oss Ticket to Ride ut, og spilte der! Helt herlig. Jepp, vi er forresten blitt avhengig av det spillet... Etter jobb dro vi hjem til svigers hvor de serverte taco. Var deilig å slippe å tenke på middag selv etter en lang kveldsvakt. Jeg kjenner det virkelig på kroppen at det er mye jobbing, og jeg føler hodet mitt går rundt og rundt akkurat nå. Litt søvn er vel det som skal til! I morgen er det klart for tidligvakt, og det blir deilig å være ferdig litt før på dagen. Foreløpig skal jeg på en festival her og stå i baren i morgen kveld, men jeg holder på å avtale med noen som kan ta den vakten - kjenner at jeg må lytte litt til kroppen og angrer på at jeg takket ja så fort som jeg gjorde. Men men, blir vel gøy å møte så mye kjentfolk hvis jeg må stå der selv i morgen :-) 

For noen dager siden fikk jeg en nydelig bikini i posten av Elsa & Rose. Elsker fargen på den, og jeg gleder meg stort til å bruke den i sommer! 

I dag har jeg også kjøpt meg kamerastativ, så jeg håper at jeg klarer å utnytte det godt, og jeg gleder meg stort til å prøve det i morgen! Da vil det nok komme litt mer outfit-innlegg og helt vanlige hverdagsbilder fra hjemmet :-) Har vært så vanskelig til nå, for her er ingen plasser jeg kan sette kameraet, og jeg har ikke tålmodighet til å stable bøker til riktig høyde.. 

Hva har dere gjort i dag?

Sunny days

 • 28.06.2017, 18:05For en nydelig sommerdag! Dette er vel den første fine sommerdagen i Ålesund på lenge. Så klart måtte vi utnytte dette med å gå en tur. Luna og Loke storkoste seg, og fikk bada i elva, for å fjerne all gjørmen de hadde rullet seg i. Det var en veldig fin tur, selv om Luna la seg ned etter hver femte meter, haha! Hun er en veldig lat hund, egentlig. Før har jeg trodd at hun faktisk er sliten, men det ser ut som at hun bare blir lei, og liker å ta pause... ganske ofte.. 

I kveld skal vi til mamma og spille litt spill. Erling kommer også, så det gleder jeg meg til. Og da drar jeg faktisk hjem for å sove også i kveld ;-) I morgen skal jeg på jobb igjen, så da kan det være godt å slappe av hjemme for å lade opp batteriene for full jobb de neste dagene! 

Vi tok med oss en veske som Luna kunne ligge i dersom hun ble alt for sliten. Valper skal jo ikke gå så lange turer, så da var dette den beste løsningen. Målet med turen var jo at Sandra og jeg faktisk skulle komme oss ut og få litt sol på kroppen, og ikke minst gå av de kaloriene vi har spist under spillingen ;-) Har forresten fått bikinien fra Elsa & Rose nå, så tenker jeg poster bilder av den senere i dag! Ha en fortsatt fin dag, det skal iallfall jeg :-)

Har dere sommervær? Hva har dere gjort i dag?

Babyblue wallet

 • 28.06.2017, 00:25

Hei, dere! Har dere hatt en fin tirsdag? Ble en bloggfri dag i går, noe som egentlig ikke var meningen. Jeg fant aldri et øyeblikk til å sette meg ned med macen for å skrive et innlegg. Jeg hadde iallfall besøk av Amanda til sent på kveld, noe som var veldig koselig! Vi var hjemme hos mamma, og siden det ble så sent endte jeg opp med å bare sove der. Haha, føler nesten jeg er der hele tiden når jeg skriver om hva jeg har gjort! Men sånn er det når Erling jobber og jeg har ferie  -  noe må man jo finne på, og selskap kommer alltid godt med! :-)

I natt er jeg hos Sandra. Herlighet, lover at jeg skal hjem i morgen. Eller, nei det kan jeg ikke love, men jeg savner Erling - så da vil jeg gjerne hjem for å sove hos han♥ Dagen i dag har vært veldig fin. Vi startet dagen med å spille Ticket to Ride, som vanlig, etterfulgt av en tur på Moa. Spiste frokost på Spistestua og kikket litt rundt. Nå, cirka 15 runder av Ticket to Ride senere, sitter vi godt plantet i sofaen, klar for å se litt dokumentarserie på Netflix. Litt usikker på hvilken vi skal se, men kom gjerne med tips! Blir vel noen runder med spill før vi legger oss igjen. Blir en lang natt ;-) I morgen har Sandra og jeg planer om å gå en liten tur i området, noe både to- og firbeinte ser frem til! 

Jeg fikk forresten endelig kjøpt meg ny lommebok idag. Se så søt den er! Har siklet etter den kjempelenge nå, og idag var den jammen på salg! Jeg er helt forelsket, jeg mener, se så nydelig farge det er på den, da! 

Hva har dere gjort i dag?

Her bor vi

 • 25.06.2017, 16:08

Hei, god ettermiddag! Nå skal jeg snart hive meg rundt for å stå kiosk-vakt på AaFK-kampen. Amanda er bortreist, og da stiller jeg gjerne opp og hjelper henne med å ta vakten. Er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra jobb, men har iallfall rukket å dusje, så jeg ikke går og lukter sykehjem :-)

Tenkte å vise dere litt bilder av leiligheten vår. Det blir bare stuen med kjøkkenet dere får se i denne omgang, om det er av interesse kan jeg så klart få vist dere resten. Men det er helt ærlig ikke noe spesielt mer å se ;-)Jeg er veldig glad i denne kroken, og trives veldig godt! En ting som er sikkert er at jeg skal ha lysgrå sofa i neste leilighet også! Denne gangen har vi vært så heldig at leiligheten var ferdig møblert når vi startet å leie. Og det har vi naturligvis spart litt på! Spisestuen liker jeg også veldig godt. Synes det er så greit å spise middag her. Synes det er en uting å ikke spise middag ved spisestuebordet hvis man faktisk har det tilgjengelig. Med mindre det er en lørdagskveld med pizza og film :-) De store vinduene får også leiligheten til å virke større. Den er bare 40 kvadratmeter. Detaljer har vi kjøpt selv. Jeg gleder meg til Sverige med Ullared og IKEA. Føler alle detaljer er tatt rett ut fra jenterommet mitt. Erling bryr seg ikke, men herlighet, det føles ikke som en ordentlig stue. Så jeg ser veldig fram til å få fikset på dette!Kjøkkenet er lyst og fint, og helt enkelt. Vi har stor benkeplass, men skulle gjerne hatt flere skuffer og skap. Ellers er jeg iallfall veldig fornøyd med dette kjøkkenet! 

