hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

syk og svak

 • 31.08.2017, 23:33

Hei, dere! Et meget sent innlegg fra meg i kveld. Jeg har ikke følt meg så bra i det siste, og nå tror jeg dessverre at syken har tatt meg. Erling ble syk for et par dager siden, og nå er det min tur. Likevel trosset jeg slappheten og dro på trening. Ikke det lureste jeg har gjort, for jeg følte meg helt elendig etterpå. Men en ting er helt sikkert, og det er at jeg vil være ganske så støl i magen i morgen. Jeg må bare krysse fingrene for at jeg er bedre til helga, for da har jeg arbeidshelg. Er så kjipt å måtte ringe inn syk, og ødelegge noens frihelg. 


Jeg sier det hver eneste gang, men bildene jeg poster er helt ubrukelig, og jeg ser sånn fram til nytt kamera!!

Jeg har vært litt tom for ord de siste dagene. Ei jente, like gammel som meg mistet livet for noen dager siden, og selv om jeg ikke kjente henne så føler jeg utrolig med venninnene, kjæresten og ikke minst familien deres. Så ufattelig urettferdig at noe så meningsløst skal skje. Det kan ikke være lett å gå gjennom noe sånt - miste noe så kjært. Jeg kan ikke forestille meg det. Derfor har jeg heller ikke hatt så utrolig lyst til å skrive noe så overfladisk som hva jeg har gjort på disse dagene. Jeg håper dere har det bra♥

hei september

 • 31.08.2017, 23:12

Hei, ny måned! Hei, høst - og hei, september! August har vært verdens lengste måned, men det har skjedd utrolig mye - på godt og vondt. Tenk at sommeren allerede er over og høsten er i gang. Vi har fortsatt hatt noen fineværs dager her på Sunnmøre, men jeg merker at høsten melder sin ankomst med den vinden som har herjet her de siste dagene. 

Månedens tanke

Jeg har fått flere tankevekkere i løpet av sommeren, men denne måneden toppet det seg. Det er urettferdig at unge mennesker skal gå bort så tidlig, og det får meg til å ikke ta livet for gitt. Jeg setter utrolig stor pris på det å få leve det livet jeg lever, og at menneskene rundt meg har det bra. Månedens tanke er definitivt at jeg ikke skal ta livet for gitt, og at jeg skal nyte alle de dagene jeg får. 

Månedens opptur

Hvilken skal jeg velge?? Det var en utrolig stor opptur for meg å få den responsen jeg fikk på innlegget mitt. Det hele toppet seg jo med innlegget postet i Aftenposten - en av Norges største aviser, og at det ble Dagens Innlegg! Sist, men ikke minst så skal jeg jo kjøpe meg kamera om under to uker. Herregud, denne lønningen kommer ikke fort nok! Gleder meg sånn!!

Månedens nedtur

Jeg kommer faktisk ikke på noen nedturer denne måneden. Selvfølgelig har ikke alt vært en dans på roser, men ingens hverdag er det. Det er snakk om små ting som går over med en gang. Ting er utrolig bra nå, og jeg har hatt en utrolig fin måned og sommer.

Månedens serie

Jeg klarer ikke velge mellom Dexter og The Client List!! Begge er utrolig underholdende, og jeg anbefaler begge to til dere. The Client List handler om Riley som er massør, men må gi "happy ending" for å kunne forsørge barna sine etter at mannen hennes forlot henne med en stor gjeld på huset. 

Månedens person

Erling kommer alltid til å være min favorittperson hver eneste dag, uke, måned og år. Alt han gjør for meg hver eneste dag betyr uendelig masse og jeg hadde aldri klart meg uten han. Jeg har virkelig fått en sjelden mann i livet mitt - en gentleman uten like♥

Månedens innlegg

"Det er ikke meg det er noe galt med" og "innlegget mitt er i aftenposten" ble ganske godt tatt i mot, og det er to innlegg som handler om et utrolig viktig tema, som jeg aldri kommer til å holde stilt om igjen. 

Månedens lættis

Det er kanskje ondskapsfullt, men herlighet som jeg lo i det Oliver satte kursen utfor den store sklia på Lekeland her om dagen. Han var nede på en poff og en smell, og noen tårer kom - men han var fort i gang igjen på sklia som var hakket mindre i sin herlige "hovmesteren"-stil med henda høyt opp bak på ryggen og rumpa bak. Et herlig vesen, med andre ord. Kan bare oppleves♥ Hvordan har din måned vært? 

jeg har lyst å studere igjen

 • 30.08.2017, 14:32

Det er en ting som varmer hjertet mitt, og det er at jeg faktisk en dag har lyst å studere igjen. Jeg var redd for at et friår som dette med bare jobb kom til å gi meg mersmak på flere år som dette. Men etter at jeg leser innlegg med studietips og ikke minst tanken på at jeg kan få en utdanning gjør at jeg får lyst å studere igjen. Foreløpig ligger valget på sykepleien, men jeg har mistet lysten til å jobbe turnus resten av livet og har derfor tenkt litt på andre ting også, men det er ingen studier som virkelig interesserer meg, og jeg kommer ikke til å studere bare for å studere. Å ha en utdanning er noe som bare skulle mangle for min del. Det innebærer en trygg økonomi og jobb - det er noe jeg er veldig opptatt av å ha. Jeg virkelig elsker hverdagen jeg har nå, og det går enda ikke opp for meg at dette skal være min hverdag resten av året. Det finnes en mulighet for at det blir enda et år som dette, bare at jeg da tar opp fag for å bedre snittet mitt. Jeg har i det siste fått utrolig mye motivasjon til å studere og gjøre mitt beste. Blogging er definitivt noe jeg kunne levd av, men jeg hadde vært avhengig av å ha en utdanning som er trygg å støtte seg på. Dette året skal jeg bruke på å samle energi, motivasjon og inspirasjon. Jeg skal jobbe med bloggen og jeg skal jobbe mye for å spare penger. 

hun må bare oppleves

 • 30.08.2017, 12:14

Processed with VSCO with f2 preset

Hei og god morgen! Det er ganske vanskelig for meg å komme med et helt vanlig hverdagsinnlegg nå som det er så mange mennesker som viser sin omsorg på Facebook. Det er så mange som deler, kommenterer og liker og jeg får så fine ord fra mennesker jeg ikke aner hvem er. Det gjør ganske godt i hjertet mitt i dag. Jeg kom nettopp inn døra hjemme etter en liten tur med Luna. Morgenkosen kunne vi visst bare glemme for Luna skulle ut, med en gang. Haha, dere aner ikke hvor herlig hun er. Hun må rett og slett oppleves. Jeg har aldri opplevd en sånn tydelig og fin personlighet i en hund før, og både Erling og jeg får øyeblikk der vi bare smelter og bryter ut hvor mye vi elsker henne - gullet vårt♥

Processed with VSCO with f2 preset

Nå skal jeg spise en god frokost og se serier før jobben kaller. Jeg vil igjen sende en stor klem til dere alle♥

innlegget mitt er i aftenposten

 • 29.08.2017, 22:35

Det jeg har gledet meg til å fortelle dere er at innlegget mitt om mobbing har kommet i Aftenposten som et Si ;D innlegg! Det er utrolig stort for meg og hadde aldri i mine tanker det kom til å skje meg. Lille meg i en så stor avis? Det er helt vilt spør du meg, men det er også det jeg har hatt som mål med bloggingen min - å nå ut til et større publikum. Det er utrolig viktig for meg at et så viktig tema blir snakket om! Det er som de fleste sier til meg: mobbing skulle vært pensum i skolen. Det er utrolig viktig at spesielt barn får lære hva som er rett og galt, og dette kan de faktisk lære på skolen. Det er på skolen man lærer seg hvordan man er sosial med andre, vanlig folkeskikk og hvordan man faktisk behandler sine medmennesker. Mobbing er en stor del av alt for mange sin hverdag, og jeg forstår ikke hvorfor skolene enda ikke snakker om dette mer med elevene sine. Jeg er en åpen, men lukket person. Jeg viser ikke sårbarhet i øyeblikket, det er alt for sjeldent at jeg gjør det. Nå har jeg det utrolig bra, og mobbing er ikke lenger min hverdag - noe som har gjort at jeg klarer å vise denne sårbarheten i ettertid og formidle mine følelser til dere. Innlegget mitt er spesielt til dere som har opplevd eller opplever mobbing i hverdagen. Det er ikke greit, og jeg skulle ønske det var lettere å kunne gi litt faen i disse onde menneskene. Da hadde jeg gjort det for lenge siden, men jeg vet - jeg vet at det er forferdelig vanskelig. Det viktigste jeg gjorde i denne situasjonen var å si fra hjemme. Når jeg sa fra hjemme sa foreldrene mine fra til skolen, og selv om kommunikasjonen på den skolen jeg gikk på ikke var den beste, så hjalp det litt. Mange av lærerne tok hensyn og for eksempel lot vær å plassere meg i grupper sammen med vedkommende. De gangene dette skjedde var det veldig vanskelig og jeg hadde flere dopauser for å unngå å være i timen. Samtidig fikk jeg heller ikke vist min kunnskap i faget, siden jeg valgte å holde stilt i den gruppen. 

Om du ikke tør å si fra hjemme eller på skolen, ta kontakt med meg på innboks. Jeg kan snakke med deg om det, og du kan lufte alle tankene dine. Ingenting er lettere enn å snakke med en person har opplevd det samme. Jeg vil sende en stor klem og takk til dere alle sammen♥ Du kan lese innlegget i Aftenposten HER

late night walks

 • 29.08.2017, 21:04Vi var heldig og rakk akkurat å være ute i det solen tittet fram, regnet var borte en liten stund og den nydelige regnbuen viste seg. I det vi gikk ut av bilen sluttet det å regne, og vi fikk en herlig tur rundt trimløypa som en avslutning på en fin dag. Jeg er utrolig glad i å gå turer, for bare en tur på en liten halvtime er nok mosjon i en hverdag. Og en tur på en halvtime er jo det Luna trenger hver dag også, så da slår man to fluer i en smekk. Jeg elsker å gå turer på kveldene, men det er heller ingenting som slår å starte dagen med en tur. Det skal jeg gjøre i morgen før jeg drar på jobb. Det blir vel godt for både Luna og meg. Først litt morgenkos i senga og deretter en god, lang tur sammen. Jeg er forelsket i denne hverdagen min nå, jeg får gjøre stortsett som jeg vil og det er akkurat det jeg har vært ute etter. På kveldene ser jeg på Netflix med god samvittighet og jeg kan bruke all min tid på nøyaktig det jeg ønsker. Det er utrolig mye som skjer framover som jeg gleder meg til - små ting, men store i mine øyne. Tenkte å lage et eget innlegg om det i morgen om det er av interesse. Bildene i dag er tatt med mobil, på sånne turer orker jeg ikke dra med meg det store kameraet - som sagt vil livet bli flere hakk lettere med et nytt kamera. Nå skal jeg starte på sesong to av Dexter sammen med Erling. En utrolig sær serie som handler om en kriminaltekniker som er seriemorder på si. Ganske spesiell fyr om jeg får si det selv, men sykt bra serie som ikke gjør alt så opplagt med en gang. Anbefales for de som liker krimserier! Først skal jeg ta meg en dusj, iallfall. Vi snakkes igjen i morgen♥

lekeland og en stor dag

 • 29.08.2017, 16:31

Hei, fine! Dagen i dag har bare sust av gårde. Jeg ble vekt av en telefon i dag tidlig som virkelig fikk meg til å stå opp med et smil. Dette skal jeg fortelle dere om i morgen, men akkurat nå vil jeg holde det for meg selv sammen med familien :-) Jeg dro på lekeland sammen med mamma, Anne-Sofie og Oliver. Det er så gøy å se at han koser seg - og han blir bare tøffere og tøffere når det kommer til skliene. I dag rakk vi knapt å reagere før han var nede fra den største sklien. Vi hørte et dunk og et skrik fra stakkaren som ikke var forberedt på at den var så bratt. 

Oliver ble med hjem til oss etter lekeland fram til Sandra var ferdig på jobb. Etter en dag i støyet på lekeland kjenner jeg at det blir godt med en rolig kveld sammen med Erling. Nå skal vi mekke sammen noen hamburgere til middag og se Dexter på TV-en. Ha en fortsatt nydelig dag, og jeg ser sånn fram til å fortelle dere om nyheten som vekte meg i dag tidlig!! Hva gjør du i dag?

dette har jeg ventet lenge på

 • 28.08.2017, 23:20

Som dere vet har jeg alltid elsket å ta bilder, men det har blitt mest med mobilen tiden før bloggingen. Og det har blitt postet på Instagram. Til og med før jeg begynte å blogge har jeg siklet etter et bestemt kamera, og snart er det endelig mitt! Jeg har ønsket meg det for å få bedre bilder på Instagram, men nå trenger jeg det faktisk - og jeg gleder meg sånn til å få bedre bilder til bloggen. Det vil hjelpe mye på motivasjonen min, og jeg vil mye lettere ønske å ta fram kameraet på offentlige steder. Er jeg ute og spiser med en venninne så får jeg ikke meg selv til å dra opp den store speilrefleksen jeg har nå. Dette er mye av grunnen til min bloggfrie dag i dag. Jeg hadde en koselig dag sammen med mamma og mormor - også en kosekveld sammen med Erling. Men jeg klarte ikke å komme med noe som helst til bloggen, rett og slett fordi jeg ikke orket å ta fram det kameraet og bli misfornøyd med bildene jeg poster på bloggen, nok en gang. Jeg lover at det kommer til å bli en helt ny blogg, og dere vil komme til å se mye mer bilder fra meg. Det er også et kamera med mulighet for filming, så jeg tør ikke love - men det kommer kanskje en videoblogg også i løpet av høsten! Dette har jeg ventet lenge på♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvis noen av dere har noen anbefalinger eller litt sånn "watch out" om dette kameraet, så let me know! Vil ikke gjøre et bomkjøp for å si det sånn når det handler om så mye penger. Men så langt har jeg bare hørt bra ting om dette kameraet, og er ganske sikker på at dette blir et godt kjøp! Jeg har falt helt for den fargen der, så gammeldags og fint og unikt - selv om kameraet i seg selv er litt mainstream? Haha, uansett, jeg elsker det allerede og kan ikke vente med å få kommet i gang med bloggingen med dette i hendene mine! I morgen skal jeg på lekeland sammen med mamsen, søsteren min og Olliboll♥ I tillegg har Erling fri, og da skal vi trene og ha kvalitetstid sammen - gleder meg allerede :-) 

Hva skal dere? Noen tips?

stamkunde på mcern

 • 27.08.2017, 18:50
skjørt - bikbok // klokke - daniel wellington // belte - vero moda // hvit genser - weekday // genser - zara 

Nå er jeg på vei ut døren for å møte Amanda. Vi skal på Mcern, vi er stamkunder der, om noen skulle lure. Det er vårt faste datested. Hun sendte meg snap tidligere i dag og bare "Mcern, it´s on me!!", og da kan jeg vel ikke takke nei når jeg bare har noen kroner igjen på kortet og alt for mange dager igjen til lønning. Jeg har faktisk aldri prøvd å ha en genser knytt over skuldrene før, synes det er for byaktig for ei bondetaus som meg, men jeg likte det faktisk. Veldig sommerlig.

Vi snakkes igjen i kveld, tror jeg. Jeg skal jobbe en del med bloggen disse dagene jeg har fri, og få til en del bilder. Det blir litt lite hverdagsbilder fra meg, rett og slett fordi at hvis jeg prøver blir bildene shitty uansett. Jeg er dritlei og skjemmes over kameraet jeg har nå, og tar kun bilder med det hvis det er eneste mulighet. Kan noen bare trylle fram et brukbart kamera snart??? 

cya 

frisørtime bestilt

 • 27.08.2017, 17:01Altså, hvor deilig skal det ikke bli å legge seg i et nyvasket rom med nytt sengetøy - og for å ikke snakke om hvor deilig det skal bli å stå opp i morgen til en nyvasket og ryddig leilighet? Jeg gleder meg allerede! Det skal sies at det er en liten utfordring å bruke mopp med en valp i hus. Finnes det noe morsommere enn å yppe med moppen som mamma skyver bortover gulvet? Tydeligvis ikke, haha! Jeg skal snart på fotografering sammen med Sandra for å ordne noen bilder til bloggen også skal jeg på en etterlengtet date sammen med Amanda. Hverdagen er virkelig i gang for fult, og denne hverdagen kan jeg venne meg til. I uken som kommer har jeg bare tre vakter, og det er litt godt. Det ble hard uke forrige uke, og jeg kjenner at jeg må tillate kroppen min å få litt pause.
 


