hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

Spørsmålsrunde

  • 19.11.2017, 12:00

Hei, fine dere! Hva med en ny spørsmålsrunde hvor jeg svarer på video? Jeg har så lyst til å kunne lage ukentlige eller i det minste månedlige videoer - men nå strekker ikke tiden til hos meg. Kanskje når vi har kommet på plass etter flyttingen og jobbsituasjonen min kommer litt i kroppen. Jeg må bli vant med å balansere to jobber, og den nye jobben må synke litt inn. En jobb som dette, som også kan virke veldig personlig, er noe helt annet enn å stå bak kassa i en butikk - og det er virkelig noe jeg må tilpasse meg. Mange nye inntrykk vil komme i hverdagen min, og det må jeg bare la synke inn. Den første tiden kommer nok til å være slitsom, men fin - og litt kaotisk. Men jeg tror jeg fikser det også :-) Har vært utrolig slapp på bildefronten, og kameraet mitt er nærmest nedstøvet. Det har ikke vært stort å ta bilder av den siste uken da jeg har gått rundt syk i trusa og en god genser - med dyne og pute på sofaen på stua. Har jeg ikke lagt der, har jeg vært i ført arbeidsklær i butikken til mamma. Sånn er det noen ganger, men herregud som jeg gleder meg til å komme med litt hverdagslige bilder igjen! Her må Malin virkelig hjelpe meg på rett vei igjen, heldigvis blir vi naboer snart. 

Dere kan uansett stille meg spørsmål, hvor som helst! Dere kan så klart stille i kommentarfeltet, på Facebooksiden min eller på Snapchat. Så svarer jeg når jeg får muligheten til å lage en ny video. Forhåpentligvis så blir ikke det så lenge til. Spør meg om hva som helst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

50 spørsmål og svar

  • 13.10.2017, 15:45

Jeg fann denne på bloggen til fine Malin og siden jeg ikke har gjort noe sånt siden de første dagene jeg blogget, så blir det gøy å se hvordan ting har forandret seg siden. Den er ikke helt lik den forrige, men noen av spørsmålene er de samme♥ Samtidig blir det litt avbrekk fra denne Dubai-bloggingen, hehe

1. Hvor gammel er du om fem år? Om fem år er jeg 24 år gammel, haha. På den tiden håper jeg virkelig at jeg er ferdig med utdanning, og kanskje har en liten bebis på veg. Ja, jeg er babysjuuk.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Erling, naturligvis - beste selskapet♥

3. Hvor høy er du? Lenge siden jeg målte, tror det var i 2014 - da var jeg iallfall 167cm.

4. Hvilken film så du sist? Oi, vanskelig. Jeg husker egentlig ikke, men jeg tror det var en film som het noe med funeral - det var iallfall en familie som skulle begrave faren sin, også ble det hele en katastrofe. En komedie, altså.

5. Hvem ringte du sist? Litt usikker siden det er veldig lenge siden jeg ringte noen. Men på messenger ringte jeg vel mamma sist. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Hvem ringte deg sist? Haha, et nummer fra Brasil klokken halv fem på natta. Jeg svarte ikke.. 

7. Hva stod det på den siste SMS-en du fikk? "GI ANSIKTET DITT EN BOOST!" - medlememelding fra Kicks...

8. Foretrekker du å ringe eller sende SMS? Det varierer, liker godt begge deler. Gidder ikke ringe bare for å gi en liten beskjed liksom. Men om noe skal avtales og planlegges ringer jeg gjerne. 

9. Hva er ditt favorittsted? Mosjøen, uten tvil. Det er hvor pappa kommer fra, og hele familien min på den siden bor der, eller lenger nord. En plass jeg mer enn gjerne kunne bodd hadde det ikke vært for alle menneskene som er hjemme i Ålesund.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Jeg liker meg ikke ute blant insekter og andre krypdyr. Det er det verste jeg vet om, og jeg føler det klør på hele kroppen i to dager etterpå. 

