hits

Publisert den 01.07.2017 - Hverdag

New in - bikini

//inneholder sponsede produkter


Hei, og god kveld! Jeg har hatt kveldsvakt, derfor sent innlegg i dag. Har dere hatt en fin dag? Her har det vært helt fantastisk! Vi har hatt opp til 26 grader i dag, så jeg koste meg i sola både før og på jobb! Dagen min startet hjemme hos Sandra i sola. Vi tok med oss Ticket to Ride ut, og spilte der! Helt herlig. Jepp, vi er forresten blitt avhengig av det spillet... Etter jobb dro vi hjem til svigers hvor de serverte taco. Var deilig å slippe å tenke på middag selv etter en lang kveldsvakt. Jeg kjenner det virkelig på kroppen at det er mye jobbing, og jeg føler hodet mitt går rundt og rundt akkurat nå. Litt søvn er vel det som skal til! I morgen er det klart for tidligvakt, og det blir deilig å være ferdig litt før på dagen. Foreløpig skal jeg på en festival her og stå i baren i morgen kveld, men jeg holder på å avtale med noen som kan ta den vakten - kjenner at jeg må lytte litt til kroppen og angrer på at jeg takket ja så fort som jeg gjorde. Men men, blir vel gøy å møte så mye kjentfolk hvis jeg må stå der selv i morgen :-) 

For noen dager siden fikk jeg en nydelig bikini i posten av Elsa & Rose. Elsker fargen på den, og jeg gleder meg stort til å bruke den i sommer! 

I dag har jeg også kjøpt meg kamerastativ, så jeg håper at jeg klarer å utnytte det godt, og jeg gleder meg stort til å prøve det i morgen! Da vil det nok komme litt mer outfit-innlegg og helt vanlige hverdagsbilder fra hjemmet :-) Har vært så vanskelig til nå, for her er ingen plasser jeg kan sette kameraet, og jeg har ikke tålmodighet til å stable bøker til riktig høyde.. 

Hva har dere gjort i dag?

Publisert den 29.06.2017 - Tips og triks

Oppskrift - MilkshakeSandra og jeg var så sugen på noe godt her om dagen, og da vi kom på at alle nødvendige ingredienser ligger på kjøkkenet, så kunne vi vel bare mikse sammen en deilig sjokolademilkshake! Skal si den var mektig, men veldig god :-) Den er så fort gjort å lage dersom du har en SmoGo eller FroGo, eller bare en helt vanlig miksemaskin. Vi brukte FroGo, og ved å fylle den - ble det akkurat nok til to porsjoner. 


 For å lage to porsjoner trenger du: 

- Fem isskjeer vaniljeis - 3 isskjeer sjokoladeis - valgfri mengde Oboypulver - valgri mengde melk - fløtekrem - sjokoladestrøDet var ferdig på 1-2-3, og var så deilig! Dere velger selv mengde, alt etter hvor mye sjokoladesmak dere ønsker. Ikke noe hokkus-pokkus med andre ord, topp det gjerne med litt pynt, her har vi brukt basilikum - bare for å gjøre det litt finere :-) 

NYT♥

Vis flere innlegg