Jeg trives veldig med å bo sammen med Erling, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte å flytte ut mens jeg gikk på videregående. Vi har bodd her siden første desember, og vi har hatt det så koselig. Å bare være to stykker i en leilighet varmer kontrollfreak- og rydde-hjertet mitt :-)

Hva synes dere? 

Få med deg hver gang jeg oppdaterer!

 • 24.06.2017, 21:11

For en stund siden opprettet jeg en Facebook-side for bloggen. Har ikke vært spesielt flink til å reklamere for den, men der poster jeg iallfall et innlegg hver gang det kommer noe på bloggen! Tenker det er en fin måte for dere som ikke følger meg via blogg.no å følge med på når det kommer noe nytt :-) Så, lik gjerne Facebook-siden min HER! 

Dette har jeg delt før, men dere kan også følge meg på Instagram HER og legge meg til på Snapchat. Der heter jeg @ingridkaggerud, og prøver å oppdatere på stories innimellom. 

Processed with VSCO with a5 preset

Kafébesøk og sankthans

 • 23.06.2017, 20:40

Heisann, dere! Har alle en fin sankthansaften?

Dagen i dag har vært fin. Alle fredager er jo fine. Dagen startet med frokost på Sukk kafé, som er der jeg voks opp. Luna og jeg sov over hos mamma i natt, så da fikk Luna starte dagen litt tidligere enn vanlig :-) Hun sover som regel til jeg våkner rundt klokken elleve, men i dag sto mamma opp sammen med de to små rundt halv ni. Det var så deilig med en litt bedre frokost, foccacia brød med kylling og bacon - og en deilig dressing...mmm.. 

Processed with VSCO with c1 preset

I dag er vi hjemme hos foreldrene til Erling, eller, de er bortreist, og derfor er vi her. Kjedelig for lillesøsteren hans å være hjemme alene hele helgen - så da er vi her og holder henne med selskap. I kveld er det biff, chips og bernaise som står på menyen. Senere skal vi vel se en film og kose oss med noe godt i skåla :-) Noen anbefaling av film, kanskje? Haha, jeg har forresten ikke kommet heeelt i gang med den treningen. Det å spise sunt har gått ganske fint. Jeg har vært veldig svak for nugatti hele min oppvekst, og når jeg var yngre var det så ille at jeg ikke spiste noen ting dersom jeg ikke fikk nugatti. Er på avvenning nå, da ;-) 

I morgen er det opp klokken seks. Vakten min starter allerede halv åtte, så det blir nok ikke så veldig sent i kveld, for min del. Regnet høljer ned her i Ålesund, og da frister det heller ikke med noen feiring i kveld, så da koser vi oss litt her inne, istedenfor å dra ut! 

Har dere hatt en fin dag?

Happy birthday

 • 23.06.2017, 01:37

Hei i natten!

Et litt sent innlegg fra meg, men mamma og jeg klarte ikke å legge vekk brettspillet for kvelden ;-) I dag har vi feiret en av mine beste venninner, Stine. Jeg har kjent henne siden hun ble født, og vært så utrolig heldig å få holde kontakten med henne hele veien. Hun flytta til Sverige for å gå på videregående der, hvor hun kan drive med hest. Og jeg er så stolt over alt hun har fått til. Det at hun er så modig og flytter til Sverige alene. Stine vil alltid være som lillesøsteren jeg aldri fikk, og vi har vokst opp sammen, noe som gjør at vi kjenner hverandre bedre enn de fleste.

Gratulerer så utrolig mye med dagen, Stine. Tenk at du er 17 år, allerede! Feiringen håper jeg sto til forventningene. Vi spilte så klart brettspill. Denne gangen spilte vi "Med andre ord" - utrolig morsomt spill, ligner veldig på Alias, synes jeg :-) Stine ble med tilbake til mamma for å spille enda mer - og da ble det så klart "Ticket to ride". Er så fantastisk glad i denne jenta. Og så takknemlig for å få være en del av livet hennes. Et vennskap som har vart i 17 år, er absolutt noe å ta vare på, og noe jeg ikke tar for gitt. Med mødre som bestevenninner har vi blitt nærmere hverandre enn de fleste, og jeg gleder meg til mange flere år med gode minner. Igjen, gratulerer så masse med dagen, verdens beste Stine♥

In the town

 • 22.06.2017, 17:14

Hei alle! Har dere hatt en fin torsdag så langt? Min har vært helt fantastisk, til tross for at det var gruelig tungt å stå opp idag. Jeg bestemte meg i siste liten for å bli med resten av avgangselevene ut på byen like vel, og det er jeg utrolig glad for nå! Det ble en helt fantastisk kveld, til tross for at den endte tidlig for min del! Sandra dro meg opp av senga allerede (ja, for meg blir det allerede etter en kveld på byen) klokken halv tolv  -  hun skulle nemlig ha meg med på bytur sammen med tantegullet, og tante Maj-Britt og onkel Martin som er på besøk fra Mosjøen. De har vært her et par dager, og det er alltid så utrolig godt å se de igjen! Blir jo så lenge mellom hver gang.. Vi tok turen til Lyspunktet for kaffe, kake og skravling. Det lovet så godt for en skikkelig herlig dag hvor man kunne gå rundt i byen, men værgudene ombestemte seg visst, og det ble bare gråere og gråere. Nå vil jeg virkelig ha sommervær snart!


Topp og bukse fra Shein.

