hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

Pakke i posten!

 • 31.07.2017, 21:02

- Inneholder sponsede produkter -

 

God kveld!

Jeg tittet tilfeldigvis ned i postkassa vår i stad, og fant endelig den nye almanakken min!! Jeg bestilte den mens jeg var i Sverige, og gledet meg skikkelig til å komme hjem å få den i posten :-) Den gjelder for året 2018-2019, siden jeg har en annen for dette året. Jeg var bare så utrolig gira på å få bestilt den hjem at jeg ikke klarte å vente til julen nærmet seg! Denne gangen har jeg gått for en collage med personlige bilder. Jeg synes det er utrolig koselig, og det er ingen tvil om hvem som eier den ;-) 

Jeg har valgt en enkel look på innsiden med beige i kantene. Den jeg har nå føler jeg at jeg har designet den litt rotete innvendig. I de bakerste sidene har jeg valgt å ha oversikt over alle månedene, noen sider med sudoku, verdenskart, linjerte sider og helt bakerst litt sider for fargelegging. Perfekt notatbok og kalender for de som skal gå skole til høsten, eller til oss som skal jobbe! Jeg kommer iallfall til å bruke min kjempemye neste år :-)

 

Vår første gang..

 • 31.07.2017, 15:12

Vårt første møte: Siden vårt første møte var også vår første samtale, så velger jeg heller å fortelle første gangen vi så hverandre. Første gangen jeg så Erling var når han kom ned i kantina i den røde vinterjakka si. Jeg tenkte så klart mitt, og at han der var veeldig kjekk. Første gangen han så meg var når jeg snakket med en felles kompis av oss, og etter jeg hadde gått benyttet Erling sjansen til å spørre hvem den jenta var. 

Vår første samtale: Vår første samtale var på en benk inne på skolen. Først satt jeg der sammen med vår kompis, Joy. Da kom Erling og satte seg ned også. Da spurte han meg om USA og om jeg så fram til å reise dit og være der et år. Noe mer av den samtalen husker jeg dessverre ikke..

Vår første selfie: Dette bildet ble tatt første kvelden vi var sammen alene. Da var vi hjemme hos meg og bare prata til langt på natt. En kveld jeg alltid kommer til å huske♥ Nå håper jeg bare at Erling ikke kverker meg for at jeg la ut dette bildet hahaVår første date: Det var naturligvis også den første gangen vi var sammen alene. Erling henta meg på kjøpesenteret etter jeg hadde tatt en synstest. Vi dro hjem til han så han fikk dusjet, og deretter dro vi på McDonald´s, hehe. Etter det dro vi hjem til meg, og vi var sammen hele kvelden :-)

Vårt første kyss: Hehe, dette var faktisk også første gangen vi var sammen alene. Ting gikk kanskje litt fort frem, men det gjorde ikke meg noe. Det var heldigvis ikke kleint, og det føltes helt naturlig der og da♥

Vår første overnatting: Vi var hjemme hos Erling og så film sammen med et vennepar. Filmen varte dødslenge, og klokken ble bare mer og mer. Hverken jeg eller Erling var spesielt gira på å dra ut for at han skulle kjøre meg hjem. Så da bestemte vi oss bare for at jeg overnatta der. Det var ikke en særlig blid pappa som møtte meg hjemme, for å si det sånn. Jeg hadde nemlig glemt å si fra at jeg ikke kom hjem :o

Vårt første møte med foreldre: Første gangen Erling møtte pappa var den kvelden Erling og Joy kom hjem til meg. Det var den kvelden jeg ble kjent med Erling. Da måtte vi gå innom stua for å komme oss til loftet, og dermed fikk pappa hilst på de begge. Mamma møtte han første gang utenfor en kafé der jeg er fra og bodde på den tiden. Da var ikke vi offisielt sammen enda, men de fleste visste at det var noe, inkludert mamma. Hun hilste bare fint, før vi dro videre for å farge håret til en kompis av oss. Det er en annen historie, haha. Første gangen jeg møtte Erling sine foreldre var da jeg ble med for å hente dem i byen. De hadde vært på et arrangement på et hotell i sentrum, og da ble det et ganske chill møte egentlig :-) 

Vår første tur: Det året vi ble sammen dro vi på hver vår ferie. Men, vi var bare to timer unna hverandre med båt, så derfor dro jeg og pappa over til Rhodos for å besøke Erling og hans familie en dag. Det var utrolig koselig! Men vår første tur sammen var den samme sommeren, og da dro vi til Trondheim. Vi bodde på Britannia Hotell, og vi hadde det helt fantastisk. En tur jeg gjerne kunne gjentatt♥

New week

 • 31.07.2017, 12:09

For en herlig mandag, dere! Selv om solen ikke skinner, så føler jeg meg ufattelig bra og jeg hadde ingen problemer med å stå opp. Jeg hadde bevisst på alarm klokken ti i dag - jeg vil så gjerne få noe ut av dagene. Det er ikke så lenge til jeg starter på igjen med turnusen min, noe jeg har blandede følelser for. Det blir godt å finne en rutine igjen. Jeg må finne ut hvordan jeg skal kombinere blogging, trening og jobb i hverdagen. Samt finne tid til å være med venner og familie. Ikke minst må jeg finne en god døgnrytme. Jeg driver å tester ut "leggetid" i klokken på iPhonen min. Så kanskje det blir et alternativ senere også. Nå blir det gjerne sene kvelder, mye fordi jeg ikke klarer å legge bort Home and Away, men også fordi jeg ikke er spesielt trøtt om kveldene. 

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg gruer meg litt til sommeren er over. Jeg er ingen fan av høsten, dessverre. Vinteren er ok hvis den er stabil, men det finnes ikke stabilt vær på Sunnmøre. Foreløpig må jeg nyte det som er igjen av sommeren, og det skal jeg i dag. Jeg tenker å gå en lengre tur, og kanskje både Erling og Luna henger seg på :-) Jogging er ikke et alternativ for min del, jeg har elendig kondis. Den kampen tar jeg heller på mølla når jeg får medlemskap på et treningssenter igjen. Ha en fortsatt nydelig mandag, og smil for en ny uke♥

I løpet av uken kommer jeg til å publisere svarene til Erling på spørsmålsrunden. Klikk HER for å stille litt spørsmål dersom du lurer på noe!

Hva gjør dere i dag?

Siste dagen i juli

 • 31.07.2017, 11:31

Jeg tenkte å oppsummere juli måned med dere! Dette er utrolig gøy for meg å se tilbake på. Jeg ser på disse innleggene som mimring, og derfor blir det så koselig å lage :-)

Månedens høydepunkt: Det må være å endelig ha sommerferie! Vi var også på familietur til Sverige, noe som var veldig moro - men det var også et høydepunkt å komme hjem å lande litt. Og nå ser jeg fram til rutiner igjen ;-)

Månedens tanke: Denne måneden har jeg valgt å ta bort "nedtur" fra lista. Jeg vil heller skrive en tanke for denne måneden. En ektemann, pappa, morfar, bror og sønn som var fra samme plass som jeg voks opp, gikk bort på tragisk vis denne måneden. Jeg personlig kjente han ikke, men jeg kjenner til barna hans som er på min alder, og som jeg har gått på skole sammen med. Derfor har mine tanker denne måneden gått til denne familien. Dette var også en tanke som lå bak dette innlegget. Jeg tar aldri noe for gitt, for livet kan snu på sekunder. Derfor skal jeg alltid våkne med et smil når jeg ser Erling ved siden av meg. Månedens beste kjøp: Den blå kjolen på bildet over elsker jeg virkelig og jeg håper så inderlig det kommer flere anledninger hvor jeg kan bruke denne. Er også utrolig fornøyd med de nye sneakersene jeg kjøpte fra Nike! Og i går sa jeg til Erling at jeg var så inderlig glad for at jeg kjøpte det jeans-skjørtet på Bikbok. 

Månedens lærdom: Denne måneden har jeg lært at jeg ønsker å lære mer. Ikke fra skole, men fra meg selv. Jeg er et menneske som liker best å lære ting på min måte - det kan nok alle i min familie skrive under på. Og et eksempel er da jeg var yngre og tok pianotimer. Jeg holdt virkelig på å rive i stykker den boka, og jeg slutta etter kort tid. Hvordan kunne en pianolærer fortelle meg at jeg skulle øver?? Haha, lol.. Da jeg begynte på ungdomsskolen, så var det noen som spurte om jeg kunne spille piano. "Yes, da" sa jeg. Jeg visste tross alt hvor C-dur skalaen var da. Jeg fikk hakeslepp da jeg så at det var akkorder. Men, jeg dro hjem, googlet etter bilder, og lærte meg sangen på under en uke. Med andre ord så lærte jeg meg å spille piano, akkorder, helt selv :-) Sånn er det nok for meg med andre ting også! 

Månedens minne: Liseberg var utrolig gøy, og er et minne jeg vil ta med videre. Men faktisk så klarer jeg ikke å velge ut bare én ting fra denne måneden som jeg tar med meg som beste minne. Hele juli har vært fin, og derfor tar jeg med meg alt videre som et fint minne. Vi har hatt nydelig vær, innholdsrike dager og mye familietid som jeg setter pris på♥Hvordan har din juli-måned vært?

Lazy days

 • 30.07.2017, 20:57

Hei, fine dere! 

Først vil jeg bare si tusen takk til dere som tok dere tid til å kommentere innlegget mitt tidligere i dag. Alle ord er så fine og det betyr kjempemasse for meg å høre det. Som sagt så har jeg det helt supert nå og har et ok-sunt forhold til mat - noe jeg sier meg fornøyd med akkurat nå :-) ​Dagen i dag har gått så utrolig fort! I minuttene føles dagene endeløs, men plutselig er klokken blitt seks og du innser at det kanskje var på tide å gjøre noe fornuftig. For meg kan det ha mye med å gjøre at jeg sov til halv to i dag. Trodde ikke at det kom til å skje, for jeg våkner som regel av Luna mellom ti og tolv, men så sto Erling opp tidlig og jeg kunne bare sove videre♥ 

I dag var vi hos besteforeldrene til Erling. De driver å forbereder til flytting, og i den anledning fikk vi lov til å komme å se om vi ønsket å beholde noen av tingene deres. Det var alt fra vaser, glass, fat og andre pynteting. Og det var både to-tre vaser jeg falt for og som ble med hjem :-) Og jeg som elsker blomster og roser ble såå glad når mormoren til Erling sier at jeg kan få noen roser fra henne som hun har i hagen sin♥ Fineste rosene jeg har sett iallfall! Vi tok en del som også kan spares til senere. Vi har ikke så veldig mye plass, og det er mye verdifullt som kan lagres i kasser til vi får et større hjem. 


Lille bustetrollet.. Håper den "capsen" hun har foran øynene vokser ut snart, sånn at vi får det med i strikket, haha!

I morgen er Luna et halvt år. Tiden har gått så fort, men samtidig føler jeg at vi har hatt henne hele tiden. Kan ikke se for meg en hverdag uten henne nå :-) Hun sprer utrolig mye glede her hjemme, og hver dag danser hun, bokstavelig talt, når hun ser oss. Verdens herligste lille skatt! Skal med unger? Haha ;-) Siden vi kom hjem har jeg rydda litt og satt fram litt nye vaser også har vi spilt Kanasta fram til nå! Og det ser ut som at det kommer til å bli gjort senere i kveld også. Men før vi gjør det må Luna få seg en skikkelig luftetur. Hun har ikke helt teken på å gå tur enda. Luna vil aller helst springe, for å så stoppe. På alle stoppene legger hun seg langflat og peser før vi når henne igjen, og da springer hun videre. Er ikke rart at hun blir sliten da! Jeg regner med at valper bare er sånn, eller? Luna skal visst ha to turer på 30 min hver dag nå, og det må vi prøve å holde. Men noen som har tips til å få hunden til å gå rolig ved siden av oss under turen? Trenger ikke det heller egentlig, bare hun slutter å springe seg ihjel, heh. 

Hva gjør dere i dag?
 

Når man slutter å spise som normalt

 • 30.07.2017, 13:56Jeg vil bare si på forhånd, før dere leser innlegget - at jeg aldri har slitt med noen form for anoreksi eller spiseforstyrrelser. Jeg har "bare" slitt med å få i meg de måltidene jeg har behov for. 

Jeg har vel egentlig ingen hensikt med dette innlegget heller, jeg bare føler for å skrive det ned. Bloggen er jo en åpen dagbok, og dette er heller ingen hemmelighet. Hvem vet? Kanskje noen finner hjelp i det uten at jeg vet om det. Eller kanskje flere har hatt det samme problemet og vil dele sine erfaringer og tips. Første gangen dette skjedde var sommeren 2014. Jeg var såra, og derfor følte jeg bare ikke for å spise. Ikke fordi jeg hadde et problem med kroppen min, men jeg hadde rett og slett ikke matlyst. Jeg gikk en del ned i vekt, men jeg har aldri vært sykelig tynn. Det tok ikke lange stunden før jeg var i gang med å spise ordentlig igjen, og jeg trente. Så jeg hadde et ganske sunt forhold til både mat og trening en periode da. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Neste gangen dette skjedde var våren og sommeren 2015, tror jeg. Og dette varte helt fram til jul. Det fantes ingen grunn til at jeg skulle miste matlysten. Men igjen så gikk jeg ned i vekt. Jeg kunne gå en hel dag uten et eneste måltid. Det er jo bare sykt om jeg tenker over det nå. På denne tiden hadde jeg heldigvis Erling som observerte det som skjedde, og derfor valgte å være veldig streng med meg når det kom til spising. Mitt problem var at jeg ikke ble sulten, og dermed glemte jeg å spise. Når man går over lengre tid uten å spise spesielt mye mat, så blir det etterhvert en uvane. Så til middag spiste jeg bare en liten porsjon. Spiste jeg mer enn dette ble jeg kvalm, og det skjedde opptil flere ganger der jeg måtte løpe ut for å ta luft etter et måltid. Erling ble så klart bekymra, for det kunne utviklet seg til noe verre. Han oppfordret meg derfor til å oppsøke lege for å få hjelp. Men jeg så ikke helt hvordan en lege skulle hjelpe meg å spise. Mitt problem var jo at jeg ikke var sulten. Jeg oppsøkte aldri lege. Dere vet jeg skrev forrige uke at jeg måtte finne en ny kjole til bryllupet, siden den jeg hadde tatt med ikke passet? Den hadde jeg ikke brukt siden sommeren 2015, og jeg innså fort at det ikke var så rart at den ikke passet lenger. 

