hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

Den siste vårdagen

 • 31.05.2017, 15:45Hvor sykt er det ikke at dette er den aller siste vårdagen? Mai har vært en sliten måned for min del - russetid, mye sykdom, mange prøver, for lite jobb til å betale husleia (merk: min egen feil med tanke på sykdom) og ikke minst eksamenstiden. Jeg har egentlig bare ventet på å få brette bort mai måned i kalenderen som henger på veggen i gangen. Senere i dag kommer det en liten oppsummering om mai måned, og jeg skal prøve med min dårlige hukommelse å komme fram til hva jeg gjorde disse dagene. 

I går gikk alle timene mine ut, og dermed hadde jeg fri fra skolen. Godt var det! :-) Jeg utnyttet dagen godt. Dro hjem til mamma, etterfulgt av lunsj på kafé sammen med mormor♥ Ser spesielt mormor litt sjeldnere enn før siden jeg har flyttet nærmere byen. Mamma passer jeg på å besøke ofte nok, spesielt for Luna sin del - mamma har nemlig broren hennes, Linus, fra det samme valpekullet. De har så mye glede i hverandre. I går var det gjensynsglede, uten tvil. Ellers i dag skal jeg lese til historieprøven jeg skal ha i morgen eller fredag, alt etter hvor forberedt jeg er etter lesingen i dag - men håper å klare og ta den allerede i morgen, så er jeg ferdig med det! Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og jeg kan ikke fatte hvor tiden ble av? Dagene som har vært har gått ekstremt sakte, men samtidig så altfor fort! Jeg skulle så gjerne hatt mer tid for å prestere godt på skolen, men jeg vil også bare bli helt ferdig med videregående nå. Det jeg ser mest fram til med å bli ferdig, er å få rutiner i hverdagen. En rutine som inneholder en god frokost, trening, jobb, bloggen og tid til familie og venner. I morgen starter trekket til muntlige eksamener. Og jeg har et veldig stort håp om å komme opp allerede i morgen. Mye fordi at jeg da vil få mye mer tid å forberede meg på, men også slik at jeg kan bli ferdig med det og starte sommerferien. 

Håper dere har hatt noen fine dager♥ Fortell gjerne om hva dere driver med om dagene. Er det siste innspurt på skolen, jobb eller kanskje dere er ute å reiser? Fortell!

Klem

Hvordan bli en bedre blogger?

 • 28.05.2017, 19:57Noen tenker sikkert at jeg nå skal skrive ned tips til dere for å bli en bedre blogger - men det stemmer ikke. Jeg har veldig lyst å bli en bedre blogger selv, og siden jeg er ny her så tar jeg i mot alle tips og triks jeg kan få. Har et ønske om å forbedre meg utover sommeren og neste år. Da har jeg mye tid som jeg kan bruke på bloggen. Får en god del råd fra storesøsteren min, også. Et eksempel kan være at jeg skriver veldig "muntlig", og den ser jeg godt selv. Jeg kan slite med å skrive på en måte andre forstår. Har en lei tendens til å skrive akkurat sånn jeg snakker - bare på bokmål. Dette er noe jeg vil bli bedre til. Tips til noen "øvelser" jeg kan ta i bruk her? 

En annen ting er bilder. Nå er jeg veldig heldig med storesøsteren min der også. Hun har eget studio i kjelleren, og et sinnsykt bra kamera. Men så lenge jeg er på egenhånd eller at Erling skal ta bilder trenger jeg/vi tips til hvordan vi burde vinkle bildene, hvor vi burde ta bilder (lys, bakgrunn) og hvordan jeg skal redigere de. Føler at mange av bildene nå er litt uklare? Og jeg kan ikke bruke penger på noe redigeringsprogram før til sommeren da jeg jobber for fullt. 

Det er mange flere ting jeg føler jeg vil bli bedre på, men kanskje dere har noen tips? Jeg forsøker å ta opp ting jeg ser på andre bloggere. Måten de for eksempel plasserer bilder i innlegg, hvordan de starter innleggene og hva de velger å skrive om. 

Takk på forhånd♥

Klem

En liten pause

 • 28.05.2017, 19:30Hei, og god søndagskveld! I dag avsluttet vi dagen med en tur ved Lillevannet. Var godt å få luftet hodet litt. Jeg vil ikke skryte meg selv opp i skyene når det kommer til effektivitet før eksamen. Jeg merker at det eneste som frister er å ligge langflat på sofaen. Ellers i dag ble jeg sendt hjem fra jobb for å få brukt tiden min til å lese, og det setter jeg veldig stor pris på. Hadde i utgangspunktet ønsket å bytte ut vakten, men var for sent ute for at det skulle gå.