Jeg holdt på med vaskingen i over tre timer og når jeg var ferdig lurte jeg på hva i alle dager jeg skulle finne på. Jeg kunne alltids startet på kjøkkenskapene, meen det får bli en annen dag ;-) Jeg er over gjennomsnittet glad i å vaske og rydde - så lenge det er mitt eget. Og å sette av en dag til dette gjør meg ingenting! Vi har forresten bestilt frisørtime til Luna, vi! En bekjent av mamma har visst drevet salong før, og kan gjerne ta på seg å klippe Luna, og det blir deilig! Vi har allerede sett en Shih-Tzu som har blitt klippet av han, og den var såå nydelig. Gleder meg til å vise dere. Som om Luna ikke allerede var søt nok, så blir hun nok enda søtere med en herlig bamseklipp♥

Håper dere får en nydelig start på uken!

vaskesøndag deluxxx

 • 27.08.2017, 12:04

Good morning, dere! Jeg har egentlig et utrolig godt humør i dag, til tross for en fæl natt. Jeg hadde mareritt og lå våken i noen timer mellom 3 og 5 fordi jeg ikke turte å lukke øynene igjen. Utrolig ekkel følelse å bråvåkne med gråten i halsen. Nok om det, nå prøver jeg å finne ut hvor jeg skal starte. Først skal jeg sette på høy musikk, finne frem nytt sengesett - ta av det gamle - finne fram støvsuger og bøtte og mopp. Oppi det hele skal jeg definitivt bade Luna. Blir en herlig søndag, hva? Også må jeg ikke glemme det som fikk meg til å starte med hele vaskesøndagen da: jeg skal fjerne all spindelvev ved vinduer og inngangspartiet her, æsj. Det må til, nå henger det en kul flått i det ene som jeg bare venter på at skal hoppe ned på en av oss - nei takk. Luna synes det var godt å komme hjem, og det synes mor også. Jeg skulle ta meg en "powernap" på sofaen når vi kom hjem, altså halv ti på kvelden. Ingen god ide, så jeg la meg så fort Erling vekte meg. Så jeg har sovet i 14 timer i natt. Èn ting er sikkert, og det er at jeg har iallfall hentet meg inn igjen etter nattevaktene mine. Nå begynner jeg å kjenne på en forkjølelse, dessverre. Nysing, hes stemme og rennende nese lover ikke godt. Vi snakke når jeg er ferdig (eller i en pause)♥

Noen ønsker om innlegg for resten av dagen?

campinglivet is good

 • 26.08.2017, 15:15

Hei i sola! Det er så fint vær i dag og vi bare nyter det, både to- og firbeinte. Det er ikke ofte vi har sånt vær på Sunnmøre, men dere som leser må jo tro vi har det hele tiden siden jeg skriver om det så fort sola har tittet fram. Det har vært en ganske slapp dag for å si det mildt, men som startet litt hardere enn forventet. Å ha hunder som er søsken i to forskjellige rom er ikke bare bare. De har hylt om kapp og allerede klokken sju måtte jeg ut med mi frøken. Men, jeg har startet å strikke igjen! Jeg har jo strikket meg en Skappelgenser på ungdomsskolen, og fikk fort litt mersmak. Men jeg har liksom aldri fått meg til å sette meg ned å begynne. Nå har jeg endelig den friheten, og en Acnegenser i fargene hvit og pudderrosa er på vei. Håper å få den ferdig til jul sånn at jeg har den på kalde vinterkvelder :-) 

Snart kommer Erling, og det gleder jeg meg til. Begge har jobbet mye siste uken og da blir det godt med frihelg sammen før den neste uken braker løs. Det er vel sånn arbeidslivet er, og da må man ta vare på de dagene man får sammen♥ Nå skal mamma og jeg spille litt kort! Regner med jeg titter innom igjen senere i dag

Hva gjør dere? 

har jeg noen gang..

 • 25.08.2017, 21:33

Jeg fant dette morsomme innlegget på bloggen til Marthe Borge, og tenkte jeg skulle stjele det litt ;-) Synes det er så moro å svare på sånne typer innlegg, og ikke minst la dere bli enda litt bedre kjent med meg!
 Skulket skolen? Ja, det har jeg. Det siste året jeg hadde nå så hadde jeg så mye fri noen dager, og kanskje èn time med for eksempel norsk. Da var det noen ganger jeg droppa den timen. Men, jeg fikk faktisk ikke fravær. Yay! 

Hatt et kallenavn? Bestevenninna mi, Amanda, kaller meg "fek". Det er en lang historie, og jeg tror ikke noen av oss vet hvorfor. Men det hadde noe med at det ble en autokorrektur i en melding. Vennene mine fra ungdomsskolen kaller meg som regel for "IE". Jeg heter jo Ingrid Elise, så helt siden ungdomsskolen har det vært et kallenavn blant mine venner. 

Møtt en kjendis? Ja, mange ganger! Jeg har møtt en del kjendiser når jeg har vært i Oslo for å dra på et arrangement for tvillingene. Men jeg har ikke akkurat tatt bilder og snakket så mye med de - jeg lar de være i fred på sånne ting :-) Men jeg måtte ta bilde med Sophie Elise da jeg møtte henne!! Vært på TV eller radio? Ja, jeg var på nyhetene i Møre og Romsdal en gang for en del år siden. Ellers tror jeg ikke at jeg har vært noe mer på verken TV eller radio. 

Jukset på en prøve? Ja, èn gang. Det var på barneskolen og vi skulle ha gloseprøve. En venninne og jeg skreiv ned glosene på pulten før prøven, men ble ferska av læreren. Begge var like rød i trynet for å si det sånn og måtte unnskylde oss til læreren. 

Vært våken i 24 timer? Nei, det tror jeg ikke. Hadde jeg nok aldri klart. 

Ved et uhell sagt "jeg elsker deg" til en person? Det har jeg faktisk ikke gjort. Har ment det når jeg har sagt det, og jeg har alltid sagt det bevisst. Sovet i skogen, under åpen himmel? Nei, men jeg har sovet på terrassen hjemme under åpen himmel. Hadde en sommer hvor jeg lå der så og si hver eneste natt. Faktisk ganske deilig, men nå har fobien min mot insekter tatt sånn over at jeg aldri kunne gjort det. 

Fått en farlig allergisk reaksjon? Har ingen allergier, så nei, heldigvis :-)

Blitt avvist etter en sjekkeseanse? Jeg har aldri vært en person som sjekker opp gutter, jeg er mer den sjenerte typen og lar praten gå på melding eller noe, haha. 

Kalt kjæresten for feil navn? Ikke som en annen gutt sitt navn, men jeg har kalt Erling for både mamma og pappa og Oliver (tanteungen min). 

Grått i offentligheten i voksen alder? Mange ganger, haha! Jeg tråkket på en veps når vi var på Gran Canaria i fjor, og da måtte jeg gråte litt. Så folkene som var rundt hentet jo livvakt og hele pakka og laget en del oppstyr rundt det, hehe. Også gråt jeg av stolthet da Marcus og Martinus kom på scenen her i Ålesund :-) 

Brukket et ben? Nei, utrolig nok. Ikke en finger en gang! Men har forslått foten og et par fingre noen ganger. Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg? Nei, det tror jeg nok ikke at jeg har gjort, heldigvis, haha!

Holdt eller klappet et vilt dyr? Telles villkatter?

Melket en ku? Jeg er veldig usikker på denne, for jeg kan ha gjort det - men jeg tror nok ikke det. 

noen dager fri

 • 25.08.2017, 16:33

Hei, vakre dere! I skrivende stund sitter jeg hjemme hos mamma og venter på å dra. Det har vært en fin og rolig nattevakt. Nesten for rolig, for meg som elsker å sove. Det har vært et ganske vilt døgn for meg. Jeg har blitt kontaktet av en avis som ønsker å poste innlegget mitt om mobbing som en artikkel, men mer om det får dere vite om og når det blir aktuelt. Det er veldig, veldig stort for meg og det som har vært målet med bloggingen. Jeg ønsker å nå ut til flest mulig mennesker, og derfor ble jeg veldig glad når jeg våknet til den mailen i går. Bloggen er virkelig på vei opp, og jeg håper det fortsetter sånn. Jeg blir tom for ord - samtidig som at jeg får utrolig mye motivasjon til å skrive mer for dere. Tusen hjertelig takk, igjen, til alle dere som har delt, kommentert og likt innlegget.

Denne helga drar jeg til Valldalen sammen med mamma og Steinar. Jeg har gledet meg så mye til å se Luna igjen, dere aner ikke. Her hjemme har jeg sett meg rundt og tatt meg selv i å spørre hvor Luna er. Kan ikke se for meg en hverdag uten♥ Hvor mye internett jeg har på campingen vet jeg ikke, men jeg satser på å få ut et par innlegg i løpet av helga. Uansett så skal jeg bare nyte disse dagene jeg har fri, det blir veldig godt. Vi snakkes♥

Ha en nydelig helg, alle sammen!

favourites from Shein

 • 25.08.2017, 08:14

- innlegg i samarbeid med Shein.com -


HER // HER // HER 


HER // HER // HER 


HER // HER // HER 


HER // HER // HER

Høsten nærmer seg, så jeg lengter etter deilige strikkagensere. Men, så er høst og vinter en liten festsesong også, og derfor har jeg hatt forskjellige fine selskapsantrekk i bakhodet. Her er iallfall mine favoritter fra Shein.com. Jeg er utrolig fornøyd med den nettbutikken. De har rask levering, gode priser og eksemplarisk service. Men, om du skal bestille noe - vær obs på at størrelsene er veldig små. Jeg bestiller alltid mine i L, men bruker S og M til vanlig! 

Noen favoritter, kanskje?

ukens blogg - malindh

 • 25.08.2017, 02:15

På tirsdag kjørte jeg i gang en runde med ukens blogg. Det er andre gang jeg gjør det, og jeg synes det er veldig fint å kunne fremme en blogg jeg liker til dere. Det er alltid fint å oppdage nye bloggere og ikke minst få nye, fine lesere. 
 Denne uken ble Malin Hatlestad ukens blogg. Hun har gjort stor suksess med bloggen denne uken da hun skrev et innlegg om respektløshet på festivaler. Hun fikk innlegget sitt opp i Nettavisen og fikk mange nye lesere. Hun oppdaterer bloggen minst èn gang om dagen, og det er gode og gjennomførte innlegg, altså aldri innlegg som bare er halvveis. Malin tar fine bilder og skriver om alt fra hverdagen sin, mote og trening. Akkurat de temaene som interesserer meg. Nå har hun kommet inn i en periode hvor hun har mange ting på hjertet, og jeg gleder meg til å lese det hun har å by på framover! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leser du bloggen til Malin? 

jeg er overveldet

 • 24.08.2017, 18:34

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte dette innlegget, sånn egentlig. Jeg er overveldet over responsen fra dere både her, på Facebook og innboks. Da jeg publiserte innlegget ante jeg ikke at det kom til å ta av på denne måten her. At så mange mennesker bryr seg om meg og dette temaet. Mobbing er noe dritt, og det er definitivt noe som må ta slutt. Vi har sagt det i flere år, og vi kommer dessverre til å si det i enda flere. Jeg har jo skrevet to innlegg om dette temaet, hvordan jeg ble utestengt av vennegjengen og det å bli kalt dum. Jeg var utrolig heldig som kom helskinnet ut av disse årene på skolen. Jeg har hatt en trygg familie, gode venner og en fantastisk kjæreste å støtte meg på, noe som har gjort hele denne situasjonen, om mulig, mye enklere for meg. Jeg vil at dere skal vite at jeg ikke skrev det innlegget for å få oppmerksomheten på meg, og min historie. Det er temaet mobbing jeg vil ha fokus på. Jeg skrev innlegget for alle de menneskene som ikke klarer å snakke om det. Jeg tar et steg for de som ikke klarer det. Det er alt for mange som opplever mye grovere mobbing enn det jeg har gjort. Jeg har hatt det forferdelig vondt, men da kan jeg ikke forestille meg hvor vondt andre kanskje har det. Det er disse menneskene jeg vil snakke for, og jeg vil bli hørt. Jeg har hatt vondt for å si at jeg har blitt mobbet. Jeg har ikke klart å si at det som skjedde var mobbing. Mye fordi jeg ikke ville innse at jeg faktisk var et mobbeoffer, men også fordi jeg tenkte at jeg har det ikke så ille, det er noen som har det verre. Men, jeg ble mobbet, og jeg hadde det ille. 

Jeg ble spurt om ikke jeg var redd for reaksjonen til de involverte når de leser innlegget mitt. Og mitt svar på det er nei. De som føler seg truffet og reagerer på innlegget viser jo at det er noe de kjenner på. At de føler at innlegget er rettet mot dem. Jeg står mye sterkere i dag enn jeg gjorde for et år siden, og jeg håper så inderlig at de fleste andre klarer det. Det er tydelig at de aller fleste som mobber gjør det på grunn av misunnelse og fordi de rett og slett ikke har det bra med seg selv. De må finne feil ved en annen person, sammenligne seg selv og dra vedkommende med seg ned. 

Store klemmer til alle dere. Tusen takk♥

bildene som ikke kom på bloggen

 • 24.08.2017, 14:30

Tusen millioner takk for alle fine ord både her på bloggen, innboks og Facebook etter gårsdagens innlegg. Det betyr utrolig mye for meg, og det gjør at det blir lettere for meg å snakke om det når det blir tatt i mot på en så bra måte. Så igjen, tusen tusen takk, fineste dere♥
 Tenkte å prøve noe nytt i dag! Ser det er veldig mange som gjør det, og synes selv det er veldig gøy å se ting litt bak fasaden, om dere skjønner ;-) Alltid gøy å se at ikke alle kan se perfekt ut til enhver tid. Og grimaser og artige ansiktsuttrykk er aldri feil! Ok, den neste her er nok det mest flatterende som finnes av meg. Jeg klarte ikke å velge ut bare ett bilde, så derfor laget jeg en bildeserie med hele seansen. NYT :-)På det høyre bildet her så nærmet en fugl seg, noe som virkelig er det jeg er mest redd for her i livet. Jeg er overbevist om at de bare er ute etter å skade meg. Jeg MÅ slutte å prate når vi tar bilder. Det får holde for denne gang! Let me know om dette er et type innlegg dere vil ha mer av ;-) I publiserende stund så sover jeg garantert, men det kommer et helt ferskt innlegg fra meg senere i dag. Ha en fortsatt fin torsdag♥

det er ikke meg det er noe galt med

 • 23.08.2017, 22:54

Tenk å bli kalt dum så mye at du begynner å tro på det selv. Det må gjøre vondt - og det vet jeg veldig godt, selv ett år senere. 

Jeg har kommet dit hen at jeg ikke tenker å ha respekt for mobbere, de som bare er ute etter å rakke ned på meg for å føle seg selv bedre. Jeg har kommet dit hen at jeg vet at det ikke er meg det er noe galt med. Jeg har kommet dit hen at jeg har fått nok av å bli husjet rundt, og bli fortalt hva jeg er og ikke er. Allerede på ungdomsskolen fikk jeg høre i ny og ne at jeg er så dum. Hvordan kunne jeg si så dumme ting? Er det helt tomt i hodet mitt? Kinderegg? Det var noen gutter i klassen som følte et behov for å fortelle meg at jeg var så dum. Jeg vet at de fleste angrer på måten de behandlet meg, og jeg har faktisk fått unnskyldning for det, men det sitter fortsatt igjen - som det eneste minnet fra ungdomsskolen. Endelig! Endelig, skulle jeg starte på videregående. Uten disse menneskene i livet mitt. Jeg skulle få vise hvem jeg var, være selvsikker og finne gode mennesker som jeg kunne ta med meg videre i livet. Lykken ble fort snudd, og jeg gikk gjennom to år der jeg til slutt hørte ordet "dum" som et ekko i hodet mitt. "Du er så dum du, Ingrid!" fikk jeg en gang høre. Den gangen fortalte jeg at det kan faktisk såre å få høre sånt. Det gikk inn det ene øret og ut det andre. Jeg fikk høre det ordet så mange ganger at jeg begynte å tro det selv. Jeg har aldri vært en 6er-elev, jeg har lagt midt på treet og måtte jobbe for det. Alle er forskjellige, men jeg måtte da få lov å rekke opp hånden og si det jeg trodde var svaret på lærerens spørsmål? Jeg må da få lov å uttrykke min frustrasjon over et umulig mattestykke? 

Det siste året mitt på videregående rakk jeg så og si aldri opp handa. Hadde jeg gjort det kunne jeg kanskje gått opp noen karakterer muntlig i de forskjellige fagene, men hver gang jeg visste at jeg visste dette svaret så kunne jeg ikke gjøre det. Jeg kunne ikke gjøre det uten å bli flau og redd. Er det sånn det skal være? Lot jeg virkelig noen usle mennesker ødelegge en del av skolegangen min? Mine minner fra skolen? Ja, og det er ikke så rart når det er disse menneskene som har styrt følelsene mine og dagene mine på skolen. Hadde jeg vært et vondt menneske nå, kunne jeg nevnt navn. Men, jeg er ingen mobber og jeg synker ikke like lavt som disse menneskene. Men hvis noen kaller meg dum igjen så skal jeg love at de får høre det. Jeg er ikke dum. Jeg er smart både sosial og på skolen. Jeg kan det jeg ønsker å kunne, og trenger å kunne. Men, til slutt må jeg takke dere. For at dere fikk meg til å tåle dritt i hverdagen, å heve hodet over onde mennesker og sette på et smil på de tyngste dagene. Ta i mot mobbingen deres med et smil som om at det var morsomt. Jeg har blitt en sterk jente som tåler det meste, og det er jeg glad for. Jeg har også lært meg hvordan jeg skal godta å bli behandlet, og klarer lett å finne ut hvem som faktisk vil være venn med meg og ikke. Det skal jeg ta med meg videre, og jeg håper at jeg fortsatt streifer tankene deres den dagen jeg oppnår noe bra. 

