hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

Hjertelig velkommen Desember

  • 30.11.2017, 17:35

Desember er hjertelig velkommen hos meg!

Jeg har ventet lenge på denne måneden, men samtidig gikk november så utrolig fort. November kan mer enn gjerne være forbi, for det har vært en av de verste månedene for min del, så langt i år. Og desember er jo alltid hyggelig! Det er ikke bare julaften som er fin for min del, men hele den stemningen julen og desember bærer med seg er så fantastisk koselig. Erling fyller jo år i desember, og det er også gøy! Selv om november har vært en ille måned, så vil jeg likevel summere den opp med dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ STØRSTE OPPTUR: At jeg har fått meg ny jobb! .. Eller, enda en jobb. Jeg jobber fortsatt på sykehjemmet, og det vil jeg fortsette med, også! Men, jeg trives veldig i den nye jobben, og jeg ser veldig fram til fortsettelsen. 

♥ STØRSTE NEDTUR: Det er helt klart en nedtur i seg selv at bloggen har vært helt ræva. Jeg har ikke orket å ta frem Macen for å blogge, eller ta frem kameraet for å ta bilder. Det har bare ikke lagt seg i de nye rutinene mine, og noen dager har jeg vært på nippet til å bare skrive et goodbye-innlegg. Men jeg vet at jeg hadde angret på det, og at det kommer bedre tider. SÅ november i seg selv - nedtur. 

♥ MÅNEDENS MINNER: Forberedelsene til butikken til mamma har vært veldig fine. Vi har hatt mye latter i dette lokalet, og nå gjenstår bare små ting - så er vi klar for åpningen i morgen. Hele denne prosessen er minner jeg alltid kommer til å huske. ♥ MÅNEDENS LÆRDOM: Samme som forrige måned kanskje? Og enda mer nå, faktisk! Mamma har realisert en drøm hun har hatt lenge, selv om hun er voksen. Så derfor må jeg bare si at jeg ser selv at det går an å oppfylle drømmene sine når som helst. Man må bare gjøre det, og ikke minst: stole på seg selv! 

♥ BESTE SERIE/FILM: Herregud, vi har jo sett ferdig Dexter nå, og jeg føler meg så tom!! Slutten var ikke akkurat noe å skryte av, og jeg følte meg akkurat like tom som etter vi så White Collar. En anbefaling av film må bli de to siste av Mission Impossible filmene. De filmene før det synes jeg ikke er så bra, men de to siste er utrolig bra og morsom! Gleder meg til neste kommer ut, da er de jo i Norge!

♥ BESTE KJØP: Julegaver? Haha.. Jeg har ikke kjøpt noe til meg selv på en stund, men de beste sparte pengene er at vi fikk flytta hjem igjen og spart tusenvis av kroner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ MEST SPILTE SANGER: 
Gravity - Sara Bareilles 
Wolves - Selena Gomez
Keep That Letter Safe - Highasakite

♥ BESTE MÅLTID: Alle måltidene på Kulturkafeen her ved siden av butikken! Det har blitt en del middager der i løpet av denne måneden, og det gjør meg ingenting!

♥ ØNSKER FOR DESEMBER: Helt ærlig? Ikke noe annet enn at alle dere, og alle andre får en jul de kommer til å huske som noe fint. Jeg unner ingen å sitte alene på julekvelden. Håper alle får en fin juletid og julekveld sammen med de man er glad i♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Bye, bye, October

  • 01.11.2017, 22:29

Det føles ikke lenge siden jeg ble sjokka over at oktober allerede hadde meldt sin ankomst. Men november?? Liksom, hvor ble tiden av? November betyr julehandel, forberedelser og for oss: flytting! Vi starter et nytt, lite kapittel - hjemme hos svigers. Det er jo en midlertidig løsning sånn at vi får spart nok penger til å investere i egen leilighet. Men, det blir nytt, iallfall for meg. Så november blir en måned med forandringer, noe jeg bare ser på som noe fint. Jeg liker forandringer, faktisk :-) Oktober har vært fin på mange måter. Vi har jo vært i Dubai store deler av denne måneden, heldigvis. Selv om vi ikke slapp helt unna drittværet som herjer utenfor akkurat nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ STØRSTE OPPTUR: Definitivt reisen til Dubai! Det er en opplevelse jeg kommer til å huske, for alltid. Skyskraperne, strendene, varmen, kulturen og menneskene er noe jeg kommer til å ta med meg videre. Og mens jeg var der fikk jeg lyst til å bare reise jorden rundt for å oppleve mer. Det var en fin følelse, men jeg er alt for glad i lille Ålesund, og Norge, til å kunne gjøre noe sånt. En annen opptur er jo at mamma endelig gjorde det offisielt at hun skal åpne en egen garnbutikk!! Gleder meg veldig til forberedelsene!!

