hits

Publisert den 01.10.2017 - Måneden som gikk

goodbye september

Oktober allerede? Hva skjer med denne tiden, dette året og denne hverdagen? Tiden flyr avgårde og før jeg vet ordet av det sitter jeg vel på skolebenken igjen, og har en utdanning om ikke så lenge. Jeg har blandede følelser om at tiden går fort. Livet er ufattelig kort, og jo eldre man blir, jo mer obs blir man på akkurat det. Men så er det litt godt også, for jeg vil så gjerne starte å leve - for meg betyr det å ha en utdanning, barn, hus og ektemann. For meg kan ikke denne tiden komme fort nok. Jeg vil uansett oppsummere september måned med dere, det synes jeg er så koselig :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ STØRSTE OPPTUR: Det er uten tvil at vi bestilte reisen til Dubai. Vi skal oppleve noe helt nytt, og dermed blir det så utrolig spennende. Jeg gleder meg utrolig mye, selv om dette skjer i oktober - så var jo det bestemt i september. I tillegg så fikk jeg den største lønningen jeg noen sinne har fått til nå, det var også en opptur. Det gir meg mye motivasjon til å fortsette å jobbe så mye som jeg gjør. Jeg fikk jo også nytt kamera, som uten tvil er en stor opptur! Vi har hatt nydelig sommervær i over en uke i september, jeg har klipt meg og Luna har klipt seg. Mye å velge i, så jeg har det vel egentlig ganske godt når jeg ramser opp øyeblikk etter øyeblikk :-)

♥ STØRSTE NEDTUR: uhmm, jeg har hatt en del hodepine denne måneden. Vondt i kroppen og bare sliten. Derfor blir det ekstra godt med ferie. Det har vært hektiske dager på jobb og alt for mange powernaps når jeg kommer hjem. Da forsvinner dagene, og jeg får ikke gjort alt jeg hadde tenkt å gjøre. Derfor har bloggingen vært litt halvveis fra meg siste ukene. 

♥ MÅNEDENS MINNER: Jeg har ikke akkurat opplevd så utrolig mye denne måneden, sånn sett. Men jeg har vært mye på kafé akkurat denne måneden (dessverre), og jeg har fått sjansen til å bli kjent med Malin, noe som jeg gleder meg til fortsettelsen til. Jeg har også vært mye med mamma, og familie generelt - og jeg har det utrolig gøy når jeg er hjemme hos mamma. 

♥ MÅNEDENS LÆRDOM: At venner kommer og går. Ikke at dette har skjedd akkurat denne måneden, men det er nå jeg har innsett det. Og at jeg må bli flinkere til å ta vare på de jeg har akkurat nå. Jeg kan ikke ta noen for gitt, og jeg skal friske opp kontakten med gamle venner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ BESTE SERIE: Jeg må velge to her. For tiden ser jo Erling og jeg på Dexter, og det blir bare bedre og bedre. Når jeg er på jobb får jeg faktisk litt abstinenser for å se videre på den serien. Jeg tror ikke det er et sunnhetstegn, men jeg kjøper det. Også har jeg sett ferdig Pretty Little Liars. Den avslutningen var så forvirrende og bra at jeg har startet hele serien på nytt. Så jeg kryper ned i hulen min og ser sesong etter sesong med diverse serier. 

♥ BESTE INNLEGG: Dette og dette. Det var iallfall de innleggene som ble kåret som det beste av dere, med tanke på lesertall. Jeg liker å være åpen med dere og fortelle om hvordan jeg føler det. Jeg får veldig mye fint tilbake, noe som gjør det verdt å dele. 

♥ BESTE KJØP: Den nye slengbuksa jeg fant på Bikbok til 99kr i forgårs. Det var et must etter min forrige og eneste ble ødelagt. Jeg har lett og lett etter en ny, men ingen som selger. Men så har visst Bikbok gravd litt på lageret og hengt ut et par og da hadde jeg ikke annet valg. Gjett om den kommer til å bli brukt på reisen. SÅ DIGG. 