Etter at skolen startet på igjen, så var jeg i den samme situasjonen. Jeg hadde det som dere vet litt vanskelig på skolen, noe som også gjorde litt at jeg mistet matlysten. Jeg var kvalm stort sett hele tiden, så etterhvert oppsøkte jeg helsesøster. Da rådet hun meg til å ha på alarm hver tredje time. Da skal jeg spise et skikkelig måltid. Frokost, lunsj og middag. Kveldsmat var et pluss. I mellom disse måltidene skulle jeg også få i meg frukt og annet småsnacks. Det funket veldig bra en stund. Men det ble travelt å måtte passe på i skoletimene at alarmen ikke ringte, og derfor slutta jeg med det. 

Jeg ville gjerne begynne å trene igjen, men jeg innså selv at jeg ikke kunne trene uten å ha et sunt forhold til mat. Det ville bare ende opp med at jeg ble både svimmel og kvalm. Enda en ting som motiverte meg til å bli bedre med spisingen! Men så klart, så snart jeg var klar til å trene så skjedde det noe. Da falt jeg i trappa på skolen og forstuet ankelen. Det tok laaang tid før den var klar til å bli trent igjen, og derfor miste jeg motivasjonen nok en gang. 

Nå er jeg mer enn klar for å starte friåret mitt på en sunn og energisk måte. Jeg skal lære mye om meg selv og det rundt meg. Jeg skal spise sunt, ta kosttilskuddene mine og trene regelmessig! Jeg er utrolig motivert for dette, og kan derfor ikke vente med å melde meg inn på et treningsstudio sammen med Erling. Da kan vi dra på trening sammen. Det er alltid lettere å være to om det! 

Processed with VSCO with c1 preset

Jeg har dager nå der jeg føler meg tjukk, ekkel og usunn. Men jeg vet at om dette er sånn jeg er - så kan jeg faktisk gjøre noe med det. Uansett, så setter jeg mer enn stor pris på å ha litt mer kjøtt på kroppen, enn å ikke klare å spise som normalt - og dermed gå ned i vekt. Situasjonen min kunne blitt så mye verre, og det var en veldig frustrerende periode som jeg håper aldri kommer tilbake. Jeg er fortsatt et småspist menneske, men det går helt fint. Så lenge det jeg spiser er sunt og næringsrikt. Jeg kan fortsatt sitte å se på bilder av meg selv i bikini fra for eksempel sommeren 2015 og tenke at wow for en kropp jeg hadde. Hvorfor har jeg lagt på meg? Realiteten er jo den at jeg kan få en "sånn kropp" på en sunn måte. Men, om jeg har valget mellom å se ut som jeg gjør nå og være sunn eller se ut som jeg gjorde da og ha et usunt forhold til mat - så velger jeg definitivt det første.

Spørsmålsrunde - Erling svarer!

 • 29.07.2017, 22:46


Jeg har sett flere bloggere gjøre dette, og jeg selv synes det er kjempemorsom lesing! Det kan bli litt overfladiske svar noen ganger om man svarer på spørsmål om seg selv og livet. Men om min kjære samboer svarer - så lover jeg at han kommer til å svare ærlig, haha! Så nå er det bare å stille spørsmål. Har ikke bestemt når innlegget med svarene skal komme, men tenker at det kommer i løpet av neste uke :-) Spør i vei, da!

Processed with VSCO with b1 preset

Lurer du på noe? 

Valldalen

 • 29.07.2017, 22:28

Hei, dere!

Hatt en fin lørdag? Det har jeg! For å si det sånn, i skrivende stund så er jeg dødssliten og har bare funnet plassen min i sofaen. Jeg sovna til og med i bilen på vei hjem, og det skjer ganske sjelden - med mindre vi er på lange turer. Men, dette ser jeg på som et godt tegn :-) Det har vært en varm og innholdsrik dag med god mat og kortspilling. I dag var vi i Valldalen for å besøke svigers på hytta deres, men siden mamma og Steinar også tok turen til sin hytte, så kom de så klart bort og var sammen med oss :-) Vi var også sammen med et vennepar av svigerforeldrene mine, som har hytta si rett ved dem. Mamma, svigermor, Anita, Erling og jeg spilte Kanasta stort sett hele tiden fram mot den deilig grill-middagen. Har lært meg det en gang før, men utrolig hvor fort man glemmer. Uansett gøy å få frisket opp minnet igjen! 


Fine mamma til venstre og svigermor til høyre♥

Været var helt fantastisk i dag. Det er ikke ofte vi kan sitte ute klokken syv-åtte om kvelden i shorts uten å fryse! Dessverre ser det ikke ut til at det skal holde seg sånn i Ålesund iallfall. Disse bodene som var nede i sentrum var ikke liiike kul som da jeg var der sist, litt yngre. Haha, det var vel mest godis, leker og stygge T-skjorter. Ting man kjøpte bare for å kjøpe noe når man fikk 100 kroner å bruke fra mor og far. Jeg tror det kommer til å bli en tidlig kveld på meg i dag. Resten av kvelden skal jeg se dokumentarer og spille Wordfeud. Nå spiller jeg endelig mot både mamma og venninna hennes. Før har det bare vært ekle fremmede mannfolk som heller vil chatte med meg enn å spille. Liksom, hello, keep your head in the game. Nei da, haha. 

Ha en fin kveld videre!

Olsokfeiring

 • 29.07.2017, 09:50

Hei, og god morgen! Ikke ofte man hører noe fra meg så tidlig om morgenen ;-) I dag er jeg oppe tidlig siden Erling og jeg skal ta oss en tur inn til en plass som heter Valldal. Måtte ta meg en dusj og krølle håret først, så da måtte jeg stå opp litt tidligere enn vanlig. I Valldal er det Olsokfeiring i dag, og da bruker det å være mange boder, litt underholdning og god mat. Har vært på det en del ganger før da jeg var der ganske ofte når jeg var yngre. Da hadde nemlig foreldrene mine campingvogn der! Nå har mamma campingvogn på en annen plass i Valldall, og vil dere høre en funfact? Erling sine foreldre har campingplass bare noen meter unna mamma. Og dette fant vi ut en av de første helgene vi hang sammen, for da var visst foreldrene våres i Valldalen, haha! 

Forhåpentligvis blir det litt bilder fra dagen, hvis kameraet ikke føler at motivet blir for lyst så klart.. Blir det krise får jeg ta bilder med mobilen :-) Et innlegg til blir det iallfall i løpet av dagen! Dere kan også følge meg på Snapchat og Instagram, så skal jeg prøve å være litt aktiv med stories der i dag! På begge kanalene heter jeg @ingridkaggerud

Processed with VSCO with f2 preset

I går kveld så Erling og jeg en film som heter Fist Fight. Utrolig morsom film om en pysete lærer på High School som får gjennomgå av elevene sine siste skoledag. Og etterhvert får han problemer med en kollega. Verdt å se om du liker komedier :-) Jeg har forresten blitt hektet på Wordfeud... igjen. Så spill gjerne mot meg, haha! Jeg er koblet til gjennom Facebook så jeg regner med dere bare trenger å søke opp Ingrid Kaggerud eller noe. Vi snakkes senere, fine♥ Kom gjerne med forslag om dere har, til en fast spalte jeg kan ha på bloggen! Det hadde vært gøy. 

Hva gjør dere i dag?

Jeg vil til..

 • 28.07.2017, 18:16


AUSTRALIA


Jeg tror dette landet er øverst på listen min. Det er jo så fantastisk nydelig der. Også er det så mange fine dyr der i tillegg! Jeg skulle gjerne bodd i Australia et år, men dessverre så tar hjemlengselen overhånd for min del. Om jeg skulle dratt til Australia så hadde jeg definitivt dratt på settet til Home and Away. Jeg er blodfan av den serien, og det hadde vært en drøm å få møte skuespillerne i serien og få se plassen. Om jeg hadde dratt så hadde jeg også prøvd å lære meg å surfe, snorkle også hadde jeg ville dratt til Sydney for å se litt storby! Har du vært i Australia?

CALIFORNIA


Den dagen jeg drar til California så skal jeg sette av en dag eller to for å jakte på kjendiser. Jeg er så sykt hekta på alt som har med Hollywood og kjendiser å gjøre, at det må jeg bare! Kanskje er jeg heldig å få møte idolet mitt, Selena Gomez? Ellers er det jo så fine strender, shopping også ser det rett og slett såå luksuriøst ut! Erling og jeg er heldigvis enig i at vi en dag skal dra til USA, og om det går i mitt ønske så blir det vel California♥

MALDIVENE


Trenger jeg egentlig å si mer etter disse bildene? Dette tror jeg er min drømmedestinasjon sammen med Erling. Jeg vil gjerne oppleve hele verden sammen med han, men om jeg skulle velge ut èn destinasjon så blir det denne. Målet mitt iallfall er å spare nok penger sånn at vi kan dra hit på bryllupsreise. Det er så fint der, og det ser utrolig rolig ut, også. Helt perfekt. Klokkeklart vann, hus over havet og masse liv i sjøen. Take me theere!! 

Har du vært på noen av disse stedene? Hva er dine drømmedestinasjoner?

Behov for å lære

 • 28.07.2017, 14:36

Hei, er dere klar for helg? For min del spiller det ikke så stor rolle egentlig. Føler alle dager er like, noe som er helt greit. Hver gang det er sommerferie så ser jeg fram til rutiner igjen. Jeg er nok ikke den eneste som har det sånn. Det blir godt å vite jobbtider og hvordan jeg kan prioritere trening sammen med det. Og ikke minst bloggingen. Det kommer til å bli fantastisk å klare og fikse en rutine på den også :-) Kom gjerne med tips til temaer jeg kan blogge om. Om det er noe dere ønsker å se mer av! Jeg har tenkt litt på om jeg ikke skal starte med en fast spalte på bloggen. At for eksempel hver torsdag blogger jeg om en bestemt ting. Skjønner dere? Men jeg aner ikke hva den spalten skal handle om - så vær så snill å gi meg litt tips akkurat der! 

Denne sommeren har jeg fått et ekstremt stort behov for å lære nye ting. Eller kanskje lære noe på nytt som jeg lærte på skolen. Jeg stilte Erling så mange rare spørsmål om for eksempel sola, og om hvordan vårt klima kommer til å være om noen 100 år. Og da sa han bare at jeg får lese meg opp, for han har nok ikke de riktige svarene på alt, hehe. Så da løser jeg det ved å se dokumentarer. Akkurat nå er jeg godt i gang med "O.J. Simpson - Made in America", og jeg har mange på lista! Fikk en del tips av blogginnlegget til Sophie Elise også finner jeg en del andre på Netflix som jeg finner interessant. Flott at det enda er en stund igjen til sommeren er over ;-) Om dere har noen tips til dokumentarer så legg det gjerne igjen i kommentarfeltet! Under bildet ser dere de dokumentarene jeg har på lista til nå. O.J. Simpson - Made in America / Blackfish / Chasing Coral / What the Health / Betting on zero / Conspiracy / Happy  / Before the Flood / Historien om Jimmy Savile / The Cove 

Vinneren av giveawayen

 • 27.07.2017, 21:00

- Inneholder annonser i samarbeid med Personlig Almanakk -

 

Hei, og god kveld dere!

Nå har Erling, jeg og min beste venninne, Amanda, nettopp spist en deilig middag! Vi kjøpte billig kjøtt på grensa, så i kveld var det løvbiff som sto på menyen - med pommes frites og bearnaisesaus :-) Amanda drar til Oslo i morgen, og da måtte vi utnytte denne dagen begge er hjemme på en stund til å være litt i lag. Regner med at vi videre bare skal se serie eller film. Jeg har forresten startet på dokumentaren "O.J. Simpson - Made in America" som ligger på NRK en begrenset periode! Ser fram til å se resten. Til hovedpoenget med dette innlegget! Jeg har trukket en tilfeldig vinner ved hjelp av random.org. Og vinneren ble: Ingrid Tidemann!  Jeg kontakter deg personlig på mail, og deretter vil Personlig Almanakk ta kontakt med deg hvor du vil motta gavekortet ditt! Kos deg med å lage din egen personlige almanakk :-) 

Ha en fin kveld videre! Kanskje det dukker opp flere konkurranser etterhvert :-)

Home sweet home

 • 27.07.2017, 17:00

Altså, hvor deilig er det ikke å komme hjem etter nesten to uker borte? Den følelsen kan ikke beskrives. Selv om det var et kaos vi våknet til i dag, så tok jeg det med et smil og satte i gang å pakke ut. Det er ikke bare-bare å ha vært på grensa i Sverige. Når vi kjørte fra Linköping, var det allerede nokså fult i bilen. Så da vi stoppet på grensa og kjøpte flere brett med brus, iste og Nocco - samt litt ProPud produkt, kjøtt og annet godt så måtte vi pakke om hele bilen. På parkeringsplassen, haha. Det gikk til slutt, men vi fikk en god jobb i natt da vi kom hjem og skulle bære inn alt. På veien tok vi et lengre stopp på Hamar. Der bor et vennepar av oss, Ann Helen og Magnus. Jeg møtte de i Tyrkia i 2015, og siden har vi holdt kontakten og besøkt hverandre! Så da fikk vi se Hamar på en skikkelig måte, og ikke bare kjørt forbi. I tillegg fikk vi oss et bedre måltid på en ny restaurant som har kommet. 


Jeg får vondt i nakken av å se dette bildet..

Dagen i dag har gått til å rydde, obviously. Første maskinen med skittentøy er ferdig, så da blir nummer to satt på ganske snart. Det var helt klart godt for alle mann å komme hjem. Jeg sov utrolig godt i natt, forutenom da jeg våknet klokken sju av at et helikopter landet ved sykehuset. Er jo vant med det bråket, men er ikke såå gøy å våkne til det, hehe. Vi sov til rundt klokken tolv i dag, det trengte vi. 

