hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

har jeg noen gang..

  • 25.08.2017, 21:33

Jeg fant dette morsomme innlegget på bloggen til Marthe Borge, og tenkte jeg skulle stjele det litt ;-) Synes det er så moro å svare på sånne typer innlegg, og ikke minst la dere bli enda litt bedre kjent med meg!
 Skulket skolen? Ja, det har jeg. Det siste året jeg hadde nå så hadde jeg så mye fri noen dager, og kanskje èn time med for eksempel norsk. Da var det noen ganger jeg droppa den timen. Men, jeg fikk faktisk ikke fravær. Yay! 

Hatt et kallenavn? Bestevenninna mi, Amanda, kaller meg "fek". Det er en lang historie, og jeg tror ikke noen av oss vet hvorfor. Men det hadde noe med at det ble en autokorrektur i en melding. Vennene mine fra ungdomsskolen kaller meg som regel for "IE". Jeg heter jo Ingrid Elise, så helt siden ungdomsskolen har det vært et kallenavn blant mine venner. 

Møtt en kjendis? Ja, mange ganger! Jeg har møtt en del kjendiser når jeg har vært i Oslo for å dra på et arrangement for tvillingene. Men jeg har ikke akkurat tatt bilder og snakket så mye med de - jeg lar de være i fred på sånne ting :-) Men jeg måtte ta bilde med Sophie Elise da jeg møtte henne!! Vært på TV eller radio? Ja, jeg var på nyhetene i Møre og Romsdal en gang for en del år siden. Ellers tror jeg ikke at jeg har vært noe mer på verken TV eller radio. 

Jukset på en prøve? Ja, èn gang. Det var på barneskolen og vi skulle ha gloseprøve. En venninne og jeg skreiv ned glosene på pulten før prøven, men ble ferska av læreren. Begge var like rød i trynet for å si det sånn og måtte unnskylde oss til læreren. 

Vært våken i 24 timer? Nei, det tror jeg ikke. Hadde jeg nok aldri klart. 

Ved et uhell sagt "jeg elsker deg" til en person? Det har jeg faktisk ikke gjort. Har ment det når jeg har sagt det, og jeg har alltid sagt det bevisst. Sovet i skogen, under åpen himmel? Nei, men jeg har sovet på terrassen hjemme under åpen himmel. Hadde en sommer hvor jeg lå der så og si hver eneste natt. Faktisk ganske deilig, men nå har fobien min mot insekter tatt sånn over at jeg aldri kunne gjort det. 

Fått en farlig allergisk reaksjon? Har ingen allergier, så nei, heldigvis :-)

Blitt avvist etter en sjekkeseanse? Jeg har aldri vært en person som sjekker opp gutter, jeg er mer den sjenerte typen og lar praten gå på melding eller noe, haha. 

Kalt kjæresten for feil navn? Ikke som en annen gutt sitt navn, men jeg har kalt Erling for både mamma og pappa og Oliver (tanteungen min). 

Grått i offentligheten i voksen alder? Mange ganger, haha! Jeg tråkket på en veps når vi var på Gran Canaria i fjor, og da måtte jeg gråte litt. Så folkene som var rundt hentet jo livvakt og hele pakka og laget en del oppstyr rundt det, hehe. Også gråt jeg av stolthet da Marcus og Martinus kom på scenen her i Ålesund :-) 

Brukket et ben? Nei, utrolig nok. Ikke en finger en gang! Men har forslått foten og et par fingre noen ganger. Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg? Nei, det tror jeg nok ikke at jeg har gjort, heldigvis, haha!

Holdt eller klappet et vilt dyr? Telles villkatter?

Melket en ku? Jeg er veldig usikker på denne, for jeg kan ha gjort det - men jeg tror nok ikke det. 

Dette visste du ikke om meg #2

  • 17.08.2017, 14:31

♥ Jeg har to greit store fødselsmerker midt på magen. Jeg er egentlig bare stolt over å ha de, og jeg hadde ikke vært meg selv uten. Det har blitt kjennemerket mitt! Det ene er formet som et hjerte og det andre som Afrika.