11. Når så du moren din sist? For omtrent to uker siden. Alt for lenge, mener jeg..

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har mørkebrune øyne!

13. Hvilken julesang er din favoritt? Hellige Natt - Garness og St. Peter - Ina Wroldsen. Også elsker jeg alt av Michael Bublé, så klart! 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt, som gjør at jeg har to fantastiske bonusfamilier♥

15. Når våknet du i dag? Ti over ti våknet er Erling i panikk og vekte meg. Frokosten her er over halv elleve, haha. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg håper jeg har hus, barn og er gift. Også håper jeg naturligvis jeg har en utdanning som har gitt meg en god jobb jeg trives i med en stabil inntekt. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? To ting: Dovregubbens Hall-dansen vi gjorde i barnehagen og filmen "Kamilla og Tyven". Begge disse ga meg mareritt ganske ofte. 

​18. Hvilket YouTube-klipp fikk deg sist til å le? Et onkelen min viste meg her i Dubai, et nederlandsk talkshow som skal være seriøst, men så klarer ikke hosten å holde seg i det den ene gjesten begynner å prate. Bare søk på "Netherland talkshow funny" så kommer det nok opp som den første. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er ganske glad for at jeg har den egenskapen til å holde orden på ting. At jeg liker å rydde/vaske og holde det fint i hjemmet og ellers rundt meg. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg SUGER til å si unnskyld :( 

21. Sover du med eller uten klær om natta? Jeg sover som regel bare i trusa, men elsker å sove i pyjamas om vinteren! Da er det mye lettere å stå opp. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Tre. To hotellputer og en liten pute. Men jeg bruker sjeldent pute om natta, jeg ligger så sykt langt nede i senga. 

23. Hva er det rareste du har spist? Uhm, aner ikke. Er ikke en person som smaker på ting jeg er usikker på, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar MacBook Pro. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg liker veldig godt å gå barføtt hjemme, men jeg er alltid så kald på føttene så jeg går som regel barføtt i tøfler. Ute går jeg selvfølgelig med sko. Når jeg er på besøk med noen har jeg på sokker. 

26. Hva hører du på akkurat nå? Jeg vet faktisk ikke. Erling ser på noe tull på YouTube tror jeg. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Cookie Dough!! Både Ben & Jerry´s og Inspira sin er kjempegod!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg elsker sjokoladepudding og vaniljesaus!! Er også glad i brownies, da :-)

29. Den største premien du har vunnet? Det må være da jeg vant gavekort til meg og Erling på 2500kr hver på Amfi Moa, der vi fikk shoppe sammen med Lene Orvik og Espen Hilton. En skikkelig minnerik dag!! Ikke minst så var disse to menneskene så herlige i virkeligheten!

30. Liker du kaffe? Nei :( Har så lyst å like det!! Det er jo gratis hele tiden på alle steder. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Juice, helst eple. 

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Aino, hun hadde jeg i Politikk! Ville virkelig mitt beste, og kjempet sammen med meg for at jeg skulle få en bra nok karakter. 

33. Kan du spille poker? Jeg har lært reglene en gang, og den første gangen jeg spilte så vant jeg! Men akkurat nå husker jeg det ikke.

34. Hva har du spist i dag? Pannekaker, frukt og donuts til frokost. Sandwich med biff i til lunsj!

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Hard one, siden historie virkelig ikke er noe jeg interesserer meg for. Jeg synes Hitler er fascinerende, og hele historien rundt andre verdenskrig. Nei, jeg er ikke fan av Hitler, men jeg synes det er interessant hvordan ett menneske kan ødelegge så mye. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? En her i Dubai, som jeg ikke aner hva heter. Den var britisk da. 

37. Vil du ha barn? OM JEG VIL. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk, også har jeg hatt både tysk og spansk på skolen - men jeg kan ingen av delene. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover på høyre side, og alltid på magen!