Ikke utsett deg selv for noe slikt. Ikke la deg bli herset med. Glefser de deg, glefs tilbake. Vis at du ikke godtar denne typen behandling. Du er et menneske og du har de samme rettene som alle andre. Hvorfor skal akkurat du godta å bli behandlet på denne måten? 

trening, date og soving

 • 23.08.2017, 16:44

Hei, og god ettermiddag! Helt siden jeg forsov meg i dag tidlig har det gått i ett. Planen var å stå opp rundt 10-tiden, men jeg hadde glemt å sette på alarm, og sov derfor til klokken var 12. Men, jeg kom meg på trening etter å ha luftet Luna - tok en kjapp økt med noen av øvelsene på programmet mitt! Og når jeg kom hjem så dusjet både Luna og jeg. Mamma skal passe henne til fredag, og jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til hun kommer hjem. Det er best for henne sånn, siden jeg skal sove på dagtid og Erling er på jobb. Jeg dro på Moa for å møte mamma og Anne-Sofie, og der spiste vi en bedre lunsj (*kremt* Mcern) og vi ble der litt lenger enn planlagt. Jeg skulle lagt meg for å sove for lenge siden. haha. Men, nå ligger jeg i senga, og er veldig klar for å sove litt før nattevakten min starter i kveld! Jeg har bare hatt èn nattevakt før, og det er en stund siden, så jeg er litt nervøs, men gleder meg også litt til å prøve noe nytt :-)Det er godt å vite at når jeg har hatt disse to nattevaktene, så er det plutselig helg - frihelg! Det er en stund siden sist jeg hadde en hel helg fri, så den skal jeg nyte! Vi snakkes senere, fine♥

Vil du bli ukens blogg?

 • 22.08.2017, 13:17

Hei, fine! Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med beina på bordet mens The Client List ruller på skjermen. Det var så deilig å starte dagen med en lang tur, dusj, egg på skiva og smoothie. Det er ikke så lenge til jeg må gå til bussen og forberede meg til en kveldsvakt. I morgen og torsdag skal jeg ha nattevakter, så dagen i morgen blir nok brukt til å sove skikkelig ut - noe som ikke har vært et problem for meg ;-) Jeg tenkte å kjøre en ukens blogg. Det har jeg bare gjort èn gang før, og det er alltid gøy å vise fram en blogg jeg liker. Så meld deg på i kommentarfeltet og lik Facebook-siden min, så er du med! 

Mitt treningsprogram - legday

 • 22.08.2017, 10:47


Box Jumps 15 x 3 - Kettlebells sving 20 x 4 - Wallballs 8 x 3 - Knebøy 10 x 3 - Markløft 15 x 2 - Utfall 8 x 2 - Benspark i kabel 15 x 3 - Beinbress 20 x3 

Så langt er jeg veldig fornøyd med programmet jeg har satt opp, og satser på å få testet det ut i morgen kanskje. Repetisjoner og sett er noe jeg har satt opp til meg selv, så det er individuelt. De øvelsene jeg vet jeg ikke liker har jeg færre repetisjoner og sett på - som for eksempel utfall. Det er en av de verste øvelsene jeg gjør, men det er en av de mest effektive for bein og rumpe. 

Om dere vil så kan jeg poste programmet jeg har laget til for overkroppen også! Etterhvert håper jeg å være så komfortabel at jeg kanskje kan vise øvelser på bilder og ha utfyllende innlegg på bloggen med varierte økter. Det er et mål jeg skal sette meg nå! Ellers står alltid nye treningsklær øverst på ønskelisten hos meg. Hver gang jeg kjøper meg noe så er tøyet enten svart eller grått - veldig kjedelig! Neste treningstøy jeg kjøper skal ha en fresh farge med kule mønster! Nå skal jeg dra med meg Luna på en lengre tur. Jeg skal på jobb senere i dag, så derfor blir det med det. Det er så nydelig vær, og da må man jo bare utnytte det! Vi snakkes senere♥

Favoritt YouTubere

 • 21.08.2017, 19:16Amalie Olsen er en sykt morsom og herlig jente som jeg elsker å se videoene til. Hun er kreativ, kul og har varierte videoer. Jeg fant kanalen hennes for en liten uke siden, og ble sittende å se gjennom de fleste av videoene hennes. Sitter og ler for meg selv, og det er det jeg ser etter med en YouTuber! 
 

Kine er jo en av mine beste venninner, og det er så sykt kult at hun driver med YouTube! Kine er en herlig jente som jeg er veldig glad i, og jeg kjenner humoren hennes og derfor blir det ekstra gøy å se videoene hennes. Sjekk ut kanalen hennes her!! Kine, du må lage flere videoer!!!
 

Sara Høydahl begynte jeg å følge etter at hun startet med den faste spalten sin "Forsvinningsfredag". Jeg synes selv at sånne ting er utrolig interessant og spennende og liker å se både dokumentarer og lese om sånne typer saker. 
 

Dere vet jo at jeg elsker Sophie Elise, og disse to sammen er jo bare hysterisk morsomt. Det er så fint å se at de har det gøy sammen, og da blir videoene så ekte. 
 Sånne innlegg blir automatisk utrolig rotete, men sånn er det bare :-) Kom gjerne med tips til flere YouTube-kanaler dere liker, eller kanskje du har en selv! Nå skal jeg på butikken å handle inn til uken, så vi snakkes, fine♥

Blogger jeg mens jeg er på jobb?

 • 21.08.2017, 18:31

Dette innlegget skulle gjerne handlet om uken som gikk, men når jeg tenker tilbake på uken som var så husker jeg helt ærlig ingenting av det som skjedde. Dagene går bare forbi meg, og det er ikke noe spesielt jeg henger meg opp i. Det synes jeg egentlig er helt okay. Det betyr at jeg har det bra, og at jeg ikke tenker så mye på hva jeg har gjort og ikke gjort. I skrivende stund sitter jeg ved det lille hjørnet mitt som jeg liker å kalle et "kontor", men det er det naturligvis ikke. Jeg har lyst å få fargelagt ferdig det jeg har startet på, lese litt i en bok og se serier. I dag kan jeg være oppe litt lenger, har tross alt sovet i over to timer - også har jeg seinvakt i morgen. Det er sikkert noen som lurer på om jeg sitter å blogger mens jeg er på jobb, men det kan jeg love at jeg ikke hadde hatt muligheten til. Det er stort sett full fart, at blogg sitter ikke i hodet mitt en gang. Skal jeg på en tidligvakt så skriver jeg et innlegg kvelden før og tidsinnstiller det - har jeg kveld skriver jeg det på dagtid før jeg drar. Jeg setter på et sånt klokkeslett sånn at det klaffer med pausen min på jobb, sånn at jeg har muligheten til å publisere innlegget på Facebooksiden min også. Pappa spurte meg om jeg gjorde det, siden det ser veldig sånn ut - og det er ikke helt bra. Så da er iallfall det avklart :-) 

Jeg har en ting jeg har lyst å love dere. Det er at når jeg får meg et nytt kamera, så skal jeg lære meg å redigere videoblogger. Det er noe jeg har utrolig lyst å teste ut, og jeg har allerede mange ideer i hodet mitt. Så, forhåpentligvis en gang før eller til jul så ordner jeg meg et nytt kamera som er bra til både filming og å ta bilde. Har du noen tips så er det bare å si i fra. Jeg vil aller helst ikke ha speilrefleks igjen, for det er utrolig tungt å bære på når jeg skal ut for eksempel. Vi snakkes senere i kveld♥

Trengte en dag uten sosiale medier

 • 21.08.2017, 14:35

Hei, fine! Tusen takk til de som stikker innom selv om det ikke blir oppdatert her. Det var godt med en dag der jeg bare slappet av og ikke tenkte på å ta bilde eller blogge. Jeg var på jobb på morgen og fikk slappe av en liten stund før vi dro i selskap for å feire sølvbryllupet til svigers. Jeg sovna på sofaen med en gang jeg kom hjem, og da Erling vekte meg gikk jeg rett til sengs. Derfor lå ikke bloggen i tankene mine i går :-) Nå har jeg akkurat kommet inn døra her hjemme, har vært på tidligvakt, og nå er jeg så trøtt. Så jeg skal faktisk ta med meg Luna og bare legge meg i senga en liten time. Det blir kos♥ Det er så fint å se hvor glad hun blir når vi kommer hjem fra jobb. Hun klarer knapt å styre seg selv og legger seg rett på rygg for å bli klødd på magen, haha, gode snuppa! 

I morgen har jeg seinvakt igjen, noe som betyr at jeg kanskje kan komme meg på trening igjen. Nå har jeg endelig laget meg et program som jeg kan bruke litt framover, også kan jeg utvikle det etterhvert som tiden går og jeg finner øvelser som jeg selv liker. På onsdag henter mamma Luna, og skal passe henne til fredag. Jeg skal ha nattevakter, noe som betyr at når jeg da er hjemme på dagen så må jeg sove, og det vil nok ikke være særlig bra for Luna å sitte i bur både natt og dag. Da har hun det bedre hjemme hos bror♥ Nå skal jeg få meg et par timer på øyet, vi snakkes senere! 

Hva gjør du i dag?

Sånn en lørdagskveld skal være

 • 19.08.2017, 22:25I skrivende stund nyter vi en herlig lørdagskveld. Vi mekka sammen en deilig hjemmelaget pizza, koser oss med brus, sjokolade og en ny serie vi har startet på: Dexter! Har dere sett den kanskje? Jeg har alltid tenkt at det ikke er en serie for meg, så derfor har jeg aldri sjekket den ut. Den er iallfall bedre enn forventet - så den burde dere sjekke ut :-) Den handler rett og slett om en kriminaltekniker som lever et dobbeltliv, altså han er det på dagen, men dreper seriemordere som "fortjener det" om natten. Han føler et behov for å drepe, og det løser han ved å gjøre dette. Et veldig interessant menneske, spør du meg. Haha. Uansett så gleder jeg meg sykt til Good Behavior kommer med en sesong 2 om noen dager!!

Nå har vi en liten pause i serietittingen og ser heller på Amanda 2017. Vi må følge med om tvillingene med "Sammen om Drømmen" vinner en Amanda i kveld! Har stemt, så klart - nå kan vi bare krysse fingre ;-) Sikkert ikke så lenge til jeg kryper til sengs, skal opp på jobb i morgen tidlig. Ha en fortsatt fin kveld♥

Stolt

 • 19.08.2017, 18:49

God kveld i regnet! Det var så utrolig fint vær tidligere i dag, men nå kom regnet - rett før den store festivalen som avsluttes i kveld. Da kjenner jeg at det er litt godt at jeg skal sitte inne å kose meg sammen med kjæresten min :-) Minijugend var helt fantastisk. Det ble felt noen tårer når de troppet opp på scenen i dag, og det med god grunn. De er så flinke, jordnære og noen skikkelige showmenn som virkelig setter pris på alt de får være med på. De er også veldig heldig med de fine foreldrene de har som stiller så fint opp♥ 

Det kjørte det samme programmet som de gjorde i spektrum, og det er veldig fint for de barna som ikke fikk dratt på den konserten. Jeg kan se den om og om igjen om jeg har muligheten til det :-) 

Nå skal jeg sette meg i sofaen sammen med Erling, hjelpe han å heie fram favorittlaget i fotball og etterhvert lage hjemmelaget pizza. Helt perfekt lørdag♥

My latest Instagrams

 • 19.08.2017, 15:15♥♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​♥​

Følg meg gjerne @ingridkaggerud - jeg følger selvfølgelig tilbake

Minijugend og familietid

 • 19.08.2017, 11:28

God morgen, dere! Nå skal jeg straks hive i meg frokosten før vi drar bort på stadion hvor det arrangeres Minijugend. Det er alltid så fint og kunne støtte Marcus og Martinus når de kommer til Ålesund. De er en del av familien og jeg er utrolig stolt over alt de har fått til,  så nå skal jeg og resten av familien nyte showet i ettermiddag :-) Freddy Kalas og Sval skal også opptre der, så det blir gøy! Jeg titter bare innom for å si hei, også kommer det innlegg med bilder fra festivalen senere i dag. 

Processed with VSCO with a5 preset

Håper dere får en nydelig lørdag♥ Vi snakkes senere!

City stroll

 • 18.08.2017, 21:28For en nydelig dag i fine Ålesund! Vi benyttet været i kveld til å dra på Stuen å spise is - men den fornøyelsen ble kjapt avbrutt da et lite barn begynte å kaste opp, sånt skjer, stakkar. Men jeg personlig klarer dessverre ikke å være i nærheten når noen er dårlig sånn, så jeg måtte bare gå, hehe. Vi gikk oss iallfall en liten tur langs havna, og temperaturen var helt perfekt. Luna koste seg og ville aller helst hilse på hvert eneste menneske som passerte. Heldigvis finnes det mange hundeglade mennesker som gjerne kosa litt med henne :-) 

De aller fleste er jo på Jugendfest i kveld, så vi får overnatting av kompisen vår, Joy, som kommer sent i kveld. Han vil gjerne krasje på sofaen vår, haha :-) Vi stiller så klart opp♥ Vi avsluttet turen med et digg måltid på Mcern, det er alltid innenfor. Så nå ligger Luna langflat på gulvet etter turen, jeg skal legge meg i armkroken til Erling - så skal vi se en god film. Noen tips kanskje?
Genser - Bikbok // Skjørt - Bikbok // Sko - Nike // Veske - Zara // Belte - Shein 
 

Ha en fin fredagskveld videre♥

Føles ut som at jeg bare venter

 • 18.08.2017, 17:15

Hei, er dere klar for helg eller? Det er iallfall jeg! Endelig har jeg en dag fri i morgen, det blir veldig godt. Det er noe med det å ha fri en lørdag, selv om hvilken dag det er ikke har spesielt å si for min del i disse dager. På en måte så føler jeg at jeg bare går og venter på at hverdagen min skal starte, men den har jo allerede gjort det? Det er utrolig forstyrrende at dette er hverdagen min nå, samtidig så er det utrolig godt også. Jeg skal ikke på skolen dette året, og det er det jeg går og venter på. Men jeg regner med at jeg etterhvert blir innforstått med hverdagen min dette året. Håper bare ikke at jeg kommer til "vente" hele året - det gir meg en uro i sjela, virkelig. Hverdagen nå er ganske fin, jeg har god energi, føler meg bra og er i ferd med å komme inn i en rutine. Jeg må bare bli flink til å planlegge dagene mine, dra på trening, blogge og bare slappe helt av. Når jeg gikk på skolen så var jobb et voldsomt tiltak for min del, det var tungt - jeg hadde jo en 12 timers "arbeidsdag", mens nå skal jeg på jobb, og det er det jeg gjør. Derfor ofrer jeg ikke en tanke om at jeg heller skulle gjort noe annet. Alt det andre kan jeg gjøre når jeg har en fri dag eller før/etter jobb. Jeg liker denne hverdagen mer og mer. 

Nå skal jeg fargelegge litt før Erling og jeg drar til byen en tur for å kjøpe is og kose oss litt i det fine sommerværet vi har fått i dag. Vi snakkes senere, fineste dere♥ 

Denim on denim

 • 18.08.2017, 11:30I denne stund er jeg i full rulle på arbeid. Jeg måtte ta en tidligvakt istedenfor sein i dag på grunn av noe krøll med sykdom og bytter på jobb, men jeg takker ikke nei takk til en tidligvakt. Jeg synes det er så deilig å ha resten av dagen når jeg er ferdig. Er av og til litt sørgelig å komme hjem fra jobb og være så sliten at man bare går og legger seg med en gang, sånn som i går. 

I kveld og i morgen er det duket for Jugendfestivalen i Ålesund. Det er en årlig festival som blir arrangert siste helgen før skolen starter (vgs osv). Mange gode artister og i år er blant annet Kygo, Tiesto og Galantis en av de store artistene som skal spille. Jeg skal ikke dette året på grunn av jobb, og det er egentlig helt ok. Jeg ser fram til Minijugend i morgen formiddag, men det skal jeg fortelle mer om senere :-) 

I dag er Luna med meg på jobb siden jeg har en lang vakt. Jeg føler det enda er litt for lenge med åtte timer alene, så jeg ønsker heller å ta det litt gradvis. Hun hadde helt garantert klart seg, meeen det er nok mora her som har litt seperasjonsangst. Det blir vel snart! Vi snakkes senere i dag! Nyt denne fine starten på helga♥

Dette visste du ikke om meg #2

 • 17.08.2017, 14:31

♥ Jeg har to greit store fødselsmerker midt på magen. Jeg er egentlig bare stolt over å ha de, og jeg hadde ikke vært meg selv uten. Det har blitt kjennemerket mitt! Det ene er formet som et hjerte og det andre som Afrika.

