hits

Publisert den 07.03.2018 - Om meg

Dette visste du kanskje ikke

Jeg tilbringer de fleste dager på vårt lille soverom i kjelleren, og da er det kanskje ikke så rart at bloggingen og inspirasjonen er på bunn. Formen er svært dårlig for tiden, og jeg har slitt med feber i flere dager. Det eneste som har hjulpet meg når formen har vært på det verste er å ligge under dyna i et helt mørkt rom. Utenom det går det som regel i How To Get Away With Murder og planlegging av alt fra forsikringer og strømavtaler - samt hvilke ting vi skal velge å kjøpe inn allerede nå. Det er to lange uker igjen, og det eneste jeg tenker på er det nye hjemmet vårt, og jeg klarer virkelig ikke å vente lenger. De som kjenner meg rett forstår vel at jeg allerede har pakket litt (ganske mye). Jeg har også vasket alle klær i skittentøyshaugen, og jeg har pakket vekk så og si alle klærne mine. Men, det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Jeg har en stund skrevet i notater på mobilen min når jeg kommer på ting som kanskje ikke så mange vet om meg, så here we go:

🍀 Jeg er så kilen under føttene at jeg kan ikke ta av meg skoene eller ta meg selv på tærne uten at det kiler så mye at det er ubehagelig

🍀 Jeg satt en gang i bilen til mamma som plutselig trillet bakover. I bilen satt mamma og jeg, mens hunden lå i bagasjerommet. Håndbrekket sviktet, og bilen trillet nedover. Siden jeg satt i baksetet og mamma ikke så meg så hoppet hun ut av bilen. Heldigvis sto rattet i sving, noe som resulterte i at bilen krasjet i et tre, og ikke fortsatte å trille nedover skråningen og inn i en låve. Yes, I´m still alive

🍀 Jeg åpner alltid døren inn til en ulåst toalettdør veldig sakte, sånn at en eventuell person som har glemt å låse kan skrike ut at det er opptatt. 

🍀 Jeg sliter skikkelig med å spørre om ting, og spesielt da om ting som har med penger å gjøre eller jobb og forpliktelser. Jeg får av en eller annen grunn skikkelig dårlig samvittighet og føler meg sykt uhøflig. 

Life of me.

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Publisert den 25.08.2017 - Om meg

har jeg noen gang..

Jeg fant dette morsomme innlegget på bloggen til Marthe Borge, og tenkte jeg skulle stjele det litt ;-) Synes det er så moro å svare på sånne typer innlegg, og ikke minst la dere bli enda litt bedre kjent med meg!
 Skulket skolen? Ja, det har jeg. Det siste året jeg hadde nå så hadde jeg så mye fri noen dager, og kanskje èn time med for eksempel norsk. Da var det noen ganger jeg droppa den timen. Men, jeg fikk faktisk ikke fravær. Yay! 

Hatt et kallenavn? Bestevenninna mi, Amanda, kaller meg "fek". Det er en lang historie, og jeg tror ikke noen av oss vet hvorfor. Men det hadde noe med at det ble en autokorrektur i en melding. Vennene mine fra ungdomsskolen kaller meg som regel for "IE". Jeg heter jo Ingrid Elise, så helt siden ungdomsskolen har det vært et kallenavn blant mine venner. 

Møtt en kjendis? Ja, mange ganger! Jeg har møtt en del kjendiser når jeg har vært i Oslo for å dra på et arrangement for tvillingene. Men jeg har ikke akkurat tatt bilder og snakket så mye med de - jeg lar de være i fred på sånne ting :-) Men jeg måtte ta bilde med Sophie Elise da jeg møtte henne!! Vært på TV eller radio? Ja, jeg var på nyhetene i Møre og Romsdal en gang for en del år siden. Ellers tror jeg ikke at jeg har vært noe mer på verken TV eller radio. 

Jukset på en prøve? Ja, èn gang. Det var på barneskolen og vi skulle ha gloseprøve. En venninne og jeg skreiv ned glosene på pulten før prøven, men ble ferska av læreren. Begge var like rød i trynet for å si det sånn og måtte unnskylde oss til læreren. 

Vært våken i 24 timer? Nei, det tror jeg ikke. Hadde jeg nok aldri klart. 

Ved et uhell sagt "jeg elsker deg" til en person? Det har jeg faktisk ikke gjort. Har ment det når jeg har sagt det, og jeg har alltid sagt det bevisst. Sovet i skogen, under åpen himmel? Nei, men jeg har sovet på terrassen hjemme under åpen himmel. Hadde en sommer hvor jeg lå der så og si hver eneste natt. Faktisk ganske deilig, men nå har fobien min mot insekter tatt sånn over at jeg aldri kunne gjort det. 

Fått en farlig allergisk reaksjon? Har ingen allergier, så nei, heldigvis :-)

Blitt avvist etter en sjekkeseanse? Jeg har aldri vært en person som sjekker opp gutter, jeg er mer den sjenerte typen og lar praten gå på melding eller noe, haha. 

Kalt kjæresten for feil navn? Ikke som en annen gutt sitt navn, men jeg har kalt Erling for både mamma og pappa og Oliver (tanteungen min). 

Grått i offentligheten i voksen alder? Mange ganger, haha! Jeg tråkket på en veps når vi var på Gran Canaria i fjor, og da måtte jeg gråte litt. Så folkene som var rundt hentet jo livvakt og hele pakka og laget en del oppstyr rundt det, hehe. Også gråt jeg av stolthet da Marcus og Martinus kom på scenen her i Ålesund :-) 

Brukket et ben? Nei, utrolig nok. Ikke en finger en gang! Men har forslått foten og et par fingre noen ganger. Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg? Nei, det tror jeg nok ikke at jeg har gjort, heldigvis, haha!

Holdt eller klappet et vilt dyr? Telles villkatter?

Melket en ku? Jeg er veldig usikker på denne, for jeg kan ha gjort det - men jeg tror nok ikke det. 

Vis flere innlegg