Det ble naturligvis ikke noe blogging i går da hele dagen ble brukt til å sitte i bil. Så fra og med i dag vil bloggingen komme tilbake som normalt. Jeg liker statistikken når jeg klarer å publisere tre innlegg om dagen, og jeg håper å klare det litt framover. Er jo begrenset med tanke på at jeg ikke gjør noe hele tiden, men jeg skal prøve. Resten av dagen skal brukes på å dusje, vaske klær og se dokumentarer. Må også en tur på butikken for å handle mat. Kjøleskapet var litt trist når vi kom hjem. 

Siste sjanse - giveaway

 • 27.07.2017, 15:10

- Annonse i samarbeid med Personlig Almanakk - 


Dere! I kveld klokken 21 trekker jeg ut en tilfeldig person til å vinne et gavekort på Personlig Almanakk! Det er superenkelt å delta, klikk på DETTE innlegget for å se, og meld deg på :-) Det er så gøy å ha en personlig almanakk, og jeg elsker alle jeg har hatt til nå! Skal du gå skole? Eller kanskje du bare har et år med jobbing? Da er det helt supert og skrive ned alle avtaler, prøver, eksamener, lekser og jobbtider i denne. Veldig oversiktlig og ekstremt fine bøker♥ Du kan designe den enkelt akkurat sånn du vil med personlige bilder på framsiden. Jeg har prøvd ut både collage og ett enkeltbilde - begge ble kjempefine! 

Finn mer informasjon og meld deg på HER

Processed with VSCO with f2 preset

Lykke til! 

10 spørsmål og 10 svar

 • 25.07.2017, 17:00

Fant disse på bloggen til Sophie Elise, og synes de så litt gøy ut! 

Hva er egenskapen du setter mest pris på ved deg selv? 
Jeg er veldig omsorgsfull, og bryr meg om de rundt meg. Om en person sitter og gråter, uavhengig om jeg kjenner vedkommende, så spør jeg mest sannsynlig om hva som er galt og om det er noe jeg kan gjøre. 

Bade i havet, eller plaske i basseng?
Jeg har veldig blandede følelser om det egentlig. Om jeg skal sole meg synes jeg det er best med basseng da jeg virkelig ikke tåler varmen over lengre tid. Da synes jeg det er godt å bare hoppe ut i. Men synes også strender er så fint, og jeg tar gjerne en dag på stranden og bader. Men er alltid litt ekkelt med alt som er i havet også, da. Foretrekker faktisk heller å ikke se bunnen om jeg bader i havet. Rart nok. Hvem snakket du med sist på tlf?
Det var vel søsteren min, Anne-Sofie. Måtte bare avklare at Go Karten i dag skulle avlyses siden det begynte å regne. 

Hvor mange puter har du i sengen? 
Tre, tror jeg. Lenge siden jeg var hjemme nå. Men ja, to hotellputer og én liten. Jeg bruker bare den lille. Eller ingen. 

Foretrekker du å ringe eller sende sms? 
Begge deler? Synes det er masse lettere å bare sende en tekstmelding, men går jo fortere å snakke i telefonen også. Det kommer helt an på hva det er, egentlig. Om jeg skal avtale eller diskutere noe så ringer jeg helst sånn at det ikke blir noen misforståelser. 

Hvilken dessert er din avoritt?
Sjokoladepudding og vaniljesaus. Det er så godt, og jeg kan spise så mye, herregud. Vaniljesaus er himmelsk, og har vi noe til overs drikker jeg det gjerne rent fra en kopp :-)

Hva er planen din for dagen?
Pakke, pakke, pakke. Også må vi finne en plass å spise middag. Øl, vin eller drinker?
Jeg liker verken øl eller vin. Når det kommer til å like vin så er jeg på saken. Men må nok svare drinker. Selv om jeg begynner å miste smaken på det også. Har aldri vært en festløve, men typisk nok så går det ille de få gangene jeg faktisk drar ut. 

Hvor sosial er du?
Jeg liker veldig å henge med venner og Erling, også bor jeg jo sammen med han også. Så jeg er jo ganske sosial hver eneste dag. Selv om jeg setter stor pris på litt alenetid også. Men det kommer helt an på hvem det er. Jeg er mest sosial med de menneskene jeg kjenner best og er mest komfortabel med. Takker fort nei til å henge med noen jeg ikke er så komfortabel med. 

Processed with VSCO with a5 preset

Hva er ditt drømmereisemål? 
Australia og California! Australia virker magisk med tanke på dyrelivet, surfing og strender. I tillegg er jeg blodfan av Home and Away, så om jeg skulle dra så hadde jeg dratt dit de spiller inn Home and Away. California har jeg lyst til på grunn av kjendisene haha lol. Jeg er en celebhunter uten like, og jeg synes synd i de som skulle dratt dit sammen med meg. 

Gult er kult

 • 25.07.2017, 15:09

Hei, fine! Nå er det snart klart for hjemreise for Erling, Luna og meg. Vi har vært i Sverige i litt over en uke, og jeg kjenner det skal bli godt å komme hjem. Har hatt en kjempefin ferie sammen med Erling og familien, men vi har vært tett oppå hverandre stort sett hele tiden, og da er det klart at det blir godt for alle mann og komme hjem. Vi reiser i morgen, mens resten reiser senere i uka. I dag tidlig skulle jeg stå opp for å bli med mamma og Steinar på veterinæren med hundene, vel, hehe. Jeg hadde på to alarmer i sju-tiden, og vi skulle reise halv ni. Mamma banket så fint på døra kvart over åtte. Hun lurte på om jeg egentlig skulle bli med siden jeg ikke hadde stått opp enda. Da hadde jeg beina på gulvet, men resten av kroppen lå i senga. Så jeg var på vei ut altså, men sovna fort til igjen, haha! Jeg heiv meg rundt iallfall, og ble med til veterinæren. Alle hunder (valper?) må til vet. for å få en tablett og underskrift på at den er tatt før man kan reise hjem til Norge igjen. Jeg tror det er for å unngå å ta med seg sykdommer. Den veterinæren var uansett noe for seg selv. Vi måtte bare holde stilt, for han forvirret seg selv mer enn noen andre. Og han snakket høyt om alt som falt han inn. Vi var vel der inne så lenge at iallfall tre andre kunder kunne vært inne hos han på den tiden vi var inne. Vi har så vidt begynt å pakke. Eller, kontrollfrik som jeg er har jeg pakket i flere dager. Så det gjenstår å pakke Erling sine ting, og få alt ut i bilen. Vi skal så klart handle en del. Vi har allerede vært og handlet litt Powerking til oss og en kompis av Erling, og litt alkohol. Snop og annet godis har vi allerede nok av. Vant en del på fornøyelsesparker, i tillegg til at vi var på en sånn Cloettabod hvor de selger godteri til en sykt lav pris bare fordi det er en feil på forpakningen. Jeg håper så inderlig at vi klarer å begrense oss litt på å spise det når vi kommer hjem. For har så lyst å melde meg inn på et treningssenter sammen med Erling og begynne å ha et godt kosthold. Så min tanke er å ha litt brus og godis i helgene og når vi har besøk :-) Så får vi se hvor lenge den tanken holder, hehe. I går var vi forresten på en plass som heter Søderköping. Vi dro dit egentlig bare for å spise is. Lol. MEN, det var helt sykt. Altså, det fantes en isdessert til 475 kroner, og den er så stor at den må stå på et eget stativ på bakken. Jeg kjøpte en som het Broadway, og det var sånn fire iskuler, en brownieskake og aalt for mye krem. Jeg spiste bare halvparten. Helt sykt med folk som klarer å spise opp alt der. 


Jakke - søsteren min sin // genser - Cubus // bukse - Dr. Denim // veske - Don Donna fra Morris // sko - Nike

Kameraet mitt suger forresten. Når jeg er ute i solen får jeg bare beskjed om at "motivet er for lyst" og alle bilder blir hvite. I dag er det overskyet, og likevel blir bildene sånn som dette. HJELP!! Har til og med redigert de mørkere. Nå skal Erling og jeg spille litt spill før vi startet pakkingen for fullt. Resten av svenskehandelen tar vi i morgen på grensen. Forhåpentligvis får vi et lengre stopp i Hamar sånn at vi kan besøke Ann Helen og Magnus. Et par jeg og pappa møtte når vi var i Tyrkia i 2015. Utrolig gøy at Erling også kommer godt overens med de. De var på besøk hos oss på denne tiden i fjor sommer, så vi var helt sikre på at det måtte gjentas i år! Planen i dag var egentlig å kjøre Go Kart, men så begynte det å regne, så da står vi over. Nå skal jeg spise litt mat, vi snakkes♥ 

Hva gjør du i dag?

Ikke glem å meld dere på Giveawayen jeg har gående på bloggen! Du kan vinne et gavekort på #personligalmanakk og alt du trenger å gjøre står HER! Lykke til :-)

Let´s talk hair

 • 24.07.2017, 12:56

Hår er et herk - det kan vel de fleste jenter og noen gutter si seg enig i? Jeg gjorde ingenting spesielt med håret mitt før jeg gikk i 8. klasse, men før det prøvde jeg å ha pannelugg. Ikke en suksess, men av en eller annen grunn vil jeg gjerne ha det nå. Men plis, stopp meg så fort jeg nevner det..! Da jeg gikk i 8. klasse hadde jeg en frisørtime på kalenderen. Anne-Sofie og jeg skulle freshe oss opp litt, men det ble jeg vel som stakk av med pokalen for mest voldsomme forandring. Jeg hadde hår ned til rumpa, og jeg klipte meg, så jeg hadde knapt hår ned til skuldrene. Jeg levde på det lenge da jeg fikk høre at jeg lignet på Selena Gomez, mitt idol, som på den tiden hadde nøyaktig samme sveis. Men jeg innså kjapt at dette var noe jeg aldri skulle gjort. I øyeblikket frisøren begynte å klippe måtte mamma gå ut av rommet for å gråte en skvett. Hun kunne ikke vise det til meg da hun hadde oppmuntret meg til det. Jeg gikk ut av frisørsalongen med en lang bob - og et smil om munnen. For jeg hadde fått sjokolade som belønning. Det gikk ikke lange stunden før jeg angret ekstremt, da jeg måtte rette håret hver eneste dag. Ikke kunne jeg gå med hestehale heller. Har du naturlig fall i håret - ikke klipp bob. Et tips fra meg til deg ;-)


Vær grei å ha i bakhodet at dette var i 2012, og at jeg har forandret meg bittelitt ;-)

Første året mitt på videregående bestemte jeg meg for å farge håret mitt mørkere. Naturlig har jeg den fargen etterveksten min viser på bilder. En kommunegrå farge med litt spill i. Mamma ble fortvilt over mitt ønske om å farge håret, for jeg hadde en så nydelig farge som jeg aldri ville få tilbake med mindre jeg lot etterveksten ta over. Mørkt ble det, veldig mørkt. Håret ble iallfall mørkt - trynet ble hvitt. På bildet under regner jeg med dere klarer å skille før og etter bildene. Også må jeg si at håret var myye mørkere enn det synes på bildet, dessverre. Når april kom og sommeren var rett rundt hjørnet ville jeg bli lys igjen, så da var det på'an igjen med farging. Da skulle jeg bli blond. Noe som gikk fint etter andre omgang med farging. Etter første ble det bare gulaktig - så ille at Erling lo av meg, hehe. I don't blame him tho. Men, så ble det lyst, jeg dro til Tyrkia og fikk ekstremt fin farge på håret mitt. Dere aner ikke, jeg var så fornøyd. Men som alle andre så ble jeg bare så lei av mitt eget hår, at når november kom var det på tide å farge håret mørkt igjen. Altsååå hallo. Det ble en bom. Og Erling lo av meg - igjen. 

Etter en stund gikk jeg gradvis over til lyst. Jeg startet med baylage, og i andre omgang en litt lysere baylage med litt jevnere farger. Siste gangen jeg farget håret mitt nå var i oktober. Og sånn skal det holde seg! Nå har jeg endelig innsett fornuften i å ta vare på håret sitt, og jeg skal ikke legge noen som helst kjemikalier i det lenger. Det er ikke verdt det, og jeg savner det å ikke måtte tenke på ettervekst. Heldigvis er ikke min ettervekst så ille, tror jeg. Så det er overlevbart å gå rundt sånn som jeg gjør nå. Blir verdt det til slutt! 


Til venstre ser dere hvordan håret mitt var etter Tyrkia i 2015 - til høyre er bilder som ble tatt etter mitt siste frisørbesøk.

Nå er mitt fokus å ta vare på håret mitt og la det vokse. Jeg må finne riktig shampoo og kur. Og ikke bruke så mye varme på det. Jeg vurderer også å starte med Good for me sine hårvitaminer. Noen erfaringer? 

Ikke glem å meld dere på Giveawayen jeg har gående på bloggen! Du kan vinne et gavekort på #personligalmanakk og alt du trenger å gjøre står HER! Lykke til :-)

Uken som gikk - uke 29

 • 23.07.2017, 19:56

En stund siden sist jeg oppsummerte uken som gikk, og tenkte at nå som jeg er på ferie så har det skjedd litt mer! Da har jeg litt mer å oppsummere for dere også :-)

Ukens tanke: Har alltid hatt bloggen på hjernen når jeg har funnet på ting, men om jeg skal gå litt dypere i tanker jeg har hatt må det bli noe helt annet. Det har skjedd to tilfeller hvor jeg har blitt bekymret for barns ve og vel. Det første eksempelet er når vi skal gå inn i en kø på Liseberg, så forlater en mor sin sovende unge i barnevogna i over 20 minutter. Hun skulle stille seg i kø for mannen og ene sønnen sin sånn at de bare kunne gå rett inn i køa da de kom fra en annen attraksjon. Jeg er ikke mor, og ja, jeg vet bare dette. Men, jeg hadde som tante aldri forlatt Oliver av syne i mer enn 10 sekunder på en så stor fornøyelsespark. 

Ukens opptur: Liseberg! Uten tvil. Det var så gøy med en sånn dag, og jeg elsker virkelig fornøyelsesparker. Vi har også vært veldig heldig med været her til nå, så det skal jeg ikke klage på. Har vært opp til 27 grader her omtrent hver dag! 

Ukens nedtur: At det ikke ble Ullared. Det var naturligvis ikke fristende å dra dit etter at en mann kjørte inn i varehuset med hensikt, med en bensinkanne i ene hånden. Så, ja. Selv om det ikke var derfor vi i første omgang ikke dro da. Vi avbestilte hotellet i Gøteborg på grunn av at det var meldt så dårlig vær, så da valgte vi heller å dra èn dag på Liseberg, og kjøre både til og fra samme dagen. Ukens sang: Bad Liar - Selena Gomez // Fetish - Selena Gomez ft. Gucci Mane // Slow Hands - Niall Horan 

Ukens cravings: Donuts!! Omg, med sjokolade. 