I dag fikk jeg kjøpt en boks vi kan ha maten til Luna oppi, så slipper man de store (gørrstygge) sekkene. I tillegg fikk jeg kjøpt bursdagsgave til min gode barndomsvenninne som har bursdag i morgen. Vi skal feire henne i kveld, og jeg gleder meg skikkelig! Fridagene må bare nytes for det de er verdt nå, allerede på lørdag starter sommerturnusen, og da blir det fult kjør frem til midten av juli. Heldigvis har jeg to uker fri, og skal på ferietur til Sverige sammen med familien  -  det ser jeg virkelig frem til! :-) 

Hva gjør du idag?

Vitnemålsutdeling

 • 21.06.2017, 22:27Da var det gjort! Vitnemålet fikk jeg i hånda, og jeg sa hadet til kontaktlæreren min. Helt ærlig, det gjorde utrolig godt! Ikke det å si hadet til læreren, men det at jeg ikke skal se han i en skolesammenheng igjen. Dere vet kanskje hvem Helsesista er? Hun er jo opprinnelig fra Ålesund, og gikk på samme skole som meg i sin tid. Hun holdt en veldig kul tale. Og hun sa en del ting om at hun brukte fem år på videregående, og enda til startet på iallfall to studier, hvor hun ombestemte seg. Poenget hennes er at vi har så sykt god tid til å finne ut hva vi vil, og ikke minst starte på det vi ønsker. Jeg stresser så sykt med å starte med studiene, selv om jeg tar et friår nå. Uten dette friåret, tror jeg ikke jeg hadde klart å gjøre mitt beste i sykepleierstudiene. 

Jeg har så sabla god tid, og derfor skal jeg ikke bli skuffa over meg selv dersom det hadde blitt to friår. Det er ikke planen, men hvem vet? Livet er faktisk langt, og det er så mye vi burde gjøre før vi binder oss til en utdanning, spør du meg. Jeg skal iallfall nyte dette året nå, så får vi se hva jeg gjør videre. En utdanning vil jeg ha, det er trygt å ha noe å lene seg på økonomisk. Men om jeg stresser med det? Niks. 

Nå skal jeg legge meg litt nedpå. Hadde litt lyst ut å feire sammen med de andre avgangselevene, men hodepinen har tatt overhånd. Da får det heller bli en rolig kveld på meg. Fikk en liten feiring sammen med mamma på Egon, det var fint :-) Tusen takk til den fineste klassen min, som gjorde dette året så bra for meg. Dette var det jeg trengte når jeg tok valget om å bytte skole etter andre klasse. Skole er ikke noe jeg har gledet meg over - men denne klassen er så god, og vi har hatt mange fine stunder sammen. Dette er en sånn klasse jeg gleder meg til å ha reunion med♥ 

Ha en fortsatt fin kveld, dere! 

Stingkonsert

 • 21.06.2017, 01:36God kveld, dere! Eller er det natt nå? Samme det. Vi trosset regnværet og koste oss gløgg ihjel på konsert! Sting var utrolig dyktig, og jeg som ikke har hørt om han før (flaut?) ble iallfall mektig imponert! Han lagde god stemning, men sunnmøringer er ikke så vanskelig å underholde ;-) Det var også en ekstrem folkemengde, og jeg har en del ting som irriterer meg noe innmari etter sånne arrangement.

Det første er: At ikke de bak baren spør meg om legitimasjon når jeg kjøper alkohol? Jeg er 19 år, men føler jeg ser ut som en 16 åring som kniser hver gang hun skal kjøpe alkoholholdig drikke. Når jeg i tillegg klarer å prompe ut en kommentar "nei, ej e for ung til å like dinna typen alkohol", foran dem. He he, da tenker jeg bare at de burde ha bedre sikkerhet :-) Den andre og siste tingen jeg skal kommentere her, er køkultur og høflighet på konserter og festivaler. Er du 2 meter høy, ikke still deg rett foran meg? Vær da en gentleman og still deg bak meg. Du trenger heller ikke hoppe med ølglasset ditt i hånden. Er ikke interessert i en øldusj. Siste: Er det fullt, så er det faktisk fullt. Ikke prøv å snik deg inn fremst når konserten allerede har startet. Just don´t. Kveldens utblåsninger ;-)

Takker Momentium for at de klarer å booke disse store artistene år etter år!! En sånn opplevelse i hverdagen gjør godt for musikkhjertet.

Har du sett Sting live?

Spisestua

 • 20.06.2017, 15:47

Hei dere! Idag fikk jeg endelig levert de hersens pensumbøkene på skolen, og jeg er, sånn helt på ordentlig, ferdig med videregående skole! Der møtte jeg også bestevenninnen min, Amanda, som nettopp var ferdig med sin siste eksamen. Vi bestemte oss for å feire litt  -  det har vi tross alt fortjent, og tok turen til Spisestua for å spise lunch (kremt, frokost...). Det var så utrolig godt å få catcha opp igjen etter en alt for lang eksamenstid for oss begge. Jeg må forresten bare si at jeg blir helt sjokkert over hvor mange folk som befinner seg på Moa om dagen. Man skulle nesten tro det var juletider igjen! Og stappfullt kjøpesenter betyr jo også stappfulle parkeringshus. Som om jeg ikke blir svett nok av et tomt parkeringshus, liksom. Grøss! Parkering er virkelig det verste jeg gjør. I kveld skal søsteren og jeg på Sting-konsert her i Ålesund. Sandra fikk ordnet billetter i siste liten til en billig penge, så da trosser vi dritværet og høljregnet som herjer som bare rakkern ute og får oppleve ham også live. Litt spontanitet i hverdagen er viktig! Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg aldri har hørt om fyren før, men konsert er jo alltid gøy uansett! Jeg lover en oppdatering på det enten i kveld eller i morgen! Men nå må jeg nesten hive meg rundt skal jeg ha sjans å rekke alt jeg skal før konserter starter! Vi snakkes! :-)Hva gjør dere i dag?