♥ Min signaturrett er varmet pølsebrød med nugatti på. Dette startet allerede fra jeg var lita. Dere vet jo om min store kjærlighet for nugatti, men det finnes ingenting bedre enn å ha det på mikrobølgeovn-varmet pølsebrød. Barndomsvenner av meg har avslørt at de fortsatt nyter et par av disse den dag i dag etter at jeg introduserte de for det ;-) 

♥ Jeg pleide å skrive fanfictions på Norges største Bieber-blogg. Jeg har jo alltid vært glad i å skrive, og når jeg får dra inn fantasi i tillegg så blir det jo så gøy! Det var en fin tid, men min Bieber tid er over. ♥ Jeg har testet ut mange forskjellige sporter i løpet av livet mitt. Jeg har vært innom håndball, svømming og klassisk/jazz-ballett. De to sistnevnte elsket jeg virkelig, men tok utrolig mye tid og gikk utover skolen. 

♥ Jeg sluttet på svømming i 8.klasse da jeg "plutselig" fikk mensen. Jeg ante ikke hvordan jeg da kunne fortsette. Life. 

♥ Min guilty pleasure er å klemme kviser. Altsååå, så ekkelt, men SÅ gøy. ♥ Erling er min første ordentlige kjæreste, og forhåpentligvis den siste. 

♥ Når jeg var yngre hadde jeg full kontroll på stort sett alle kjendiser siden jeg abonnerte på TOPP. Jeg har fortsatt ganske god kontroll, men kun i de jeg interesserer meg i. 

♥ Jeg elsker vaniljesaus. Det er noe av det beste jeg kan få servert og er det noe til overs drikker jeg det gjerne rett fra kartongen, et glass eller slurper opp restene med et sugerør. Naaam. 

Ting dere kanskje ikke visste..

  • 05.08.2017, 12:00

God morgen, fine! Nå er jeg endelig tilbake på jobb! Formen ble bedre en stund før jeg la meg i går, så det var godt å våkne med god energi og være klar for dagen. Jeg regner med det bare var kroppen som var litt slått ut etter en brå start, og at det ikke var noe influensa inni bildet. Uansett, så tenkte jeg å komme med noen ting dere kanskje ikke visste om meg :-)

♥ Jeg bruker egentlig både høreapparat og briller. Dere har sett meg med briller en gang på bloggen, men jeg prøver å bli flinkere til å bruke de. Jeg merker at synet mitt trenger det mer og mer.. Høreapparat har jeg hatt siden jeg gikk i tredje klasse eller noe. Jeg har nedsatt hørsel, og derfor er dette egentlig nødvendig. Men jeg føler meg ikke vel med det i det hele tatt, samtidig som at det gjør utrolig vondt! Jeg føler at vi har justert på de så mye, og nå har jeg rett og slett bare lagt de fra meg. ♥ Jeg er/var avhengig av nugatti. Siden jeg var liten har nugatti alltid vært det beste jeg vet. Jeg spiste ikke brødskive om jeg ikke fikk nugatti på. Så med andre ord så er jeg nå på avvenning, og jeg har sagt flere ganger at nå har jeg slutta med nugatti, men de rundt meg bare ler, haha. 

♥ Jeg klarer ikke å spise brød med frø i. Helt siden jeg var liten har jeg fått noia av brød med frø i. Om jeg får det i munnen så begynner kjakene mine å skjelve, seriøst. Det har vært mange sukk fra familien og Erling, men jeg er rett og slett bare kresen på brød. Og ja, jeg har smakt på det siden..