40. Foretrekker du å bade i havet eller i basseng? Basseng, uten tvil. Jeg trodde jeg var likegyldig, men vi har vært på stranden èn gang siden vi kom hit - det sier vel litt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker helst penger på klær og kafé, men realiteten er at alle pengene mine går til husleie, mat, mobilregning og trening. Resten på sparing. Kjøper veldig lite klær når jeg er hjemme, derfor er det ekstra stas å shoppe på ferie!

42. Eier du dyrebare smykker? Jeg fikk et smykke av Erling første julen vår sammen, som jeg virkelig elsker. Så det har høy verdi personlig. Det samme gjelder klokken jeg fikk av farmor da hun døde. Garantert ikke særlig dyr, men virkelig høy, personlig verdi. 

43. Hva er ditt favorittprogram på TV? Nå for tiden er det Home and Away, Greys Anatomy og Dexter! 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Da er jeg fortsatt i Dubai, så jeg skal vel nyte de siste dagene. I morgen skal vi på Dubai Mall og opp i Burj Khalifa! 

45. Kan du stå på slalåm? Ja, har stått på det siden jeg var ganske lita. Men har faktisk ikke gjort det nå på noen år. Jeg skal gjøre det denne vinteren!

46. Hvordan imponerer man deg? Bare vær genuint snill. Ikke prøv å vær noe du ikke er, og vær god og ærlig mot andre mennesker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Jeg har iPhone. Trenger jeg å si mer?

48. Fortell tre ting leserne dine kanskje ikke vet om deg? Denne er så sykt vanskelig. Jeg har skrevet to innlegg med ting dere ikke vet om meg, haha - men nå vet dere det meste jeg er villig til å dele på bloggen :-) 

49. Hva har du nærmest deg som er rødt? En Pringles-eske. 

50. Er du sosial? Når jeg føler for  det. Jeg elsker å være sammen med mennesker, men verdsetter også tiden jeg har alene. 

På .... er jeg?

  • 11.08.2017, 12:00Jeg fant et litt morsomt innlegg på Julianne sin blogg! Siden en av dere spurte om jeg kunne ha flere innlegg der dere blir kjent med meg som person så passet dette midt i blinken :-)

På Snapchat er jeg helt passe aktiv. Jeg prøver å oppdatere stories, men er veldig dårlig på det akkurat nå. Ellers snapper jeg mye med venner og familien min! Dere må gjerne legge meg til! @ingridkaggerud

På Instagram er jeg sykt opptatt av feeden min. Jeg begynner å gå litt bort fra det, men jeg får ofte sånne anfall der jeg bare sletter flere titalls bilder som jeg plutselig ikke synes passer inn lenger. Jeg er flink å oppdatere der, som regel gjør jeg det hver dag :-) Følg meg gjerne, så følger jeg så klart tilbake @ingridkaggerud

På matbutikken er jeg iallfall én gang i uka. Jeg unngår å dra dit når jeg er sulten, for da vil jeg ha alt. Men jeg kjøper som regel bare det jeg trenger!

På kjøkkenet er jeg ikke flink i det hele tatt. Altså, jeg kan å lage ris og annen mat, men å lage ting fra bunnen er jeg ikke like flink på. Dette er noe jeg skal jobbe med dette året :-) Jeg elsker å bake brødbakst, og det begynner jeg å bli ganske god på!

På badet er jeg ganske rask. Jeg bruker sjeldent lang tid på badet om morgenen. Jeg sminker meg ikke spesielt mye, og det tar omtrent fem minutter for meg å sminke meg. Så til sammen bruker jeg vel 15 minutter om morgenen om jeg skal på jobb eller noe annet. Skal jeg være hjemme så sminker jeg meg sjelden, og da er jeg på badet i kanskje fem minutter. 

På soverommet er jeg den som elsker å sove og prate mye i søvne. Jeg har jo fortalt dere om da jeg gikk i søvne på hotell i Oslo. Jeg drømmer en del, og prater deretter også. Ellers elsker jeg å ligge å kose med Erling i armkroken hans♥

På treningsstudioet er jeg nettopp komt i gang. Akkurat nå blir jeg bare kjent med senteret. Men på treningsstudio fokuserer jeg på meg selv og å trene selvstendig. 

