hits

Publisert den 31.07.2017 - Annonser

Pakke i posten!

- Inneholder sponsede produkter -

 

God kveld!

Jeg tittet tilfeldigvis ned i postkassa vår i stad, og fant endelig den nye almanakken min!! Jeg bestilte den mens jeg var i Sverige, og gledet meg skikkelig til å komme hjem å få den i posten :-) Den gjelder for året 2018-2019, siden jeg har en annen for dette året. Jeg var bare så utrolig gira på å få bestilt den hjem at jeg ikke klarte å vente til julen nærmet seg! Denne gangen har jeg gått for en collage med personlige bilder. Jeg synes det er utrolig koselig, og det er ingen tvil om hvem som eier den ;-) 

Jeg har valgt en enkel look på innsiden med beige i kantene. Den jeg har nå føler jeg at jeg har designet den litt rotete innvendig. I de bakerste sidene har jeg valgt å ha oversikt over alle månedene, noen sider med sudoku, verdenskart, linjerte sider og helt bakerst litt sider for fargelegging. Perfekt notatbok og kalender for de som skal gå skole til høsten, eller til oss som skal jobbe! Jeg kommer iallfall til å bruke min kjempemye neste år :-)

 

Publisert den 31.07.2017 - Tanker

Vår første gang..

Vårt første møte: Siden vårt første møte var også vår første samtale, så velger jeg heller å fortelle første gangen vi så hverandre. Første gangen jeg så Erling var når han kom ned i kantina i den røde vinterjakka si. Jeg tenkte så klart mitt, og at han der var veeldig kjekk. Første gangen han så meg var når jeg snakket med en felles kompis av oss, og etter jeg hadde gått benyttet Erling sjansen til å spørre hvem den jenta var. 

Vår første samtale: Vår første samtale var på en benk inne på skolen. Først satt jeg der sammen med vår kompis, Joy. Da kom Erling og satte seg ned også. Da spurte han meg om USA og om jeg så fram til å reise dit og være der et år. Noe mer av den samtalen husker jeg dessverre ikke..

Vår første selfie: Dette bildet ble tatt første kvelden vi var sammen alene. Da var vi hjemme hos meg og bare prata til langt på natt. En kveld jeg alltid kommer til å huske♥ Nå håper jeg bare at Erling ikke kverker meg for at jeg la ut dette bildet hahaVår første date: Det var naturligvis også den første gangen vi var sammen alene. Erling henta meg på kjøpesenteret etter jeg hadde tatt en synstest. Vi dro hjem til han så han fikk dusjet, og deretter dro vi på McDonald´s, hehe. Etter det dro vi hjem til meg, og vi var sammen hele kvelden :-)

Vårt første kyss: Hehe, dette var faktisk også første gangen vi var sammen alene. Ting gikk kanskje litt fort frem, men det gjorde ikke meg noe. Det var heldigvis ikke kleint, og det føltes helt naturlig der og da♥

Vår første overnatting: Vi var hjemme hos Erling og så film sammen med et vennepar. Filmen varte dødslenge, og klokken ble bare mer og mer. Hverken jeg eller Erling var spesielt gira på å dra ut for at han skulle kjøre meg hjem. Så da bestemte vi oss bare for at jeg overnatta der. Det var ikke en særlig blid pappa som møtte meg hjemme, for å si det sånn. Jeg hadde nemlig glemt å si fra at jeg ikke kom hjem :o

Vårt første møte med foreldre: Første gangen Erling møtte pappa var den kvelden Erling og Joy kom hjem til meg. Det var den kvelden jeg ble kjent med Erling. Da måtte vi gå innom stua for å komme oss til loftet, og dermed fikk pappa hilst på de begge. Mamma møtte han første gang utenfor en kafé der jeg er fra og bodde på den tiden. Da var ikke vi offisielt sammen enda, men de fleste visste at det var noe, inkludert mamma. Hun hilste bare fint, før vi dro videre for å farge håret til en kompis av oss. Det er en annen historie, haha. Første gangen jeg møtte Erling sine foreldre var da jeg ble med for å hente dem i byen. De hadde vært på et arrangement på et hotell i sentrum, og da ble det et ganske chill møte egentlig :-) 

Vår første tur: Det året vi ble sammen dro vi på hver vår ferie. Men, vi var bare to timer unna hverandre med båt, så derfor dro jeg og pappa over til Rhodos for å besøke Erling og hans familie en dag. Det var utrolig koselig! Men vår første tur sammen var den samme sommeren, og da dro vi til Trondheim. Vi bodde på Britannia Hotell, og vi hadde det helt fantastisk. En tur jeg gjerne kunne gjentatt♥

Vis flere innlegg