♥ Jeg elsker å synge. De som kjenner meg vet dette, men kanskje ikke dere? Jeg er jo oppvokst i en musikalsk familie og alt fra foreldre til tanter og onkler på begge sider av familien min driver med musikk. Det er utrolig gøy, og arrangement sammen med familien blir også kjempekoselig når musikken kommer i gang. Det er definitivt noe jeg setter pris på med familien min! ♥ Jeg har blitt veldig følsom i det siste. Dette er noe som nesten frustrerer meg litt, for jeg kan begynne å grine av noe så lite som en litt trist Home and Away episode eller en lame YouTube video. Før var jeg sykt kald, kanskje litt for kald. Gråt ikke en gang i begravelser?? Husker sykt godt en gang pappa kommenterte at jeg var som en stein haha og nei jeg tok det ikke negativt. Min pappa er ekstremt følsom, så jeg regner med det kommer i genene mine også etterhvert ;-)

♥ Jeg har skikkelig lyst til å være spontan. Men så er jeg så pyse og redd for at det ikke går, eller så bare gidder jeg ikke. Det er en ting jeg vil endre på. Jeg tenker alltid at jeg ikke kan fordi jeg har jobb, et hjem og en hund, men hellooo, det finnes jo løsninger!! 

♥ Jeg elsker Selena Gomez og Sophie Elise. Begge to er forbilder for meg, og jeg har vært så heldig å få møte Sophie èn gang! Og heldigvis skal jeg få møte henne igjen en dag :-) Men det er en annen historie som jeg kanskje kan fortelle om en annen gang! ♥ Hver gang det er noe jeg gleder meg til så vet jeg innerst inne at det aldri kommer til å skje. Jeg kan nevne to ting, og de skjedde bare med noen dagers mellomrom. Vi skulle egentlig til London med engelskklassen i oktober i fjor, og jeg gledet meg så mye! Jeg elsker jo London!! Men så fikk jeg vite at det ikke ble noe av fordi det ikke var alle i klassen som ville. Da hadde jeg ordnet med betaling og hele greia.. Også den verste er når Erling kjøpte billetter til Selena Gomez konsert til meg i bursdagsgave, så ble konserten avlyst noen måneder senere.. Jeg var helt knust og ringte Erling og bare gråt.. Jeg hadde historie da jeg leste det på Facebook, og jeg måtte bare gå ut for å gråte. Jeg var SÅ lei meg. Så når jeg og Erling skulle flytte ut så var jeg sikker på at noe kom til å skje sånn at det heller ikke ble noe av, men heldigvis gikk det bra♥

Typisk meg

  • 24.06.2017, 20:51

Hei, dere! 

Siden jeg har arbeidshelg, og stort sett har sovet siden jeg kom hjem fra jobb - så tenkte jeg å lage et innlegg hvor jeg forteller noen ting som er skikkelig typisk meg. Jeg har spurt litt venner, familie og Erling, så da blir det litt som ikke bare jeg synes er typisk meg :-) 

♥ Jeg rydder hele tiden. Dette gjør Erling gal, for han er ikke interessert i å rydde hele tiden. Er det rot rundt meg, uavhengig av hvor jeg er, så rydder jeg. 

♥ Jeg snakker før jeg tenker. Dette har gjort at familien har fått en del gullkorn fra min munn opp gjennom årene, og det er ikke uten grunn jeg ble den "distré" i utdrikningslaget til Sandra. Jeg er til å stole på når det virkelig gjelder, men er en del hemmeligheter som har blitt avslørt fra min munn på grunn av dette, hehe. Et eksempel på dette, er fra 2012 (les: 2012). I en naturfagstime på ungdomsskolen var det noen som spurte hvor gammel jorda var. Jeg presterte så klart å svare: "HerreGUUD, den e jo 2012 år gammal!!! DUHH!!". Ja, jeg får fortsatt høre dette i dag :-)

♥ Jeg er i følge Sandra, min søster, utrolig sta? Skjønner ikke? Haha, neida. Jeg vet at jeg er sta, og jeg er ikke så lett å overtale. Men, som mamma sier - det er utrolig bra å være sta også, da gir man aldri opp :-) ♥ Jeg sliter med å forstå svensk. Selv om jeg er oppvokst med sommerferie i Sverige. Uheldig da min kjære svoger er svensk, og setninger som "Kan nokken oversette??" blir svart til stort sett alt han sier. Må legge til at han er en veldig fornorsket svenske. 