Føler meg helt ok forberedt til morgendagens eksamen, men siden dette er et fag jeg føler jeg sliter med - stoler jeg ikke på den følelsen. Helgen har som dere sikkert skjønner bare gått bort til eksamenslesing - utenom da vi var hos pappa og grilla i fineværet i går. I Ålesund var temperaturen på det høyeste 25 grader, DET er luksus for oss sunnmøringer! Hvordan var været hos dere?
Ønsker meg sånn et bedre kamera!!! Føler virkelig ikke at det jeg har er bra nok. Ja ja, det får holde for nå.

I morgen kommer det et innlegg til dere, men ellers vil dere nok ikke høre noe fra meg før på onsdag. Har diverse prøver, både skriftlige og muntlige de neste dagene som jeg må prioritere. Håper dere har hatt en litt bedre helg enn meg ;-) 

Vil forresten minne om rabattkoden jeg har fått i samarbeid med Elsa & Rose. Den gir dere 15% rabatt på flere av deres bikinier. Tilbudet varer frem til 22. juni. Bruk rabattkoden INGRIDKAGGERUD15 og få 15 % avslag på en bikini :-) 

Hva har dere gjort i helga?

Klem

Eksamenslesing

 • 26.05.2017, 20:04

Hei, og god fredag! Ville bare titte innom for å si fra om at jeg tar en frihelg. Har både eksamenslesing og jobb, og må derfor velge bort bloggen, dessverre. Kommer sterkere tilbake i løpet av neste uke :-) Snakkes!

Processed with VSCO with a6 preset

Hva gjør dere i helga?

Klem
 

En dag inne

 • 25.05.2017, 17:27Hei dere! I dag øser regnet ned, som aldri før. Heldigvis skal det bli fint igjen imorgen. Hadde tenkt å dra ut å ta bilder i løpet av helga som en liten pause fra eksamenslesingen. Dagen i dag har gått ut på å sove lenge og gjøre ingenting - og gjett om det gjorde godt! En sånn dag har jeg lengta lenge etter. Når formen ikke er på topp, så blir det litt for mye press med skolen. I kveld drar Luna og jeg på overnatting hos pappa, mens Erling besøker en kompis. Det blir koselig :-)

I morgen er det skole for min del, forberedelsesdag til eksamenen på mandag. Så mens stort sett alle andre elever har fri på en inneklemt dag, skal jeg slite meg gjennom en dag med et fag som virkelig ikke kommer høyst opp på min liste. Det blir godt å få det overstått! Nok eksamensnakk nå ;-) Planen i kveld er å få sett den nye versjonen av Beauty and the Beast. Den har jeg villet se en stund, så da håper jeg pappa er med på den :-) 
Lille hjerteknuseren vår♥

Hva er deres plan for dagen? 

Klem

Tom for ord

 • 23.05.2017, 15:00I dag er jeg tom for ord. Tom for forståelse. Og tom for tanker. Når jeg kom på skolen i dag, tok opp MacBooken og ser alle innleggene på sosiale medier over alt, ante jeg ikke hva som hadde skjedd. Det siste jeg hadde trodd er terror på en konsert til et pop-idol for unge mennesker. BARN, TENÅRINGER! Det er en helt syk verden vi lever i, og jeg aner ikke når dette skal ta slutt. Det har gått for langt, og det er ingenting verken du eller jeg kan gjøre. Terror har blitt en stor frykt for meg, noe som er akkurat det terroristene ønsker. Jeg var på ferie i Tyrkia for to år siden, under angrepet som skjedde på stranden i Tunisia. Kjente virkelig at jeg ville hjem til trygge Ålesund da. Bare jeg er i Oslo sliter jeg med å sove skikkelig. Dette terrorangrepet som skjedde i Manchester i natt kunne like godt skjedd i Oslo for to uker siden, da Ariana Grande hadde konsert der. Får høre at jeg ikke kan gå rundt å være redd hele tiden, men vi kan jo ikke gå rundt å være naive og tenke at "det skjer ikke meg", heller. 

Om det kommer en dag det er fred i verden skal jeg sove så godt, og jeg skal reise verden rundt uten bekymringer. 