♥ Min signaturrett er varmet pølsebrød med nugatti på. Dette startet allerede fra jeg var lita. Dere vet jo om min store kjærlighet for nugatti, men det finnes ingenting bedre enn å ha det på mikrobølgeovn-varmet pølsebrød. Barndomsvenner av meg har avslørt at de fortsatt nyter et par av disse den dag i dag etter at jeg introduserte de for det ;-) 

♥ Jeg pleide å skrive fanfictions på Norges største Bieber-blogg. Jeg har jo alltid vært glad i å skrive, og når jeg får dra inn fantasi i tillegg så blir det jo så gøy! Det var en fin tid, men min Bieber tid er over. ♥ Jeg har testet ut mange forskjellige sporter i løpet av livet mitt. Jeg har vært innom håndball, svømming og klassisk/jazz-ballett. De to sistnevnte elsket jeg virkelig, men tok utrolig mye tid og gikk utover skolen. 

♥ Jeg sluttet på svømming i 8.klasse da jeg "plutselig" fikk mensen. Jeg ante ikke hvordan jeg da kunne fortsette. Life. 

♥ Min guilty pleasure er å klemme kviser. Altsååå, så ekkelt, men SÅ gøy. ♥ Erling er min første ordentlige kjæreste, og forhåpentligvis den siste. 

♥ Når jeg var yngre hadde jeg full kontroll på stort sett alle kjendiser siden jeg abonnerte på TOPP. Jeg har fortsatt ganske god kontroll, men kun i de jeg interesserer meg i. 

♥ Jeg elsker vaniljesaus. Det er noe av det beste jeg kan få servert og er det noe til overs drikker jeg det gjerne rett fra kartongen, et glass eller slurper opp restene med et sugerør. Naaam. 

Black and white

 • 17.08.2017, 11:08

God morgen, fine. Tusen takk for tilbakemeldingen på gårsdagens innlegg. Det betyr masse, og jeg håper de fleste som leste det forsto hva jeg mente. Det er jo min blogg, og bare min - selv om det blir delt på internett. Derfor tar jeg meg den friheten å skrive det jeg ønsker, så lenge det ikke sårer noen. Mange sier at bloggere og andre offentlige personer har et ansvar, og jeg er delvis enig i det. Om det er barn som burde vernes, så er ikke det en bloggers jobb - det er foreldrenes jobb. 

Ser dere det nydelige, nye designet jeg har fått? Jeg er så utrolig fornøyd, og jeg skal love dere at søsteren min har jobbet mye med dette. Hun har sittet mange kvelder i frustrasjon for å få det til, så tusen tusen takk for det, Sandra♥ Nå er det bare litt småplukk som gjenstår, så hvis det er noe dere stusser på så blir det veldig snart fikset!

I kveld skal jeg på jobb, og jeg har litt av hvert å gjøre før den tid. Jeg skal blant annet gå en god og lang tur med Luna. Hadde planer om å dra på trening, men jeg har en helt syk gangsperre i rumpa i dag (litt godt), så det står jeg over i dag. Jeg skal også forberede mat til jobb, slappe av litt mellom slagene og holde leiligheten i orden. Har også et mål om å forberede en del innlegg og antrekk for helgen - da skal jeg nemlig på Minijugend her i Ålesund! Mer om det kommer senere :-) 

Ha en fin dag, dere♥

Sannheten

 • 16.08.2017, 21:31

Det ligger mye bak grunnen til at jeg startet å trene. Jeg har det siste halvåret følt meg ganske ukomfortabel i egen kropp, og det er ikke noe jeg egentlig liker å snakke høyt om. Ikke fordi det er ubehagelig, men det er på grunn av responsen. Jeg er en sånn person som ønsker et ærlig svar dersom jeg åpner meg om noe. Jeg sier ikke noe nedlatende om meg selv for at den andre parten skal løfte meg opp igjen - men heller gi meg en hjelpende hånd. Det føler jeg har manglet i denne situasjonen. Jeg har alltid vært en slank jente, med litt ekstra kjøtt på kroppen - ikke overvektig på noen måte, men jeg har bestandig hatt komplekser rundt min egen mage og midje. Når jeg først ser èn ting, så er det flere og flere ting jeg kan klare å peke ut som er feil ved meg. Hver gang jeg starter å trene, så er målet mitt å ordne opp i akkurat det, men jeg ser aldri framgang. Hvorfor? Fordi jeg mangler selvdisiplin som bare rakkern. Jeg har alltid hatt et sunt selvbilde, på den måten at om jeg er misfornøyd, så gjør jeg noe med det isteden for å klage. Jeg kommer ikke langt ved å klage over at jeg har gått opp i vekt mens jeg sitter i sofaen og slurper i meg et glass brus og drar på McDonalds dagen etter. Det har ingen gjort. Det siste halvåret føler jeg at jeg har lagt på meg - og ja, det har jeg, men jeg får til stadighet høre at det er en bra ting. Med tanke på at jeg veide en del mindre enn det jeg burde det året jeg knapt spiste. Det var ikke sunt, men jeg hadde likevel et sunt selvbilde. Skjønner dere? Jeg sa i det innlegget at grunnen til at jeg ikke spiste var ikke fordi jeg følte meg dårlig i min egen kropp, men rett og slett på grunn av at jeg var lei. Jeg var matlei, lei av hverdagen og hadde rett og slett ikke matlyst. Om det lå noe i underbevisstheten om min egen kropp aner jeg ikke, men det er ikke viktig nå. 

Jeg bruker alltid humor når jeg skal "rakke ned" på meg selv eller fortelle om noe jeg synes er vondt. Og det har jeg jo gjort nå også, og derfor har ikke så mange tatt meg seriøst. Jeg måtte selv sette ned foten og komme i gang, jeg kunne ikke forvente at Erling eller noen andre i familien skulle fortelle meg at "ja, du har lagt på deg en del, så du burde nok hive deg rundt og komme deg på trening igjen". Jeg koser meg utrolig mye med trening, og det er kostholdet som nå gjenstår. Siden jeg er en meget småspist jente, så må jeg sette opp en plan på måltid, mengde og hva. Det er min eneste løsning, om det funker er en annen ting. Det er viktig for meg å spesifisere det at jeg ikke mener jeg selv er overvektig eller tjukk på noen måte. Men jeg har lagt på meg i forhold til den kroppen jeg har hatt tidligere, og dermed blir det veldig sårt for meg. Det er viktig at du som leser dette ikke sammenligner deg selv og tenker at "hvis hun mener at hun er tjukk, hva er jeg da?". Men at du leser innlegget med mitt utgangspunkt. Det er veldig kronglete å forklare for meg, jeg er ikke så flink til å snakke for meg egentlig. Jeg vet at jeg ikke er tjukk, men jeg har lagt på meg i det siste og derfor blir jeg ukomfortabel i min egen kropp - og jeg gjør noe med det nå, før det blir verre og tyngre å ta tak i det. 

Crosstraining

 • 16.08.2017, 20:06

God kveld♥ Jeg kommer rett fra middagsbordet og er iallfall god og mett. I denne stunden så er jeg så sykt lei kameraet jeg har, og er så desperat etter et nytt. Jeg håper at jeg får ordnet et nytt før vi drar på ferie i høst, for mest sannsynlig vil jeg ikke komme til å ta ordentlige bilder med det jeg har nå. Jeg får holde øynene åpne for salg rundt om i butikker, så hvis dere har tips er det bare å skrike ut! Etterhvert håper jeg å få tatt bilder på trening også, av øvelsene. Men det blir når jeg har teknikken hundre prosent inne, og når Erling blir med meg. Box jumps ♥ Kettlebell swings ♥ Wallballs ♥ Squats ♥ Deadlifts ♥ Kickbacks ♥ Leg press 

Denne ettermiddag ble tilbragt på treningssenteret sammen med bestevenninna mi, Amanda. Vi hadde det utrolig gøy med treningen, og svetten rann fra begge to - da vet vi at vi har hatt en god økt! Vi var der ganske lenge, men vi tok oss tiden med pauser, småprating og knising - sånn som vi bruker♥ I dag hadde vi fokus på bein og rumpe, og ja, det brant i så og si hele kroppen. Vi gjorde øvelsene som står under bildet noen ganger, og med forskellig vekt. Om du skal prøve selv så må du bare prøve deg fram, uansett så lover jeg deg at det er effektivt :-) Som oppvarming gikk vi i rask gange i oppoverbakke. Så jeg hadde på 6km/t og 4,5% incline på mølla. Vi gjorde det til slutt også. Helt til slutt tøyde vi, og det er jo så viktig, ellers kommer du til å slite sånn med en ekstremt vond gangsperre! 

Hva har du gjort i dag?

Mitt eget lille kontor

 • 16.08.2017, 13:18

Hei, dere! Jeg klarer ikke helt å holde styr på dagene akkurat nå, for det føles egentlig ut som at det er fredag. I dag har jeg også fri fra jobb, men er tilbake allerede i morgen igjen. Jeg sov (igjen) litt lenger enn planlagt, men sånn er det bare. Når jeg faktisk kan sove litt lenger, så kan jeg la meg selv gjøre det de dagene det blir vanskelig å stå opp. Men, jeg skal ikke sove til over tolv i en hverdag - det har jeg lovet meg selv. Senere i dag får jeg besøk av Amanda, da skal vi dra til treningssenteret og trene litt sammen. Det blir gøy! Også regner jeg med vi bare skal kose oss, kanskje se film eller serie :-) 

Så til det innlegget faktisk skulle handle om! Jeg har stelt i stand et lite "hjemmekontor". Etter at jeg begynte å blogge så liker jeg mye bedre å sitte oppreist ved en spisestue for eksempel, enn å ligge på sofaen eller i senga å blogge. Spisestuen kan jo bli litt kjedelig. Helt i enden av kjøkkenbenken har vi en barstol og der er det mulighet for å sitte inntil benken. Det passer jo perfekt til akkurat dette! Så her har jeg satt opp alle bøkene mine, almanakkene, fargeleggingsbøker og mye annet stæsj ;-) Jeg vet om en kar som kommer til å få helt hetta når han kommer hjem og ser dette jentehjørnet, hehe! Jeg skal innrømme at jeg savner litt skrivepulten min, men den har jeg ikke plass til i denne leiligheten, så jeg får bare vente til vi får oss et større hjem. Jeg håper å få til litt mer pynt som frisker opp de hvite veggene også, men det får bli en annen gang. Luna trives iallfall under beina mine her allerede, så jeg regner med at dette er en plass vi kan bli vandt til begge to♥

Hva synes du? Har du et eget hjemmekontor?

En bedre middag

 • 15.08.2017, 22:08

For en nydelig kveld! Det er varmt, litt overskyet, men sola skinte så vidt gjennom. God mat, drikke og dessert - og ikke minst selskap. Jeg har virkelig kost meg i kveld sammen med svigerfamilien. Mine kjære svigerforeldre har i dag vært gift i 25 år, så i dag var det ut å spise for å feire - og på søndag skal det være et litt større selskap med resten av familien. Gleder meg allerede :-) Vi var på Big Horn Steak House i kveld, noe som er like deilig hver eneste gang. De lager utrolig god mat der, og du går iallfall ikke sulten ut den døra - det er helt sikkert! 

Jeg synes det er så fint å ha en bonusfamilie. Det har aldri vært noen problemer med mitt forhold til Erling sin familie, og det er helt klart noe jeg setter stor pris på. En svigerfamilie er noe jeg er veldig glad for å ha fått med på "kjøpet" når jeg fikk meg en kjæreste! Jeg har blitt veldig glad i både søskene og foreldrene til Erling, og de har blitt en familie jeg vet at jeg kan være meg selv rundt♥​ 
Kjole - Pull&Bear // sko - Nelly (Note to self: ikke bruk en stripete kjole på bilde med mindre det er rumpa du skal vise fram, alt annet blir stort)


Fine svigers♥

Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen med kosedressen på. I kveld tenker jeg å se litt serie, tro det eller ei - men det er en stund siden sist ;-) Men har et dilemma, som vanlig. Skal jeg se Home and Away eller The Client List?? Jeg tror nok det blir Home and Away! I morgen håper jeg å komme tilbake i søvnmønsteret mitt. Det har vært noen rare netter, som gjør at jeg ikke klarer å stå opp når jeg skal. Så i morgen er det opp klokken ni, uansett! Tenker å ta en økt på trening i morgen, teste ut litt nye øvelser :-) Ha en fortsatt fin kveld, dere! 

Aldri følt meg så fin

 • 15.08.2017, 17:16

- Sponset behandling - 
Det er sjeldent jeg føler meg så fin som i dag. Jeg har kanskje følt meg fin da jeg har på meg den fineste kjolen i skapet - men når jeg blir sminket sånn som i dag, føler jeg meg virkelig fin! Jeg har aldri blitt sminket før på denne måten av en makeupartist, og det var utrolig gøy. Det var flinke Jeanette Øien som sminka meg i dag, og nå er jeg ready to go for middagen i kveld :-) Jeanette er her fra Ålesund, men har tatt utdanningen sin i Oslo på Imageakademiet. Hun har jobbet som makeupartist i film- og TV-bransjen og har blant annet vært makeupartist i "Trinny og Susannah - oppdrag Norge", så hun har sminket mange av kjendisene som fikk makeover i det programmet! Jeanette fikk bred kompetanse og gode erfaringer av de freelance-jobbene hun hadde i Oslo. Hun sier selv at hun har lært av de beste, og at hun er utrolig fornøyd med lærerne hun hadde på Imageakademiet. 

Hun har veldig god erfaring med brudesminke og til høsten skal hun ta kurs i blant annet browshape. I den sammenhengen skal hun kjøre i gang en konkurranse på sosiale medier - så det er bare å følge med på både Instagram-profilen og Facebook-siden hennes!

Jeanette har som sagt mange gode erfaringer innenfor makeup, og hun er utrolig flink. Hun driver med både brynstyling, makeup og enkel hårstyling. Ikke minst var hun ekstremt hyggelig, og det var en ren fornøyelse og sitte i stolen :-) Bryna mine har blant annet vært en evig kamp, som jeg til slutt har gitt opp. Det siste året har jeg bare brukt en enkel blyant fra H&M til bryna mine - og det gir virkelig ikke særlig gode resultater. Jeg ble så fornøyd med bryna mine. Jeg har lagt de i hendene på en frisør tidligere, men jeg klarte bare ikke å se at jeg kledde så mye sminke. I dag fikk jeg en naturlig look med det lille ekstra siden jeg skal ut i kveld. Og bryna ble akkurat sånn som jeg har drømt om. Nå gjenstår det bare å lære seg hvordan man gjør det ;-) Nå står helt klart Anastasia sin brynssminke på ønskelisten!Jeanette holder som sagt til i Ålesund og tar på seg oppdrag som brud, bryn kurs dag-/kveldssminke, fest/utdrikningslag og mye mer! Er det noe du lurer på så er det bare å sende henne en melding på Facebook-siden hennes som du finner HER. Jeg anbefaler henne virkelig, og jeg vet at jeg kommer til å dra dit flere ganger! Du kan også sjekke ut Instagram-profilen hennes HER. 

Hva synes du om resultatet? 

Usminket og klar

 • 15.08.2017, 11:28

Hei, og god formiddag! I dag skal jeg faktisk til en makeupartist her i Ålesund, Jeanette. Hun skal sminke meg og gi meg en brynsbehandling, og det skal jeg så klart vise dere senere i dag. Jeg er så og si på vei ut av døren, men ville titte innom å fortelle litt hva jeg skal i dag. I dag har jeg fri fra jobb, så det blir deilig med et lite avbrekk. Jeg våknet før klokken var seks i dag tidlig av at Luna ville ut, og klarte virkelig ikke å sove etter det. Så klarte jeg endelig å sovne fem minutter før alarmen ringte "trening" klokken ni. Den droppa jeg lett for å si det sånn, og sov med god samvittighet et par timer til. 

Processed with VSCO with f2 preset
På dette bildet er jeg ikke usminket ;-)

I kveld skal vi ut å spise middag sammen med familien til Erling. Foreldrene hans feirer sølvbryllup i dag, altså 25 år som gift! Det er stort det :-) Da skal vi så klart feire dem! Nå må jeg nesten løpe, vi snakkes♥

Når man har tid til overs

 • 14.08.2017, 13:14

God formiddag, dere! Jeg sov lenge i dag, noe som var utrolig godt. Det er noe jeg prøver å slutte å gjøre også heller stå opp mellom ni og ti. Da får jeg utrolig mye mer ut av dagen, og jeg får mer lyst til å dra å trene. Uansett, som dere sikkert skjønner så er jeg da ikke på jobb, men jeg skal på jobb i kveld. Det var ei som spurte så fint om jeg ikke ville bytte med henne, og hvorfor ikke? :-) Jeg startet dagen med en tur sammen med Luna. Magen min er så støl, dere aner ikke. Det er rart det der, at jeg kjente ingenting i det jeg gikk ut av treningssenteret - og jeg var egentlig litt skuffa over dagens økt, men nå er det jo såå vondt å bare sette seg opp. Jeg har også begynt å hoste, og det er iallfall vondt når man har gangsperre. Våknet med hås hals i dag, så jeg håper bare ikke det er noe jeg brygger på nåå.. 