♥ STØRSTE NEDTUR: Det er jo litt både óg. Jeg ønsker jo ikke at vi skal si fra oss leiligheten her, og at noen andre skal ta over - men det er jo det beste for alle. Drømmen er jo å kjøpe, og å leie er å kaste penger ut vinduet. Å leie var en midlertidig løsning for å finne ut om vi kunne bo sammen, og etter ett år så ser det veldig ut som at det fungerer. Derfor skal vi nå spare for fult! Så, en nedtur å flytte ut - men en opptur å flytte inn? :-)

♥ MÅNEDENS MINNER: Hva annet enn Dubai?? Men om jeg skal velge noe konkret må det nok være ørkensafari! Det var bare noe for seg selv, og det å se solnedgang i ørkenen, helt fantastisk! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ MÅNEDENS LÆRDOM: At jeg er sykt redd for døden. Dette er jo noe jeg alltid har vært redd for, men har av en eller annen grunn tenkt ekstra på det denne måneden. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare forstår ikke hva som skal skje. Hvorfor skal vi leve for å dø? Vi må jo ha noe mer å gjøre på dette stedet enn å leve, bruke penger, stifte familie, reise, jobbe og slite - for å så dø? Jeg kan bli gal om jeg tenker for mye på dette, så heldigvis er det ikke ofte jeg gjør det. En annen ting er at det aldri er for sent å oppfylle drømmene sine. Alt trenger ikke å bli gjort før man fyller 30 liksom. Man kan alltid oppfylle drømmene sine, uansett alder. 

♥ BESTE SERIE/FILM: Beste serie: Dexter. Vi er snart ferdig, og det blir bare sykere og sykere. Beste film blir nok Grease og Burlesque, begge så jeg i går, og jeg elsker begge to! Definitivt mine favoritter. Musikken er så ufattelig bra.

♥ BESTE KJØP: Jeg kjøpte jo ufattelig mye i Dubai, men min favoritt av det jeg kjøpte må nok bli skinnjakka og sekken. Det er det jeg har brukt mest tross været, men det er så kult, og skinnjakker passer til alt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ FLAUSE: Jeg kommer ikke på noen ting. Har jeg gått en hel måned uten å drite meg ut? Poeng til meg!

♥ MEST SPILTE SANGER: 
Wolves - Selena Gomez ft. Marshmello
Hallelujah - Alexandra Burke
Issues - Julia Michaels

♥ BESTE MÅLTID: Det må være Philly Steak sandwichen på Fridays i Dubai. Den var helt fantastisk! Synd de ikke har den på menyen i Norge, som jeg har sett iallfall. 

♥ ØNSKER FOR NOVEMBER: Mer trening, rolig flytting, mye arbeid og godt selskap av gode venninner!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hatt en fin måned?

 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

 

goodbye september

  • 01.10.2017, 01:54

Oktober allerede? Hva skjer med denne tiden, dette året og denne hverdagen? Tiden flyr avgårde og før jeg vet ordet av det sitter jeg vel på skolebenken igjen, og har en utdanning om ikke så lenge. Jeg har blandede følelser om at tiden går fort. Livet er ufattelig kort, og jo eldre man blir, jo mer obs blir man på akkurat det. Men så er det litt godt også, for jeg vil så gjerne starte å leve - for meg betyr det å ha en utdanning, barn, hus og ektemann. For meg kan ikke denne tiden komme fort nok. Jeg vil uansett oppsummere september måned med dere, det synes jeg er så koselig :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ STØRSTE OPPTUR: Det er uten tvil at vi bestilte reisen til Dubai. Vi skal oppleve noe helt nytt, og dermed blir det så utrolig spennende. Jeg gleder meg utrolig mye, selv om dette skjer i oktober - så var jo det bestemt i september. I tillegg så fikk jeg den største lønningen jeg noen sinne har fått til nå, det var også en opptur. Det gir meg mye motivasjon til å fortsette å jobbe så mye som jeg gjør. Jeg fikk jo også nytt kamera, som uten tvil er en stor opptur! Vi har hatt nydelig sommervær i over en uke i september, jeg har klipt meg og Luna har klipt seg. Mye å velge i, så jeg har det vel egentlig ganske godt når jeg ramser opp øyeblikk etter øyeblikk :-)