På møter er jeg aldri? Haha, såå langt inn i jobbverden har jeg ikke kommet og har derfor aldri vært på et ordentlig møte. Men jeg ser for meg at jeg er ganske stille egentlig og passer på at jeg ikke sier noe dumt, haha. 

På jobb er jeg ganske ofte for tiden. Jeg fokuserer på beboerne sitt beste og gjør det jeg skal. Har jeg litt tid til overs prøver jeg å aktivisere de litt også! 

På ferie er jeg den som slapper max av. Jeg er på ferie for å være på ferie, og derfor liker jeg best å bare chille egentlig. Er også opptatt av å finne på ting som er moro, men jeg ser på det som å slappe av også. 

På fest er jeg den som drar tidligst hjem, dessverre. Jeg er ekstremt sjeldent på fest eller byen, og dermed tåler jeg naturligvis ikke alkohol like godt som andre. Jeg har det gøy den første timen, men jeg virkelig haater når jeg kommer hjem og legger meg i senga og alt bare snurrer. Derfor drikker jeg ekstremt sjeldent. 

Processed with VSCO with a5 preset

På nach er jeg aldri. Har kanskje vært på ett nach før, og da satt jeg bare i sofaen sammen med Erling egentlig og var så og si edru. Med andre ord var jeg bare dødstrøtt og veldig klar for å legge meg. 

På internett er jeg hele tiden. Jeg sjekker Instagram og Snapchat veldig ofte, og nå også bloggen. Jeg er veeldig mye på internett, kanskje mer enn jeg burde, hehe. 

På kino er jeg ikke ofte, men ikke sjelden heller. Erling og jeg drar når det er filmer vi ønsker å se, og det synes jeg er greit. Så vi er der kanskje en gang i måneden? Ikke alltid vi er der så ofte heller, da :-)

På Netflix er jeg lite for tiden. Nå ser jeg Home and Away på Dailymotion og andre dokumentarer på NRK, men når jeg er ferdig med de to så skal jeg nok inn på Netflix igjen for å se noen nye serier jeg har listet opp. 

På stranden er jeg ikke så ofte. Det er bare når vi er på ferie, eller når det er fint vær her på sommeren. Med andre ord så er det veldig sjeldent.. Elsker stranden så lenge det ikke er alt for varmt.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Bak rattet er jeg ikke komfortabel. Jeg kjører bare når jeg må - men jeg foretrekker helt klart å kjøre foran å ta buss. Men jeg er flink å kjøre bil, men liker det ikke. Det hjelper lite at jeg er flink dersom det finnes idioter i trafikken som ikke kan trafikkreglene. 

I diskusjoner er jeg den som er rolig. Det kan skje at jeg hever stemmen, men da er jeg veldig sint. Som regel klarer jeg å forholde meg rolig. Men blir jeg såra av det noen sier så begynner jeg veldig lett å gråte, og da sier jeg ikke så mye mer egentlig. 

Akkurat nå er jeg på jobb når dette blir publisert, men i skrivende stund er jeg i sofaen hjemme, snart klar for å legge meg! 

Fortell litt om deg, da! Håper dere likte innlegget♥

Erling svarer!

  • 01.08.2017, 16:01

Da tenker jeg det er tid for at Erling svarer på spørsmålene deres! Vi fikk inn en del spørsmål, til og med fra pappa ;-) Det er bare å spørre mer hvis dere lurer på noe! 

Hvem er mest sta av dere? 
Definitivt Ingrid. 