Å ha tid til overs er ikke noe jeg har vendt meg på de årene jeg har gått på skole. Aldri kunne jeg sette meg ned en ettermiddag/kveld med en bok, serie eller fargelegging med god samvittighet. Det var alltid noe som burde bli gjort av skolearbeid, og bare det gjorde meg sliten psykisk. Den friheten jeg nå har er helt fantastisk. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg ikke skal tilbake på skolebenken dette året - og det faktum at den dagen jeg skal det, så er det noe jeg faktisk interesserer meg så mye for at jeg skal drive med det resten av livet. Jeg ser på alle som flytter, gjør seg klar til skolestart og jeg nyter at jeg dette året kan legge meg nedpå og lade opp batteriene til en studie. Nå skal jeg spise nystekte rundstykker med hjemmelaget jordbærsylte på, fargelegge og bare slappe av. Jeg skal også prøve å bade Luna før jeg drar på jobb og kanskje støvsuge litt! Håper dere har en behagelig start på uken♥ 

Favorite knit

 • 13.08.2017, 19:00

Åh, elsker denne genseren! Jeg kjøpte den på Zara i fjor vinter, og jeg bruker den seriøst hele tiden. Det er heldigvis ikke så lenge til jeg er ferdig på jobb da dette innlegget blir publisert, og jeg lengter sånn etter senga! Det er så vidt jeg kommer meg hjem for å sove før jeg skal opp på jobb igjen i morgen tidlig. I morgen starter jeg allerede halv åtte, noe som betyr at det blir en veeldig trøtt Ingrid på jobb. Men, jeg har fri på tirsdag og onsdag - og det er det som motiverer meg. Samtidig så tjener jeg jo en del penger, og det går rett i "ferie- og leilighetkassa" :-) Vi har forresten store planer for den ferien vi tenker å dra på i høst/vinter, og jeg håper sånn at vi får det til! Gleder meg til å fortelle det når det er hundre prosent bestemt♥ Klarer du kanskje å tippe hvor vi tenker å dra?

Vi snakkes igjen i morgen, fine dere!

Sunday funday

 • 13.08.2017, 13:14

Hvor deilig er det ikke å starte søndagen med en treningsøkt? Det er definitivt noe jeg kan venne meg til :-) I dag hadde jeg fokus på mage, og det ble en veldig kjapp økt siden jeg forsov meg litt i dag. Jeg starter på jobb allerede halv tre og hadde planer om å være på trening til klokken var halv ti - det skjedde altså ikke! Jeg fann noen øvelser til mage på YouTube i går kveld, så da kjørte jeg de en gang, og ellers trente jeg litt armer. Alle mageøvelsene skal gjøres i 30 sekunder! Det er bare å google øvelsene så blir det vist frem på bilde/video. 


10 minutt jogg i oppoverbakke på mølla / Criss Cross crunch / V crunch / Swimmer kick crunch / Heel touch / Bicycle crunch / Plank leg lift

Det brant i magen, for å si det mildt. Jeg prøvde å gjøre alle disse uten pause, for alle kan gjøres sittende/liggende - så når jeg var ferdig etter 30 sekunder med den ene øvelsen, så startet jeg rett på den neste! Jeg satser på at jeg snart får et litt bedre program med øvelser som passer meg godt. Jeg må bare gjøre litt research og lære meg teknikkene og se at jeg får resultater. Jeg avsluttet med 5 minutter på mølla. Et lite tips: last ned en episode av en serie du liker på Netflix og se på det mens du jogger! Da glømmer man helt av tiden og at man blir sliten. I dag så jeg første episode av The Client List :-) Kom gjerne med tips til andre øvelser som du liker, så kan jeg teste de ut! Blir alltid glad for å lære nye øvelser :-) Nå har jeg nettopp dusjet, og skal lage ferdig en smoothie og niste til jobb! Hva gjør du i dag?

Hairspiration

 • 13.08.2017, 10:00

Jeg kan ikke få snakket nok om hår, virkelig! Det er noe jeg hele tiden vil gjøre noe med og jeg får inspirasjon fra bloggere, Instagram og Pinterest hele tiden. Det er mildt sagt veldig kjedelig å gå og vente på at håret skal vokse - og da spesielt når håret mitt faktisk ikke vokser. Jeg har ikke troen på sånne kapsler for hår før jeg har prøvd det, men så har jeg ikke så lyst å bruke så sykt mye penger på det heller. Nå har jeg sett litt på Eirin Kristiansen sine bilder på Instagram, og for et nydelig hår hun har. Så voksent, velstelt og passer til å være både classy og kul. Om jeg skulle klipt håret mitt til den lengden måtte jeg nok hatt extensions for å få det litt tykkere. Så derfor er det noe som kommer til å koste litt - så da får det vente til jeg har litt bedre råd. Først ferie! Jeg har ikke planer om å farge det igjen, for det tror jeg ikke håret mitt vil like. Det er så tørt allerede, og jeg jobber med å få det tilbake sånn som det en gang var. Se disse fine frisyrene her, da!Jeg har hele tiden sagt at jeg ikke vil klippe meg kort en gang til, og at jeg nå skal fokusere på å la det vokse. Men så må jeg jo etterhvert klippe bort det lyse på håret mitt, så når jeg skal det, så tror jeg faktisk at jeg skal gå for en sånn lengde som vist over. Gleder meg allerede, selv om det blir leenge til! Nå drar jeg på trening, så vi snakkes senere i dag før jeg drar på jobb igjen :-) Er dere kanskje interessert i at jeg deler økten min med dere i dag? Legg meg til på snap, @ingridkaggerud så skal jeg prøve å oppdatere der, også legger jeg kanskje ut økten på bloggen senere. Ha en nydelig søndag, dere!

Fine familiedager

 • 12.08.2017, 21:58

Hei, fine♥

Endelig har jeg landet i sofaen hjemme, og det var godt etter sånne innholdsrike dager! Jeg har kost meg sammen med familien min, og vi har funnet på noe stort sett hele tiden. Vi spilte Kanasta til klokken to i natt, og alle ble helt sjokkert når vi våkner halv tolv!? Da sov både hundene og vi, og mamma som bare sover til klokken ni om hun er heldig ble iallfall overrasket, haha! Men vi trengte det vel alle sammen, det eneste var at vi skulle på kafé sammen med kusina og tanta mi halv ett :-) Vi rakk det og satt der i flere timer, en bedre frokost for å si det sånn♥ Det ble noe feil i designet når det skulle bli lagt inn i går kveld, så det får vente litt til, dessverre. Gleder meg sånn til å vise dere!

Processed with VSCO with c1 preset
Jeg er flaut dårlig på å ta bilder om dagene, og jeg måå skjerpe meg!

Tidligere i dag besøkte vi mormor, noe som også var veldig koselig. Det er definitivt noe jeg må gjøre oftere - det er så koselig! Nå har vi også introdusert henne for Wordfeud, så da blir det litt spilling ;-) Luna ligger rett ut nå, hun er såå sliten og ligger bare å snorker på sofaen nå. I morgen tror jeg at jeg skal komme meg på trening før det blir kveldsvakt. Vi snakkes igjen i morgen, nyt denne lørdagskvelden♥

Ha en nydelig kveld videre!

Aunties boy

 • 11.08.2017, 22:00

Hei, og god kveld dere! 

Nå har jeg nettopp spist et bedre måltid sammen med mamma, Steinar og Anne-Sofie - reker og aioli. Eller, i mitt tilfelle: aioli med litt reker ;-) Så jeg tenkte egentlig bare å stikke innom, si hei og dele dagen min med dere.Etter jobb i dag dro jeg rett til Sandra for å jobbe litt med bloggen. Vi fikk endelig til noen bilder som jeg er superfornøyd med, og designet er oppe anytime! Forhåpentligvis i kveld - gleder meg sånn til å vise dere! :-) Jeg har kost meg sammen med Oliver, og det er bare så gøy å være sammen med han og se han utvikle seg. Erling skal jobbe i helga, og dermed valgte jeg å dra hjem til mamma sammen med Luna. Så jeg regner med det blir litt brettspill og kort senere i kveld! Vi snakkes igjen i morgen, da blir det kafé sammen med mamma og Anne-Sofie♥

Hva har dere gjort i dag?

På .... er jeg?

 • 11.08.2017, 12:00Jeg fant et litt morsomt innlegg på Julianne sin blogg! Siden en av dere spurte om jeg kunne ha flere innlegg der dere blir kjent med meg som person så passet dette midt i blinken :-)

På Snapchat er jeg helt passe aktiv. Jeg prøver å oppdatere stories, men er veldig dårlig på det akkurat nå. Ellers snapper jeg mye med venner og familien min! Dere må gjerne legge meg til! @ingridkaggerud

På Instagram er jeg sykt opptatt av feeden min. Jeg begynner å gå litt bort fra det, men jeg får ofte sånne anfall der jeg bare sletter flere titalls bilder som jeg plutselig ikke synes passer inn lenger. Jeg er flink å oppdatere der, som regel gjør jeg det hver dag :-) Følg meg gjerne, så følger jeg så klart tilbake @ingridkaggerud

På matbutikken er jeg iallfall én gang i uka. Jeg unngår å dra dit når jeg er sulten, for da vil jeg ha alt. Men jeg kjøper som regel bare det jeg trenger!

På kjøkkenet er jeg ikke flink i det hele tatt. Altså, jeg kan å lage ris og annen mat, men å lage ting fra bunnen er jeg ikke like flink på. Dette er noe jeg skal jobbe med dette året :-) Jeg elsker å bake brødbakst, og det begynner jeg å bli ganske god på!

På badet er jeg ganske rask. Jeg bruker sjeldent lang tid på badet om morgenen. Jeg sminker meg ikke spesielt mye, og det tar omtrent fem minutter for meg å sminke meg. Så til sammen bruker jeg vel 15 minutter om morgenen om jeg skal på jobb eller noe annet. Skal jeg være hjemme så sminker jeg meg sjelden, og da er jeg på badet i kanskje fem minutter. 

På soverommet er jeg den som elsker å sove og prate mye i søvne. Jeg har jo fortalt dere om da jeg gikk i søvne på hotell i Oslo. Jeg drømmer en del, og prater deretter også. Ellers elsker jeg å ligge å kose med Erling i armkroken hans♥

På treningsstudioet er jeg nettopp komt i gang. Akkurat nå blir jeg bare kjent med senteret. Men på treningsstudio fokuserer jeg på meg selv og å trene selvstendig. 

På møter er jeg aldri? Haha, såå langt inn i jobbverden har jeg ikke kommet og har derfor aldri vært på et ordentlig møte. Men jeg ser for meg at jeg er ganske stille egentlig og passer på at jeg ikke sier noe dumt, haha. 

På jobb er jeg ganske ofte for tiden. Jeg fokuserer på beboerne sitt beste og gjør det jeg skal. Har jeg litt tid til overs prøver jeg å aktivisere de litt også! 

På ferie er jeg den som slapper max av. Jeg er på ferie for å være på ferie, og derfor liker jeg best å bare chille egentlig. Er også opptatt av å finne på ting som er moro, men jeg ser på det som å slappe av også. 

På fest er jeg den som drar tidligst hjem, dessverre. Jeg er ekstremt sjeldent på fest eller byen, og dermed tåler jeg naturligvis ikke alkohol like godt som andre. Jeg har det gøy den første timen, men jeg virkelig haater når jeg kommer hjem og legger meg i senga og alt bare snurrer. Derfor drikker jeg ekstremt sjeldent. 

Processed with VSCO with a5 preset

På nach er jeg aldri. Har kanskje vært på ett nach før, og da satt jeg bare i sofaen sammen med Erling egentlig og var så og si edru. Med andre ord var jeg bare dødstrøtt og veldig klar for å legge meg. 

På internett er jeg hele tiden. Jeg sjekker Instagram og Snapchat veldig ofte, og nå også bloggen. Jeg er veeldig mye på internett, kanskje mer enn jeg burde, hehe. 

På kino er jeg ikke ofte, men ikke sjelden heller. Erling og jeg drar når det er filmer vi ønsker å se, og det synes jeg er greit. Så vi er der kanskje en gang i måneden? Ikke alltid vi er der så ofte heller, da :-)

På Netflix er jeg lite for tiden. Nå ser jeg Home and Away på Dailymotion og andre dokumentarer på NRK, men når jeg er ferdig med de to så skal jeg nok inn på Netflix igjen for å se noen nye serier jeg har listet opp. 

På stranden er jeg ikke så ofte. Det er bare når vi er på ferie, eller når det er fint vær her på sommeren. Med andre ord så er det veldig sjeldent.. Elsker stranden så lenge det ikke er alt for varmt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Bak rattet er jeg ikke komfortabel. Jeg kjører bare når jeg må - men jeg foretrekker helt klart å kjøre foran å ta buss. Men jeg er flink å kjøre bil, men liker det ikke. Det hjelper lite at jeg er flink dersom det finnes idioter i trafikken som ikke kan trafikkreglene. 

I diskusjoner er jeg den som er rolig. Det kan skje at jeg hever stemmen, men da er jeg veldig sint. Som regel klarer jeg å forholde meg rolig. Men blir jeg såra av det noen sier så begynner jeg veldig lett å gråte, og da sier jeg ikke så mye mer egentlig. 

Akkurat nå er jeg på jobb når dette blir publisert, men i skrivende stund er jeg i sofaen hjemme, snart klar for å legge meg! 

Fortell litt om deg, da! Håper dere likte innlegget♥

How I like thursdays

 • 10.08.2017, 21:13Altså, jeg tror ikke jeg noen gang har vært så klar og motivert for trening før. Jeg har jo vært sykt gira, men det har aldri vært sånn som det er nå. Kanskje jeg har fått meg en wake-up call? Jeg er bokstavelig talt livredd for å legge på meg nå, og når jeg ikke lenger har kontroll - så blir jeg utrolig stressa. Det var å komme i gang med treningen som måtte til, og jeg er veldig klar for denne hverdagen som ligger meg i vente. Følelsen av å våkne med gangsperre og være helt gelé i kroppen etter trening er noe jeg setter pris på akkurat nå. Det betyr at jeg er i gang, og at jeg gjør noe bra. Det som mangler nå er faste dager for trening og hvilket program jeg skal følge. Elsker denne torsdagen!

Jeg fikk som nevnt veiledning av en personlig trener i dag. I går når jeg var på senteret så surra jeg litt rundt, siden jeg ikke kjente til appratene, men i dag fikk jeg lært mye om hvordan jeg bruker de forskjellige utstyrene - og tips om øvelser som styrker ryggen min. Jeg har slitt litt med smerter i korsryggen på grunn av tunge løft på jobb. Det er ikke helt bra om det utvikler seg til noe verre, og dermed vil jeg ta tak i det nå. Jeg har en fysisk (og psykisk) tung jobb som krever at jeg er i form og har styrke i kroppen. Enda en god grunn til å være aktiv! :-) 


Singlet fra H&M (gammel) // Tights fra Nelly  // Sko fra Nike // Sports-bh fra H&M (gammel)

I morgen er det klart for jobb igjen, denne gangen er det tidligvakt. Jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg liker best av sein og tidlig! For det har fordeler og ulemper ved seg begge deler. Å stå opp tidlig er ikke noe jeg liker, pluss at det er veldig travelt og full fart hele morgenen på jobb - men så har jeg jo hele dagen når jeg er ferdig, noe som er godt! På seinvakt får jeg sovet lenge, og det er veldig chill på jobb egentlig, for det er noen timer med dødtid av og til mellom middag og kvelds. Men så er det jo rett i seng etter en vakt som det - og jeg føler ikke helt at jeg kan gjøre så mye før jeg drar på jobb. 

Etter jobb i morgen drar jeg til Sandra. Erling skal se en fotballkamp sammen med svogeren min, så da skal Sandra og jeg ta litt bilder og jobbe litt mer med designet og bloggen. Vi må bare finne ut hvilket type design jeg liker, og hvilken stil jeg vil ha, men det kommer snart! :-) 

Hva har du gjort i dag?

Sløveste dagen på lenge

 • 10.08.2017, 14:08

Dette tror jeg er den sløveste dagen på lenge. Men det er litt godt også. Planen min var egentlig å stå opp tidlig, løpe litt på mølla og slappe av resten. Men siden jeg har en time med PT senere i dag så la jeg bort tanken om trening på morgenen også. Jeg var så sykt trøtt i dag,  Leiligheten er i det minste ryddig og jeg har spist en digg frokost med kokt egg på skiva og majones (<33!!). Nå skal jeg se ferdig O.J Simpson - Made in America dokumentaren. For en syyk historie. Jeg trodde ikke at han var i stand til noe sånt, men absolutt alle bevis rettes jo mot han, og det finnes ikke en sjans for at noen andre kunne ha gjort det. Dere må bare se den - men vær rask, den ligger ute på NRK i 12 dager til. Designet mitt blir snart klart, vi jobber med saken - og jeg håper resultatet blir som jeg ser for meg :-) Vi snakkes senere i dag♥

Hva skal jeg blogge om?

