Måneden som gikk

hei september

Hei, ny måned! Hei, høst - og hei, september! August har vært verdens lengste måned, men det har skjedd utrolig mye - på godt og vondt. Tenk at sommeren allerede er over og høsten er i gang. Vi har fortsatt hatt noen fineværs dager her på Sunnmøre, men jeg merker at høsten melder sin ankomst med den vinden som har herjet her de siste dagene. 

Månedens tanke

Jeg har fått flere tankevekkere i løpet av sommeren, men denne måneden toppet det seg. Det er urettferdig at unge mennesker skal gå bort så tidlig, og det får meg til å ikke ta livet for gitt. Jeg setter utrolig stor pris på det å få leve det livet jeg lever, og at menneskene rundt meg har det bra. Månedens tanke er definitivt at jeg ikke skal ta livet for gitt, og at jeg skal nyte alle de dagene jeg får. 

Månedens opptur

Hvilken skal jeg velge?? Det var en utrolig stor opptur for meg å få den responsen jeg fikk på innlegget mitt. Det hele toppet seg jo med innlegget postet i Aftenposten - en av Norges største aviser, og at det ble Dagens Innlegg! Sist, men ikke minst så skal jeg jo kjøpe meg kamera om under to uker. Herregud, denne lønningen kommer ikke fort nok! Gleder meg sånn!!

Månedens nedtur

Jeg kommer faktisk ikke på noen nedturer denne måneden. Selvfølgelig har ikke alt vært en dans på roser, men ingens hverdag er det. Det er snakk om små ting som går over med en gang. Ting er utrolig bra nå, og jeg har hatt en utrolig fin måned og sommer.

Månedens serie

Jeg klarer ikke velge mellom Dexter og The Client List!! Begge er utrolig underholdende, og jeg anbefaler begge to til dere. The Client List handler om Riley som er massør, men må gi "happy ending" for å kunne forsørge barna sine etter at mannen hennes forlot henne med en stor gjeld på huset. 

Månedens person

Erling kommer alltid til å være min favorittperson hver eneste dag, uke, måned og år. Alt han gjør for meg hver eneste dag betyr uendelig masse og jeg hadde aldri klart meg uten han. Jeg har virkelig fått en sjelden mann i livet mitt - en gentleman uten like♥

Månedens innlegg

"Det er ikke meg det er noe galt med" og "innlegget mitt er i aftenposten" ble ganske godt tatt i mot, og det er to innlegg som handler om et utrolig viktig tema, som jeg aldri kommer til å holde stilt om igjen. 

Månedens lættis

Det er kanskje ondskapsfullt, men herlighet som jeg lo i det Oliver satte kursen utfor den store sklia på Lekeland her om dagen. Han var nede på en poff og en smell, og noen tårer kom - men han var fort i gang igjen på sklia som var hakket mindre i sin herlige "hovmesteren"-stil med henda høyt opp bak på ryggen og rumpa bak. Et herlig vesen, med andre ord. Kan bare oppleves♥ Hvordan har din måned vært? 

Siste dagen i juli

Jeg tenkte å oppsummere juli måned med dere! Dette er utrolig gøy for meg å se tilbake på. Jeg ser på disse innleggene som mimring, og derfor blir det så koselig å lage :-)

Månedens høydepunkt: Det må være å endelig ha sommerferie! Vi var også på familietur til Sverige, noe som var veldig moro - men det var også et høydepunkt å komme hjem å lande litt. Og nå ser jeg fram til rutiner igjen ;-)

Månedens tanke: Denne måneden har jeg valgt å ta bort "nedtur" fra lista. Jeg vil heller skrive en tanke for denne måneden. En ektemann, pappa, morfar, bror og sønn som var fra samme plass som jeg voks opp, gikk bort på tragisk vis denne måneden. Jeg personlig kjente han ikke, men jeg kjenner til barna hans som er på min alder, og som jeg har gått på skole sammen med. Derfor har mine tanker denne måneden gått til denne familien. Dette var også en tanke som lå bak dette innlegget. Jeg tar aldri noe for gitt, for livet kan snu på sekunder. Derfor skal jeg alltid våkne med et smil når jeg ser Erling ved siden av meg. Månedens beste kjøp: Den blå kjolen på bildet over elsker jeg virkelig og jeg håper så inderlig det kommer flere anledninger hvor jeg kan bruke denne. Er også utrolig fornøyd med de nye sneakersene jeg kjøpte fra Nike! Og i går sa jeg til Erling at jeg var så inderlig glad for at jeg kjøpte det jeans-skjørtet på Bikbok. 