Hvem tok det første steget i forholdet?
Ingrid, haha! Jeg gikk veldig lenge og tulla om at vi bare var kompiser, men Ingrid sa gang på gang at hun ville bli offisielt kjærester snart. Så det var no Ingrid som tok det første steget ved å si det rett ut. Var jeg som spurte da ;-)

Hvem sa "elsker deg" først?
Jeg! Det bare falt ut av munnen min i det jeg skulle dra en dag, og Ingrid svarte: "Hæ?? Gjer du??". Så jeg trodde jeg hadde dumma meg skikkelig ut i noen sekunder, men så sa hun det tilbake♥

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hvordan er Ingrid om morgenen?
Gretten. Jeg får ikke være nær henne eller være borti henne med mindre hun ligger med ryggen til meg, haha. Jeg får iallfall ikke puste på henne før jeg har pussa tennene på morgenen. Om det var opp til henne skulle jeg ha pussa tennene en gang i timen. 

Er Ingrid romantisk?
Hun prøver å være det, med å kjøpe blomster osv til å ha i stua. Men, det bryr ikke jeg meg noe om. Så hun tror nok hun er mer romantisk enn hun egentlig er, men sannheten er vel den at hun er mer romantisk mot meg seg selv - enn det hun er mot meg. 

Hva er det beste og verste med Ingrid?
La oss ta det verste først: Hun rydder HELE tiden, og da forventer hun så klart at jeg også skal gjøre det. Det beste er at Ingrid er Ingrid. Hun er så smilende og glad hele tiden, og at hun bryr seg så mye om andre mennesker. Og det er jo ikke bare negativt at hun er ryddig. Leiligheta hadde vært et kaos hvis ikke. 

Hvor lenge har dere vært sammen?
Vi har vært sammen i to år og tre måneder i juli. Vi ble sammen 24. april 2015♥

Processed with VSCO with f2 preset

Hvilke interesser har dere til felles?
Vi har ingen felles sport til felles om dere skjønner, men vi begge liker å spille brettspill, gå tur, hunder og se på serie, heh. Jeg tenker at vi ikke trenger å ha felles interesser egentlig, men det viktigste for meg er at vi er enige og mener stort sett det samme :-) 

Hva er Ingrids rareste uvane?
Ingrid kan finne på å pusse tennene sine flere ganger om dagen. Hun gjør det to ganger også eventuelt en ekstra gang om hun skal en plass. Men, hun kan finne på å gjøre det enda flere ganger. I en periode pussa hun tennene sine hver gang hun var på badet!

Hvem av dere roter mest?
Jeg roter nok mest, men det er ikke mulig for noen å bli sammenlignet med Ingrid på denne fronten. Hun roter ikke noe spesielt, for det hun "roter" rekker ikke å lande før hun har rydda det igjen. 

Drikker dere kaffe? Isåfall hvem av dere drikker mest?
Ingen av oss liker kaffe..

Processed with VSCO with a5 preset

Hva er Ingrids drømmeplass?
Maldivene, hun er bestemt på at dit skal bryllupsreisen gå, haha! Betaler du, Ingrid?

Hvor gamle er dere?
Jeg er 20, blir 21 i år, og Ingrid er 19 :-)

Om dere skal ut og spise, hvor reiser dere da?
I Ålesund er det aller helst McDonald´s når det er opp til Ingrid å bestemme. Ellers drar vi vel bare på Egon eller Big Horn Steak House. Er ikke såå mange plasser å velge i. 

Ble du litt redd da du møtte svigerfar for første gang?
Haha, nei, Lars! Han var så hyggelig, så jeg skjønte at det aldri kom til å bli et problem :-) 

Spørsmålsrunde - Erling svarer!

  • 29.07.2017, 22:46


Jeg har sett flere bloggere gjøre dette, og jeg selv synes det er kjempemorsom lesing! Det kan bli litt overfladiske svar noen ganger om man svarer på spørsmål om seg selv og livet. Men om min kjære samboer svarer - så lover jeg at han kommer til å svare ærlig, haha! Så nå er det bare å stille spørsmål. Har ikke bestemt når innlegget med svarene skal komme, men tenker at det kommer i løpet av neste uke :-) Spør i vei, da!

Processed with VSCO with b1 preset

Lurer du på noe? 

10 spørsmål og 10 svar

  • 25.07.2017, 17:00

Fant disse på bloggen til Sophie Elise, og synes de så litt gøy ut! 