♥ FLAUSE: Herregud, jeg satt på med mamma mens vi kjørte i byen. I lyskrysset midt i byen så sto det en jente som skulle over. Jeg begynte å vinke desperat til denne jenta. Lente meg fram i ruta for å vinke stort med begge hendene. Verken mamma eller storesøster i baksetet skjønte stort. Jeg vinka jo til tanta mi som sto der! Nope, det var ei jente, yngre enn meg sikkert. Bye. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MEST SPILTE SANGER: 
Abba - Jonathan David Helser, Melissa Helser
Creep - Kina Grannis
Everybody knows (Douchebag) - Dustin Tavella

♥ BESTE MÅLTID: Uten tvil alle sandwichene på Sukk med focaccia, bacon, kylling, ost og en deiiilig dressing. 

♥ ØNSKER FOR OKTOBER: Jeg har et mål om å bli kjent med nye mennesker. Ta mer initiativ til å finne på ting, ta kontakt med gamle venner som jeg har sklidd bort fra og virkelig finne på mye gøy. Jeg har bestemt meg for og innsett at jeg har mye å si på om jeg er ensom eller ikke. Jeg må også starte et sted, gå ut av komfortsonen og snakke med mennesker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sandra og Gustaf. Tidligere i kveld var Erling og jeg på et koselig besøk hos tante for å spise pizza og se Skal Vi Danse, og deretter spilte jeg mye spill sammen med Sandra, mens Erling og Gustaf så fotballkamp. Herlig lørdagskveld med andre ord. I morgen er det seinvakt, og pakking på dagtid. Ha en fortsatt fin helg!

Publisert den 29.09.2017 - Hverdag

kvalitetstid med favoritten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fredag, og hei helg!! For meg betyr det arbeid, men det går fint - det er bare denne helga så bærer det av sted til Dubai. Jeg gleder meg sånn, men har en sånn følelse av at det aldri kommer til å skje. Det er ikke realistisk for meg i det hele tatt, men alt er bestilt! I natt sov jeg over med Sandra. Oliver har fri fra barnehagen i dag, så da passet det å tilbringe en dag sammen med han. Finnes ikke en bedre måte å starte dagen på enn når Oliver kommer inn og gir en kos. Frokosten ble naturligvis på Sukk da vi bestemte oss for å dra hjem til mamma. Så da har vi spist deilig mat og lekt med klosser ;-) 

Vi er så utrolig heldig med været for tiden. Skulle ikke tro at vi snart er i oktober måned! De siste dagene har vi hatt over tjue grader på Sunnmøre, stor sol og bare helt herlig. I dag har vinden kommet og jeg tror dette var den siste dagen med sommer for i år. Regnet er meldt å komme neste uke - ikke at det har noe for meg å si som da ligger på en solseng i Dubai ;-) Neida, skal ikke være kvalm nå - får knapt snakke om den turen blant familien, de blir så misunnelig, haha. Men jeg skal prøve å ta med meg litt finvær hjem igjen! I går var jeg på to koselige kafédater. Først Tante Bruun sammen med Amanda, og deretter Lyst sammen med Malin. Det var første gang jeg fant på noe sammen med Malin, og det var utrolig koselig. Vi har utrolig mye til felles, og deriblant bloggen! Så jeg håper det blir flere dater når jeg kommer hjem fra Dubai :-) Jeg har så vidt startet å pakke, men tenkte å la dere bli med på pakkingen videre. Jeg skal iallfall se hva jeg får til med filming. Det beste er vel å planlegge hva jeg skal pakke før jeg gjør det, for jeg startet å filme en video, men ble sittende som et spørsmålstegn siden jeg ikke ante hva jeg skulle pakke videre. Vi får prøve igjen, senere! Nå skal vi ut å finværet og la hundene bevege seg litt. Vi snakkes♥

Vis flere innlegg