♥ Haha, denne er rar. Jeg får så sykt vondt i rumpa dersom jeg ser noe ekkelt eller hører om noe ekkelt. Alt fra insekt til kjøttsår, eller beskrivelse av en ulykke. Jeg klarer ikke helt å forklare denne følelsen, men det gjør iallfall sykt vondt i rumpa. Familien min er heldigvis innforstått med hva jeg mener nå, så da er det innafor å ytre mine følelser om dette, haha!

♥ Jeg sier "hæ?" til stort sett alt som blir sagt til meg. Dette er en forferdelig uvane som jeg har tatt med meg fra da jeg var yngre. Jeg hører nemlig veldig dårlig, og selv om jeg hører hva du sier, så svarer jeg "hæ?" automatisk. Jobber med dette, altså!!!

♥ Jeg har kanskje verdens minste blære? Jeg drakk èn kopp med cider på konserten på tirsdag, men jeg måtte på do FIRE ganger i løpet av den lille tiden vi var der. Jeg går også på do kanskje to ganger fra jeg legger meg til jeg klarer å sove. Dette vanedyret var så ille at jeg en periode våknet midt på natten som en eldre mann, fordi jeg måtte på do!! Dette har jeg vendt meg av nå, heldigvis. ♥ Dette synes Erling og lillesøsteren hans, Line, er veldig artig da. Men jeg er nok ikke alene om denne? Jeg har nevnt tidligere at jeg er veldig opptatt av å ha en fin feed på Instagram. Jeg sletter gjerne bilder, og noen ganger får jeg et panikkanfall hvor jeg sletter kanskje 50% av alle bildene mine på Instagram. Heldigvis en stund siden sist dette skjedde. 

♥ Jeg er ekstremt lettskremt. Det skal veldig lite til. For eksempel at Erling bare kommer inn på badet mens jeg er der. Ikke noe spesielt, men det skremmer livskiten ut av meg, haha. Så for meg er det ikke så kult å jobbe i butikk da jeg skvetter så fort en kunde spør om hjelp. 

♥ Jeg er også veldig lettlurt. For en del år siden, var vi på ferie i Sverige. Jeg fikk et voldsomt utslett på hele kroppen, til og med under føttene. Det klødde noe sinnsykt, og på denne tiden spiste jeg ketchup til absolutt alt. Da sa mamma at dette utslettet kom av at jeg spiste så mye ketchup. Gjett om det er ei frøken som har mistet helt smaken på det siden da. Selv om jeg vet i dag at det bare er tull. Nå skal vi spise hjemmelaga pizza og se ferdig filmen vi begynte på i går. Vi ser "War Dogs". Handler om to unge menn som selger våpen til Afghanistan. Litt morsom da, haha. 

Noen som kjenner seg igjen? Fortell gjerne om noen ting som er typisk deg, er så moro å lese :-)

Hei!

  • 20.05.2017, 23:58

Å blogge har alltid vært noe jeg har ønsket å gjøre. Og hvilket tidspunkt passer vel bedre enn nå som jeg endelig snart er ferdig med videregående og skal ha friår? Jeg elsker å skrive, ta bilder, bli inspirert og forhåpentligvis inspirere videre, og håper jeg kan treffe i alle fall et par med denne bloggen. Dette blir et helt nytt prosjekt for meg, så jeg er i alle fall veldig spent! :-)  
Bildene er tatt av Schmiedt Foto, som drives av min søster og svoger. Sjekk ut siden deres HER. Anbefales! 

Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og kommer fra en liten plass utenfor Ålesund ved navn Vatne. Nå nyter jeg livets glade dager sammen med kjæresten min, Erling, og vår lille valp Luna. Jeg interesserer meg for trening, mote, skjønnhet og interiør. Jeg vil anse meg selv som en blid jente som alltid er åpen for noe nytt. Målet med bloggen er å både la meg inspirere og kanskje inspirere videre. Jeg skal prøve å få tatt masse bilder, og hvem vet, kanskje dukker det opp en videoblogg også? Planen er å få reist litt i løpet av året, og forhåpentligvis vil det, om ikke annet, bli en ferietur i løpet av vinteren 2018. 

Jeg tenker at jeg ikke trenger å greie ut alt om meg selv allerede nå  -  dere blir nok bedre kjent med meg etterhvert! :-) Klem 

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no