Hva er egenskapen du setter mest pris på ved deg selv? 
Jeg er veldig omsorgsfull, og bryr meg om de rundt meg. Om en person sitter og gråter, uavhengig om jeg kjenner vedkommende, så spør jeg mest sannsynlig om hva som er galt og om det er noe jeg kan gjøre. 

Bade i havet, eller plaske i basseng?
Jeg har veldig blandede følelser om det egentlig. Om jeg skal sole meg synes jeg det er best med basseng da jeg virkelig ikke tåler varmen over lengre tid. Da synes jeg det er godt å bare hoppe ut i. Men synes også strender er så fint, og jeg tar gjerne en dag på stranden og bader. Men er alltid litt ekkelt med alt som er i havet også, da. Foretrekker faktisk heller å ikke se bunnen om jeg bader i havet. Rart nok. Hvem snakket du med sist på tlf?
Det var vel søsteren min, Anne-Sofie. Måtte bare avklare at Go Karten i dag skulle avlyses siden det begynte å regne. 

Hvor mange puter har du i sengen? 
Tre, tror jeg. Lenge siden jeg var hjemme nå. Men ja, to hotellputer og én liten. Jeg bruker bare den lille. Eller ingen. 

Foretrekker du å ringe eller sende sms? 
Begge deler? Synes det er masse lettere å bare sende en tekstmelding, men går jo fortere å snakke i telefonen også. Det kommer helt an på hva det er, egentlig. Om jeg skal avtale eller diskutere noe så ringer jeg helst sånn at det ikke blir noen misforståelser. 

Hvilken dessert er din avoritt?
Sjokoladepudding og vaniljesaus. Det er så godt, og jeg kan spise så mye, herregud. Vaniljesaus er himmelsk, og har vi noe til overs drikker jeg det gjerne rent fra en kopp :-)

Hva er planen din for dagen?
Pakke, pakke, pakke. Også må vi finne en plass å spise middag. Øl, vin eller drinker?
Jeg liker verken øl eller vin. Når det kommer til å like vin så er jeg på saken. Men må nok svare drinker. Selv om jeg begynner å miste smaken på det også. Har aldri vært en festløve, men typisk nok så går det ille de få gangene jeg faktisk drar ut. 

Hvor sosial er du?
Jeg liker veldig å henge med venner og Erling, også bor jeg jo sammen med han også. Så jeg er jo ganske sosial hver eneste dag. Selv om jeg setter stor pris på litt alenetid også. Men det kommer helt an på hvem det er. Jeg er mest sosial med de menneskene jeg kjenner best og er mest komfortabel med. Takker fort nei til å henge med noen jeg ikke er så komfortabel med. 

Processed with VSCO with a5 preset

Hva er ditt drømmereisemål? 
Australia og California! Australia virker magisk med tanke på dyrelivet, surfing og strender. I tillegg er jeg blodfan av Home and Away, så om jeg skulle dra så hadde jeg dratt dit de spiller inn Home and Away. California har jeg lyst til på grunn av kjendisene haha lol. Jeg er en celebhunter uten like, og jeg synes synd i de som skulle dratt dit sammen med meg. 

Svar på spørsmål

  • 10.06.2017, 14:42

Her er svarene på spørsmålene dere lurte på. Håper dere føler at dere blir bedre kjent med meg :-)

Har du noen planer på studier?
Ja, jeg tenker å gå sykepleien - og videreutdanne meg til intensiv, operasjon eller barne-sykepleier. Elsker å jobbe i omsorgstjenesten, og dermed føler jeg at dette er det rette for meg. 

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Om 5 år er jeg 24 år, og da er jeg nok i slutten av utdanningen min som sykepleier. Kanskje det har kommet et barn eller vi har funnet drømmeleiligheten? 

Hvor ser du deg selv om 10 år? 
Om 10 år er jeg 29 år gammel, og da har jeg forhåpentlig et hus sammen med Erling, som jeg har giftet meg med. Jeg er ferdig utdannet intensiv-, barn- eller operasjonssykepleier, og vi har iallfall ett barn sammen :-) Jeg gleder meg sånn til fremtiden, er klar for hva som enn måtte skje!