Ukens wanties: Leste nettopp et innlegg om boken til Eirín Kristiansen, og fikk veldig lyst på den! Har også ønsket meg boken til Sophie Elise ganske lenge nå. 

Ukens beste kjøp: Hvordan skal jeg velge?? Har kjøpt en god del, men liker veldig godt de nye sneakersene mine fra Nike som jeg kjøpte på søndag for en uke siden. Ellers elsker jeg den nye kjolen min!! Ukens lættis: Oliver gjør veldig mye gøy, og nå når han spør oss om han kan få noe eller få lov til å gjøre noe og vi sier "nei, ikke no" så svarer han: "kanskje på mandaaag?". Så han har fryktelig mye å gjøre hver mandag, for absolutt alt skal han gjøre da, haha! Søtnosen♥

Ukens serie/film: Jeg ser på Home and Away hele tiden. Jeg ser på Daily Motion på nettet, noe som gjør at jeg ligger maange episoder foran det som kommer på TV2. Jeg er en trofast Home and Away fan, og har alltid vært det <3 

Ukens "can´t wait": Jeg ser utrolig mye fram til å dra hjem. Borte bra, men hjemme best. Jeg er en veldig hjemmekjær person, noe som gjør at jeg bare en uke hjemmefra lengter hjem. En av grunnene til at jeg aldri kommer til å flytte utenlands, eller bare til Oslo. Ålesund♥Hvordan har din uke vært?

Happy

 • 23.07.2017, 15:56Han her gjør meg så lykkelig. Tenk at akkurat jeg skulle være så heldig å møte en så flott mann som han. En mann jeg ønsker å dele resten av livet mitt med. Stifte familie med, kjøpe hus med, gifte meg med og ikke minst bare leve med♥ Jeg føler meg som verdens heldigste menneske, og jeg tar ingenting for gitt. Man skal ikke ta livet for gitt, eller at man har noen ved seg hele livet. Det kan snus på hodet på noen sekunder, og det kan føles så urettferdig. Derfor kommer jeg alltid til å sette pris på å ha en som Erling ved min side når jeg våkner hver morgen og legger meg hver kveld. 


Min kjole er fra Bikbok // Erling sin skjorte er fra Gant - bukse fra 7th Avenue - belte fra Jack & Jones - klokke fra Gant

GIVEAWAY - personlig almanakk

 • 23.07.2017, 12:30

//annonse


Hei! 

I dag har jeg en gladnyhet til dere! Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Personlig Almanakk hvor jeg får gi èn av dere et gavekort til denne siden. Det finnes flere produkter dere kan bruke dette på, og da vil jeg på det varmeste anbefale dere å lage en personlig almanakk. Som jeg har nevnt tidligere på bloggen så er jeg helt avhengig av min. Det er ekstra stas da jeg har fått designet den helt selv! En almanakk er en kalender og en avtalebok. Du kan i tillegg legge til blanke sider, skrivesider, sudoku, tegning og mye mer :-) I den almanakken jeg har nå har jeg valgt skrivesider og sudoku. 

Servicen er ikke noe å klage på. Du får det du bestiller og det er rask leveringstid til tross for at de lager din egendesignede almanakk. Fra du bestiller går det cirka to uker før du får den rett i postkassen din :-) Sjekk gjerne ut deres Instagram HER for å finne inspirasjon til din almanakk! 

For å ha en sjanse til å vinne et gavekort på Personlig Almanakk må du:
1. Lik min Facebook-side HER
2. Lik Personlig Almanakk sin side HER
3. Kommenter navn og e-post i dette kommentarfeltet


Lykke til! Vinneren blir trukket 27.juli og blir kontaktet :-)

 

#personligalmanakk

Ukens blogg - Invev

 • 23.07.2017, 00:40

Hei, og god kveld (natt?)♥ En liten stund siden vi kom hjem fra bryllupet. Vi måtte tenke litt på valpene våres og kunne ikke la de være for lenge alene, så derfor følte vi det var best å dra når dansen begynte :-) Tenkte uansett å kåre ukens blogg allerede i kveld, siden det kommer en annen overraskelse i morgen! 

Ingeborg Vevle!! 
Processed with VSCO with hb1 preset

Først og fremst må jeg si at jeg elsker det lyse, simple designet hennes. Det er noe av det viktigste jeg ser etter i en blogg jeg skal følge med på. Har du knæsjrosa eller svart design - så klikker jeg nok fort ut av bloggen, dessverre. Ingeborg tar kjempefine bilder og hun skriver utfyllende om hverdagen sin og det som faller henne inn. Jeg føler vi er veldig like på bloggfronten, og kanskje har de samme intensjonene ved å blogge :-) Uansett, jeg anbefaler virkelig bloggen til Ingeborg! Klikk deg inn HER, så håper jeg dere ønsker å følge henne videre♥ 

Wedding

 • 22.07.2017, 16:23


Kjolen er fra Bikbok, kjøpte den for 149kr på salg i dag i full hast da kjolen jeg hadde med ikke passet :o 

I dag er jeg i bryllup, så jeg titter bare innom for å si hei! Kommer et nytt innlegg i kveld eller i morgen :-) Det er så sinnsykt varmt i dag, men fint for brudeparet som fryktet regnvær på dagen sin! Følg meg på snap og Instagram @ingridkaggerud - skal oppdatere litt der i dag! Vi snakkes senere♥

PS: I morgen velger jeg ut ukens blogg - OG det kommer en liten overraskelse! 

Takknemlig

 • 21.07.2017, 22:45God kveld♥ Jeg vil faktisk starte dette innlegget med å si tusen takk til alle som stikker innom bloggen min hver dag. Det betyr utrolig mye, og det er det som gir meg motivasjon til å fortsette. Inspirasjon er ikke noe som kommer av seg selv, og jeg jobber mye med det. Jeg starter så vidt med å lese litt, se dokumentarer, lese andre blogger, se bilder og ikke minst - lære av andre og nyte hver dag som går. Noen dager er det vanskelig å komme med noe som kan være interessant, og da kan jeg kjenne på å være mislykket - noe som naturligvis ikke skal være nødvendig. Å blogge er noe jeg virkelig ønsker, og jeg har et mål med det. Men jeg må jobbe for det, så klart. Derfor er jeg utrolig takknemlig for hver eneste sjel som titter innom her hver eneste dag. Jeg skal bli flinkere til å kommentere og lese andre blogger - akkurat i denne perioden tar jeg bare opp macen for å poste et innlegg, men prøver å være flink til å titte litt på andres blogg, også :-) Uansett, tusen takk! Dere gjør det verdt å fortsette. Nå har jeg nettopp kommet inn døra. Vi har vært på restaurant, noe av det bedre må jeg si. Utrolig bra service og helt fantastisk mat! Hver eneste person rundt bordet var fornøyd :-) Er du i Linköping må du stikke innom Laszlos! Vi dro til byen i dag, fikk kjøpt noen plagg. Men fant meg endelig sandaler. De jeg hadde har takket for seg. De har jeg tråkket hull i, og jeg tror Luna forsynte seg litt også i skjul når hun var litt mindre ;-) Jeg kjøpte noen fine på Monki, liker veldig godt den butikken. Tok en liten lunsj på Waynes Coffee gjorde vi også. Ikke beste wrapen jeg hadde smakt. Ikke noen fan av alt for mye kål. Vil helst ha mer kjøtt og dressing enn kål i sånne wraper. Men det er min smak da :-) Har dere hatt en fin sommer til nå? Fortell gjerne litt om hva dere gjør om dagene :-) Vil så gjerne bli kjent med dere! 

Liseberg

 • 21.07.2017, 14:08

Hei, og god ettermiddag! 

Jeg lot dette innlegget vente til i dag, siden vi var så sent hjemme i går. Vi dro fra Liseberg i ni-tiden i går kveld, og da var vi vel ikke hjemme før midnatt. Etter en dag som i går var det naturligvis senga som fristet mest. Liseberg var så gøy, og varmt! Herlighet, det var vel rundt 27 grader i skyggen på formiddagen, så det var ikke før klokken bikket fire på ettermiddagen det var forsvarlig vær å stå i kø i. Nei da, vi holdt på å renne vekk hele gjengen, men siden vi valgte å ikke dra på Liseberg neste uke da det var meldt pissregn, så skal vi vel ikke klage når vi får strålende sol og rett sydenvær ;-) Jeg merket at det var en stund siden sist jeg var på Liseberg, det var ikke alt som var like spennende som det var for sju-åtte år siden, naturligvis. På den tiden var jeg vel akkurat høy nok til å ta de heftigste karusellene. Jeg lærte også noe nytt om meg selv i går. Jeg har fått høydeskrekk. Og jeg er helt fortvilt av meg selv, for jeg har alltid elsket å være i høyden og ta karuseller oppe i lufta. Men da jeg skulle ta for eksempel "Loke", for dere som har vært der, så måtte jeg holde for øynene mine når vi så rett ned i bakken mens vi var øverst oppe i luften. Likevel gikk jeg med på å ta Atmosfear sammen med Erling og Gustaf, hvor man blir heist 144 meter opp i luften og sluppet ned. Ja, det var ei frøken som måtte ta et par dype pust. Jeg har vel bare blitt voksen og innsett at det ikke er like gøy å sveve i lufta på den måten? I don´t know. Men kjedelig er det iallfall. 

Berg-og-dal-baner er fortsatt like gøy, og jeg elsker det! Farten og det å kjøre opp-ned er så gøy! Så det var disse det gikk mest i for min del :-) Men, jeg tok faktisk alt utenom èn karusell, og den var ikke aktuell en gang, for vi går bare rundt og rundt i den. Jeg blir kvalm av å bli snurret rundt i en kontorstol, så jeg gikk rundt med Sea-Bands, det er sånne bånd du har på håndleddet for å unngå kvalme for eksempel når du kjører bil. Så, jeg tok på meg disse på de verste karusellene hvor vi snurret rundt, haha! Et tips til dere andre som elsker karuseller, men kan bli stoppet på grunn av kvalme :-)
T-skjorten som jeg 50+ andre hadde på oss i går :-)))) 

Nå skal Erling og jeg gjøre oss klar for å dra til byen. Resten av familien har allerede dratt, men enkelte sover lenger enn andre, hehe. Det var godt å sove ut i dag, for å si det sånn! Jeg sto opp for ikke så lenge siden og tok meg en etterlengta dusj og spiste frokost. Så tenkte bare å stikke innom her før jeg startet dagen på ordentlig :-)


Her har dere en liten stemningsrapport fra Tømmerstokkene i går (eller Flumeride, som det egentlig heter) haha!

Har du vært på Liseberg?

Dager som dette

 • 20.07.2017, 00:23

Hei, og enda et sent innlegg fra meg!

På ferie har man naturligvis fult program hele dagen, og i dag var intet unntak :-) Vi startet dagen på stranden i Rimforsa, hele familien - og jeg tok årets første bad! Solen var litt av og på i dag, men temperaturen var på rundt 25 grader, og det kan jeg godkjenne! Til og med hundene fikk duppet seg litt, og det er så gøy at Luna aksepterer å bade i sjø, for det hadde jeg faktisk ikke forventet. Vi måtte så klart løfte henne ut første gangen, men hun hadde ingen problem med å bade etter det! Det som var spesielt med denne dagen var at Oliver endte opp med å bade, noe som ingen hadde forventet. Han er litt skeptisk når det kommer til vann, så vi var vel stolt hele gjengen - inkludert Oliver, etter i dag! Etter badingen gikk han og sa "meir bade!!", og det sier vel sitt :-) Vi dro videre til en kafè som lå ved innsjøen, og jeg fikk meg et deilig rekemåltid, mens de fleste andre valgte en hamburgertallerken - noe som jeg var dødsmisunnelig på da de fikk maten før meg, for den så himmelsk ut. Formen har ikke vært helt på topp i dag, egentlig. Våknet med hodepine, og den har lagt der hele dagen. Og med dette har jeg vært litt slapp. Kjedelig med sånne dager, men håper det er over i morgen tidlig, for da har vi store planer! Derfor blir det veldig godt å finne senga i kveld. Nå sitter vi og forbereder litt til bryllupet vi skal i på lørdag. Da skal søsteren til Gustaf, min svoger, gifte seg. Nå stryker vi duker og servietter for harde livet, og jeg har virkelig tatt det på alvor etter å ha fått et ganske stygt brennmerke på ene hånden. Guud, det svir. 
Alt jeg har på meg er det jeg kjøpte i går, og er fra BikBok!

I morgen er det klart for LISEBERG! Endelig!! Vi skulle egentlig ikke dra til Göteborg før tirsdag neste uke, men så var det meldt så utrolig dårlig vær, at vi nesten vurderte å droppe hele greia. Det er tre timer å kjøre for oss, så i morgen blir det seks timer totalt i bil. Men, det blir definitivt verdt det :-) Fornøyelsesparker er såå koselig og gøy, og jeg ser virkelig fram til morgendagen. Så da håper jeg at formen er mye bedre når jeg våkner i morgen tidlig! 

Hatt en fin dag?
 

Exploring Linköping

 • 18.07.2017, 15:18En nyydelig dag er godt i gang, og vi kom akkurat hjem for en liten tur. Vi tok med oss Luna inn til byen og gikk rundt i gågata der. En veldig koselig by med mye fint og det er spesielt deilig når solen skinner. Det ble etterhvert litt varmt for Luna, så derfor bestemte vi oss for å vende snuten tilbake til huset vi bor i. Vi satt oss ned ute ved Espresso House og nøt en deilig sjokolademilkshake, og kikket litt rundt i butikkene. Jeg fikk kjøpt meg noen plagg som jeg viser dere i løpet av ferien her :-) 

Nå skal vi dra på et utebad og nyte det fine været. Det er vel noe vi kommer til å gjøre i morgen også. Da er det meldt enda varmere enn i dag! Så da skal vi bare kjøpe noe lunsj og sole og bade oss resten av dagen :-) Ha en herlig dag!

Hva gjør dere i dag? 

Storytime - del 2

 • 18.07.2017, 13:15

Hei! 