Håper alle er i god behold og ta vare på hverandre♥

Klem

My plans for the summer

 • 23.05.2017, 11:20

Hei, dere!

Denne sommeren har vi funnet en litt billigere løsning siden vi valgte å flytte ut tidligere enn planlagt. Planen var å flytte ut i sommer, men valgte fort å flytte ut i starten av desember når vi fant en leilighet vi falt pladask for. Uansett, til poenget. I år har vi valgt å dra til Sverige sammen med min mamma, stefar, søster, svoger og tantebarn - med alle tre hundene på slep, så klart ;-) Svogeren min er svensk, så vi skal dra til hans hjemby, Linköping, for å se hvor han har vokst opp. Vi skal bo hjemme hos familien hans, og dermed slipper vi utgifter som hotell eller hytte :-) I tillegg skal søsteren hans gifte seg, så det blir veldig stas å få delta på denne dagen. Jeg aner egentlig ikke hva vi skal gjøre der nede ellers, men jeg har iallfall veeldig lyst å dra til en fornøyelsespark som Liseberg eller noe! 

Erling og jeg fikk en veldig luksuriøs ferie i fjor, da vi dro til et superfint hotell på Gran Canaria. Sentido Gran Canaria Princess, heter det, og det anbefales virkelig! God mat, rolig og utrolig fine rom. Vi hadde iallfall to veldig fine uker der nede. Satser på at det blir en sydentur i løpet av høsten eller vinteren :-)

Ellers i sommer skal jeg jobbe, for jeg har vært veldig heldig og fått en del jobb på sykehjemmet jeg jobber på, og skal fortsette å jobbe på i friåret mitt. Så denne sommeren blir det mye jobbing og litt feriekos. Også hadde vært veldig gøy og fått til en tur til Mosjøen, hvor pappa er fra, siden hele familien min på den siden bor der. Har ikke vært der siden 2014, og før det var jeg der iallfall èn gang i året. Da er det virkelig på tide. Men det får vel heller bli etter sommeren :-) 

Slenger med noen bilder fra sommerferien vår i fjor, da vi var på Gran Canaria.
Hva skal dere i sommer? Noen plasser dere anbefaler oss å reise til i vinter?

Klem

Rabattkode - Elsa & Rose

 • 22.05.2017, 16:24

I samarbeid med Elsa & Rose

Hei, jenter!!

Nå som sommeren nærmer seg passer vel ikke noe bedre enn å få litt rabatt på en valgfri bikini? Jeg har vært så heldig å få en rabattkode som gir dere 15% avslag på Elsa & Rose :-) Ved å bruke koden 'INGRIDKAGGERUD15' når dere skal betale får dere 15% avslag på en valgfri bikini. Dere kan ikke kombinere denne koden med salgsvarer. Den varer i en måned fra nå! Løp og kjøp :-) Trykk dere inn HER og finn dere en favoritt!

Her er noen av mine favoritter:


//HER                                                                 //HER                                                               //HER


//HER                                                               //HER                                                                 //HER

RABATTKODEN ER 'INGRIDKAGGERUD15'. Enjoy♥

(NB: pengene er ikke mulig å refundere, men dere kan bytte varen.)

Klem

Fifty questions

 • 22.05.2017, 15:43

Tenker et slikt innlegg kan gjøre dere litt bedre kjent med meg :-)

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
"Til Line! Gratulerer med den store dagen" i et kort til konfirmanten i går.


2. Hva har du alltid i vesken? 
Hårbørste!!! og lypsyl, er så avhengig av lypsyl at jeg ikke klarer meg et døgn uten.


3. Hva bestiller du på kafé? 
Helst varm sjokolade med MASSE krem. Og kanskje en kanelsnurr om de har?

4. Hva står det på den siste SMS'en du mottok? 
Tror ikke jeg er heeeelt sikker på om jeg vil dele passordet til eksamenssvaret mitt :-)

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Spørs hva som har skjedd, men som regel er det samboeren min, Erling. Han kan jeg alltid snakke med, og har alltid noen trøstende ord å komme med♥

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
ROSA♥

7. Kan du bytte olje på bilen?
Øøøh har gjort det én gang, det var dagen jeg fikk lappen og måtte søke hjelp hos svigerfar. Så her er nok svaret nei. 

