hits

Publisert den 31.08.2017 - Hverdag

syk og svak

Hei, dere! Et meget sent innlegg fra meg i kveld. Jeg har ikke følt meg så bra i det siste, og nå tror jeg dessverre at syken har tatt meg. Erling ble syk for et par dager siden, og nå er det min tur. Likevel trosset jeg slappheten og dro på trening. Ikke det lureste jeg har gjort, for jeg følte meg helt elendig etterpå. Men en ting er helt sikkert, og det er at jeg vil være ganske så støl i magen i morgen. Jeg må bare krysse fingrene for at jeg er bedre til helga, for da har jeg arbeidshelg. Er så kjipt å måtte ringe inn syk, og ødelegge noens frihelg. 


Jeg sier det hver eneste gang, men bildene jeg poster er helt ubrukelig, og jeg ser sånn fram til nytt kamera!!

Jeg har vært litt tom for ord de siste dagene. Ei jente, like gammel som meg mistet livet for noen dager siden, og selv om jeg ikke kjente henne så føler jeg utrolig med venninnene, kjæresten og ikke minst familien deres. Så ufattelig urettferdig at noe så meningsløst skal skje. Det kan ikke være lett å gå gjennom noe sånt - miste noe så kjært. Jeg kan ikke forestille meg det. Derfor har jeg heller ikke hatt så utrolig lyst til å skrive noe så overfladisk som hva jeg har gjort på disse dagene. Jeg håper dere har det bra♥

Publisert den 31.08.2017 - Måneden som gikk

hei september

Hei, ny måned! Hei, høst - og hei, september! August har vært verdens lengste måned, men det har skjedd utrolig mye - på godt og vondt. Tenk at sommeren allerede er over og høsten er i gang. Vi har fortsatt hatt noen fineværs dager her på Sunnmøre, men jeg merker at høsten melder sin ankomst med den vinden som har herjet her de siste dagene. 

Månedens tanke

Jeg har fått flere tankevekkere i løpet av sommeren, men denne måneden toppet det seg. Det er urettferdig at unge mennesker skal gå bort så tidlig, og det får meg til å ikke ta livet for gitt. Jeg setter utrolig stor pris på det å få leve det livet jeg lever, og at menneskene rundt meg har det bra. Månedens tanke er definitivt at jeg ikke skal ta livet for gitt, og at jeg skal nyte alle de dagene jeg får. 

Månedens opptur

Hvilken skal jeg velge?? Det var en utrolig stor opptur for meg å få den responsen jeg fikk på innlegget mitt. Det hele toppet seg jo med innlegget postet i Aftenposten - en av Norges største aviser, og at det ble Dagens Innlegg! Sist, men ikke minst så skal jeg jo kjøpe meg kamera om under to uker. Herregud, denne lønningen kommer ikke fort nok! Gleder meg sånn!!

Månedens nedtur

Jeg kommer faktisk ikke på noen nedturer denne måneden. Selvfølgelig har ikke alt vært en dans på roser, men ingens hverdag er det. Det er snakk om små ting som går over med en gang. Ting er utrolig bra nå, og jeg har hatt en utrolig fin måned og sommer.

Månedens serie

Jeg klarer ikke velge mellom Dexter og The Client List!! Begge er utrolig underholdende, og jeg anbefaler begge to til dere. The Client List handler om Riley som er massør, men må gi "happy ending" for å kunne forsørge barna sine etter at mannen hennes forlot henne med en stor gjeld på huset. 

Månedens person

Erling kommer alltid til å være min favorittperson hver eneste dag, uke, måned og år. Alt han gjør for meg hver eneste dag betyr uendelig masse og jeg hadde aldri klart meg uten han. Jeg har virkelig fått en sjelden mann i livet mitt - en gentleman uten like♥

Månedens innlegg

"Det er ikke meg det er noe galt med" og "innlegget mitt er i aftenposten" ble ganske godt tatt i mot, og det er to innlegg som handler om et utrolig viktig tema, som jeg aldri kommer til å holde stilt om igjen. 

Månedens lættis

Det er kanskje ondskapsfullt, men herlighet som jeg lo i det Oliver satte kursen utfor den store sklia på Lekeland her om dagen. Han var nede på en poff og en smell, og noen tårer kom - men han var fort i gang igjen på sklia som var hakket mindre i sin herlige "hovmesteren"-stil med henda høyt opp bak på ryggen og rumpa bak. Et herlig vesen, med andre ord. Kan bare oppleves♥ Hvordan har din måned vært? 

Vis flere innlegg