Utrolig gøy at så mange likte forrige storytime! Om du ikke har lest den allerede så finner du innlegget HER. Jeg tenkte å komme med fire nye historier nå, og jeg har fått litt hjelp av familien min og noen venner denne gangen. Jeg synes det er best å gjøre det på denne måten med fire korte historier, enn å bable i èn lang historie, om dere skjønner? Jeg håper uansett denne også faller i smak :-) Enjoy!

 

Oppkjøringen

Jeg hadde oppkjøring i vinterferien 2016. Da hadde jeg nettopp fylt 18 år, og var smånervøs bak rattet, men følte jeg mestret det å kjøre bil, ganske greit. Så klart, en som skal kjøre opp er ingen ekspert, men jeg visste selv at det ikke var noen fare at jeg hadde lappen. Uansett, dagen kom, og klokken 09 var det min tur. Magen min bare vridde seg og jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg ringte Erling som var i Paris på dette tidspunktet og bare gråt fordi jeg var så nervøs. Mamma var med meg, heldigvis, men jeg klarte ikke å si så mye uten at jeg skulle begynne å gråte. Så, jeg satt meg i bilen sammen med sensor - som forøvrig var utrolig hyggelig! Han brydde seg virkelig om meg og det at jeg skulle føle meg trygg. Jeg gråt så klart til han også og forklarte at jeg var veldig nervøs for dette. Han sa da at jeg bare måtte stoppe når jeg ville for å trekke pusten litt. Jeg startet å kjøre, og min rute gikk på en gammel, smal vei. Jeg må legge til at det var ekstremt dårlig føre denne dagen. Sørpe og sludd over alt. En bil kom bak meg og presset opp i rumpa på meg, og da tenkte jeg naturligvis å være grei å slippe han forbi da det var en så smal vei. Jeg senket farten, forklarte sensor hva jeg var i ferd med å gjøre og kjørte inn til siden. Før jeg visste ordet av det lå halve bilen i grøfta. Jeg hadde kjørt meg fast i snøen. Yes, jeg kjørte i grøfta på oppkjøringen min. Sensor bare sukket, og vi begge visste at jeg hadde drite på draget. Jeg måtte gå ut av bilen, sensor klatret over i førersetet og prøvde å få opp bilen mens jeg dyttet bak. Bilen som kjørte forbi kom tilbake og spurte om han skulle hjelpe til med noe. Well, yes, please, it is your fault. Anyways, han kom ut og dytta med meg og han spurte om det var øvelseskjøring på gang. "Det e oppkjøringa mi" sa jeg bare kort. Og han svarte bare med "oiiida, lykke til!". Thanks :-) Vi kom oss opp av grøfta til slutt, og jeg hadde hellet med meg denne dagen. "Du er ikke til fare for verken andre eller deg selv, og du kjørte såpass sakte da du havnet i grøfta. Jeg vil ikke skryte deg opp i skyene, men du består."  Altsåååå, what?? Tror jeg er den første i historien som består etter noe sånt. 

Min første fotballkamp

Når jeg var 9-10 år gammel skulle jeg på min aller første fotballkamp for å heie Ålesund fram mot seier. Jeg husker at de spilte mot Odd Grenland. Akkurat der og da trodde jeg det var Grønland :-) Vi satt oss godt til rette med popcorn og sjokolade, brus og litt mer brus. Uansett, jeg hadde aldri vært på noe slikt før, så jeg tenkte at dette er jo en forestilling hvor forstyrrelser ikke er helt innafor. Samtidig hadde jeg jo nettopp fått meg min aller første mobiltelefon!! Rett før kampen skulle blåses i gang lener jeg meg godt inn til mamma, og hvisker: "Du, ej satt mobilen min på lydløs ej!" Ikke skjønte jeg stort da både mamma, pappa og søstrene mine begynte å storflire. Liksom, jeg så på det som vanlig høflighet! Men det er klart da, at det er virkelig ikke nødvendig å ha mobilen sin på lydløs. Tvert i mot, man hører ikke mobilen om den ringer under en kamp, uansett ;-) Denne historien blir fortsatt fortalt av min familie den dag i dag, hehe! 


Ketchup på julematen

Jeg kan ikke ha vært mer enn rundt fire år da dette skjedde. Men, det var julaften og det var tid for middag. Jeg, som var en ekstrem ketchupelsker på denne tiden, som alle andre barn - skulle da ha ketchup på julematen. Etter ekstremt mye mas, og ekstremt mange nei, ble det et leven i heimen - for å si det mildt. Jeg gjorde som de fleste andre fireåringer som ikke fikk det som de ville og slo meg helt vrang. Jeg lå på sofaen og brølte, hylte og sparket i alt. Det må jo nevnes at min kjære far holdt meg fast mens dette skjedde, noe som bare gjorde sinne mitt enda verre. Det skal også sies at når jeg spør pappa om å si fire ord om meg som liten så svarer han: "Sint som ei fele". Det verste oppi dette var jo at mamma filmet meg, men jeg var en racer på datamaskin, og klarte derfor å slette den ganske fort, for min største frykt der og da var jo at den skulle bli vist i mitt fremtidige bryllup, og at det skulle ende med at min drømmeprins skulle forlate meg. På grunn av at jeg ikke fikk ketchup på julematen :-) Moro den dag i dag, men ikke fult så moro der og da! Heh.. Men jeg spør meg selv hele tiden om hvorfor i huleste kunne ikke jeg bare fått ketchup på julematen, mamma og pappa???

 

Ketchup vol. 2

En ketchup historie til. Men som egentlig ikke handler om ketchup. Vi var på vår kjære campingplass i Sverige, Gullbrannagården. Etter en dag på stranda skulle jeg dusje og oppdaget da at jeg hadde røde prikker på omtrent hele kroppen. Noe som klødde og svei noe ekstreeemt. Jeg var ikke så gammel da dette skjedde, kanskje 10 år? Uansett, jeg kom til mamma og viste henne dette utslettet, og jeg sto på en dørmatte med sånne "spiker-ish" som stakk opp og klødde meg under føttene mens jeg gråt. I dette øyeblikket sier mamma: "Det e fordi du spis så masse ketchup". Well, still a ketchup-lover. Men etter dette mistet jeg helt smaken på det, og jeg spiser bare ketchup på pølse med brød. Thanks, mom. Selv om jeg i dag vet at det ikke var det som skyldtes utslettet, men at det heller var noen form for soleksem. Men, det gjør meg egentlig ingenting nå og ikke måtte ha ketchup på alt. Men, jeg var ganske fortvilet den gang. Har ikke jeg bare verdens beste foreldre?<33 Neida, jeg har det♥

;-)

Kolmården dyrepark

 • 17.07.2017, 23:57

Hei, fine! 

I skrivende stund sitter jeg i senga og drikker en iskald Redbull, og om det gjorde godt etter en dag som denne. Vi har vært på Kolmården dyrepark i Sverige, og det var så stort! Naturligvis mer for de små enn for oss - men vi koste oss uansett! Vi kunne dra på safari i gondoler, ta en heftig berg-og-dal-bane, spise god mat og se på et fantastisk delfinshow. Det delfinshowet var noe for seg selv. Den kontakten menneskene har med de, er helt spesiell. Jeg ble rett rørt av å se på, og man kunne se at delfinene også koste seg sammen med menneskene som dresserte dem. Dette var vel noe av det første vi gjorde, noe som viste seg å være en god idè siden køen ble endelang senere på dagen. Jeg synes dyreparker er så koselige, men jeg har litt blandede følelser om dyrene som er der. 

Jeg har ikke så mye fakta om det, og har heller ikke lest spesielt om det - men jeg tror det er noe jeg vil gjøre. Jeg klarer ikke å se for meg at for eksempel løver, tigere, zebraer og elefanter har det så godt i et sånt land. Har de det ikke bedre i for eksempel Afrika - der de faktisk kommer fra? Dette gjelder forøvrig sjiraffer og nesehorn også. Det gjorde også litt vondt å se at tigerne var så tynne som de var. De jeg ser på TV som går fritt i jungelen/ørkenen, ser det ut som at de har det så bra og får i seg det de skal. Vi sto ikke der under hele matingen, men det vi orket å se var at de fikk en pelsdott med en liten kjøttbit inni.. For meg er ikke sånne dyr laget for å vise fram til mennesker på denne måten. Om man har et behov for det burde man vel heller dra på safari i Afrika. Jeg ville så klart se dyrene når jeg hadde muligheten i dag, men jeg hadde hele tiden i tankene at de hadde hatt det tusen ganger bedre der de hører hjemme. Jeg har alltid vært opptatt av dyrs rettigheter, men jeg merker at det preger meg veldig mye mer nå som jeg blir eldre. Og jeg tenker mer på konsekvenser det kan ha. 

Alt i alt var dette en herlig dag, men jeg gleder meg fortsatt stort til Liseberg, tivoli er nok det gøyeste - synes jeg! Er en stund siden jeg var på Liseberg sist, så jeg regner med det har blitt en del bedre siden sist jeg var der :-) 

Har du vært her? Hva tenker du om dette temaet?

Ukens blogg

 • 17.07.2017, 22:48

Hei, og god kveld! 

Sitter nå og laster opp bilder fra dagen i dyreparken, men mens dere venter på det innlegget tenkte jeg å starte med ukens blogg! Har ikke gjort dette før, men ser at det er stor interesse for det på andre blogger, og derfor tenkte jeg ar dette kunne vært noe :-) En fin måte for meg å oppdage flere blogger å lese om dagene. Så om du har lyst å bli med så kommenter bare under her! Velger ut om et par dager, så håper jeg mange vil bli med! PS: Har en giveaway på vei, så stay tuned ;-)

Shoppingdag

 • 16.07.2017, 22:25

God søndag, folkens! Er dere klar for å starte en ny uke? Jeg er iallfall veldig klar for uken som kommer. Vi skal finne på utrolig mye gøy, og jeg gleder meg!

I dag har det vært noen regnbyger, så vi holdt oss inne hele dagen. Så i dag har vi vært på et kjøpesenter her i Linköping og shoppet bittelitt. Jeg fikk kjøpt meg noe da, som dere ser på bildene under :-) Kjøpte en identisk T-skjorte i grå/blå farge, siden Erling og jeg ikke helt klarte å bestemme hvem av dem som var finest, haha! Disse sneakersene har vært etterlengta. Jeg har gått rundt med hvite sko fra russeservice(!!??) de siste månedene, så da var det vel på tide med nye! De var helt fantastiske å ha på, og jeg har aldri hatt ordentlige Nike sneakers, faktisk. 

I morgen er det klart for dyreparken, husker ikke hva den heter akkurat nå - men der er dyr, så klart, litt tivoli og delfinshow blant annet. Jeg gleder meg iallfall, og jeg håper å få tatt masse fine bilder. Heldigvis har jeg en fotograf bak meg stort sett hele turen, så da blir det vel noen blinkskudd :-) Føler ikke at vi har kommet heelt i gang med ferien enda, men om et par dager vil jeg nok føle det litt annerledes! Jeg tripper bare og gleder meg sånn til Liseberg, jeg!! 


Bukse - BikBok // T-skjorte - BikBok // Sko - Nike 

 

Ha en fin kveld videre! 

Fremme i Linköping

 • 15.07.2017, 23:18

Hei, og god kveld dere! 

Vi kom frem i fire-tiden i dag, og det var veldig godt å endelig komme fram! Her har det vært sol, varmt og deilig vær, noe som var skikkelig godt med tanke på at vi dro fra 10 grader og regn i sure, kalde Ålesund. Det har vel egentlig ikke skjedd så utrolig mye spennende i dag, så jeg tenkte egentlig bare å stikke innom for å si hei, og fortelle at vi er trygt framme. I morgen er det meldt regn her (ja, vi tok med oss dritværet), så da blir det vel mer IKEA eller kjøpesenter i morgen. På mandag er planen å dra i en dyrepark, så da håper vi været holder seg til det det er meldt. Nå skal vi spille litt monopol før vi legger oss. Har igjen vært en lang dag med kjøring, og det sliter virkelig på kroppen. Men nå er det ferie, og full avslapping! Ha en nydelig helg videre :-)

Er du på ferie?

Idyll

 • 14.07.2017, 21:48

 Nå er vi vel framme i Charlottenberg. Rett ved grensen! Vi har leid et nydelig hus på landet, og jeg har aldri sett noe vakrere. Så idyllisk!! Temperaturen er helt perfekt, og solen skinner. Vi har vært utenfor i området for å se oss litt rundt. Vi kunne bare ikke la være siden det var så fint her. Så fredelig og koselig. Erling og jeg gikk en liten tur med Luna. Hun har jo lagt i buret stort sett hele veien, og har vært skikkelig flink! Har så klart fått en del lufteturer på veien, men det har ikke vært noe syting på den jenta :-) Solnedgangen er helt fantastisk nå, og vi har kommet oss godt til rette i huset - selv om det bare er for en natt. Nå skal det grilles litt før jeg iallfall tar kvelden. Har vært en lang dag med mye kjøring - og selv om man sitter på rumpa hele veien, så sliter det virkelig på kroppen. Har hatt en del ryggsmerter siste ukene på grunn av tunge løft på jobben, og det kjenner jeg virkelig etter en hel dag i bil. Men, nå skal jeg fokusere på det positive - at jeg har ferie i to uker og skal nyte den sammen med familien! 

Kjolen jeg har på meg har jeg lånt av Sandra, og den er fra H&M om noen skulle lure på det :-) Ha en nydelig kveld videre, og nyt ferien dere som har det! Nå må jeg bidra litt på kjøkkenet her, så vi snakkes i morgen!

Hva gjør dere i dag?

On the road

 • 14.07.2017, 12:28

Hei, og for en herlig fredag! Solen skinner faktisk, og vi kjører nå nærmere og nærmere varmen i Sverige!

Klokken halv ni i dag tidlig satte vi oss i bilen og vendte snuten mot første stopp: Charlottenberg. Der skal vi overnatte før vi kjører videre til Linköping i morgen tidlig. Tenker det er greit med en sånn pause når man har en treåring og ikke minst tre valper som kan trenge et lite pust i bakken. Turen til nå har gått veldig bra, og nå blir det bare deilig å komme frem! Jeg var så klart allerede ferdig å pakke på tirsdag (!!), tre dager før vi skulle reise. Har alltid vært glad i å være tidlig ute, og ferier er ingen unntak :-) Erling bare ristet oppgitt på hodet av meg, han begynte like gjerne i går ettermiddag.