♥ STØRSTE NEDTUR: uhmm, jeg har hatt en del hodepine denne måneden. Vondt i kroppen og bare sliten. Derfor blir det ekstra godt med ferie. Det har vært hektiske dager på jobb og alt for mange powernaps når jeg kommer hjem. Da forsvinner dagene, og jeg får ikke gjort alt jeg hadde tenkt å gjøre. Derfor har bloggingen vært litt halvveis fra meg siste ukene. 

♥ MÅNEDENS MINNER: Jeg har ikke akkurat opplevd så utrolig mye denne måneden, sånn sett. Men jeg har vært mye på kafé akkurat denne måneden (dessverre), og jeg har fått sjansen til å bli kjent med Malin, noe som jeg gleder meg til fortsettelsen til. Jeg har også vært mye med mamma, og familie generelt - og jeg har det utrolig gøy når jeg er hjemme hos mamma. 

♥ MÅNEDENS LÆRDOM: At venner kommer og går. Ikke at dette har skjedd akkurat denne måneden, men det er nå jeg har innsett det. Og at jeg må bli flinkere til å ta vare på de jeg har akkurat nå. Jeg kan ikke ta noen for gitt, og jeg skal friske opp kontakten med gamle venner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ BESTE SERIE: Jeg må velge to her. For tiden ser jo Erling og jeg på Dexter, og det blir bare bedre og bedre. Når jeg er på jobb får jeg faktisk litt abstinenser for å se videre på den serien. Jeg tror ikke det er et sunnhetstegn, men jeg kjøper det. Også har jeg sett ferdig Pretty Little Liars. Den avslutningen var så forvirrende og bra at jeg har startet hele serien på nytt. Så jeg kryper ned i hulen min og ser sesong etter sesong med diverse serier. 

♥ BESTE INNLEGG: Dette og dette. Det var iallfall de innleggene som ble kåret som det beste av dere, med tanke på lesertall. Jeg liker å være åpen med dere og fortelle om hvordan jeg føler det. Jeg får veldig mye fint tilbake, noe som gjør det verdt å dele. 

♥ BESTE KJØP: Den nye slengbuksa jeg fant på Bikbok til 99kr i forgårs. Det var et must etter min forrige og eneste ble ødelagt. Jeg har lett og lett etter en ny, men ingen som selger. Men så har visst Bikbok gravd litt på lageret og hengt ut et par og da hadde jeg ikke annet valg. Gjett om den kommer til å bli brukt på reisen. SÅ DIGG. 

♥ FLAUSE: Herregud, jeg satt på med mamma mens vi kjørte i byen. I lyskrysset midt i byen så sto det en jente som skulle over. Jeg begynte å vinke desperat til denne jenta. Lente meg fram i ruta for å vinke stort med begge hendene. Verken mamma eller storesøster i baksetet skjønte stort. Jeg vinka jo til tanta mi som sto der! Nope, det var ei jente, yngre enn meg sikkert. Bye. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MEST SPILTE SANGER: 
Abba - Jonathan David Helser, Melissa Helser
Creep - Kina Grannis
Everybody knows (Douchebag) - Dustin Tavella

♥ BESTE MÅLTID: Uten tvil alle sandwichene på Sukk med focaccia, bacon, kylling, ost og en deiiilig dressing. 