Månedens lærdom: Denne måneden har jeg lært at jeg ønsker å lære mer. Ikke fra skole, men fra meg selv. Jeg er et menneske som liker best å lære ting på min måte - det kan nok alle i min familie skrive under på. Og et eksempel er da jeg var yngre og tok pianotimer. Jeg holdt virkelig på å rive i stykker den boka, og jeg slutta etter kort tid. Hvordan kunne en pianolærer fortelle meg at jeg skulle øver?? Haha, lol.. Da jeg begynte på ungdomsskolen, så var det noen som spurte om jeg kunne spille piano. "Yes, da" sa jeg. Jeg visste tross alt hvor C-dur skalaen var da. Jeg fikk hakeslepp da jeg så at det var akkorder. Men, jeg dro hjem, googlet etter bilder, og lærte meg sangen på under en uke. Med andre ord så lærte jeg meg å spille piano, akkorder, helt selv :-) Sånn er det nok for meg med andre ting også! 

Månedens minne: Liseberg var utrolig gøy, og er et minne jeg vil ta med videre. Men faktisk så klarer jeg ikke å velge ut bare én ting fra denne måneden som jeg tar med meg som beste minne. Hele juli har vært fin, og derfor tar jeg med meg alt videre som et fint minne. Vi har hatt nydelig vær, innholdsrike dager og mye familietid som jeg setter pris på♥Hvordan har din juli-måned vært?

Hello July

Juni har gått skremmende fort, og takk og lov for det! Det var den måneden jeg ville bli ferdig med, for da vet jeg at jeg er helt ferdig med videregående og at det ikke er lenge til vi reiser på ferie! I dag er det nøyaktig to uker til vi pakker koffertene, setter oss i bilen med kursen mot Sverige. Jeg ser veldig fram til den bilturen, faktisk! Største opptur: Ferdig med alle eksamener, videregående og at det er SOMMER!! Kan legge til at det var meget digg å få noen ekstra tusen på konto som feriepenger fra den forrige jobben min. Hadde ikke regnet med de i det hele tatt, så det var veldig gøy å se når jeg sjekket kontoen i går når jeg våkna :-)

♥ Største nedtur: Å ha muntlig eksamen var veldig lite gøy, så det må uten tvil bli det. 

♥ Beste kjøp: Kamerastativ, selvbruning fra SunSpa og mitt søte nye deksel. Nytt undertøy var heller ikke feil å fylle på med :-) Er også veldig fornøyd med klærne jeg bestilte fra Shein!!♥ Dette har jeg lært: At jeg ikke har det så sabla travelt som jeg skal ha det til. Hodet mitt sier hele tiden at jeg må komme i gang med studier, bryllup, barn og hus. Men herreguud, jeg er 19 år gammel, og jeg har jo hele livet foran meg. Jeg må jo søren meg leve litt før jeg binder meg til alt dette. 

Beste minne: Sting-konserten, vitnemålsutdelingen og feiringen sammen med avgangselevene! Har mange fine minner fra denne måneden, men disse tre må nok bli de beste :-)

Månedens sang: Jeg elsker den nye sangen til Selena Gomez!! Bad Liar heter den, og den er så kul! 

♥ Månedens tanke: At jeg synes synd på de menneskene som har all skolegang foran seg. Tenk alt annet man kan bruke tiden på da? Det er viktig å lære, men burde man ikke få velge litt selv? En annen ting er å være åpen for alle mennesker. Jeg vet hvordan det føles å bli utestengt, og derfor har dette vært noe jeg har tenkt på. At jeg skal inkludere alle som ønsker, og være sammen med dem. Bruke tiden min, og ikke minst forstå dem. Hvordan har din juni måned vært? Planer for neste måned?