I går var jeg så heldig å få byttet til dagvakt istedenfor kveld. Jeg skulle egentlig jobbe til klokken 22 i går kveld, men så var det noen som ville bytte med meg, og da jobbet jeg heller fra halv åtte til tre :-) Det var godt å ha ettermiddagen til å forberede reisen på, pakke inn i bilen og gjøre alt klart. De neste dagene aner jeg ikke hva vi skal gjøre, men vi må iallfall gjøre oss litt kjent! Ser iallfall veldig fram til Liseberg og Ullared neste uke!

Snakkes når vi er framme! Skal dere på ferie?

Stopp dyremishandling!!

 • 13.07.2017, 16:41

For meg er dyrs rettigheter utrolig viktig! Dyr er noe jeg elsker, og jeg har utrolig lyst å jobbe som frivillig i en eller annen organisasjon for å hjelpe hjemløse dyr. Har noen tips til dette så kommenter gjerne! Noen ganger lurer jeg på om mennesker eier humanitet og følelser i det hele tatt? Jeg ser videoer fra asiatiske land for å nevne noe, som knyter fast bakbeina til flere titalls valper, for å få de til å sitte stille å være søt oppi en eske! Hva er dette for noe?? Det er valper det er snakk om. Den mest sårbare tiden til en hund, hvor de trenger ren kjærlighet, oppdragelse og rutiner. Men istedenfor sitter de knytt fast, uten muligheter til å bevege seg, i en eske på gaten hvor uvitende mennesker går forbi og beundrer de små skapningene. Noe må gjøres, og hadde jeg hatt muligheten hadde jeg hjulpet alle dyr i verden som trenger det. Ser jeg en løshund eller katt mens jeg er på ferie, så vil jeg bare ta den med meg hjem. Og et sånt forhold burde de aller fleste ha til dyr. Man trenger ikke nødvendigvis å elske dyr, men føle et lite ansvar for å hjelpe et sykt, hjemløst dyr som kanskje bare har dager igjen før livet deres er over med mindre de får hjelp akkurat da. 

cute Rhodesian Ridgeback puppy lying and looking straight into camera
//Bildet er lånt fra Google

Også har vi de som dreper eller forlater sine egne kjæledyr - katter og hunder - fordi de skal på ferie. Dette skjer i NORGE hvert eneste år. Sommeren er høysesong for dyremishandling, og da spesielt her i Norge. Noen velger å legge dyret sitt i en pose sammen med noe tungt, som steiner, for å så kaste den på sjøen. Altså, hvordan kan et menneske sitte på Granca og nyte en ferie mens de vet at deres eget kjæledyr ligger på havets bunn hjemme i Norge? At deres eget kjæledyr har kjempet med alle sine krefter for å overleve, men ikke lykkes? For meg er dette helt utrolig forferdelig og urettferdig å gjøre. Jeg klarer egentlig ikke å beskrive det. Det er mennesker som kaster ut kattene sine av bilvinduet, i fart. Hva sier dere til barna når dere kommer hjem uten katten deres? At den ble påkjørt? Etter å ha hatt flere dyr selv, og følt på en så stor kjærlighet til alle, så er det for meg helt uvirkelig å skulle gjøre dem noe som helst vondt. 

Det finnes så utrolig mye urettferdighet for dyr. Og jeg kunne nevnt så utrolig mye mer urettferdig dyr må oppleve. I dette innlegget har jeg snakket om hunder og katter, fordi dette er dyrene som står meg nærmest, og de dyrene jeg har vokst opp med. For meg er det helt uvirkelig at jeg skulle mistet et kjæledyr på denne måten. Jeg kommer aldri til å ha respekt for et menneske som kvitter seg med dyrene på denne måten for å ta seg en toukers i Spania. Aldri. Dyr har også følelser - behandle dem som det også. Hvis noen er i stand til å drepe et uskyldig dyr, er de i mine øyner i stand til å drepe et menneske også. 

Hva tenker du om dette?

#Stoppdyremishandling

Å miste noe kjært

 • 12.07.2017, 22:03

Å miste en hund er som å miste et familiemedlem. Tidlig oktober fikk jeg oppleve en av mine verste uker på lenge. Jeg fikk vite en tirsdag en time før jeg skulle være på jobb, at vår kjære Sunny hadde vært hos veterinæren og ikke kunne holdes i live i lenger enn èn uke til. Det traff meg som et slag i magen, og den første jeg tenkte på var Erling. Jeg var den som måtte fortelle at tiden var inne, og jeg kunne ikke gå en hel dag på jobb uten å si noe til han. Jeg kunne ikke late som ingenting. Erling hadde blitt så glad i Sunny, og det gikk minst like mye tilbake til han.

Vi fikk føle på kjærligheten til Sunny i 10 år, noe som vi tar med oss videre som herlige minner. Hun var den rareste hunden jeg visste om, og det var det som gjorde henne så spesiell. Hun ble døv allerede når hun var rundt 3 år gammel, så det gikk i tegnespråk for henne. Noe som funket relativt bra :-) Jeg tilbringte den siste uken min sammen med henne. Hun sov i senga mi, jeg koste mye med henne og sørget for at hun fikk det hun fortjente. Det gikk ikke èn dag der jeg ikke gråt, og det var kun fordi jeg ikke klarte å innse at dette stemte. At hun neste uke ikke lenger skulle være hos oss.

Processed with VSCO with f2 preset

Den fryktede dagen kom, og vi alle dro sammen med henne til veterinæren. Jeg var inne hos henne til siste stund, noe jeg er utrolig glad for i dag. Hun var så fredelig, og det eneste som skjedde var at hun sovnet inn. Jeg er glad for at hun ikke måtte kjempe på noen som helst måte. Sunny var både døv, hadde hjerteproblemer og dårlige hofter. Det var ikke lenger noe liv for henne, og om vi hadde holdt henne i live ville det kun være for vår egen del, og hun hadde måttet lide. Jeg er glad for at hun fikk forlate verden på en så fin måte, og jeg savner henne så inderlig.

Processed with VSCO with a5 preset

Nå har vi tre nye firbeinte i familien, og de fyller dagene våres med glede og kjærlighet. Vi har vært veldig heldig med Luna, og det varmer hjertet å se hvor lik hun er Sunny på flere områder. Og jeg håper Luna får et langt og friskt liv. Det siste jeg ønsker er å miste Luna og at hun skal bli syk. Jeg håper Luna er der den dagen Erling og jeg stifter familie - hun er en del av vår lille familie allerede. Nå bærer Luna, Sunny sitt halsbånd som jeg la i minneboksen min etter hun forlot oss. Jeg var bestemt på at vår neste hund skulle ha dette♥

Man kan ikke se for seg hvordan det føles å miste et kjæledyr før man har stått i det selv. De som ikke har opplevd det kan lese dette og tenke at det er helt tåpelig å føle det på denne måten. Men tro meg, hun var en del av min familie, og hun hadde vært der siden jeg var 8-9 år gammel. Derfor gjør det enda vondt å vite at jeg aldri får se henne igjen. Det eneste jeg har er bilder og videoer. Og det er noe jeg skal ta godt vare på.

Processed with VSCO with b1 preset
Siste bildet jeg har av Sunny og meg. Dette ble tatt på veterinæren mens hun holdt på å sovne inn..♥

Har du mistet et kjæledyr? 

Nedtelling til ferie

 • 11.07.2017, 21:20

Hei, fine dere! I går var det litt godt å ikke tenke på bloggen, så da lot jeg det bare bli en bloggfri dag. Erling og jeg var hjemme hos mamma til i dag, men måtte dra tidlig hjem for å begynne å vaske. Så nå vasker vi klær for harde livet. Herlighet som det ser ut her i leiligheten nå. Det er rot over alt og jeg prøver å rydde hele tiden, men nå har jeg innsett at det blir helt umulig midt oppe i denne pakkingen. Nå teller vi ned til ferie på fredag! Da setter vi nesen mot Sverige, og det ser vi veldig fram til :-) Liseberg, Ullared, bading, dyrepark og mye mer står på planen og jeg gleder meg veldig. Er ekstra spent på Liseberg. Er utrolig glad i fornøyelsesparker, og det er så mange år siden sist jeg var på Liseberg, så er spent på hva nytt som har kommet. 

Gleder meg til å ta mange fine bilder mens vi er i Sverige. Da håper jeg bloggen kommer et lite nivå høyere i den perioden :-) Håper iallfall dere vil følge meg videre mens vi er der! Nå har vi spist hjemmelaget pizza og satt på en film, må iallfall prøve å kose oss i kaoset :-) Nå skal jeg bare nyte frikvelden min videre. Har snart to kveldsvakter foran meg før jeg går ut i ferie, det blir godt!


En supersøt T-skjorte jeg kjøpte på BikBok! 

Skal du på ferie? Hvor?

Oransje og blå

 • 09.07.2017, 12:06Hei, dere! Vil titte innom før jeg drar på kveldsvakt og fortelle litt om dagen i går. Jeg bestemte meg for å dra på fotballkamp sammen med mamma og Steinar. Det var mildt sagt meget høy temperatur på stadion da Ålesund møtte Molde på den siste hjemmekampen før ferie. Når linjedommeren ikke dømte på en ganske stor feil på banen, og det resulterte i straffe til Molde, så var det flere supportere fra Ålesund som ikke klarte å styre seg. Èn mann var på vei over rekkverket til banen, men vaktene tok han heldigvis over igjen ganske kjapt og kastet han ut av stadion vil jeg tro. Supporterklubben til Ålesund klikka helt og måtte få flere advarsler fra vekterne. Med andre ord, en drittkamp som endte 0-3 til Molde. Jeg er ikke storinteressert, men i går var en spennende kamp, da! Etter kampen dro vi hjem til et vennepar av mamma og Steinar, hvor det var to hunder til. Med andre ord så var det fire hunder i stua på et tidspunkt. Men med den ene hunnen med løpetid og èn hanne som var veldig interessert - endte det fort med en liten pause for flere ;-) Planen var å dra dit en liten tur, men vi satt der til midnatt iallfall, men storkoste oss! I natt har jeg overnattet med mamma, så det er ikke lange stunden til hun må kjøre meg til jobb! Vi snakkes :-)

Hva skal dere i dag?

Storytime!

 • 08.07.2017, 14:44

Hei, fine dere! Nå har jeg nettopp tatt meg en lang dusj etter jobb, noe som var ekstremt etterlengtet! Senere blir det fotballkamp sammen med mamma, så det gleder jeg meg til :-) Jeg synes selv det er så gøy å lese andres historier om hendelser, både morsomme og skumle, som har skjedd dem. Derfor tenkte jeg å fortelle dere fire sånne historier! Litt godt og blandet mellom morsomt og skummelt, men håper det er litt underholdende for dere! 

 

Sleepwalker
I 2012 var jeg og familien min i Oslo for å heie fram Marcus og Martinus i spektrum under MGP jr. Vi sov på Raddison Blu hotellet som ligger rett ved Oslo spektrum. Jeg skulle sove på samme rom som min søster, Anne-Sofie og Silje, tvillingene sin storesøster. Vi la oss på rommet etter en lang, men koselig kveld. Noen timer senere våkner jeg, og da sitter jeg ute i gangen på hotellet. Jeg satt på gulvet inntil veggen og skjønte nada. Må legge til at jeg gikk rundt i trusen, en M&M heia T-skjorte og jeg hadde så klart BH-en min med meg i hånda. Jeg hadde naturligvis ikke nøkkelkort til rommet med meg ut, så jeg var låst ute. I trusa. Jeg hadde som dere sikkert skjønner, gått i søvne ut av rommet midt på natten. Jeg banket på alle dører i panikk, i håp om at hvem som helst skulle åpne. Men ingen åpnet. Jeg husker forøvrig ikke hvilket rom jeg hadde, så derfor var jeg litt ekstra lost, haha. Etterhvert ga jeg litt opp, satte meg ned på gulvet igjen og bare ventet. Å gå ned i lobbyen var for meg uaktuelt. Hadde jeg hatt på meg pysj kunne jeg vurdert det. Etter en liten stund kom det to berusede damer ut av heisen, og jeg løp bort i panikk og håp om at jeg kunne få låne en mobil. Jeg fikk ringe Anne-Sofie, og hun skjønte så klart ingenting, men kom og åpnet døren. Gjett om dette var samtaleemnet hele uken etter da! 

Sykkelhjulet
Denne er litt ekkel, da. Jeg tror jeg gikk i tredje klasse. Etter skolen ble jeg med en venninne hjem, og senere skulle Sandra, søsteren min hente meg. Hun syklet, og vi tenkte det var en god idé at jeg satt på bak på brettet mens hun syklet. Det gikk jo fint, men jeg hadde på meg slippers, og da jeg følte den ene var i ferd med å falle av, tok jeg foten min inn mot en sånn stang ved sykkelhjulet for å presse den på igjen. Før jeg visste ordet av det var foten min inni sykkelhjulet. Mens hjulet gikk rundt. Haha, får vondt i rumpa av å skrive dette. Jeg hadde på meg strømpebukse, og da pappaen til venninna mi kom var jeg ikke så villig til å ta den av så de fikk se. Det var jo ikke noe blod, så vi tenkte ankelen bare var litt forslått. Jeg gikk, for å si det sånn, videre hjemover. Det var vel kanskje ti minutter for oss å gå hjem. Jeg haltet og gråt for jeg hadde vanvittig vondt, men siden jeg har vært kjent for å være en liten dramaqueen - fikk jeg bare beskjed om å skjerpe meg av søstra mi. Når vi kom opp på "hovedveien" stoppet heldigvis en dame som jeg kjente og spurte om hun skulle kjøre meg hjem. Pappa hørte meg gråte når jeg kom inn i gangen. De bar meg inn på sofaen, og dro av meg strømpebuksa. Både mamma og pappa bare gispet når de så ankelen min. Det var helt hvitt. Med andre ord hadde sykkelhjulet skrellet av huden min helt inn til ankelen. Ikke rart jeg ikke blødde, da! Jeg gråt så klart enda mer når jeg så ankelen min, selv om mamma og pappa prøvde å få meg til å ikke se, akkurat da. Så i dag har jeg et ganske stilig arr, og ingen ankelkul på innsiden. Om dere skjønner hva jeg mener med ankelkul da. I ukene fremover ble det grønnsåpebading, siden huden der var for tynn til å sy sammen, og å transplantere hud fra for eksempel låret ville bare blitt styr. 