♥ ØNSKER FOR OKTOBER: Jeg har et mål om å bli kjent med nye mennesker. Ta mer initiativ til å finne på ting, ta kontakt med gamle venner som jeg har sklidd bort fra og virkelig finne på mye gøy. Jeg har bestemt meg for og innsett at jeg har mye å si på om jeg er ensom eller ikke. Jeg må også starte et sted, gå ut av komfortsonen og snakke med mennesker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sandra og Gustaf. Tidligere i kveld var Erling og jeg på et koselig besøk hos tante for å spise pizza og se Skal Vi Danse, og deretter spilte jeg mye spill sammen med Sandra, mens Erling og Gustaf så fotballkamp. Herlig lørdagskveld med andre ord. I morgen er det seinvakt, og pakking på dagtid. Ha en fortsatt fin helg!

hei september

  • 31.08.2017, 23:12

Hei, ny måned! Hei, høst - og hei, september! August har vært verdens lengste måned, men det har skjedd utrolig mye - på godt og vondt. Tenk at sommeren allerede er over og høsten er i gang. Vi har fortsatt hatt noen fineværs dager her på Sunnmøre, men jeg merker at høsten melder sin ankomst med den vinden som har herjet her de siste dagene. 

Månedens tanke

Jeg har fått flere tankevekkere i løpet av sommeren, men denne måneden toppet det seg. Det er urettferdig at unge mennesker skal gå bort så tidlig, og det får meg til å ikke ta livet for gitt. Jeg setter utrolig stor pris på det å få leve det livet jeg lever, og at menneskene rundt meg har det bra. Månedens tanke er definitivt at jeg ikke skal ta livet for gitt, og at jeg skal nyte alle de dagene jeg får. 

Månedens opptur

Hvilken skal jeg velge?? Det var en utrolig stor opptur for meg å få den responsen jeg fikk på innlegget mitt. Det hele toppet seg jo med innlegget postet i Aftenposten - en av Norges største aviser, og at det ble Dagens Innlegg! Sist, men ikke minst så skal jeg jo kjøpe meg kamera om under to uker. Herregud, denne lønningen kommer ikke fort nok! Gleder meg sånn!!

Månedens nedtur

Jeg kommer faktisk ikke på noen nedturer denne måneden. Selvfølgelig har ikke alt vært en dans på roser, men ingens hverdag er det. Det er snakk om små ting som går over med en gang. Ting er utrolig bra nå, og jeg har hatt en utrolig fin måned og sommer.

Månedens serie

Jeg klarer ikke velge mellom Dexter og The Client List!! Begge er utrolig underholdende, og jeg anbefaler begge to til dere. The Client List handler om Riley som er massør, men må gi "happy ending" for å kunne forsørge barna sine etter at mannen hennes forlot henne med en stor gjeld på huset. 

Månedens person

Erling kommer alltid til å være min favorittperson hver eneste dag, uke, måned og år. Alt han gjør for meg hver eneste dag betyr uendelig masse og jeg hadde aldri klart meg uten han. Jeg har virkelig fått en sjelden mann i livet mitt - en gentleman uten like♥

Månedens innlegg

"Det er ikke meg det er noe galt med" og "innlegget mitt er i aftenposten" ble ganske godt tatt i mot, og det er to innlegg som handler om et utrolig viktig tema, som jeg aldri kommer til å holde stilt om igjen. 

Månedens lættis

Det er kanskje ondskapsfullt, men herlighet som jeg lo i det Oliver satte kursen utfor den store sklia på Lekeland her om dagen. Han var nede på en poff og en smell, og noen tårer kom - men han var fort i gang igjen på sklia som var hakket mindre i sin herlige "hovmesteren"-stil med henda høyt opp bak på ryggen og rumpa bak. Et herlig vesen, med andre ord. Kan bare oppleves♥ Hvordan har din måned vært? 

Siste dagen i juli

  • 31.07.2017, 11:31

Jeg tenkte å oppsummere juli måned med dere! Dette er utrolig gøy for meg å se tilbake på. Jeg ser på disse innleggene som mimring, og derfor blir det så koselig å lage :-)

Månedens høydepunkt: Det må være å endelig ha sommerferie! Vi var også på familietur til Sverige, noe som var veldig moro - men det var også et høydepunkt å komme hjem å lande litt. Og nå ser jeg fram til rutiner igjen ;-)

Månedens tanke: Denne måneden har jeg valgt å ta bort "nedtur" fra lista. Jeg vil heller skrive en tanke for denne måneden. En ektemann, pappa, morfar, bror og sønn som var fra samme plass som jeg voks opp, gikk bort på tragisk vis denne måneden. Jeg personlig kjente han ikke, men jeg kjenner til barna hans som er på min alder, og som jeg har gått på skole sammen med. Derfor har mine tanker denne måneden gått til denne familien. Dette var også en tanke som lå bak dette innlegget. Jeg tar aldri noe for gitt, for livet kan snu på sekunder. Derfor skal jeg alltid våkne med et smil når jeg ser Erling ved siden av meg. Månedens beste kjøp: Den blå kjolen på bildet over elsker jeg virkelig og jeg håper så inderlig det kommer flere anledninger hvor jeg kan bruke denne. Er også utrolig fornøyd med de nye sneakersene jeg kjøpte fra Nike! Og i går sa jeg til Erling at jeg var så inderlig glad for at jeg kjøpte det jeans-skjørtet på Bikbok. 