Denim shorts for the summer

 • 19.06.2017, 17:55Nye klær i posten! Det er glede :-) Er ikke så ofte jeg har råd til å kjøpe meg klær, men til sommeren unner jeg meg alltid noen plagg. Kjøper som regel på salg, men finner mye fint der også. Denne gangen klikket jeg hjem denne shortsen fra Shein. Likte den kjempegodt, og den satt veldig fint på. Har alltid synes at denim shortser er stress. Føler jeg må dra ned mellom beina hele tiden, men denne satt som et skudd :-) Det er første gang jeg bestiller klær fra Shein, og jeg ble positivt overrasket! Prisene er gode, leveringen er rask og klærne virker som å være i god kvalitet. Resten av klærne får dere se i løpet av uken. Må bare få tatt noen skikkelige bilder først, så da blir det en tur til søster'n!

Dagen i dag har vært fin. Sov lenge, tok meg en lang dusj og dro til Sandra. Der var også mamma, den andre søsteren min, Anne-Sofie, kusina mi og hennes kjæreste. Som vanlig spilte vi brettspill, Ticket to Ride må dere bare prøve! Utrolig morsomt spill, som hele min familie liker godt :-) Mamma ordnet også i stand med en blindtest av sjokolade. Og overraskende nok likte jeg bedre Nidar sin melkesjokolade, enn Freia sin. Har alltid likt Freia best, men så er sannheten den at jeg aldri kjøper Nidar. 

Resten av kvelden skal vel gå som alle andre kvelder. Jobbe litt med bloggen og underholde meg selv med YouTube videoer. Kanskje jeg ser litt serie også. I morgen skal jeg på skolen en tur for å levere inn bøkene mine. Det gjør jeg med glede! Onsdag er det endelig klart for vitnemålsutdelingen, så den ser jeg frem til. Kanskje det går opp for meg at jeg er ferdig da. 

Hva har dere gjort i dag?

Takeaway

 • 18.06.2017, 20:27

Hei! Har dere hatt en fin søndag? Det har jeg, om man kan kalle det, det :-) Jeg har vært på jobb, som dere sikkert vet. Og etter litt for mye kos i går kveld, og følelsen av å ikke klare å legge Luna i buret, så ble det en litt senere kveld enn planlagt. Noe som naturligvis betyr at jeg var ekstremt trøtt når jeg kom hjem i to tiden. Erling var også kommet hjem da jeg kom, så det var veldig godt å se han igjen, selv om det bare er et par dager siden sist. Så da gjorde vi det vi er best til - nemlig sove. Så da fikk alle tre noen timer på øyet, før vi kom frem til at middag ikke er et tema å lage selv i kveld. Da blir det takeaway!! Jeg bestilte sushi og Erling en burger, så da koser vi oss :-) 

Så for å oppsummere har denne dagen gått som alle andre dager i livet mitt: Jobb, sove, spise, sove. Har funnet ut at soving er det beste jeg kan. Jeg sover gjerne store deler av dagen, for å så legge meg til vanlig tid og sovne ganske med en gang. Det er vel bare en periode nå, mens jeg henter meg inn igjen etter 13 år skolegang, hehe. 

På bildefronten går det svært dårlig, som dere sikkert har funnet ut. Jeg driver og tester ut et nytt kamera, men jeg tror ikke jeg vil komme til å kjøpe det. Jeg tar bedre bilder med speilrefleksen som jeg allerede har. Ønsker meg så et mindre kamera, noe som blir lettere å ta med over alt. Så kom gjerne med tips til et lite, bra kamera som fungerer bra for bloggere! Hva har dere gjort denne søndagen? 

Arbeidshelg og nøkkel-tull

 • 17.06.2017, 23:06

Hei, kvelden! 

Beklager sene oppdateringer de siste dagene! Har arbeidshelg, og i dag var det seinvakt, og dermed blir det også et sent innlegg. Etter mye om og men sitter jeg endelig godt plassert i sofaen hjemme i leiligheten. Nøkler er noe herk, iallfall når man er to om det ;-) Har heldigvis en reddende huseier med en ekstra nøkkel til leiligheten - ellers hadde jeg risikert og blitt låst ute til i morgen kveld, i verste fall. Forhåpentligvis kommer Erling hjem allerede i natt♥ I skrivende stund sitter jeg som en liten unge og gleder meg til Luna kommer hjem! Hun har nemlig vært hos mamma siden i går, med tanke på at både jeg og Erling jobber. Første gangen hun ikke er med en av oss over natta, og det er nok verst for mammaen ;-) Blir uansett godt med litt Luna-kos! Erling er på prøvetur med en båt, så da er det vanskelig å si hvor lenge han blir borte denne helga. Derfor blir det litt godt å få hjem Luna - er så tomt uten henne. Ble jo rett trist å komme hjem, til ingenting. Jeg er ikke vant med å være hjemme alene, så derfor blir jeg litt ekstra ensom. Alenetid er gull verdt, men etter en lang dag på jobb, vil jeg aller helst legge meg i armkroken til Erling med Luna sammen med oss :-) 

Dagen i dag har sust av gårde. Jeg sov over hos søsteren min, Sandra, i natt. Startet dagen med tantegullet, etterfulgt av en liten tur innom kjøpesenteret. Jobben var jeg på til halv fire, og da var det jammen godt å få lagt beina litt høgt før det er klart for ny vakt i morgen tidlig klokken åtte. Synes det egentlig er helt greit med arbeidshelg, så lenge det ikke kommer i veien for noe annet. Alltid godt å vite at man tjener inn litt penger til sommerferien :-) Processed with VSCO with c1 preset
Er dere i Ålesund, må dere dra på Bæra, Moa! Verdens beste smoothie!!

Jeg får snart både en bikini og noen klær i posten, som jeg gleder meg til å vise dere, så håper dere er interessert i et innkjøpsinnlegg! Nå skal jeg nyyte kosen med Luna før vi begge hopper i køya, spørs om det blir samme køya - kommer an på hvor svak jeg er for det lille nurket ;-) Ha en fortsatt fin kveld, og en god natt når den tid kommer for dere i andre enden av skjermen!