Om dere zoomer inn på ankelen min her, på innsiden, ser dere godt dette arret! 

Gullkorn
En litt morsom en igjen. Jeg kjørte bil sammen med to stykker i familien min, jeg tror det var mamma og Anne-Sofie, men jeg er usikker. Anne-Sofie fikk uansett en gave fra en jobb hun hadde hatt, og det var en konfekteske, og det skulle jeg liksom avsløre før hun rakk å åpne den. Da sa jeg: ÅH, det e sann derre SF-NIX!! Vel, jeg skjønte jo ikke hvorfor de lo sånn av meg. Er det ikke det det heter da? Har lært nå at det er Sfinx det heter og uttales Swings. Men, selv om det bare var to personer i bilen da jeg klarte å skyte ut dette gullkornet, så sier hele familien SF-NIX, som om det er det det faktisk heter :-) 

Nesten-påkjørt
Dette minnet er veldig uklart. Eller, jeg har et klart minne om hvordan jeg husker det, men har fått fortalt at jeg husker helt feil. Jeg var vel fire år da dette skjedde. Og jeg tenker å fortelle begge versjonene. Sandra og jeg skulle gå ned til butikken. Sandra sier det var lyst ute og sommer, mens jeg husker at det nærmet seg jul og det var mørkt. Da vi skulle krysse vegen så er der ingen overgangsfelt, og derfor må vi så klart vente på at det ble klart. Da jeg så to av tantene mine på andre siden av vegen, tenkte jeg meg ikke om og løp over vegen. En bil kom kjørende, men klarte akkurat å stoppe. Ansiktsuttrykket til mannen bak rattet sitter enda klistret fast i hodet mitt. Jeg vet ikke hvorfor jeg husker at det var jul og mørkt ute. Men da jeg var lita og hadde mareritt om denne hendelsen, så har jeg alltid assosiert den med morfar. Han døde i jula 2003, og jeg tror det var det året det skjedde. Jeg drømmer alltid at jeg blir truffet av bilen, og at jeg da kommer til morfar. Dette er en drøm jeg har hatt siden hendelsen, og det er veldig merkelig hvor feil man kan huske sånne hendelser. 

Fortell gjerne noen historier om dere! Synes det er så gøy å lese :-) 

Favourite sweatpants

 • 07.07.2017, 23:53

Hei, og god kveld! Tenkte å titte innom før jeg finner senga. Gleder meg til at det er lørdag i morgen, selv om jeg skal på tidligvakt. Det var godt å komme hjem å lande litt. Er en stund siden jeg kom inn døra, men jeg måtte ta en ryddesjau før jeg kunne sette meg ned å slappe av. Jeg er en sånn person som må lande litt før jeg kan legge meg. Ellers legger jeg meg med støy på hjernen, og da klarer jeg ikke å sove, og ikke minst så våkner jeg garantert med hodepine. I morgen er jeg litt usikker på hva planene blir, men foreløpig skal jeg på fotballkamp. Men må nesten se det an etter jobb. Jeg har en tung og utfordrende jobb noen ganger, og derfor blir jeg litt slått ut etter en vakt. Så da våger jeg ikke love noen ting før jeg har kommet meg hjem for å finne ut hva jeg egentlig orker videre på dagen. Så da spørs det om jeg bare passer Luna og Linus mens resten av gjengen er på kamp! Luna er hjemme hos mamma nå. Jeg skal som sagt jobbe, og Erling er hos en kompis. Hvis dere skulle lure på hvorfor han er på besøk hos en kompis hele helga, så er det fordi de spiller. Ikke en favoritt hos meg, men han må få ha den hobbyen han ønsker selv, så lenge det ikke går utover helsen, hverdagen og forholdet vårt♥ 

Jeg fikk ikke ordnet bilder av innkjøpene nå, men her er iallfall den digge joggedressen jeg kjøpte meg. Denne er fra New Yorker, og jeg tror jeg betalte 260kr for hele dressen. Så denne gleder jeg meg til å chille i på vei til Sverige! Jeg blir så lett bilsyk, og da er det godt å ha på noe komfortabelt - så jeans hadde vært uaktuelt for min del ;-) 

Nå skal jeg finne senga. Kanskje lese litt før jeg legger meg. Prøver å begynne å legge vekk all skjerm en stund før jeg legger meg. Det kan ha mye med hvorfor jeg sover dårlig om nettene. Må også huske å bestille en legetime over helgen, for å sjekke hvordan det står til med manglene jeg har. Jeg har dessverre mangel på jern, D-vitamin og folinsyre. Og dette påvirker veldig helsen min, og energien min. Derfor må jeg bli flinkere til å ta tablettene som gir meg disse tilskuddene. Forresten, angående innlegget i går: Tusen takk for fin tilbakemelding. Men jeg skrev ikke innlegget for å fiske komplimenter, men for å få tips til å bli bedre :-) Men uansett, jeg setter stor pris på de fine ordene, og jeg skal ta det med meg videre. God natt! 

Hva har dere gjort i dag? Planer for helga, kanskje?

Hva vil dere lese?

 • 06.07.2017, 22:16

Helloo, god kveld! 

Jeg sitter litt og funderer på hva jeg skal blogge om de neste dagene. Dagene er som regel de samme, men jeg prøver å variere. Som regel ender det bare opp med et kjapt hverdagsinnlegg, noe som helt klart blir kjedelig for både meg og ikke minst dere i lengden. Derfor har jeg så lyst å høre fra dere hva dere faktisk ønsker å lese om! Legg igjen en kommentar, og dere kan komme med hvilke som helst ønsker. Jeg blir bare glad for alle tips!

Processed with VSCO with a5 preset
//FOTO: Sandra Schmiedt 

Det viktigste for meg er at jeg har det gøy med bloggen, og ikke minst at dere synes bloggen min er verdt å klikke inn på. Jeg har så store krav til meg selv, hvor jeg da ender opp med å skuffe meg selv hver dag. Enten føler jeg at teksten ikke er bra nok skrevet og har godt nok innhold, eller så føler jeg at bildene mine kunne vært så mye bedre. Jeg forteller meg selv hele tiden at det tar tid å nå det nivået, men jeg er så innmari utålmodig. Nå er det heldigvis ikke lenge til vi drar på tur til Sverige. Vi reiser sammen med min familie, så med andre ord så har jeg min kjære "assistent" med på tur. Jeg har et håp om å få til gode bilder og innlegg mens vi er der, så det ser jeg veldig fram til. I morgen er det nøyaktig en uke til vi setter oss i bilen og kjører mot Sverige og forhåpentligvis finere vær. 

Har du noen ønsker?

Verdens beste barnevakt?

 • 06.07.2017, 18:29

Hei, dere! Håper dere har hatt en like nydelig torsdag som det vi har! Dagen startet som vanlig i sju-åtte tiden, og etter disse dagene kan man nesten si at jeg begynner å bli vant med det. Men jeg kommer ikke til å fortsette med det etter at jeg er ferdig med å passe lillegull. I skrivende stund sitter jeg på verandaen og nyter kveldssola. Oliver sitter ved siden av meg med YouTube på mobilen min, mens de to hundene løper inn og ut som det passer dem :-) 

I kveld kommer foreldrene hjem, og da er vår tid som barnevakt over for denne gang. Jeg føler vi har gjort det ganske bra, og det har ikke vært noen spesielle sure miner, annen enn den standard trassalder-suringen ;-) Han har blitt litt skjemt bort, men det er sommerferie, og det er ikke alltid man har pass av tante og onkel! Dagen i dag har vært aldeles nydelig. Vi dro på Moa ganske tidlig, Erling hadde time hos frisøren klokken ett - så vi sikret oss like godt noen timer ekstra før timen. Disse fikk vi utnyttet godt til litt shopping, og til Olivers store fornøyelse - boller! Erling ble forresten helt smashing på håret ;-) Det gikk noen timer før vi satte oss ned på Peppes Pizza for å få i oss dagens middag. Etterfulgt av is til dessert - til Oliver! Når vi omsider kom hjem utnyttet vi solen godt, og Oliver fikk leke seg litt ute mens hundene fikk kose seg i gresset en stund. Sånne dager skal man ikke ta for gitt, og jeg elsker når man har så mye energi og får gjort så mye på en dag! Jeg klarte faktisk å huske å ta litt bilder i dag :-) Jeg kjøpte forresten en ny skjorte her om dagen, som jeg virkelig elsker! Dere ser den på bildet av meg øverst, den er fra Cubus :-) Har kjøpt litt annet nytt som jeg håper Sandra vil hjelpe meg å ta bilde av i morgen :-) Har iallfall veldig lyst å vise dere! 

Håper dere har hatt en nydelig dag! 

Travle, gode dager

 • 05.07.2017, 23:18

God kveld, dere! Litt sent innlegg fra denne kanten, men for en dag det har vært! Oliver sov over hos min mamma i natt siden jeg skulle ha tidligvakt i dag. Nå ligger lillegull fint og sover i sengen sin. Erling og jeg vurderer sterkt å bare legge oss, for det er mye arbeid med to valper og en treåring i hus. Et lite hint om at vi trygt kan vente med å bli foreldre ;-)

Jeg fikk aldri fortalt hvordan dagen var i går, men det var iallfall en veldig fin dag hvor jeg fikk gjort mye! Oliver startet dagen klokken 8, og etter en fin morgenstund pekte vi snuten ut i det midlertidige fine været. Ikke ofte jeg er ute på spasertur før klokken 11, noen som helst dager, haha! Vi tok oss også en tur på Moa, for jeg hadde lovt Oliver pannekaker til middag, en liten is, samt en valgfri liten leke fra lekebutikken. Dere kan tro brannbilen (den største han fant, så klart) ble populær :-) Pappaen min kom innom på besøk en liten tur før vi kjørte hjem til mamma for å levere han der. En innholdsrik dag, iallfall! Det har vel ikke skjedd så utrolig mye i dag, men alle dager blir innholdsrike når man har små barn som selskap. I morgen setter vi kursen mot Moa igjen - da Erling skal på en etterlengtet frisørtime (mest for meg, da, egentlig). Sommersveisen må så klart finnes fram, og da blir det vel bittelitt shopping på noen av oss, og en god middag på en eller annen kafè på kjøpesenteret :-) Sandra og Gustaf kommer hjem i morgen kveld, og jeg tror Oliver gleder seg veldig. Selv om han har det helt topp sammen med oss! Jeg er veldig overrasket over hvor bra disse dagene har gått. Hadde sett for meg at det ville bli mye mer arbeid, men jeg kjenner jo gutten som om han er min egen, og dermed blir arbeidet litt lettere! Jeg nyter iallfall all tiden sammen med lille tantegullet♥ Nå skal jeg nyte en siste natt i denne senga. Ikke ofte vi får benytte oss av den, så det må man bare nyte :-) Ha en nydelig onsdagskveld! 

Hva gjør dere om dagene? Snart ferietur, kanskje?

Når man minst venter det

 • 05.07.2017, 00:08

Kjærlighet kan være den fineste følelsen å oppleve, men også den verste. Heldigvis har jeg opplevd mer av det fine enn det vonde, noe som jeg er veldig takknemlig for. Kjærlighet handler ikke bare om forhold og kjæresterier. Men det handler om familie, venner og livet - og jeg har vært så heldig med menneskene i livet mitt. Å ha en familie er ikke noe man skal ta for gitt, og gjennom årene har jeg vært heldig å få en kjempestor familie! Jeg setter veldig stor pris på at søskenbarna i familien vår står hverandre så nært. Vi alle er som søsken, og det er noe å ta vare på! Mamma og pappa er jo skilt, men dette har jeg lært meg å se på som noe positivt, jeg har fått to fantastiske bonusfamilier på grunn av dette. Og jeg har vært så heldig å få komme inn i familien til Erling, også.Jeg vil gjerne fortelle dere om Erling og min lille historie - hvordan vi møttes, hvordan det hele endte med et forhold og hvordan vi fortsatt er like forelsket. Når jeg startet på videregående var jeg fokusert på meg selv, og det at jeg skulle komme meg til USA i andre året mitt. Mest fordi jeg trengte å komme meg vekk fra lille Ålesund, men også mye fordi jeg ville ha opplevelsen med meg videre i livet. Som dere sikkert har skjønt så ble det aldri noe USA på meg, og jeg angrer ikke i dag, og tror ikke jeg kommer til å gjøre det heller. Jeg møtte Erling, og jeg husker fortsatt første gangen jeg så han. Han kom ned i kantina på skolen, og hadde på seg den store, røde vinterjakka si. Jeg tenkte vel ikke spesielt mye over det, men jeg kjente på det at jeg hadde en "ting" for han. Men hey, hvilken tredjeklassing ville vært interessert i meg? Lille førsteklassingen? Heldigvis er jeg utadvendt, og det har jeg vel alltid vært. Litt mindre med årene og jo eldre jeg har blitt, men jeg klarer fortsatt å få i gang en samtale. 

