hits

Publisert den 31.05.2017 - Hverdag

Den siste vårdagenHvor sykt er det ikke at dette er den aller siste vårdagen? Mai har vært en sliten måned for min del - russetid, mye sykdom, mange prøver, for lite jobb til å betale husleia (merk: min egen feil med tanke på sykdom) og ikke minst eksamenstiden. Jeg har egentlig bare ventet på å få brette bort mai måned i kalenderen som henger på veggen i gangen. Senere i dag kommer det en liten oppsummering om mai måned, og jeg skal prøve med min dårlige hukommelse å komme fram til hva jeg gjorde disse dagene. 

I går gikk alle timene mine ut, og dermed hadde jeg fri fra skolen. Godt var det! :-) Jeg utnyttet dagen godt. Dro hjem til mamma, etterfulgt av lunsj på kafé sammen med mormor♥ Ser spesielt mormor litt sjeldnere enn før siden jeg har flyttet nærmere byen. Mamma passer jeg på å besøke ofte nok, spesielt for Luna sin del - mamma har nemlig broren hennes, Linus, fra det samme valpekullet. De har så mye glede i hverandre. I går var det gjensynsglede, uten tvil. Ellers i dag skal jeg lese til historieprøven jeg skal ha i morgen eller fredag, alt etter hvor forberedt jeg er etter lesingen i dag - men håper å klare og ta den allerede i morgen, så er jeg ferdig med det! Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og jeg kan ikke fatte hvor tiden ble av? Dagene som har vært har gått ekstremt sakte, men samtidig så altfor fort! Jeg skulle så gjerne hatt mer tid for å prestere godt på skolen, men jeg vil også bare bli helt ferdig med videregående nå. Det jeg ser mest fram til med å bli ferdig, er å få rutiner i hverdagen. En rutine som inneholder en god frokost, trening, jobb, bloggen og tid til familie og venner. I morgen starter trekket til muntlige eksamener. Og jeg har et veldig stort håp om å komme opp allerede i morgen. Mye fordi at jeg da vil få mye mer tid å forberede meg på, men også slik at jeg kan bli ferdig med det og starte sommerferien. 

Håper dere har hatt noen fine dager♥ Fortell gjerne om hva dere driver med om dagene. Er det siste innspurt på skolen, jobb eller kanskje dere er ute å reiser? Fortell!

Klem

Publisert den 28.05.2017 - Tips og triks

Hvordan bli en bedre blogger?Noen tenker sikkert at jeg nå skal skrive ned tips til dere for å bli en bedre blogger - men det stemmer ikke. Jeg har veldig lyst å bli en bedre blogger selv, og siden jeg er ny her så tar jeg i mot alle tips og triks jeg kan få. Har et ønske om å forbedre meg utover sommeren og neste år. Da har jeg mye tid som jeg kan bruke på bloggen. Får en god del råd fra storesøsteren min, også. Et eksempel kan være at jeg skriver veldig "muntlig", og den ser jeg godt selv. Jeg kan slite med å skrive på en måte andre forstår. Har en lei tendens til å skrive akkurat sånn jeg snakker - bare på bokmål. Dette er noe jeg vil bli bedre til. Tips til noen "øvelser" jeg kan ta i bruk her? 

En annen ting er bilder. Nå er jeg veldig heldig med storesøsteren min der også. Hun har eget studio i kjelleren, og et sinnsykt bra kamera. Men så lenge jeg er på egenhånd eller at Erling skal ta bilder trenger jeg/vi tips til hvordan vi burde vinkle bildene, hvor vi burde ta bilder (lys, bakgrunn) og hvordan jeg skal redigere de. Føler at mange av bildene nå er litt uklare? Og jeg kan ikke bruke penger på noe redigeringsprogram før til sommeren da jeg jobber for fullt. 

Det er mange flere ting jeg føler jeg vil bli bedre på, men kanskje dere har noen tips? Jeg forsøker å ta opp ting jeg ser på andre bloggere. Måten de for eksempel plasserer bilder i innlegg, hvordan de starter innleggene og hva de velger å skrive om. 

Takk på forhånd♥

Klem

Vis flere innlegg