Hva har dere gjort i dag? 

1, 2, 3.. FERDIG!!

 • 15.06.2017, 15:00

Hei, og for en NYDELIG torsdag! 

Dette er nok det siste innlegget hvor skole blir et tema - helt til jeg skal begynne å studere, men det er jo over et år til, så vi kan legge skolen på hylla for en stund nå :-) De to siste dagene har nok vært en av de verste, skolemessig. Jeg er ikke så gira på å snakke så utrolig mye om eksamen, annet enn at jeg trengte dagen i går til å samle meg litt. Ellers hadde det nok kommet et innlegg om hvor sliten jeg er, og jeg vil ikke bruke bloggen til å klage!

Jeg sto opp 05:30 i går, så jeg fikk vel 4 timer søvn før den store dagen. Det var ikke det lureste jeg har gjort. Dere skjønner sikkert da, at store deler gikk til å sove og spise. Spise hadde jeg ikke klart, dere vet den ekle nervøsmagen.. Æsj. Så etter flere timer søvn på sofaen, krøp jeg opp i senga klokken 23, og her ligger jeg, snart klokken 15 en ettermiddag, og bare slapper helt av. Erling har tatt med seg Luna på jobb, da får jeg denne dagen til å komme meg litt. Planen i dag var å sove lenge (check), lese litt (check), og rydde og vaske leiligheten - men da må jeg snart komme meg opp ;-) Om det er av interesse poster jeg gjerne et innlegg om leiligheten vår! Videregående for meg var bare et slit, dager jeg måtte jobbe for å komme meg gjennom. Derfor føles det helt surrealistisk at det er over. Det går nok opp for meg i løpet av dagen, mens jeg danser meg gjennom vaskingen ;-) Nå skal jeg ikke la han som driver kantgressklippingen utenfor, plage meg mer, så da skal jeg også stå opp og gjøre noe fornuftig! Vi snakkes♥

Er dere ferdig med videregående? Hvordan føltes det den dagen dere var ferdig?

Here we go again

 • 12.06.2017, 15:15

Dere kan jo prøve å tippe tre ganger hva som har skjedd siden sist? Jeg ante fred og ingen fare da jeg dro på skolen for å ha en såkalt "vippeprøve" like før klokken 10. Etter prøven er mobilen min full av meldinger "GZ med å komme opp da!!", "ååh endelig kom du opp! Fornøyd??", ja dere skjønner. Glad for å endelig komme opp? Helt klart. Fornøyd? Helt klart ikke. Norsk var det aller siste faget jeg ønsket å komme opp i muntlig, og likevel: her sitter jeg. Det blir to døgn med min berømte eksamensdepresjon, redbull og sippemat. Det første jeg gjorde var å dra på butikken for å handle inn litt godt å spise når jeg skal lese. Realiteten er den at jeg slukte de to berlinerbollene så fort jeg kom hjem, la meg i senga, sov i to timer, og nå sitter jeg her og stiller meg selv spørsmålet om hvordan i alle dager skjærer man en mango!? Jeg burde kanskje spørre meg selv hva norrøn mytologi er og hvem Petter Dass er, men dit har jeg ikke kommet enda. 

I morgen er det på skolen igjen klokken 10 for å få vite tema. Så selv om det ble en ufrivillig pause i går, blir det helt klart en til de neste to dagene. Så da snakkes vi så fort jeg har kommet meg ut av eksamen, og ikke minst: er ferdig med videregående, norsk og alt annet uinteressant, for alltid :-)

Har dere eksamen? 

Yesterdays movie night

 • 10.06.2017, 11:53

God lørdag, dere!

Det ble en sen kveld i går, men åh, som vi koste oss! Vi bestemte oss litt i farta for å dra på kino og se den nye Baywatch - og for en morsom film! Nå for tiden synes jeg det så sjelden kommer gode komedier, men denne, denne var god! Kinosalen var preget av latter stort sett hele tiden! Kjempegøy! Luna var på besøk hos svigers, og der virkelig storkoser hun seg. Der blir det alltid masse kos og lek - og så elsker hun jo all den oppmerksomheten hun får der! Det var en sliten frøken vi fikk hjem, for å si det sånn ;-) Dagen i dag vil nok gå til å lese til en media-prøve jeg skal ha på mandag for å sikre en god standpunktkarakter. Utenom det er det en rolig helg, og det klager jeg ikke på. Jeg har forresten startet på en ny serie ettersom vi er blitt ferdig med det som har kommet ut av Suits. Good Behavior, heter den - og den må dere bare se! Hele første sesong ligger på TV2 Sumo, og jeg regner med det kommer enda en sesong. Skal ikke si så mye om den, bare at dere burde se den. Litt treg i starten, men så kommer den seg. Serien er veldig satt sammen, og føles derfor som en veldig lang film, bare oppdelt i episoder. Noe som naturligvis gjør at man bare må se neste episode. Tenker forresten og poste svarene på spørsmålsrunden i løpet av dagen også, so stay tuned :-)

Hva gjør dere i helga? Ha en nydelig lørdag♥

Hell i uhell

 • 07.06.2017, 23:46

FOR EN DAG! Denne dagen tror jeg at jeg har nådd stress level 100. Jeg startet på skolen kvart over åtte, og kjørte til skolen som vanlig. Midt i vegen i 50 sona, uten noen forvarsel ligger det et åpent kumlokk, MED lokket liggende ved siden av. Midt i vegbanen!! Jeg klarte å vike unna selve lokket, men siden det hele kom så brått på, så var jeg uheldig å kjørte ned i kumlokket. Fikk en liten skade på bilen, som forøvrig ikke er min, men Erling sin. Det er ekstra kjipt når et uhell skjer med andres biler. Uansett, jeg ble så skipla at jeg ikke klarte å reagere og håndtere situasjonen med standard prosedyre, som er å ta bilde, skrive skademelding og ringe etter den det måtte ringes til. Men nei, jeg reagerte med å forlate stedet, fortelle det til mamma og pappa og Erling først flere timer senere på dagen. Jeg klarte vel ikke helt å se alvoret i det, og det at jeg kunne få det igjen på forsikring osv dersom det oppsto en skade. Heldigvis har vi Facebook!! I morgen får jeg et bilde av noen som tok det, fikk melding om at en mopedist var i ferd med å kjøre ned i kumlokket, men rakk å vike unna - og enda flere som opplevde å måtte brått svinge unna hinderet. Dette har heldigvis ordnet seg nå, politiet har det i loggen sin, og vi tar kontakt med forsikringsselskap og kommunen igjen i morgen. Så, hell i uhell - selv for en klønete Ingrid :-) Lærer heldigvis av uhellet, så om det skulle oppstå et lignende uhell igjen, vet jeg hva jeg skal gjøre, og IKKE gjøre. Bare godt det ikke oppsto noen skade hos verken meg, lille Luna i baksetet, eller noen andre. Med mopedisten kunne det gått virkelig ille. 