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Hvor skal jeg begynne? Har hatt to kaniner, tre hamstere, én katt, tre hunder (har en av de tre nå♥) også har jeg vel hatt sånn fem eller sju marsvin. De fikk unger som det grein etter. Kunne komme hjem fra skolen og plutselig se et lite vesen inni hjørnet av buret. 


Fineste familiehunden som vi hadde, Sunny♥ Hun måtte vi avlive i oktober pga alder og sykdom. 

9. Har du noen piercinger? 
Nei, men har litt lyst på i navlen eller er det harry nå?? 

10. Norge på sitt beste?
Om sommeren når det er skikkelig tropesommer!! 

11. Hva gjør deg lei deg? 
Når noen sårer meg ved å for eksempel lyve, og når jeg ser noen andre ha det vondt. 

12. Hva gjør deg glad?
Akkurat nå kan den lille valpen vår Luna få humøret mitt fra det verste til det beste på 0,1 sek. Hun sprer såå mye glede her i hjemmet♥

13. Hva er drømmejobben din?
En drøm hadde vært å få leve av musikk, som låtskriver/artist. Ellers hadde det vært kult å være kirurg, men det er jo bare å glømme med tanke på min dårlige motivasjon på skolen :-))

14. Er du fornøyd med deg selv?
Tja, det jeg er misfornøyd med er jo for så vidt lett å endre på. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Salat og en Imsdal flaske på Meny før eksamen som var på fredag. 

16. Liker du kinesisk mat? 
Ja, men ikke det beste jeg får. Elsker asiatisk mat ellers da. 

17. Når var du i kirken sist?
I går faktisk, konfirmasjonsgudstjeneste. 

18. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å skrive dette innlegget? 
Se på serie, Suits♥

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Nei, heldigvis (selv om det ser bittelitt kult ut). 

20. Fortell noe som leserne dine mest sannsynlig ikke vet om deg?
Nå er jeg jo ganske ny her da, så skal vel ikke så mye til. Men jeg er en helt ekstreeem kontrollfreak. Alt rundt meg skal være ryddig og jeg skal ha system på det meste. Ja, samboeren min blir gal :-)

21. Er foreldrene dine gift eller skilt? 
Skilt, men det har ført til at jeg har fått en herlig bonusfamilie på begge sider♥22. Hvor mange puter har du i sengen? 
Tre, to hotellputer og en vanlig. 

23. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? 
Sokker eller barføtt. Liker ikke å gå med sko, MEN er ikke en person som går rundt uten sko på offentlige steder.  

24. Hva hører du på akkurat nå? 
Erling som ser en videoblogg av Martine Lunde, haha. 

25. Hva drikker du helst til frokost?
Juice eller oboy. Drikker det meste innenfor juice da. Er veldig glad i ananasjuice!!

26. Hvilken favorittlærer hadde du på videregående? 
Det må nok bli Aino. Hun er læreren min i faget Politikk og Menneskerettigheter, og hun bryr seg oppriktig om elevene og er så forståelsesfull hvis vi ikke har hatt mulighet til å gjøre en innlevering eller ikke er klar for en prøve. 

27. Vil du ha barn? 
JA! Helt ærlig, kunne fått barn i morgen om det var opp til meg. Men får holde med tantebarn og den lille valpen vår. 

28. Kan du noen andre språk enn norsk? 
Engelsk, men ikke noe annet flytende. Har hatt både tysk og spansk, men husker nesten ingenting. Kan å banne på fransk da, siden stemoren min snakker det flytende :-)

29. Hva bruker du helst penger på? 
Mat, men gjerne klær, men det er ikke akseptabelt å drive å bruke penger på heele tiden. 

30.Hvordan imponerer man deg?
Ved å være morsom, uhøytidelig og positiv. En annen viktig faktor er å være inkluderende. 

31. Er du sosial?
Ja, det vil jeg si. Men trives veldig godt i eget selskap også.

32. Hvilken farge har du på øynene? 
Brun. 

33. Hvem ringte deg sist? 
Mamma, på videochat på messenger. Det skjer nesten daglig♥

34. Banner du ofte? 
Begynte å banne i en alder av 17 år, men banner ikke spesielt ofte. Kun om jeg får vondt eller noe skjer. 

35. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Trenger bare sånn 10 min på badet, også spiser jeg frokost om jeg rekker det. 

36. Nevn noe som er irriterende med å blogge? 
Har egentlig ikke komt opp med noe enda, men kanskje det at noen mennesker synes det er teit? 

37. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
Altfor få. 

38. Hva er ditt favorittfag på skolen? 
Er det lov å si ingen? Er liksom ingen timer jeg gleder meg til. 

39. Hvor gammel er pappaen din? 
54. 

40. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 
Gammel!! Hvor mange 19 åringer har flyttet ut sammen med kjæresten, fått valp og familiebil? Og ikke minst bruker fritimene på skolen til å dra hjem og bake rundstykker. Er ikke uten grunn at russenavnet mitt ble "wifey". 41. Har du en hemmelighet om deg som absolutt ingen vet om?
Nei, det tror jeg ikke. Kjæresten min vet nok alt. 

42. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?
HATER å høre på radio. Noe så forstyrrende og skurrete. Men den siste var nok Radio Ålesund. 

43. Hvordan var ditt første kyss? 
Det var i barnehagen, og det var veldig kjapt inni en lekebåt fordi jeg tok han på sisten. 

44. Venstrehendt eller høyrehendt?
Begge deler? Skriver med høyre, men gjør alt annet med venstre. 

45. Favoritt-kjøpesenter?
Jeg har ikke vært så ekstremt mye ute å reist og sett sånne store kjøpesenter. Men det vi var på i Las Palmas i Spania i fjor sommer var jo ganske bra da. 

46. Hvem ler du mest sammen med? 
Erling og bestevenninnen min, Amanda. 

47. Hvor gammel er du om fem år? 
24 år.

48. Hvilket dyr liker du minst? 
Det er vel ikke et dyr, men FUGLER, spesielt måker. Lover at de er ute etter meg hver gang de flyr 5 cm over hodet mitt. 

49. Hva er dine favoritt interiør-ting?
Elsker blomster og inspirerende bilder til å henge på veggen. For eksempel de med avbildet et dyr som de selger på Kremmerhuset. Har et selv med den store hvite tigeren.  

50. Hvilket YouTube-klipp fikk deg til å le sist?
Ser veldig lite på YouTube, men det må bli en av videobloggene til Sophie Elise og Joakim Kleven. 


Processed with VSCOcam with f2 preset

Klem

Konfirmasjon

 • 21.05.2017, 21:06

Hei!

Ble en litt sen oppdatering i dag, for denne dagen har gått til å feire min kjære svigerinne, Line, sin konfirmasjon. En kjempefin dag med en kjekk familie, god mat og ikke minst kaker :-) Dagen startet med gråe skyer og regn, men endte med stor sol og varme. Elsker når sommeren nærmer seg! Alt i alt en super fin dag, og jeg håper konfirmanten selv koste seg minst like mye som meg :-) Tok så klart noen bilder som jeg vil dele med dere! Håper alle har hatt en fin helg! I uken som kommer venter en eksamen på meg, og uken deretter er det enda en - etterfulgt av muntlige eksamener i juni, can´t wait :-))) 

Hva har dere gjort i helga?

Klem
 

Hei!

 • 20.05.2017, 23:58

Å blogge har alltid vært noe jeg har ønsket å gjøre. Og hvilket tidspunkt passer vel bedre enn nå som jeg endelig snart er ferdig med videregående og skal ha friår? Jeg elsker å skrive, ta bilder, bli inspirert og forhåpentligvis inspirere videre, og håper jeg kan treffe i alle fall et par med denne bloggen. Dette blir et helt nytt prosjekt for meg, så jeg er i alle fall veldig spent! :-)  
Bildene er tatt av Schmiedt Foto, som drives av min søster og svoger. Sjekk ut siden deres HER. Anbefales! 

Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og kommer fra en liten plass utenfor Ålesund ved navn Vatne. Nå nyter jeg livets glade dager sammen med kjæresten min, Erling, og vår lille valp Luna. Jeg interesserer meg for trening, mote, skjønnhet og interiør. Jeg vil anse meg selv som en blid jente som alltid er åpen for noe nytt. Målet med bloggen er å både la meg inspirere og kanskje inspirere videre. Jeg skal prøve å få tatt masse bilder, og hvem vet, kanskje dukker det opp en videoblogg også? Planen er å få reist litt i løpet av året, og forhåpentligvis vil det, om ikke annet, bli en ferietur i løpet av vinteren 2018. 

Jeg tenker at jeg ikke trenger å greie ut alt om meg selv allerede nå  -  dere blir nok bedre kjent med meg etterhvert! :-) Klem 

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no