Processed with VSCO with a5 preset

Hva gleder du deg mest til dette året?
Uten tvil å oppleve jobblivet. Få kjenne litt på friheten man får når skole ikke er et tema en gang. Jeg gleder meg også veldig til en eventuell sydentur til høsten sammen med Erling. Også gleder jeg meg til å få se hvordan Luna utvikler seg videre det første året
hennes :-)

Hvilke nettsider besøker du daglig?
Med nettsider regner ikke med Facebook og Blogsoft osv? Jeg leser mange blogger, så titter innom dem flere ganger om dagen. Stikker ofte nesa innom VG eller TV2 nyhetene for å se hva som skjer i verden. Men utenom det så er det ikke noe spesielt. 

Hva er drømmejobben din?
Nå er planen å bli sykepleier, og videreutdanne meg derfra. Men hadde jeg hatt karakterene til det skulle jeg mer enn gjerne blitt lege eller kirurg. En spennende hverdag er det jeg er ute etter. Er ikke en person som vil ha en jobb hvor det er samme prosedyren hver eneste dag, da blir det for lange dager. Utenom det, må jeg også legge til drømmen om å leve som artist. Det hadde ikke vært feil, og er et liv jeg gjerne skulle hatt. Tenk å få leve av noe man elsker å gjøre?

Hvordan har du det akkurat nå?
Akkurat nå så har jeg det helt greit. Det er lange dager og mye stress. Blir trøtt og sliten av det - noe som gjør at jeg ofte ender i senga når første mulighet viser seg. 

Processed with VSCO with f2 preset

Hvor høy er du?
Hm, godt spørsmål. I følge passet mitt er jeg 167 cm. 

Hva er dine positive og negative sider?
Synes disse spørsmålene er så vanskelig, men jeg kan si en positiv og en negativ ting da. Det positive må være at jeg bryr meg veldig om andre. Om en person sitter og gråter er jeg den som går bort for å spørre om alt er bra - uavhengig om jeg kjenner vedkommende eller ikke. Det negative må være at jeg ikke takler stress i skolesammenhenger. Det er en veldig dårlig egenskap som jeg har. Om jeg er i en situasjon hvor jeg har fullt opp med prøver og innleveringer, blir jeg naturligvis stressa. Normale folk ville startet på det første som skulle være ferdig, mens jeg, nei, jeg bare legger meg rett ned og stirrer i taket - i håp om at det skal bli ferdig av seg selv. Samtidig graver jeg meg selv så utrolig mye ned, og går inn i en eller annen depresjon så fort jeg får en prøve. 

Kan du beskrive deg selv med 3 ord?
Kontrollfrik, snill og stresshøne. 

Hva er den diggeste maten du vet om?
SUSHI!!! Uten tvil. Craver sushi all day all night. Med andre ord så vil jeg aller helst spise sushi hele tiden :-)

Processed with VSCO with f2 preset

Hva tenker du om utroskap?
Jeg tenker bare: Har du så lite respekt for partneren din? For det første må det jo føles som et slag i magen for den andre parten. Ikke minst må man jo komme til å tenke på hva som er så galt med deg at partneren din føler for å gjøre deg så vondt. Det er en helt syk ting å gjøre, og er du utro mot kjæresten din mister du all respekt fra meg iallfall. 

Hvor henter du din største inspirasjon fra?
Til bloggen og Instagram henter jeg inspirasjon hos andre bloggere. På bloggfronten er Ida Wulff og Caroline Berg Eriksen en stor inspirasjon for meg. Jeg får også mye inspirasjon fra de jeg følger på Instagram! 