Ellers har jeg vært hjemme hos mamma i dag. Senere på kvelden dro jeg, mamma og søsteren min, Anne-Sofie, på bowling og spiste litt god mat der, bare kos :-) Har forøvrig ENDA ikke blitt trukket opp. Håpe, håpe på morgendagen - da får jeg hele helga på meg med tema!! Ha en fortsatt fin kveld (eller natt er det vel snart).

Hva har dere gjort i dag? 

Lange dager

 • 06.06.2017, 20:11Hei og god tirsdag! Var i ferd med å ønske dere en god mandag, men heldigvis ikke! Nå har jeg akkurat spist en bedre middag. Kylling fajitas er en stoor favoritt :-) Det har ikke skjedd så mye i dag, noe som også vil si at jeg enda ikke har blitt trukket opp til muntlig. Har så lyst å bli ferdig med det, og skulle helst blitt trukket forrige uke. Dessverre, har læreren vår gjort oss klar over at sjansen er meget stor for at mange av oss kommer opp i norsk. Eller, det er snakk om en eller kanskje to puljer, altså ca 15 stk - men med min flaks kommer jeg nok opp i norsk.

Planen i dag var å ta en joggetur, etterfulgt av litt styrke hjemme i stua - men dessverre tar hodepinen overhånd. Har hatt en del av det de siste dagene, og føler jeg tygger ibux som om det var drops. Klarer så klart å begrense det til bare èn om dagen, men når det eneste som hjelper er å sove er ibux den beste løsningen i skoletiden. I dag var jeg heldig og var ferdig kl 10, noe som både Luna og jeg satt pris på. Vi tok oss en god blund i ca fire timer når vi kom hjem ;-) 


Som alltid drømmer jeg bare om sommerferie i disse dager. Føler vi bare går å surrer på skolen, har helt unødvendig undervisning og lange dager. Så lenge tiden står så stille som den gjør disse ukene her, så har jeg forferdelig lite å blogge om. Gleder meg til i sommer da jeg har all verden med energi til å finne på mye gøy. Forhåpentligvis kommer jeg også inn i en god treningsperiode, og kan dermed dele noen av øktene mine med dere, om noen er interessert. Si fra i kommentarfeltet om dere har noen ønsker om blogginnlegg. Om det er matoppskrifter, treningstips, antrekk eller bare helt hverdagslige innlegg. Er åpen for det meste :-) 

Hva har dere gjort i dag? 

Må nyte det mens vi kan

 • 05.06.2017, 16:53

For en nydelig dag! Erling og jeg kom oss opp av sofaen en ellers rolig dag for å gå en liten tur med Luna. Når finværet først melder seg, må vi bare nyte det mens vi kan. Denne gangen gikk turen til Aksla, også en svipptur innom Fjellstua. Vi parkerte bilen der oppe, for Luna sin skyld (og litt vår egen). Hun er jo fortsatt valp, og har ikke godt av å gå så langt enda. Møtte mange turgåere, og en et par hunder som Luna var så heldig å få hilse på :-) 
Vakre byen vår♥

Er ikke så ofte vi benytter oss av dette området - siden vi da er avhengig av å kjøre dit. Bor 15 min unna sentrum, og blir dermed litt sjeldnere brukt enn andre områder. Vi får bli flinkere til det! Vi bruker å ta med oss venner som ikke bor i Ålesund hit opp, for at de skal få se byen på sitt beste. I fjor sommer, var vi utrolig heldig med været en dag, så da tok Erling og jeg med oss et vennepar, Ann-Helen og Magnus, som jeg møtte i Tyrkia i 2015. De besøkte oss i fjor sommer, og det var så koselig! Håper på gjentagelse i år :-) Vi stopper iallfall innom Hamar på veg til Sverige i sommerferien! 

Planen videre i dag er å få skifta på senga, rydda klesskapet og støvsuge leiligheten. Må utnytte sånne dager da begge er hjemme for å få gjort litt husarbeid - til Erlings store fortvilelse ;-) Ellers vurderer vi kino, har noen av dere sett den nye Pirates of the Caribbean? Var den bra? Kom gjerne med andre tips om filmer som går på kino for øyeblikket. 

Ha en fortsatt strålende dag, og nyt finværet om dere er like heldige som oss! 

Morgener som dette ..

 • 05.06.2017, 12:51


Se på disse to herlighetene da!

Åh, en morgen som dette har vært etterlengtet. Solen skinner, alle tre våknet kl 12, en lykkelig Luna fikk kose litt i senga før vi tok oss litt frisk luft i sommerværet - etterfulgt av en dusj :-) Nå står rundstykkene i ovnen og Suits er gjort klart på TV-en. Det beste av alt, det må være at vi ikke har noen planer i dag. Så, nå skal vi nyte en god frokost og denne nydelige morgenen. Ha en fin dag! 

Hva skal dere i dag? 