Det gikk ganske mange måneder med blikk i gangene og ikke noen spesielle følelser, siden vi ikke kjente hverandre. Men, Erling har avslørt at når han observerte meg snakke med en felles kompis, utnyttet han muligheten med å "casually" spørre hvem jeg var. Det gikk uansett lang tid før vi hadde en faktisk samtale, men jeg husker den første også ;-) Han stilte meg helt vanlige spørsmål, og hadde hørt "rykter" om at jeg skulle til USA, og på denne tiden så jeg jo veldig fram til det og viste denne gleden ovenfor Erling. Den kommende tiden gjorde jeg ganske mye for å få oppmerksomheten hans, som for eksempel få sitte på ned til butikken eller kulturhuset om skolen skulle på en forestilling der. Bare noen små ting, men jeg tror Erling også satt pris på det ;-)

Processed with VSCOcam with a6 preset

Endelig kom kvelden der alt skulle forandre seg. Jeg hadde fått på meg pyjamasen min, vasket av sminka og lagt meg godt til rette i senga mi hjemme hos pappa. Telefonen ringte, og det var Joy, kompisen min - og Erling sin. Joy gikk forøvrig i klassen min, og er en av mine bestekompiser. "Yo, kan ej og Erling henge heime med dej mens vi venta på at nokken treng sjoff?". Altså, jeg hadde tross alt lagt meg, men forberedte dem på at jeg ikke kom til å ordne meg for deres skyld. Dette var forresten rundt midnatt, og for å si det sånn - de var ikke ute av døra før klokken var sånn fem på morgenen. Erling var ganske kjapp med å spørre om snappen min, noe som gjorde at vi holdt kontakten etter dette besøket. Når de "endelig" skulle dra, kysset Joy meg vennskapelig på pannen mens jeg la meg i senga, og selvfølgelig utnyttet Erling denne muligheten også ;-) Jeg vet ikke helt hva jeg følte på dette tidspunktet, men jeg husker at pappa sa dagen etterpå: "Han der Erling virka jo som en ok fyr, han ;-)". Og jeg bare avkreftet med en gang at det aldri kom til å bli noe, jeg skal jo tross alt til USA! En uke, flere snaps, blikk og flørting senere møttes vi endelig, bare vi to. Date på McDonald´s til min store fornøyelse, og hjem til meg etterpå. Jeg er veldig glad for flere ting i dette forholdet: At alt var så naturlig, at Erling faktisk ble forelsket i meg uten sminke, kviser, fett hår og pyjamas en sen kveld i mars. Og at foreldrene mine hele tiden var klar over at noe var på gang. Jeg har alltid forestilt meg at det må være kleint å komme til foreldrene og fortelle at man har funnet en fyr, skjønner dere hva jeg mener?  Etter den første gangen alene, var vi sammen nesten hver dag. Erling kjørte meg hjem fra skolen og plukket meg opp før skolen de gangene jeg var hos pappa. Jeg husker godt at jeg var så nysgjerrig på livet hans. Hvem var søsteren hans på 12 år som han kjørte på fotballtrening? Hvor bodde han? Hvordan er familien? Det var aldri kleint i noen som helst øyeblikk, og det var det som gjorde at det føltes så riktig. 

Processed with VSCOcam with f2 preset
Heldige meg..♥

Vi møttes på ordentlig i mars, og ble sammen 24.april 2015. Det tok over en måned før vi offisielt ble sammen. Selv om jeg ble veldig utålmodig i april, (Erling synes det var veldig morsomt å tulle med det, og sa hele tiden at vi bare var "kompiser", og drøyet veldig med å spørre meg om å bli kjærester, haha!) setter jeg stor pris på det i ettertid at vi ble godt kjent med både hverandre og familien før vi ble kjærester. Nå sitter vi her, to år senere, som samboere, hundeeiere og spent på fremtiden. Vi har lagt mange planer for livet, noe som gjør det spennende å fortsette å være sammen. Han er den morsomste, fineste og mest omsorgsfulle og gavmilde personen jeg vet om, og han gjør meg så uendelig lykkelig. Erling er den beste støttespilleren i livet mitt, og uten han hadde jeg ikke vært der jeg er i dag, og jeg hadde heller ikke hatt de planene for fremtiden som det jeg har nå. Jeg er utrolig lykkelig, og vi er et superbra team som er bestemt på å komme oss gjennom alt sammen♥ Vi har allerede opplevd mye sammen - Rhodos, Trondheimtur, Gran Canaria og nå snart både Sverige og en ny sydentur! Jeg er så spent på livet vi har foran oss, og jeg vil så gjerne knipse og hoppe frem i tid! 

Når man minst venter det, dukker drømmegutten opp. Så derfor vil jeg bare si til dere som fortsatt venter utålmodig på den rette: Slutt å vent på det, bare lev livet og møt det med åpne armer. Det er da ting går din vei, og kanskje dukker han eller hun opp. Som regel skjer det når det faktisk ikke passer seg og når man ikke forventer det overhodet. 

Fortell gjerne om deres lille kjærlighetshistorie♥

En fin gråværsdag

 • 03.07.2017, 16:51

Hei, dere!

Regnet høljer ned! Har ikke sett på maken.. Sommer sa du? Iallfall en fin dag å tilbringe på lekeland sammen med besta, og is passer til all slags vær om du spør Oliver :-) Planen var å stikke innom Moa i dag også, men jeg så fort at det ikke kom til å bli like gøy for lillegull. Så da dro vi hjem til besta og spilte litt krokodille-spill, som er av favoritten hans! Det var jammen ikke lett å ta bilder av Oliver i farta på lekeland, så da tok vi heller noe her hjemme. 

Nå venter vi bare på Erling, som heldigvis skal sove her i natt. Skal innrømme at det var småskummelt å sove i et stort hus alene - men jeg sov godt når jeg først sovnet. I skrivende stund står det barnesanger på full guffe i bakgrunnen, og lille O ligger helt utslått på sofaen. Tar på med en sånn dag! Burde vel snart få laget noe middag, også. Disse dagene går fort forbi. Er det sånn livet er med småbarn? Haha, jeg trives iallfall ;-) Men skal legge til at det ikke har gått en hel dag enda! Hva gjør dere i dag?

Lekeland

 • 03.07.2017, 08:58

God morgen, dere! Klar for å starte en ny uke? Det er jeg! Starter uken sammen med Oliver, fri fra jobb og en tur på Lekeland. Lillegull startet dagen tidlig, altså klokken 7. Det er tidlig for meg iallfall! Han ble i ekstase når han fikk vite at Lekeland sto på planen i dag :-) Og det ble iallfall jubel når han fikk vite at besta skal være med! Han er så herlig, og jeg gleder meg til de neste dagene sammen med han. Kanskje dere har noen tips til ting man kan finne på sammen med en 3-åring? Det er første gangen jeg passer han alene over flere dager, og jeg vil så gjerne at han ikke skal kjede seg så mye. Å være med tante skal jo være gøy! :-) Nå skal vi komme oss ut døra, her! Skal prøve å få tatt litt bilder i dag, så dere får se hvordan dagen vår har vært :-) 

Ha en fin dag!

Tips - Schmiedt FOTO

 • 02.07.2017, 14:22

Jeg har så vidt nevnt på bloggen at søsteren min, Sandra, og hennes mann, Gustaf, driver med fotografering. De er utrolig flinke, og er et team uten like. De oppfyller ønskene til modellen, og gjør barna komfortable nok til å slippe seg litt løs foran kamera. De har drevet med dette noen år, og jeg har iallfall satt stor pris på å ha fotografer i familien. Jeg elsker å stå modell, og spesielt for disse to. De forteller deg hva som ser bra ut, hva du burde gjøre og ikke gjøre. Da får man garantert bilder man er fornøyd med! Etter fotograferingen får dere tilsendt ferdig redigerte bilder, noe som er inkludert i prisen. Klikk dere inn på siden deres som jeg har linket til lenger ned, for å se flere nydelige bilder. Kanskje du snart får en nyfødt som du gjerne vil ha bilder av? Eller at du og kjæresten vil ha en aldri så liten shoot? Jeg er iallfall alltid fornøyd, og det håper jeg du også blir dersom du tar i bruk disse flinke menneskene :-) 

De har en egen hjemmeside som du kan besøke HER og en Facebook-side dere kan finne HER. For øyeblikket har de gående en konkurranse, der vinneren får en gratis valgfri fotografering. Vinneren blir trukket 1. august, og du er veldig heldig om du får denne premien! De holder til i Ålesund og omegn, men er åpen for å reise litt ekstra, men med reisekostnader på kundens regning! Dere finner mer informasjon HER. Og du? Bestiller du en fotografering i løpet av juli måned og sier at du ble tipset av denne bloggen får du 20% rabatt på fotograferingen! ;-)

Flinke Sandra og Gustaf♥

Farmors genser

 • 02.07.2017, 13:32

Hei, god formiddag! Er dere klar for å ende uken? Håper iallfall dere har hatt en fin uke, og at dere har brukt tid på noe dere bryr dere om :-) Jeg er pakket og klar til en uke sammen med Oliver. Vi skal kose oss sammen, men først er det kveldsvakt som står for tur! Været samarbeider ikke like mye lenger, vi gikk fra 26 grader og stor sol - til 14 grader og gråe skyer. Den er kjip! Men om jeg skal være helt ærlig så gjør det ikke så veldig mye. Jeg blir veldig mødd av varme, noe som resulterer i en sur, sliten og ikke så samarbeidsvillig Ingrid. Selv om lyse dager gjør noe godt med kropp og sinn :-) Litt blandede følelser der!I dag har jeg på meg min favorittgenser. Etter at farmor døde fikk vi gå gjennom tingene og klærne hennes, og da fant jeg denne. Noe jeg er utrolig glad for. Den er så god, og jeg føler at jeg alltid har en del av farmor ved meg. Fikk også klokken hennes, og det er jeg også veldig takknemlig for♥ Savner henne veldig, og jeg har ikke vært hjemme i Mosjøen siden begravelsen hennes, så jeg har blandede følelser for å dra tilbake dit. Kanskje derfor jeg aldri har kommet meg avgårde de siste årene? Jeg har iallfall et mål om å dra dit innen 2017 er over, og det skal jeg klare. Vil gjerne vise Erling mitt andre hjem.Det ble ikke de beste bildene, men fikk testet ut stativet iallfall! Med naboene som publikum. Yes, jeg så dere, selv om dere dukket så fort jeg snudde meg ;-) Det ble litt i farta, men utover neste uke skal jeg få til litt bedre bilder, da har jeg nemlig et studio tilgjengelig i kjelleren til en hver tid! Gleder meg! Nå må jeg hive meg rundt før jobben kaller. Dette er siste dagen før jeg får noen dager fri, noe som blir veldig deilig. Håper det blir litt finere vær til uken, for det er så gøy å være ute sammen med Oliver. Har en plan om å prøve å jogge med vognen, men vi får se hvor mye den samarbeider. Er vel ikke akkurat en vogn som er ment for det :-) 

Hva gjør dere i dag? Har dere noen arvede ting fra deres kjære?

Beauty and the Beast

 • 02.07.2017, 00:18

Hei, dere! Er det egentlig lørdag i dag? Føles ikke sånn, har mer en søndagsfølelse egentlig. Ikke vet jeg hvorfor, men sånn er det. I dag har jeg vært på jobb (what a surprise), tidligvakt, noe som var godt da. For da har jeg hele dagen etter jobb. Jeg fikk heldigvis en god kompis til å ta vakta mi i baren på festivalen i dag, og det gjorde veldig godt. Jeg slukna fort når jeg kom hjem etter å ha kjørt han ut. Uansett, tusen takk, Rasmus, for at du stilte opp! 

Erling og jeg har hatt en liten kosekveld. Kjøpte inn litt godt, hadde Mcern til middag og Redbullen står i kjøleskapet og skriker, hehe :-) Han gikk endelig med på å se Beauty and the Beast, og for en herlig film! Så mye fin musikk, og utrolig bra laget til. Nå tror jeg Askepott og de andre "levende-gjort" Disneyfilmene står for tur ;-) Kvelden har vært sliten, om jeg skal være ærlig. Gamle ting dukket opp, og rippet litt opp i gamle sår. Men det går vel over etterhvert. Nå må jeg fokusere på nuet og gå videre, noe som har gått relativt greit til nå. Bare litt vondt når ting dukker opp igjen. Håper dere har hatt en fin lørdagskveld :-)I morgen er det jobb igjen, også skal jeg passe Oliver, tanteungen min hele uken. Gleder meg veldig til det :-) Sandra og Gustaf får seg en velfortjent ferie og en litt sen bryllupsreise. Men hvorfor ikke bare ta det på selve bryllupsdagen da? Nå, 2.juli er det ett år siden de giftet seg, og tenk så fort det har gått! Gratulerer med bryllupsdagen♥ Planen for neste uke er å bruke mye tid med Oliver, kanskje en tur eller to på lekeland og Atlanterhavsparken? Jeg vet ikke, vi tar én dag av gangen :-) Jeg ser iallfall utrolig mye fram til å få masse kvalitetstid med lillegull! Jeg skal også prøve ut kamerastativet i morgen, da har jeg litt bedre tid før jobb! Gleder meg til å teste!

Hva har dere gjort i dag?

Hello July

 • 01.07.2017, 17:07

Juni har gått skremmende fort, og takk og lov for det! Det var den måneden jeg ville bli ferdig med, for da vet jeg at jeg er helt ferdig med videregående og at det ikke er lenge til vi reiser på ferie! I dag er det nøyaktig to uker til vi pakker koffertene, setter oss i bilen med kursen mot Sverige. Jeg ser veldig fram til den bilturen, faktisk! Største opptur: Ferdig med alle eksamener, videregående og at det er SOMMER!! Kan legge til at det var meget digg å få noen ekstra tusen på konto som feriepenger fra den forrige jobben min. Hadde ikke regnet med de i det hele tatt, så det var veldig gøy å se når jeg sjekket kontoen i går når jeg våkna :-)

♥ Største nedtur: Å ha muntlig eksamen var veldig lite gøy, så det må uten tvil bli det. 

♥ Beste kjøp: Kamerastativ, selvbruning fra SunSpa og mitt søte nye deksel. Nytt undertøy var heller ikke feil å fylle på med :-) Er også veldig fornøyd med klærne jeg bestilte fra Shein!!♥ Dette har jeg lært: At jeg ikke har det så sabla travelt som jeg skal ha det til. Hodet mitt sier hele tiden at jeg må komme i gang med studier, bryllup, barn og hus. Men herreguud, jeg er 19 år gammel, og jeg har jo hele livet foran meg. Jeg må jo søren meg leve litt før jeg binder meg til alt dette. 

Beste minne: Sting-konserten, vitnemålsutdelingen og feiringen sammen med avgangselevene! Har mange fine minner fra denne måneden, men disse tre må nok bli de beste :-)

Månedens sang: Jeg elsker den nye sangen til Selena Gomez!! Bad Liar heter den, og den er så kul! 

♥ Månedens tanke: At jeg synes synd på de menneskene som har all skolegang foran seg. Tenk alt annet man kan bruke tiden på da? Det er viktig å lære, men burde man ikke få velge litt selv? En annen ting er å være åpen for alle mennesker. Jeg vet hvordan det føles å bli utestengt, og derfor har dette vært noe jeg har tenkt på. At jeg skal inkludere alle som ønsker, og være sammen med dem. Bruke tiden min, og ikke minst forstå dem. Hvordan har din juni måned vært? Planer for neste måned?

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no