 • 09.08.2017, 16:30
Jeg begynner endelig å få en liten plan i hodet mitt om hvordan dagene mine skal være framover. Jeg tenker å klare å trene hver dag, men selvfølgelig ikke like hardt hver eneste dag. Har jeg sykt gangsperre for eksempel, så tar jeg heller en liten økt på mølla. Om noen har et treningsprogram de synes funker fint, så del det gjerne :-) Også en ting til: Er dere interessert i å se øktene jeg har? Har dere lyst å ha innblikk i treningen min og hvilke øvelser jeg bruker? Det hadde iallfall hjulpet mye for meg, for da har jeg en plass å dokumentere det - og dermed kan jeg se framgangen. Etterhvert blir jo Erling med, og da kan vi kanskje ta noen bilder også under treningen! 

Jeg lurer også litt på hva dere ønsker å lese om framover. Jeg føler det går mye i det samme, og hvis dere har ønsker så er det mye lettere for meg å for eksempel ta de riktige bildene og ikke minst komme med gode innlegg. Noen innlegg blir litt halvveis og spontane innimellom. Men det er sånn det er. Jeg liker best å planlegge innlegg sånn at de blir gode og har et innhold som er interessant å lese om! Fyr løs, kom med ønsker - jeg blir bare glad! 

Hva vil du lese om?

First day back - CHECK!

 • 09.08.2017, 13:15

Hei og for en herlig dag, dere!

Jeg våknet med et smil om munnen siden jeg visste at i dag var dagen. Jeg sto opp, spiste en skive (som ikke var nugatti på!) og drakk et par glass vann før jeg heiv meg rundt og dro på min første trening på ny plass. Så utrolig hyggelig betjening og jeg fikk god hjelp til å finne riktig medlemskap for meg :-) Solen skinner her i dag, så etter den treningen tok jeg med meg Luna på en liten tur. Treningssenteret jeg er på heter Aktiv Trening og var nytt i fjor om jeg ikke husker helt feil. Det vil jo si at utstyret er nytt og er tilpasset de øvelsene de fleste ønsker å gjøre i dag. Det er også gruppetimer, så jeg skal iallfall teste ut yoga/pilates - samt bodypump og sirkeltrening! Jeg gleder meg :-) Allerede i morgen skal jeg tilbake for å få en veiledningstime med PT - da blir jeg litt mer kjent på senteret. 

Nå har jeg nettopp dusja og nyter en skål med smoothie før jeg drar på jobb klokken tre. Jeg er veldig motivert og har så mye energi! Så mye at jeg vurderte å sykle til jobb idag, men jeg vet at jeg kommer til å angre i kveld når jeg er ferdig og skal sykle hjem, haha! Det får bli en annen gang :-) Tenkte bare å stikke innom og spre litt god energi på bloggen! Dagen i dag er veldig annerledes enn i går. Jeg var mildt sagt ganske langt nede og hadde en utrolig dårlig følelse ved meg selv. Stakkars Erling visste ikke helt hva han skulle si eller gjøre når jeg bare gråt. Jeg har følt meg ganske dritt i det siste og jeg hadde et veldig stort behov for å komme i gang med treningen og ikke minst spise myye mindre drittmat. Det har blitt for mye brus og svenskegodt de siste ukene, og nå er det slutt på det! Det får heller bli helgekos! Håper du har en nydelig dag♥

Hva gjør du i dag?

Planlegger sydenferie

 • 08.08.2017, 21:37

God kveld! 

Denne kvelden har vi brukt på å titte litt rundt på Ving etter sydenferier. Vi lander alltid på Gran Canaria med tanke på temperatur, men jeg har veldig lyst til en ny plass også. Vi har også vurdert/vurderer Alicante - også har jeg såå lyst til Santorini i Hellas. Det hadde vært helt magisk. Får en sånn Mamma Mia feeling og jeg som er så fan av den filmen synes ikke noe vondt om det, for å si det sånn :-) Kanskje dere har noen tips til reisemål? Vi tenker å dra mellom oktober-november. 

Processed with VSCO with f2 preset
Leeengter etter denne fargen igjen...

Jeg kjenner at det er veldig på tide med en sånn type ferie. Litt varme, basseng og farge på kroppen er noe jeg lengter veldig etter. Og en annen ting jeg kjenner på er motivasjonen. I morgen tidlig skal jeg melde meg inn på treningssenter (tusen takk, pappa, for hjelp♥), og da skal jeg trene godt før jeg drar på ferie. Jeg vil gå i bikinien min og være stolt over jobben jeg har gjort. Jeg er ikke overvektig eller noe, men jeg har godt av en litt strammere kropp. Det gjør iallfall noe med mine tanker om min kropp. Nå har jeg bytta ut brus med vann og forhåpentligvis holder det seg sånn. Nå skal jeg gå en litt lengre tur med Luna før jeg setter meg ned for å se noen (mange) episoder av Home and Away. Etter det skal jeg definitivt finne senga. Skal stå opp i ni tiden og gjøre meg klar for første dag med trening før det blir en fin kveldsvakt på jobb!

Ha en nydelig kveld videre♥

Beach days

 • 08.08.2017, 17:21


Som jeg elsker stranden vi har her i Ålesund! Det verste er at jeg aldri hadde vært der før i fjor!! Er ikke det sykt? Jeg maser stadig vekk på Erling om å reise dit en dag, ha piknik og bare kose oss. Men så er realiteten den at det blåser ekstremt og vi ender opp med sand overalt, haha! Men, fine bilder får vi når vi er der, noe som gjør at turen blir verdt det :-) Tenkte å dele noen av bildene vi tok i går! 


Det er ingen hemmelighet at jeg ikke har vært i syden denne sommeren, hehe. Gleder meg til å få litt farge på kroppen for å si det sånn ;-) Håper dere likte bildene!

Day off og gode venner

 • 08.08.2017, 12:20


Processed with VSCO with acg preset

God tirsdag, fine♥ I dag regner det igjen i Ålesund, noe som er veldig kjedelig. Jeg hadde iallfall planer om å få meg en fjelltur i løpet av dagen, men det gidder jeg virkelig ikke i sånt vær som det er i dag. I dag har jeg fri fra jobb, noe som er veldig deilig. Dagen skal bli brukt sammen med gode venner. Kine som jeg gikk i klasse med siste året på vgs skal flytte for å studere, og da må vi definitivt treffes før hun reiser! Amanda kommer også, og hun blir heldigvis værende i Ålesund dette året :-) Så nå har jeg satt inn et par isteer i kjøleskapet så de er gode og serveringsklare til de kommer om en times tid! 

Jeg håper inderlig at dette været gir seg, så kan jeg få meg en skikkelig tur. Ender vel opp med at jeg må ty til kjedelige styrkeøvelser på matta foran TV-en. Det er virkelig på tide at jeg kommer meg på treningssenter. Jeg føler meg helt ærlig bare mer og mer dritt for hver eneste dag som går. Jeg spiser mye dritt og eier ikke selvdisiplin for fem flate ører. Når jeg begynner å trene så kommer jeg automatisk inn i et bedre kosthold og spiser mye bedre. Nå spiser jeg utrolig lite om dagen, og jeg må virkelig skjerpe meg for å ikke havne i samme situasjon som jeg har gjort tidligere. Det tar så lang tid å jobbe seg tilbake, og det er det siste jeg trenger akkurat nå.

Skulle egentlig komme et innlegg til i går med noen bilder, men det får heller bli senere i dag :-) Jeg tror vi fikk til noe bra - vi har iallfall ordnet klart så jeg snart kan få meg nytt design! Gleder meg til dere får se♥

Hva gjør du i dag?

Photoshoot

 • 07.08.2017, 12:54

Hei, og god formiddag♥

Har dere fått en fin start på uken? Jeg har tatt det helt rolig på morgenen. Sto opp rundt halv tolv og luftet Luna før jeg begynte å stelle meg. Om ikke lenge skal jeg ut sammen med søsteren min å ta en del bilder. Vi drar først til den stranden på Giske også tar vi det derfra. Jeg gleder meg iallfall og har en del ideer! Noen tips kanskje? Uansett så tror jeg vi får noen gode resultat :-) Nå skal jeg støvsuge leiligheten og spise frokost før jeg hiver meg rundt og ut! Ha en nydelig mandag♥ Her skinner endelig sola!

Plans for the next week

 • 06.08.2017, 22:13

Som dere sikkert ser så er det ikke så veldig mye som skjer i hverdagen. Jeg håper at jeg snart er litt mer klar på hvordan jeg vil gjøre dagene mine. Jeg skal tross alt ha friår, og kan gjøre dagene mine sånn som jeg ønsker selv. Jeg vil bruke en del tid på Luna, for den tiden før hun fyller et år, er veldig viktig! Både når det kommer til dressur og form. Derfor skal jeg gå en god del turer med henne. Jeg tenker at dette kan bli en fast spalte hver søndag? Jeg skal bli mye bedre på å lage sånne planners, og jeg skal også være mer kreativ! Det skal jeg prøve ved å lete etter inspirasjon på andre blogger, pinterest og andre nettsider :-) Men, håper dere liker min første♥

Neste uke blir ikke spesielt hektisk. Jeg skal jobbe tre av syv dager, noe som helt klart er overkommelig. På mandag, altså i morgen, skal jeg som sagt ut å ta en del bilder med Sandra. Jeg driver faktisk å planlegger en liten oppussing på bloggen! Så jeg skal rett og slett bruke litt tid sammen med henne. Og siden jeg har fri så skal jeg helt klart ta dagen akkurat som den kommer og bare slappe helt av. Ingen stress! Jeg vil prøve å presse inn litt trening disse dagene. Det trenger ikke å være en hard styrkeøkt, men bare en tur med fort gange for eksempel! Kanskje jeg til og med drar en tur på fjellet? På tirsdag har jeg også fri, og da skal jeg helt klart bare lade opp til jobb på onsdag. Jeg skal nyte fridagen og være sammen med Amanda! Jeg skal også prøve å få en skikkelig tur for både Luna og meg. Jeg er opptatt av å bare ha litt mosjon i hverdagen for å ikke bli rastløs. Onsdag er det kveldsvakt, noe som vil si at jeg har litt tid før jeg starter halv fire. Torsdag har jeg også fri, og da skal jeg trene, gå tur, og finne ut hvilket treningssenter jeg skal velge å bruke det neste året. Jeg skal også så smått begynne å planlegge den neste uken. Et blogginnlegg for fredag formiddag må planlegges, og da skriver jeg det gjerne kvelden før! Fredag er det tidligvakt og da er jeg ferdig klokken to. Det vil si at jeg har hele dagen etter jobb. Det er det beste med jobben jeg har! Kjenner jeg meg selv rett blir jeg nok å sove et par timer før jeg starter dagen skikkelig ;-) Lørdag har jeg fri igjen, og da skal jeg se om jeg ikke kan melde meg inn på et senter. Det kommer helt an på hvordan økonomien er etter at jeg har betalt regninger og kjøpt gaver. Jeg har også lånt litt penger av begge søstrene mine som jeg må prioritere å betale tilbake så snart som mulig. Søndag har jeg seinvakt, noe som betyr at jeg har noen timer før jeg starter på jobb. Da skal jeg nok bare slappe helt av. Den dagen har jeg en lang vakt på syv og en halv time. Det blir fort litt hektisk og langdrygt, så da må jeg nok bare lade helt opp, blogge litt og forberede den neste uken. 

Oppi det hele skal jeg planlegge blogginnlegg, ta bilder og ha mye me-time. Det er akkurat det jeg trenger dette året. Tid til meg selv og finne ut hva jeg vil videre. Det med å planlegge blogginnlegg satser jeg på at jeg får en slags rutine på veldig snart. Sånn at jeg vet hva jeg skal blogge om og når. 

Gjerne kom med tips for disse innleggene! Vil gjerne gjøre dette så bra som mulig sånn at det kan bli en fast spalte :-)

bday - Oliver tre år!

 • 06.08.2017, 20:28

Hei og god kveld! 

Det er sykt vondt og tungvindt å skrive akkurat nå, for jeg har nemlig skjært meg under neglen på pekefingeren. Don´t ask how. Med andre ord så blir ikke dette det lengste innlegget, haha :-) Føles rart nå å blogge for første gang denne dagen. Har jo hele tiden hatt klart innlegg til formiddagen dersom jeg jobber. I går var jeg mer fokusert på å bare legge meg, så derfor ble ikke det noe av! 

Jeg dro hjem til Sandra og Gustaf med en gang etter jobb for å feire vår herlige Oliver. Han blir tre år, og jeg kan ikke fatte at tiden har gått så fort?? Det føles som det var i går at Sandra ringte Anne-Sofie og vi tok på høyttaler. Da fortalte hun at "Nå har Oliver kommet og han er helt perfekt". Åh, jeg er så uendelig stolt av den gutten. Han er så mye. Han er godhjerta, kosete, snill, glup, rar, herlig, søt, bølle og ikke minst STILIG som han sier selv♥ Det er når man får små i livet sitt man innser at ett år ikke er så veldig lenge - og heller ikke tre år. Plutselig er jeg voksen, gift, huseier og mamma selv! 

Nå skal jeg bade Luna før jeg setter meg meget godt til rette for å se videre på Home and Away. Altså, det er virkelig ikke mulig å legge vekk den serien. Har vært hekta så lenge, og nå når jeg har begynt å se alt på nettet så blir jeg enda mer hekta!! I morgen håper jeg at Sandra og jeg får tatt noen fine bilder. Vil ha en liten fotodag, men vi får se an dagsformen til oss begge. Det har vært en hektisk helg for de fleste i familien med både bursdagsfeiring og arbeid. Det blir med andre ord veldig godt med to dager fri nå! 

Også tok forresten Sandra noen bilder i selskapet i dag. Jeg valgte å legge bort kameraet og bare nyte Oliver sin dag i dag. Han ble så glad for pianoet og mikrofonen han fikk av Anne-Sofie, meg og Erling - og jeg er sikker på at foreldrene ikke er sååå glade, hehe. Det blir liv i heimen framover, for å si det sånn. Han er en showmann, virkelig ;-) Vi snakkes senere, dere♥

Gjøre ingenting

 • 05.08.2017, 16:09God ettermiddag i regnet! Jeg har aldri sett maken til sommerregn. Det har lagt litt i luften i hele dag, men nå høljer det bare ned og det stopper ikke heller. Jeg kom hjem for en liten halvtime siden. Det var veldig godt, for jeg er jo fortsatt ikke hundre prosent i form. Men jeg har iallfall fått meg en skikkelig dusj, og nå ligger jeg i senga og vurderer om jeg kanskje skal sove litt. Jeg tror jeg vil ha godt av et par timer på øyet. I skrivende stund så holder jeg bare på å sovne. Med andre ord så kommer jeg til å gjøre ingenting akkurat i dag. 

Processed with VSCO with a6 preset

I morgen er Oliver tre år gammel, og det skal vi selvfølgelig feire! Jeg fikk heldigvis byttet til tidligvakt, så da får jeg også bli med på feiringen :-) Gleder meg veldig til han får gaven fra meg, Erling og Anne-Sofie, hehe! Ellers satser jeg bare på at jeg får ut et blogginnlegg i løpet av kvelden igjen. Jeg lover at bloggingen blir litt mer spennende etterhvert. Når jeg føler meg bra, har kommet inn i disse hersens rutinene mine og klarer å finne på en del ting i hverdagen. Så, jeg gleder meg til bloggingen framover dette året. Det blir kult :-) 

Snakkes fine♥

Ting dere kanskje ikke visste..

 • 05.08.2017, 12:00

God morgen, fine! Nå er jeg endelig tilbake på jobb! Formen ble bedre en stund før jeg la meg i går, så det var godt å våkne med god energi og være klar for dagen. Jeg regner med det bare var kroppen som var litt slått ut etter en brå start, og at det ikke var noe influensa inni bildet. Uansett, så tenkte jeg å komme med noen ting dere kanskje ikke visste om meg :-)

♥ Jeg bruker egentlig både høreapparat og briller. Dere har sett meg med briller en gang på bloggen, men jeg prøver å bli flinkere til å bruke de. Jeg merker at synet mitt trenger det mer og mer.. Høreapparat har jeg hatt siden jeg gikk i tredje klasse eller noe. Jeg har nedsatt hørsel, og derfor er dette egentlig nødvendig. Men jeg føler meg ikke vel med det i det hele tatt, samtidig som at det gjør utrolig vondt! Jeg føler at vi har justert på de så mye, og nå har jeg rett og slett bare lagt de fra meg. ♥ Jeg er/var avhengig av nugatti. Siden jeg var liten har nugatti alltid vært det beste jeg vet. Jeg spiste ikke brødskive om jeg ikke fikk nugatti på. Så med andre ord så er jeg nå på avvenning, og jeg har sagt flere ganger at nå har jeg slutta med nugatti, men de rundt meg bare ler, haha. 