Månedens lærdom: Denne måneden har jeg lært at jeg ønsker å lære mer. Ikke fra skole, men fra meg selv. Jeg er et menneske som liker best å lære ting på min måte - det kan nok alle i min familie skrive under på. Og et eksempel er da jeg var yngre og tok pianotimer. Jeg holdt virkelig på å rive i stykker den boka, og jeg slutta etter kort tid. Hvordan kunne en pianolærer fortelle meg at jeg skulle øver?? Haha, lol.. Da jeg begynte på ungdomsskolen, så var det noen som spurte om jeg kunne spille piano. "Yes, da" sa jeg. Jeg visste tross alt hvor C-dur skalaen var da. Jeg fikk hakeslepp da jeg så at det var akkorder. Men, jeg dro hjem, googlet etter bilder, og lærte meg sangen på under en uke. Med andre ord så lærte jeg meg å spille piano, akkorder, helt selv :-) Sånn er det nok for meg med andre ting også! 

Månedens minne: Liseberg var utrolig gøy, og er et minne jeg vil ta med videre. Men faktisk så klarer jeg ikke å velge ut bare én ting fra denne måneden som jeg tar med meg som beste minne. Hele juli har vært fin, og derfor tar jeg med meg alt videre som et fint minne. Vi har hatt nydelig vær, innholdsrike dager og mye familietid som jeg setter pris på♥Hvordan har din juli-måned vært?

Hello July

  • 01.07.2017, 17:07

Juni har gått skremmende fort, og takk og lov for det! Det var den måneden jeg ville bli ferdig med, for da vet jeg at jeg er helt ferdig med videregående og at det ikke er lenge til vi reiser på ferie! I dag er det nøyaktig to uker til vi pakker koffertene, setter oss i bilen med kursen mot Sverige. Jeg ser veldig fram til den bilturen, faktisk! Største opptur: Ferdig med alle eksamener, videregående og at det er SOMMER!! Kan legge til at det var meget digg å få noen ekstra tusen på konto som feriepenger fra den forrige jobben min. Hadde ikke regnet med de i det hele tatt, så det var veldig gøy å se når jeg sjekket kontoen i går når jeg våkna :-)

♥ Største nedtur: Å ha muntlig eksamen var veldig lite gøy, så det må uten tvil bli det. 

♥ Beste kjøp: Kamerastativ, selvbruning fra SunSpa og mitt søte nye deksel. Nytt undertøy var heller ikke feil å fylle på med :-) Er også veldig fornøyd med klærne jeg bestilte fra Shein!!♥ Dette har jeg lært: At jeg ikke har det så sabla travelt som jeg skal ha det til. Hodet mitt sier hele tiden at jeg må komme i gang med studier, bryllup, barn og hus. Men herreguud, jeg er 19 år gammel, og jeg har jo hele livet foran meg. Jeg må jo søren meg leve litt før jeg binder meg til alt dette. 

Beste minne: Sting-konserten, vitnemålsutdelingen og feiringen sammen med avgangselevene! Har mange fine minner fra denne måneden, men disse tre må nok bli de beste :-)

Månedens sang: Jeg elsker den nye sangen til Selena Gomez!! Bad Liar heter den, og den er så kul! 

♥ Månedens tanke: At jeg synes synd på de menneskene som har all skolegang foran seg. Tenk alt annet man kan bruke tiden på da? Det er viktig å lære, men burde man ikke få velge litt selv? En annen ting er å være åpen for alle mennesker. Jeg vet hvordan det føles å bli utestengt, og derfor har dette vært noe jeg har tenkt på. At jeg skal inkludere alle som ønsker, og være sammen med dem. Bruke tiden min, og ikke minst forstå dem. Hvordan har din juni måned vært? Planer for neste måned?

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no