Bursdagsmiddag

 • 04.06.2017, 18:04

Denne helgen raser av gårde, sånt skjer når man koser seg så fælt :-) I dag har mormor bursdag og det måtte selvfølgelig også feires! Familien samlet seg på Egon i Ålesund for å spise en bedre middag, før noen av de reiste videre til stadion for å heie AaFK til seier. Kommer et innlegg med flere bilder av antrekket mitt senere i kveld når Sandra har redigert de ferdig. Mamma er på kamp, og da låner vi Linus litt, så Luna får selskap. Nå har vi skrudd på kampen på TV, så da skal vi heie litt hjemme i sofaen :-) 

Om dere ønsker kan dere følge meg på Snapchat og Instagram, @ingridkaggerud. Der oppdaterer jeg ganske ofte, både med innlegg og på stories. Dere kan også like Facebook-siden min HER.

Ha en fortsatt fin dag!

 

Fun in the sun

 • 03.06.2017, 23:00

Hei alle, og riktig god lørdagskveld! Herlighet så fort denne dagen har gått, men åh, så mye gøy som har skjedd! Berit og Richard, stemoren og stebroren min, har bursdag idag, og det måtte selvsagt feires! Til tross for helt elendige værmeldinger har solen skint om kapp med bursdagsbarna, og store deler av dagen har dermed blitt brukt ute i hagen til pappa. Det har blitt både grilling og god mat, massevis av kaker og mye familietid. Ekstra gøy er det når hundene bare kan løpe rundt og nyte livet! Perfekt dag, med andre ord! 

I kveld er Erling og jeg på besøk hos søsteren min, som hjelper meg mye med bloggen  -  både med innlegg og bilder. I kveld har vi vært ute og tatt massevis av bilder, og i skrivende stund er det redigering, jobbing og kvalitetstid som står på menyen!

Nå skal vi bare kose oss med litt godt i skåla, og jeg tenker iallfall å se The Bachelorette. Er virkelig helt hekta på den serien, og har faktisk sett absolutt alle sesongene. Galskap? Oh yes... Håper dere alle får en fantastisk lørdagskveld videre! :-)

Hva har dere gjort denne lørdagen? 

Let´s go to the beach

 • 03.06.2017, 12:59

Når været her i Ålesund ikke samarbeider - mimrer jeg heller tilbake til den flotte sommeren vi hadde i fjor. Søsteren min tok med seg en gjeng på stranda sammen med kameraet i hånden. Og jeg ble iallfall veldig fornøyd med resultatet :-)

Bildene er tatt på Giskesanden. Om du er i Ålesund på sommerstid anbefaler jeg å dra hit på piknik eller bare for å bade

Anbefaler alle å sjekke ut SCHMIEDT FOTO sin hjemmeside. De er utrolig dyktig, og om du noen gang skulle trenge en fotografering i Ålesund området, er det disse du burde benytte deg av :-)

Klem

Wavy hair and poncho

 • 02.06.2017, 21:53

Hei, og god kveld! Hva gjør dere denne fredagskvelden? Her tenker vi å se en god film eller serie, spise frukt og sjokolade og bare kose oss! Dette er den første helgen på veldig lenge hvor begge to bare kan lande helt og bare nyte livet en hel helg. I dag har jeg vært en liten tur på skolen for å ha en prøve, og ellers har jeg bare sovet store deler av dagen. Noe så deilig! Senere på kvelden dro Erling, Luna og jeg på stadion for å se svigerinnen min spille kamp, hvor det jammen meg ble seier! De er så flinke! :-) I morgen har stemor og stelillebror bursdag, og da skal det feires! Da blir det både grilling, kaker og etterlengtet familietid, og dere kan tro jeg gleder meg! Men nå, nå skal filmen settes på og jeg skal bare nyte denne fredagskvelden! :-)

Ha en fin kveld så lenge♥

Klem

Den siste vårdagen

 • 31.05.2017, 15:45Hvor sykt er det ikke at dette er den aller siste vårdagen? Mai har vært en sliten måned for min del - russetid, mye sykdom, mange prøver, for lite jobb til å betale husleia (merk: min egen feil med tanke på sykdom) og ikke minst eksamenstiden. Jeg har egentlig bare ventet på å få brette bort mai måned i kalenderen som henger på veggen i gangen. Senere i dag kommer det en liten oppsummering om mai måned, og jeg skal prøve med min dårlige hukommelse å komme fram til hva jeg gjorde disse dagene. 

I går gikk alle timene mine ut, og dermed hadde jeg fri fra skolen. Godt var det! :-) Jeg utnyttet dagen godt. Dro hjem til mamma, etterfulgt av lunsj på kafé sammen med mormor♥ Ser spesielt mormor litt sjeldnere enn før siden jeg har flyttet nærmere byen. Mamma passer jeg på å besøke ofte nok, spesielt for Luna sin del - mamma har nemlig broren hennes, Linus, fra det samme valpekullet. De har så mye glede i hverandre. I går var det gjensynsglede, uten tvil. Ellers i dag skal jeg lese til historieprøven jeg skal ha i morgen eller fredag, alt etter hvor forberedt jeg er etter lesingen i dag - men håper å klare og ta den allerede i morgen, så er jeg ferdig med det! Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og jeg kan ikke fatte hvor tiden ble av? Dagene som har vært har gått ekstremt sakte, men samtidig så altfor fort! Jeg skulle så gjerne hatt mer tid for å prestere godt på skolen, men jeg vil også bare bli helt ferdig med videregående nå. Det jeg ser mest fram til med å bli ferdig, er å få rutiner i hverdagen. En rutine som inneholder en god frokost, trening, jobb, bloggen og tid til familie og venner. I morgen starter trekket til muntlige eksamener. Og jeg har et veldig stort håp om å komme opp allerede i morgen. Mye fordi at jeg da vil få mye mer tid å forberede meg på, men også slik at jeg kan bli ferdig med det og starte sommerferien. 

Håper dere har hatt noen fine dager♥ Fortell gjerne om hva dere driver med om dagene. Er det siste innspurt på skolen, jobb eller kanskje dere er ute å reiser? Fortell!