♥ Jeg klarer ikke å spise brød med frø i. Helt siden jeg var liten har jeg fått noia av brød med frø i. Om jeg får det i munnen så begynner kjakene mine å skjelve, seriøst. Det har vært mange sukk fra familien og Erling, men jeg er rett og slett bare kresen på brød. Og ja, jeg har smakt på det siden..

♥ Jeg elsker å synge. De som kjenner meg vet dette, men kanskje ikke dere? Jeg er jo oppvokst i en musikalsk familie og alt fra foreldre til tanter og onkler på begge sider av familien min driver med musikk. Det er utrolig gøy, og arrangement sammen med familien blir også kjempekoselig når musikken kommer i gang. Det er definitivt noe jeg setter pris på med familien min! ♥ Jeg har blitt veldig følsom i det siste. Dette er noe som nesten frustrerer meg litt, for jeg kan begynne å grine av noe så lite som en litt trist Home and Away episode eller en lame YouTube video. Før var jeg sykt kald, kanskje litt for kald. Gråt ikke en gang i begravelser?? Husker sykt godt en gang pappa kommenterte at jeg var som en stein haha og nei jeg tok det ikke negativt. Min pappa er ekstremt følsom, så jeg regner med det kommer i genene mine også etterhvert ;-)

♥ Jeg har skikkelig lyst til å være spontan. Men så er jeg så pyse og redd for at det ikke går, eller så bare gidder jeg ikke. Det er en ting jeg vil endre på. Jeg tenker alltid at jeg ikke kan fordi jeg har jobb, et hjem og en hund, men hellooo, det finnes jo løsninger!! 

♥ Jeg elsker Selena Gomez og Sophie Elise. Begge to er forbilder for meg, og jeg har vært så heldig å få møte Sophie èn gang! Og heldigvis skal jeg få møte henne igjen en dag :-) Men det er en annen historie som jeg kanskje kan fortelle om en annen gang! ♥ Hver gang det er noe jeg gleder meg til så vet jeg innerst inne at det aldri kommer til å skje. Jeg kan nevne to ting, og de skjedde bare med noen dagers mellomrom. Vi skulle egentlig til London med engelskklassen i oktober i fjor, og jeg gledet meg så mye! Jeg elsker jo London!! Men så fikk jeg vite at det ikke ble noe av fordi det ikke var alle i klassen som ville. Da hadde jeg ordnet med betaling og hele greia.. Også den verste er når Erling kjøpte billetter til Selena Gomez konsert til meg i bursdagsgave, så ble konserten avlyst noen måneder senere.. Jeg var helt knust og ringte Erling og bare gråt.. Jeg hadde historie da jeg leste det på Facebook, og jeg måtte bare gå ut for å gråte. Jeg var SÅ lei meg. Så når jeg og Erling skulle flytte ut så var jeg sikker på at noe kom til å skje sånn at det heller ikke ble noe av, men heldigvis gikk det bra♥

Take me back

 • 04.08.2017, 16:47

Jeg har fått meg noen timer på øyet nå, men jeg føler meg ikke noe bedre. Jeg koker, har vondt og klarer så og si ingenting. Har lagt på sofaen hele tiden, og den ene gangen jeg skulle gå på do ble jeg så svimmel at jeg knapt så noen ting. Ikke noe gøy å ha det sånn. Macen er på fanget og jeg kunne nok skrevet dette innlegget på halvparten av tiden jeg har brukt, men måtte ta noen pauser.. Jeg skulle jo komme skikkelig i gang med arbeid og rutinene mine. Gud som jeg maser om disse rutinene, men det er så viktig for meg. Det var målet mitt med hele dette friåret. 

Over til noe annet. Jeg fant et tips om et blogginnlegg der jeg skriver ned alle landene jeg har vært i. Der skal jeg også skrive hva jeg gjorde der, bilder om jeg har og gode minner fra dette stedet! Dette blir spennende :-)

Sverige: Alle mine sommerferier fra jeg var lita ble tilbragt her. Jeg har kjempemange gode minner der fra. Vi bodde på en campingplass som het for Gullbrannagården, og den er der enda. Jeg skal definitivt tilbake dit en dag med mine barn. Jeg var i syden for første gang i 2010, og det gjorde meg ingenting å ikke ha vært der før, for jeg storkoste meg sånn på dette stedet! Mitt beste minne er nok Kulaget. Da var det noen voksne som gikk rundt med et stort rep gjennom hele campingplassen om morgenen og tok med seg alle barna til en stor hall. Der var det underholdning en times tid, så fikk alle foreldre forberede frokost/lunsj og hva vi skal gjøre videre den dagen. En annen ting som jeg setter veldig stor pris på er at dette var en familieplass for meg. Vi reiste sammen med tanten og onkelen min, sammen med søskenbarna mine og vennepar av mamma og pappa og deres barn. Vi hadde det utrolig fint der! Jeg har også vært på Mora camping, Lidköping camping og enda flere som jeg ikke husker. Danmark: Jeg vet ikke nøyaktig når jeg var i Danmark for første gang, men jeg har på følelsen av at det var i 2001, og da var jeg 3-4 år. Da skulle kusinen min, Christine, gifte seg. Hennes ektemann er dansk, og da var familien samlet på et hotell i Danmark. Jeg husker helt klart ikke mye av det, siden jeg var så liten. Men jeg har sett mange bilder fra denne turen! 


Meg og onkel pepper♥

Tyskland: Første gang vi var i Tyskland var nok i 2009. Da dro jeg til Hamburg sammen med mamma, Steinar og Anne-Sofie. På den tiden bodde sønnen til Steinar der, sammen med sin sønn og samboer. Det var en kjempefin tur og vi gjorde kjempemye gøy! Det er iallfall en ferie jeg husker. Jeg har også vært i Cochem, Kiel og Bremen på veien mot Frankrike. På disse stedene har vi overnattet! 


Fra turen til Hamburg

Belgia: Ingen spesielle minner herfra egentlig, annet enn at jeg kjørte rett gjennom! 

Luxembourg: Samme med denne, vi kjørte gjennom - men vi stoppet èn gang for å finne en plass å spise!

Frankrike: Jeg har vært i Paris! Dette var i 2013. Da hadde vi en bilferie sammen med pappa, Anne-Sofie og Richard, stebroren min. Vi møtte stemoren min Berit i Paris. Da startet vi med å ta Kielbåten fra Oslo-Kiel og kjørte gjennom Tyskland, Belgia og Luxembourg. Når vi var i Frankrike så var vi blant annet på Eurodisney. For en opplevelse det var! Jeg gråt på avslutningsshowet ved midnatt fordi det var så fint! Italia: Vi var i Venezia noen dager før vi hoppet på Cruiseshipet i Middelhavet. Dette var i 2012, og da dro jeg sammen med pappa, Berit, Richard og begge søstrene mine. Dette var faktisk bryllupsreisen til pappa og Berit, så det var utrolig gøy å få bli med på en sånn tur! Cruise er definitivt noe jeg vil gjøre igjen :-) Kroatia: Dette var en av stoppene med Cruiset. Vi var i Dubrovnik én dag for å se oss litt rundt. Jeg husker ikke så veldig mye av det, annet enn at det var veldig mye stein? Haha, jeg så ikke så mye i løpet av den dagen jeg var der, men jeg kjenner ikke at det er en plass jeg kunne feriert en sommer.Hellas: Jeg har vært tre steder i Hellas. De to første var Athen og Katakolon. Det var på turen med det samme Cruiset. Den tredje plassen er Rhodos. Da besøkte pappa og jeg, Erling og hans familie på Rhodos. Det var så godt å se han igjen! Dette var i 2015, så det året Erling og jeg ble sammen. Nyforelsket og savnet ble utrolig stort når vi ikke fikk sett hverandre på flere uker. Bulgaria: Her har jeg vært to ganger, på nøyaktig samme sted og hotell! Vi leide en leilighet av noen norske, og vi likte stedet så godt at vi dro dit igjen året etter. Vi var der altså i 2010 og 2011. En utrolig fin plass med mange fine minner. Vi ble kjent med flere lokale, og vi fikk blant annet møte en av våre første au pairer igjen. Alle andre vi har hatt har blitt boende i området rundt oss, men hun flytta hjem igjen til Bulgaria, og da hadde jeg ikke sett henne siden jeg var kjempeliten! Vi bodde forresten i Sveti Vlas, det er 15 minutter unna Sunny Beach. Tyrkia: Her har jeg vært bare én gang. Det var i 2015. Da var pappa og jeg i Bodrum. Jeg skulle egentlig dra til USA denne sommeren, men så ble ikke det noe av og dermed måtte pappa og jeg bestemme oss ganske kjapt om en plass å dra til sånn at jeg også fikk en ferie! Så da landet vi på Bodrum, to timer med båt unna Rhodos, hvor Erling var :-) I Bodrum ble vi også kjent med flere lokale mennesker og ikke minst ble vi kjent med Ann Helen og Magnus - et par vi enda har god kontakt med. Det er så gøy å møte mennesker på ferie og holde kontakten videre. Dette var en veldig fin ferie, utenom at jeg var redd noen kvelder på grunn av terror osv i Tunisia. Det skjedde mens vi var der, og selv om det ikke er så nærme, så preget det meg veldig av en eller annen grunn. Spania: Vi var på Gran Canaria, Erling og jeg. Sommeren 2016 dro vi på vår første sydenferie sammen. En ferie jeg alltid kommer til å huske. Hotellet var WOW og alt var bare såå bra der. Jeg kunne lett dratt tilbake dit! Vi opplevde ikke så mye lokalt der eller store greier utenom kjøpesenteret i Las Palmas. Det var bevisst siden begge var enig i at dette skulle være en avslappende ferie og ikke noen oppdagelsesferd. Foreldre er jo veldig flink til sånne ting og derfor var vi ganske bestemt på at vi skulle sole oss, kose oss og bare slappe helt av hele ferien. Jeg har også vært i Barcelona en gang. Det var også en klassetur. Da reiste hele andre klasse studiespesialisering til Barcelona en uke. For en nydelig by! Dit skal jeg også tilbake!


Bildene til venstre er fra Gran Canaria og til høyre er Barcelona

England: Her har jeg vært to ganger. Den første gangen var jeg i York på korpstur. En kjempefin tur med mange gode minner. Den andre var i 2014, da var jeg på klassetur til London. Det var også en helt fantastisk tur. Og London er definitivt en by jeg vil tilbake til. Siden det var en klassetur, så fikk vi så klart opplevd mange av turistattraksjonene. Så neste gang jeg drar dit, så blir det nok mer shopping og kafékos enn sightseeing! Selv om jeg langt i fra har sett hele London. Skottland: Dette var også i 2014 og en klassetur. Jeg gikk internasjonal linje første året mitt på videregående, og da skulle klassen til Skottland å bo i vertsfamilie en uke. Det var en veldig lærerik tur med erfaringer jeg har tatt med meg videre. Vi gikk også på skole mens vi var der nede, og fikk også mange gode venner. Dessverre har jeg mista kontakten med disse i dag, men følger med de på Facebook og ser at de oppnår mye fint i livet. 

Syk og svak

 • 04.08.2017, 11:00


God morgen, dere! 

Eller, det er ingen god morgen her.. Når jeg la meg i går kveld så klarte jeg så vidt å gå til senga, for jeg var så utrolig tung og vond i kroppen. Det er rart hvor fort formen kan snu. Jeg skrev vel på bloggen tidligere i går at jeg hadde så mye energi osv, men sannheten var visst ikke det. Jeg hadde bare ikke satt meg ordentlig ned for å slappe av enda. Jeg var så uendelig sliten og fikk ikke kjent på det før jeg satt meg ned på kvelden i går. Når jeg våknet i dag var jeg ikke noe bedre. Om mulig, kanskje verre. Beina mine føles helt øm, sammen med armene. Feberen var også der da jeg våknet. Jeg vet ikke hva som gjør det, om det var et sjokk for kroppen å plutselig arbeide igjen, eller om det har lagt i kroppen en stund og at det ble nok da jeg startet i arbeid. Så i dag må jeg nok dessverre stå over jobb. Jeg føler meg så sykt dårlig når jeg må si fra om sånt, for det betyr jo at en person som egentlig har fri i dag må jobbe min vakt. Men det er vel bare sånn det er, så jeg håper at jeg er mye bedre til i morgen tidlig. 


Blir ikke noen bilder fra i dag, men slenger med dette bildet fra en shoot jeg og søsteren min hadde i vår!

Det blir dessverre ingen tur på meg i dag, så jeg håper Erling vil ta med Luna på en skikkelig tur senere i dag. Jeg klarte knapt å lufte henne når hun våknet, men hun fikk gjort det hun skulle og nå leker hun seg så fint alene. Jeg kommer nok til å være plassert i senga resten av dagen. Jeg må bli bra til jobb i morgen tidlig, for jeg skal ikke stå over mer enn én vakt denne gangen. 

Nok klaging! Jeg skal prøve å komme med flere innlegg i dag, men kan så klart ikke love noe.. Vi snakkes uansett♥

Min måte å planlegge

 • 03.08.2017, 21:41Jeg fikk et spørsmål om jeg ikke kunne fortelle litt om hvordan jeg planlegger dagene mine, og det kan jeg så klart! Per nå er det ikke så ekstremt mye å planlegge, men jeg regner med det blir fullere dager utover året da jeg skal legge trening inn i dagen min også. Med andre ord så skal mine dager snart bestå av: jobb, blogg, trening og husarbeid. Venner og familie klarer jeg å finne tid til uansett. Det er utrolig viktig for meg å møte mennesker jamt og trutt. 

Først og fremst trenger jeg almanakken min! Den er jeg helt avhengig av, og den blir med meg overalt. Framover kommer jeg til å sette meg ned hver søndag for å planlegge uken som kommer. Vet jeg om ting som kommer lenger enn en uke senere så skriver jeg opp det også. Jeg forsøker også planlegge så mange innlegg som mulig. Jeg liker å variere, og er redd det skal bli kjedelig i lengden om det skal bli det samme på bloggen hele tiden. Derfor forsøker jeg å holde meg til tre typer innlegg om dagen: hverdag, tips/triks, tanker. Noen ganger skyter jeg inn med storytimes, spørsmålsrunde, fakta om meg osv. Men det er hvis jeg virkelig ikke har noen ting å blogge om. Framover dette året vil jeg komme til å jobbe både dag, kveld og natt. Derfor må jeg planlegge og forhåndsskrive innlegg som skal publiseres på de tidspunktene jeg er på jobb. Samtidig forsøker jeg å komme med så ferske bilder som mulig! 

Det er vanskelig å planlegge husarbeid. Men der er det mer rutiner, og derfor ingenting å planlegge. Det som må planlegges er å sette av tid til det. Jeg håper jeg aldri blir så travel at jeg må forlate leiligheten som et kaos! Derfor er det det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra jobb. Har jeg tidligvakt, så setter jeg meg ikke ned før jeg har ryddet leiligheten. Da er det alt fra å tørke støv, tømme oppvaskmaskin, vaske og henge opp klær, rydde stue og kjøkken og lignende. Jeg prøver å plassere ting som støvsuging og sengeskift i helgene. Da føler jeg at jeg har mye bedre tid, samtidig som at Erling også er hjemme da. 

Når det kommer til trening så er planen å sette opp faste dager til trening. Noen ganger jobber jeg tidligvakt, og da kan det være at det frister mer å trene etter jobb enn før jobb. Derfor kommer ikke klokkeslett til å bli en fast ting. Eneste som er helt klart nå er at selv om jeg har fri eller seinvakt - så skal jeg ikke sove hele formiddagen! Jeg skal gripe dagene for det de er verdt og gjøre ting jeg synes er gøy. Bruke mye tid med Luna til både tur, kos og lek. I starten av treningen kommer jeg til å sette opp to dager i uka til trening. Etter hvert vil jeg øke det til tre-fire dager i uka. Målet er til slutt å ville trene seks dager i uka. Jeg skal også laste ned Lifesum-appen for å sikre meg at jeg får i meg nok næring når jeg begynner å trene. Håper det var litt interessant å lese om! Har aldri hatt sånne innlegg før, og kanskje etterhvert så kan jeg lage plan-for-uka-innlegg? Kanskje det skal bli en fast spalte? Det blir isåfall ikke før senere i høst, da skal alt være i rutiner igjen :-) 

Let´s go to the beach

 • 03.08.2017, 19:56For en herlig ettermiddag! Jeg fikk så utrolig mye energi av å bare være ute og nyte det fine været. Jeg dro til en strand cirka 20 minutter hjemmefra, og det ser virkelig ut på syden på sine beste dager! Erling møtte meg heldigvis der så da fikk vi tatt såå mange fine bilder. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet! Både Luna og jeg dyppa oss litt, og endelig begynner Luna å like vann - men dusjen er fortsatt like skummel da.. Før vi dro hit var vi en annen plass å gikk tur og bada. Men enkelte mennesker klarer bare ikke å plukke opp driten etter hunden sin - det var bare rett hæslig å sitte der. Og ikke nok med det, når jeg tok opp håndduken min som jeg satt på så var den full i drit som lå i grasset. Jeg så det ikke før jeg la den ned... Det blåser en del der ute, det er det som er minusen med denne plassen. Men, fikk noen kule bilder av Luna, haha! I skrivende stund nyter jeg et brett med sushi med turban på hodet. Det var en etterlengtet dusj for å si det mildt. Sand over alt, men det er verdt det når man får så fine dager♥Om noen skulle lure på det til de skal til Ålesund området, så heter dette stedet Giske! Kjører du enda lengre inn kommer du til Alnes, der er også utrolig fint!

