hits

Publisert den 02.05.2018 - Måneden som gikk

En måned nærmere sommer

- Min april - 

Endelig mai, dere! Dette året har gått utrolig fort, for føles ikke lenge siden jeg var en spent russ som skulle kjøre i gang russetiden natt til første. Vi er et skritt nærmere sommeren, og neste måned kan vi faktisk kalle det sommer. Jeg håper bare været på Sunnmøre blir deretter. Spesielt siden vi blir hjemme denne sommeren! Jeg tenkte å oppsummere april måned sammen med dere :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens opptur: Jeg har begynt å spare til en ny MacBook, og jeg elsker å se at det går framover. Denne gangen sparer jeg kontant, og det er så gøy å se at lappene i boksen min bare blir flere og flere. Jeg mangler fortsatt 13 000kr om jeg skal gå for den til 15 000kr, men kanskje jeg finner ut at en til 10 000kr er like bra. Men uansett, jeg har verdens beste folk rundt meg som gir meg flere sekker med panteflasker, og det blir det også penger av! 

Månedens nedtur: Jeg har vært veldig sliten denne måneden, og sovet litt mer enn vanlig. Og jeg synes også det er litt nedtur når jeg ikke klarer å følge matplanen som ernæringsfysiologen ga meg. Jeg håper det kommer seg. 

Månedens sang: Ikke i tvil en gang! Avicii sin "For a Better Day" har gått på repeat i bilen. Når den kom ut hadde jeg helt dilla, og nå som han døde så måtte jeg bare sette den på igjen. Utrolig trist! "This Town" med Niall Horan har også blitt spilt en del. 

Månedens serie: Jane the Virgin!! Så dere sesongavslutningen eller?? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens matrett: WOK! Jeg laget det til middag her en dag, men så klarte jeg ikke spise så mye av det, så da ble det lunsj på jobb dagen etter, og det smakte utrolig godt. Så det skal jeg lage flere ganger!

Planer for mai: Komme i gang med matplanen, trening og målet mitt om å bli slankere/strammere i kroppen, og føle meg bra. For et par år tilbake så hadde jeg det veldig bra med kroppen min, men nå liker jeg virkelig ikke det jeg ser i speilet, og det må jeg ta tak i. Første steg er å kutte ut småspising av godteri, og det har jeg klart ganske bra til nå. Noe godt nå og da når jeg er på besøk med noen, men før var det mye mer. 

Hvordan har din april vært? Noen mål for neste måned?

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Publisert den 30.11.2017 - Måneden som gikk

Hjertelig velkommen Desember

Desember er hjertelig velkommen hos meg!

Jeg har ventet lenge på denne måneden, men samtidig gikk november så utrolig fort. November kan mer enn gjerne være forbi, for det har vært en av de verste månedene for min del, så langt i år. Og desember er jo alltid hyggelig! Det er ikke bare julaften som er fin for min del, men hele den stemningen julen og desember bærer med seg er så fantastisk koselig. Erling fyller jo år i desember, og det er også gøy! Selv om november har vært en ille måned, så vil jeg likevel summere den opp med dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ STØRSTE OPPTUR: At jeg har fått meg ny jobb! .. Eller, enda en jobb. Jeg jobber fortsatt på sykehjemmet, og det vil jeg fortsette med, også! Men, jeg trives veldig i den nye jobben, og jeg ser veldig fram til fortsettelsen. 

♥ STØRSTE NEDTUR: Det er helt klart en nedtur i seg selv at bloggen har vært helt ræva. Jeg har ikke orket å ta frem Macen for å blogge, eller ta frem kameraet for å ta bilder. Det har bare ikke lagt seg i de nye rutinene mine, og noen dager har jeg vært på nippet til å bare skrive et goodbye-innlegg. Men jeg vet at jeg hadde angret på det, og at det kommer bedre tider. SÅ november i seg selv - nedtur. 

♥ MÅNEDENS MINNER: Forberedelsene til butikken til mamma har vært veldig fine. Vi har hatt mye latter i dette lokalet, og nå gjenstår bare små ting - så er vi klar for åpningen i morgen. Hele denne prosessen er minner jeg alltid kommer til å huske. ♥ MÅNEDENS LÆRDOM: Samme som forrige måned kanskje? Og enda mer nå, faktisk! Mamma har realisert en drøm hun har hatt lenge, selv om hun er voksen. Så derfor må jeg bare si at jeg ser selv at det går an å oppfylle drømmene sine når som helst. Man må bare gjøre det, og ikke minst: stole på seg selv! 

♥ BESTE SERIE/FILM: Herregud, vi har jo sett ferdig Dexter nå, og jeg føler meg så tom!! Slutten var ikke akkurat noe å skryte av, og jeg følte meg akkurat like tom som etter vi så White Collar. En anbefaling av film må bli de to siste av Mission Impossible filmene. De filmene før det synes jeg ikke er så bra, men de to siste er utrolig bra og morsom! Gleder meg til neste kommer ut, da er de jo i Norge!

♥ BESTE KJØP: Julegaver? Haha.. Jeg har ikke kjøpt noe til meg selv på en stund, men de beste sparte pengene er at vi fikk flytta hjem igjen og spart tusenvis av kroner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ MEST SPILTE SANGER: 
Gravity - Sara Bareilles 
Wolves - Selena Gomez
Keep That Letter Safe - Highasakite

♥ BESTE MÅLTID: Alle måltidene på Kulturkafeen her ved siden av butikken! Det har blitt en del middager der i løpet av denne måneden, og det gjør meg ingenting!

♥ ØNSKER FOR DESEMBER: Helt ærlig? Ikke noe annet enn at alle dere, og alle andre får en jul de kommer til å huske som noe fint. Jeg unner ingen å sitte alene på julekvelden. Håper alle får en fin juletid og julekveld sammen med de man er glad i♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Vis flere innlegg