Klem

En liten pause

 • 28.05.2017, 19:30Hei, og god søndagskveld! I dag avsluttet vi dagen med en tur ved Lillevannet. Var godt å få luftet hodet litt. Jeg vil ikke skryte meg selv opp i skyene når det kommer til effektivitet før eksamen. Jeg merker at det eneste som frister er å ligge langflat på sofaen. Ellers i dag ble jeg sendt hjem fra jobb for å få brukt tiden min til å lese, og det setter jeg veldig stor pris på. Hadde i utgangspunktet ønsket å bytte ut vakten, men var for sent ute for at det skulle gå.

Føler meg helt ok forberedt til morgendagens eksamen, men siden dette er et fag jeg føler jeg sliter med - stoler jeg ikke på den følelsen. Helgen har som dere sikkert skjønner bare gått bort til eksamenslesing - utenom da vi var hos pappa og grilla i fineværet i går. I Ålesund var temperaturen på det høyeste 25 grader, DET er luksus for oss sunnmøringer! Hvordan var været hos dere?
Ønsker meg sånn et bedre kamera!!! Føler virkelig ikke at det jeg har er bra nok. Ja ja, det får holde for nå.

I morgen kommer det et innlegg til dere, men ellers vil dere nok ikke høre noe fra meg før på onsdag. Har diverse prøver, både skriftlige og muntlige de neste dagene som jeg må prioritere. Håper dere har hatt en litt bedre helg enn meg ;-) 

Vil forresten minne om rabattkoden jeg har fått i samarbeid med Elsa & Rose. Den gir dere 15% rabatt på flere av deres bikinier. Tilbudet varer frem til 22. juni. Bruk rabattkoden INGRIDKAGGERUD15 og få 15 % avslag på en bikini :-) 

Hva har dere gjort i helga?

Klem

Eksamenslesing

 • 26.05.2017, 20:04

Hei, og god fredag! Ville bare titte innom for å si fra om at jeg tar en frihelg. Har både eksamenslesing og jobb, og må derfor velge bort bloggen, dessverre. Kommer sterkere tilbake i løpet av neste uke :-) Snakkes!

Processed with VSCO with a6 preset

Hva gjør dere i helga?

Klem
 

En dag inne

 • 25.05.2017, 17:27Hei dere! I dag øser regnet ned, som aldri før. Heldigvis skal det bli fint igjen imorgen. Hadde tenkt å dra ut å ta bilder i løpet av helga som en liten pause fra eksamenslesingen. Dagen i dag har gått ut på å sove lenge og gjøre ingenting - og gjett om det gjorde godt! En sånn dag har jeg lengta lenge etter. Når formen ikke er på topp, så blir det litt for mye press med skolen. I kveld drar Luna og jeg på overnatting hos pappa, mens Erling besøker en kompis. Det blir koselig :-)

I morgen er det skole for min del, forberedelsesdag til eksamenen på mandag. Så mens stort sett alle andre elever har fri på en inneklemt dag, skal jeg slite meg gjennom en dag med et fag som virkelig ikke kommer høyst opp på min liste. Det blir godt å få det overstått! Nok eksamensnakk nå ;-) Planen i kveld er å få sett den nye versjonen av Beauty and the Beast. Den har jeg villet se en stund, så da håper jeg pappa er med på den :-) 
Lille hjerteknuseren vår♥

Hva er deres plan for dagen? 

Klem

My plans for the summer

 • 23.05.2017, 11:20

Hei, dere!

Denne sommeren har vi funnet en litt billigere løsning siden vi valgte å flytte ut tidligere enn planlagt. Planen var å flytte ut i sommer, men valgte fort å flytte ut i starten av desember når vi fant en leilighet vi falt pladask for. Uansett, til poenget. I år har vi valgt å dra til Sverige sammen med min mamma, stefar, søster, svoger og tantebarn - med alle tre hundene på slep, så klart ;-) Svogeren min er svensk, så vi skal dra til hans hjemby, Linköping, for å se hvor han har vokst opp. Vi skal bo hjemme hos familien hans, og dermed slipper vi utgifter som hotell eller hytte :-) I tillegg skal søsteren hans gifte seg, så det blir veldig stas å få delta på denne dagen. Jeg aner egentlig ikke hva vi skal gjøre der nede ellers, men jeg har iallfall veeldig lyst å dra til en fornøyelsespark som Liseberg eller noe! 

Erling og jeg fikk en veldig luksuriøs ferie i fjor, da vi dro til et superfint hotell på Gran Canaria. Sentido Gran Canaria Princess, heter det, og det anbefales virkelig! God mat, rolig og utrolig fine rom. Vi hadde iallfall to veldig fine uker der nede. Satser på at det blir en sydentur i løpet av høsten eller vinteren :-)

Ellers i sommer skal jeg jobbe, for jeg har vært veldig heldig og fått en del jobb på sykehjemmet jeg jobber på, og skal fortsette å jobbe på i friåret mitt. Så denne sommeren blir det mye jobbing og litt feriekos. Også hadde vært veldig gøy og fått til en tur til Mosjøen, hvor pappa er fra, siden hele familien min på den siden bor der. Har ikke vært der siden 2014, og før det var jeg der iallfall èn gang i året. Da er det virkelig på tide. Men det får vel heller bli etter sommeren :-) 

Slenger med noen bilder fra sommerferien vår i fjor, da vi var på Gran Canaria.
Hva skal dere i sommer? Noen plasser dere anbefaler oss å reise til i vinter?

Klem

Konfirmasjon

 • 21.05.2017, 21:06

Hei!

Ble en litt sen oppdatering i dag, for denne dagen har gått til å feire min kjære svigerinne, Line, sin konfirmasjon. En kjempefin dag med en kjekk familie, god mat og ikke minst kaker :-) Dagen startet med gråe skyer og regn, men endte med stor sol og varme. Elsker når sommeren nærmer seg! Alt i alt en super fin dag, og jeg håper konfirmanten selv koste seg minst like mye som meg :-) Tok så klart noen bilder som jeg vil dele med dere! Håper alle har hatt en fin helg! I uken som kommer venter en eksamen på meg, og uken deretter er det enda en - etterfulgt av muntlige eksamener i juni, can´t wait :-))) 

Hva har dere gjort i helga?

Klem
 

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no