Snakkes senere♥

Wannabe energibombe

 • 03.08.2017, 15:31Hei, dere. Det ble noen kjappe bilder til dette innlegget. Jeg kom nettopp inn døra og er vel så og si på vei ut igjen også! Luna har vært hjemme alene mens jeg har vært på jobb, så da må hun få seg en skikkelig tur. Jeg har så lyst å ha enormt med energi, men jobb tar på. Men jeg tror denne første dagen er den verste. Når alarmen ringte klokken seks i dag tidlig trodde jeg ikke på det en gang. Men jeg beit tennene sammen og kom meg opp på sekundet. Men, jeg skal iallfall prøve å late som at jeg har all verden med energi i dag. Jeg håper solen holder seg oppe en liten stund til, så kan Luna og jeg bade på slutten av turen♥ Tar med kameraet og skal prøve å få noen fine bilder fra turen! Senere i dag tenker jeg å ta med meg stativet og finne en plass å ta noen bilder, håper det blir bra! 

Jobb i dag gikk veldig greit! Jeg fikk opplæring på en ny avdeling, så nå har jeg to avdelinger jeg kan ta vakter på. Det betyr da dobbelt så stor sjanse for å få noen vakter i uken :-) Jeg har iallfall kost meg på jobb, eneste var at jeg var veldig trøtt i dag. Legge meg tidlig i dag, selv om det er senvakt i morgen! Tenker å stå opp tidlig å gå tur i morgen. Lover ingenting, men verdt et forsøk. Nå har jeg iallfall sagt det, heh. 

Jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for hver enkelt av dere som leser, kommenterer og følger med bloggen min. Det gir meg så utrolig mye motivasjon og inspirasjon. Jeg har plutselig mye å blogge om!! Jeg skal prøve å legge ut et innlegg i løpet av helga om to nye produkter som jeg har kjøpt :-) Sandra bestilte det til meg fra Korea(?) tror jeg! 

Hva gjør dere i dag?

Flower print - Nelly wanties!

 • 03.08.2017, 11:00

 


1 HER                                                                 2 HER                                                            3 HER


4 HER                                                                5 HER                                                             6 HER

Det er så utrolig mye fint på Nelly, akkurat nå!! I mine øyne er sommeren absolutt ikke over enda, og jeg har på følelsen av at vi får en nydelig høst. Vi får bare krysse fingrene.. Disse plaggene er heller ikke så veldig dyre, men jeg har absolutt ikke penger å bruke på det nå, så derfor kommer det under "wanties" for denne gang ;-) Ha en fortsatt nydelig dag♥

Vi snakkes!

Siste feriedagen

 • 02.08.2017, 22:04

God kveld♥ Hvordan har deres onsdag vært? Jeg har hatt besøk av søsteren min, Anne-Sofie. Hun har som nevnt i forrige innlegg bursdag i dag. Dagen har brukt på å spille kort og brettspill, spise god mat på Egon sammen med familien og nå ligger vi bare og sløver på sofaen mens vi ser Home and Away. Sånn har vel cirka alle mine dager vært. Sløvet, sett serie, spist mat, godis og bare masse kvalitetstid med familien. Perfekt :-) I morgen klokken halv åtte braker det løst igjen. Da er jeg plutselig i arbeid igjen, og da er det ikke mye fri. En dag nå og da, men for meg går det helt fint at det er mye jobb. Jeg tror kanskje jeg hadde kjedet meg i lengden dersom jeg skulle sittet hjemme hele dagen. 

Nå er det ikke lenge før jeg finner senga. Døgnrytmen må på plass sånn at jeg unngår alle disse powernapene mine midt på dagen. Jeg hadde det sånn da jeg hadde skole også, og jeg kastet vekk alle dagene på å sove. Ikke fikk jeg gjort lekser, vært med venner eller kose meg. Alle ettermiddager gikk til å sove. Veldig trist. Så, da håper jeg å komme i en god rutine veldig snart! Jeg skal også prøve å finne ut hvordan jeg skal gjøre det med bloggingen. Målet mitt er tre-fire innlegg om dagen. Da skal det første innlegget helst publiseres i 11-12 tiden, og da er jeg ofte på jobb. Så da må jeg faktisk starte å planlegge litt. Det synes jeg bare er gøy! Elsker alt som har med kalender, planlegging og lister å gjøre :-) 

Processed with VSCO with a5 preset

Snx fine♥

Happy birthday to youuu

 • 02.08.2017, 16:25

Hei og god ettermiddag til dere fine! 

Jeg skulle blogge tidligere i dag, men så kom søsteren min, Anne-Sofie. Hun har nemlig bursdag i dag, og det fristet mer å sove lenge for å så ta i mot besøk, enn å stå opp tidlig å blogge ;-) Det er min siste fridag, og den skal jeg bare nyte! Nå skal vi snart hive oss rundt for å dra til byen å spise. Det kommer en oppdatering til senere i kveld♥Fie, som vi kaller henne, blir 21 år i dag! Hun er en fantastisk søster for meg og jeg er uendelig glad i henne. Alltid koselig å få besøk og besøke henne. Vi har det så moro i lag med både den samme humoren og kort- og brettspill! Loveyouu♥ Det ser ut som det blir sleepover i kveld! Jeg blir alene hjemme så da håper jeg Fie vil være her sammen med meg å se Home and Away, hehe!

Ha en fortsatt fin dag! 

Forandringer i hverdagen

 • 01.08.2017, 21:28I den kommende måneden, august, så vil det skje en del nytt i hverdagen. Det blir en annerledes hverdag enn det jeg er vant med. Jeg er både spent, redd, glad og lykkelig på en og samme gang. Spent fordi det er nytt, redd fordi det blir noe jeg ikke kjenner til og glad og lykkelig fordi det er noe jeg har lengtet etter så utrolig lenge. En helt vanlig hverdag, men en hverdag utenom det vanlige for min del. På torsdag starter det, og da skal jeg trå inn i arbeidslivet for fullt. Foreløpig har jeg ingen fast stilling utenom de faste helgene jeg har. Men på sykehjem er det alltid noen kollegaer som er syk eller ikke har anledning til å jobbe. Derfor har jeg ikke hatt noen problemer med å få nok jobb der jeg er nå. Jeg leker med tanken om å få en jobb til ved siden av den jeg har akkurat nå. Hva ellers skal jeg gjøre liksom? Først vil jeg se an tempoet og hvordan jeg takler å jobbe hver dag. Å jobbe på et sykehjem er utrolig givende. Man opplever mye glede blant beboerne, og å starte i den retningen er ikke noe jeg angrer på. Det er noe jeg har lært mye av og en erfaring jeg definitivt vil ta med meg videre. Jeg bærer iallfall stolt denne jobbuniformen. Jeg vet at vi som jobber på sykehjem gjør en veldig viktig jobb, og jeg gjør mitt beste i jobben for å glede de som bor der. Det kan være så lite som å slå av en liten prat, lytte, kaste ball, gå tur eller bare være der. 

Det har vært tungt å ha en jobb som dette sammen med skolen. Det har vært prøver, lekser og andre hindringer i jobben, noe som har gjort at jeg stort sett aldri fikk fri. Jeg hadde 12 timers "arbeidsdag", om ikke mer, de dagene jeg var på skole og jobb. Og da må jeg ikke glemme leksene jeg måtte ta med meg hjem. Toppen av det hele var da jeg hadde arbeidshelg, helga før en stor eksamen. Da kjente jeg at det ble nok for meg. Det gikk veldig bra, heldigvis. Jeg klarer det når jeg må. Nå er jeg mer enn klar for en hverdag med arbeid. Iallfall med en så givende jobb som det jeg har. Når du får høre, føle og se takknemligheten fra beboerne så er det så utrolig fint. Det gjør hele dagen min. Jeg har hatt flere jobber i butikk, og det er ikke noe jeg kunne sett for meg å gjøre i et helt år. Da måtte jeg hatt en jobb som jeg har nå ved siden av. Å stå dag inn og dag ut bak en kasse, brette klær og sette fram varer er ikke noe jeg kunne gjort i lengden. Nå får jeg en smakebit på framtiden min. Å arbeide er noe jeg skal gjøre resten av livet og jeg kommer til å bli så fryktelig lei. Men akkurat nå er det bare spennende. 

Family fun

 • 01.08.2017, 20:29

 

Har dere hatt en like fin tirsdag som meg? Jeg har virkelig storkost meg sammen med familien min♥ Vi dro til pappa i ettermiddag for å lage jordbærsyltetøy, og Oliver var der siden Anne-Sofie, den andre søsteren min, passet han i dag. Han er jo såå glad i jordbærsylte så han var virkelig i himmelen! Vi lot han sitte på bordet å observerer i det vi auset sylten over i små beger og han hadde like store øyne hele tiden. Ekstra stas var det å få lov til å sette de på plass i esken etterpå ;-) Oliver begynner å bli så stor, og ikke minst smart. Jeg er så stolt at jeg snart dåner! Han sier så mye fint, rart, dumt og morsomt at det ofte ender opp med at det ikke er mulig å være sint på han dersom han gjør noe han ikke burde. Som i stad da Anne-Sofie satt han i sofaen på grunn av noe han gjorde, så bare smiler han så fint mens han åler seg ut av sofaen. Til slutt sier han: "Tulletante-Fie" og storflirer! Hvordan i alle dager skal det være mulig å fortsette å være sint da?? 

Luna har kost seg masse både ute og inne. Hun er iallfall så sliten at hun ligger rett ut og sover akkurat nå. Tok ikke lange stunden for å si det sånn ;-) Ellers har jeg fått enda flere vakter på kalenderen. Noe som innebærer at jeg starter å jobbe allerede på torsdag. Da er min ferie over for denne gang. Jeg har bestemt meg for at jeg bare må takke ja til alle vakter jeg får tilbud om så lenge det passer seg. Mitt fokus i år er å jobbe for å spare opp. Målet vårt er jo å kjøpe leilighet en gang i framtiden, og det må jeg jobbe for. Også har vi jo en liten sydentur i tankene til høsten, så i august og september må jeg bare jobbe på. Jeg sitter med en rar følelse i kroppen for tiden. Det går ikke helt opp for meg at jeg ikke skal tilbake på skolebenken enda. At dette året blir helt annet jeg er vant med. Det føles godt, men må klype meg litt i armen. En annen ting er at jeg blir sliten av å tenke jobb i det hele tatt, men det er bare fordi jeg er vant med å ha både skole, jobb og lekser - derfor håper jeg at arbeid alene vil føles masse lettere. 

I morgen kommer Anne-Sofie på besøk til oss. Hun har nemlig bursdag i morgen, så da skal vi også ut å spise for å feire henne litt. Helt perfekt å bruke siste feriedagen sånn :-) Nå skal jeg se enda mer Home and Away og spille enda mer Wordfeud. Det er det mine dager går til akkurat nå, trist nok. Vi snakkes♥

Hva har dere gjort i dag? Er deres ferie snart over?

Erling svarer!

 • 01.08.2017, 16:01

Da tenker jeg det er tid for at Erling svarer på spørsmålene deres! Vi fikk inn en del spørsmål, til og med fra pappa ;-) Det er bare å spørre mer hvis dere lurer på noe! 

Hvem er mest sta av dere? 
Definitivt Ingrid. 

Hvem tok det første steget i forholdet?
Ingrid, haha! Jeg gikk veldig lenge og tulla om at vi bare var kompiser, men Ingrid sa gang på gang at hun ville bli offisielt kjærester snart. Så det var no Ingrid som tok det første steget ved å si det rett ut. Var jeg som spurte da ;-)

Hvem sa "elsker deg" først?
Jeg! Det bare falt ut av munnen min i det jeg skulle dra en dag, og Ingrid svarte: "Hæ?? Gjer du??". Så jeg trodde jeg hadde dumma meg skikkelig ut i noen sekunder, men så sa hun det tilbake♥

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hvordan er Ingrid om morgenen?
Gretten. Jeg får ikke være nær henne eller være borti henne med mindre hun ligger med ryggen til meg, haha. Jeg får iallfall ikke puste på henne før jeg har pussa tennene på morgenen. Om det var opp til henne skulle jeg ha pussa tennene en gang i timen. 

Er Ingrid romantisk?
Hun prøver å være det, med å kjøpe blomster osv til å ha i stua. Men, det bryr ikke jeg meg noe om. Så hun tror nok hun er mer romantisk enn hun egentlig er, men sannheten er vel den at hun er mer romantisk mot meg seg selv - enn det hun er mot meg. 

Hva er det beste og verste med Ingrid?
La oss ta det verste først: Hun rydder HELE tiden, og da forventer hun så klart at jeg også skal gjøre det. Det beste er at Ingrid er Ingrid. Hun er så smilende og glad hele tiden, og at hun bryr seg så mye om andre mennesker. Og det er jo ikke bare negativt at hun er ryddig. Leiligheta hadde vært et kaos hvis ikke. 

Hvor lenge har dere vært sammen?
Vi har vært sammen i to år og tre måneder i juli. Vi ble sammen 24. april 2015♥

Processed with VSCO with f2 preset

Hvilke interesser har dere til felles?
Vi har ingen felles sport til felles om dere skjønner, men vi begge liker å spille brettspill, gå tur, hunder og se på serie, heh. Jeg tenker at vi ikke trenger å ha felles interesser egentlig, men det viktigste for meg er at vi er enige og mener stort sett det samme :-) 

Hva er Ingrids rareste uvane?
Ingrid kan finne på å pusse tennene sine flere ganger om dagen. Hun gjør det to ganger også eventuelt en ekstra gang om hun skal en plass. Men, hun kan finne på å gjøre det enda flere ganger. I en periode pussa hun tennene sine hver gang hun var på badet!

Hvem av dere roter mest?
Jeg roter nok mest, men det er ikke mulig for noen å bli sammenlignet med Ingrid på denne fronten. Hun roter ikke noe spesielt, for det hun "roter" rekker ikke å lande før hun har rydda det igjen. 

Drikker dere kaffe? Isåfall hvem av dere drikker mest?
Ingen av oss liker kaffe..

Processed with VSCO with a5 preset

Hva er Ingrids drømmeplass?
Maldivene, hun er bestemt på at dit skal bryllupsreisen gå, haha! Betaler du, Ingrid?

Hvor gamle er dere?
Jeg er 20, blir 21 i år, og Ingrid er 19 :-)

Om dere skal ut og spise, hvor reiser dere da?
I Ålesund er det aller helst McDonald´s når det er opp til Ingrid å bestemme. Ellers drar vi vel bare på Egon eller Big Horn Steak House. Er ikke såå mange plasser å velge i. 

Ble du litt redd da du møtte svigerfar for første gang?
Haha, nei, Lars! Han var så hyggelig, så jeg skjønte at det aldri kom til å bli et problem :-) 

Rundstykker - oppskrift!

 • 01.08.2017, 12:29

God morgen, fine! 

Jeg må bare si at statistikken disse dagene har vært helt fantastisk. Tusen takk til alle dere som stikker innom. Jeg begynner virkelig å se hvordan jeg kan holde motivasjonen oppe. Nå har jeg en start og målet mitt er å blogge fram til at det målet blir holdt stabilt. Jeg merker at jo mer jeg blogger i løpet av en dag, jo flere titter innom. Det er veldig gøy! 

Men dere, hva er vel bedre enn å starte en tirsdag med nystekte rundstykker? Disse er såå deilig, luftig og god. Nå som Valldal-jordbærene har høysesong så har vi fått hjemmelaga syltetøy av svigermor, og senere i dag skal vi hjem til pappa for å hjelpe til å lage mer sylte! Disse rundstykkene er helt fantastisk gode med halvfryst, hjemmelaga jordbærsyltetøy.. 


 For 32 rundstykker trenger du:

♥ To pakker tørrgjær ♥ 13 dl melk ♥ 250 g smør ♥ 2 egg ♥ 2 ts salt ♥ 2 ss sukker ♥ 2 kg hvetemel ♥ 1 egg til pensling Sånn gjør du: 

Smelt smøret og la det kjøle seg ned på benken
Varm melken til rundt 40 grader
Bland mel, tørrgjær, salt og sukker 
Tilsett melken
Elt deigen 
Tilsett smør og egg underveis
La deigen heve seg til dobbel størrelseBak deigen til rundstykker (ikke lag de så store, de hever seg mye under steking!) 
Pensle de gjerne med egg på toppen før steking 
Stek rundstykkene på 225 grader på nest nederste rille i ca 15 minutter PS: Dette er ikke min hjemmelaget oppskrift, men en jeg har funnet på nettet. Har brukt denne mange ganger, og de blir såå gode!

♥NYT♥

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no