Hvilken linje går du og hvilke valgfag har du nå - og er du fornøyd?
Jeg går studiespesialiserende linje, og det er jeg veldig fornøyd med. Det er jo helt vanlig skole, men jeg har prøvd både musikklinje og internasjonal linje. Det var veldig tungt. Musikkfagene erstattet ingen fellesfag - dermed hadde du de i TILLEGG til de andre obligatoriske fagene. Når jeg gikk internasjonal var jeg mye ute å reiste, og de fagene vi hadde sammen med ikke-internasjonallinje-elever - fortsatte frem i pensum. Noe som resulterte i at vi fikk en del å ta igjen. Når det kommer til valgfagene jeg har i år, så har jeg Samfunnsfaglig engelsk, Politikk og Menneskerettigheter og Medie og Informasjonskunnskap. Det eneste faget jeg er fornøyd med er nok Medie. Engelsken og Politikk er veldig like, da begge omhandler politikk og samfunn. Om du interesserer deg for det, så ja, velg disse fagene, men om ikke - da burde du nok finne noe annet. Jeg skulle egentlig ha Litteratur engelsk, men den klassen var full. Hadde heller ikke tenkt å fortsette på Sosiologi (som er valgfaget man har i andre klasse, men blir Politikk i tredje). Men sånn ble det ikke, og har da slitt meg gjennom disse fagene. 

Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Da ringer jeg enten Erling eller mamma. Spørs hvilken situasjon det er snakk om. 

Processed with VSCO with f2 preset

Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Lenger enn jeg tror! Jeg står gjerne opp en halvtime før jeg må dra, noe som resulterer i at jeg verken rekker frokost eller matpakke til skolen. Men begynner å bli flinkere og står opp iallfall en time før jeg skal dra. Da rekker jeg det jeg skal før skolen starter. 

Hvilken parfyme bruker du?
En som heter Prada Candy. Det er den seriøst beste parfymen jeg har hatt. Har brukt den i 4 år nå, og har enda ikke sett eller hørt (eller kjent) at noen andre rundt meg har den. Jeg gikk til parfymeriet og sa at jeg ville ha en parfyme som er god, men som ikke "alle andre" har. Da var det denne hun plukket fram til meg :-) 

Spørsmål?

  • 08.06.2017, 10:33

Hei, og god formiddag! Fikk et tips fra en leser om å ha en spørsmålsrunde. Dette kan gjøre dere enda litt bedre kjent med meg, så bare spør om det dere skulle lure på, så svarer jeg i løpet av uken :-) Dere kan spørre i kommentarfeltet, på melding gjennom Facebook-siden min eller bare på mail: ingrideliseblogg@gmail.com. Kom gjerne med flere ønsker om hva jeg skal skrive om på bloggen. Om dere vil ha litt mer fra meg, personlige innlegg, spørsmålsrunder, outfitposter, tips og triks eller bare om hverdagen. Dessverre vil ikke hverdagen min bli så spennende før jeg har sommerferie, siden disse dagene går i det samme. Så, hva lurer du på? :-)Spør i vei! 

Fifty questions

  • 22.05.2017, 15:43

Tenker et slikt innlegg kan gjøre dere litt bedre kjent med meg :-)

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 
"Til Line! Gratulerer med den store dagen" i et kort til konfirmanten i går.


2. Hva har du alltid i vesken? 
Hårbørste!!! og lypsyl, er så avhengig av lypsyl at jeg ikke klarer meg et døgn uten.


3. Hva bestiller du på kafé? 
Helst varm sjokolade med MASSE krem. Og kanskje en kanelsnurr om de har?

4. Hva står det på den siste SMS'en du mottok? 
Tror ikke jeg er heeeelt sikker på om jeg vil dele passordet til eksamenssvaret mitt :-)

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Spørs hva som har skjedd, men som regel er det samboeren min, Erling. Han kan jeg alltid snakke med, og har alltid noen trøstende ord å komme med♥

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
ROSA♥

7. Kan du bytte olje på bilen?
Øøøh har gjort det én gang, det var dagen jeg fikk lappen og måtte søke hjelp hos svigerfar. Så her er nok svaret nei. 

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Hvor skal jeg begynne? Har hatt to kaniner, tre hamstere, én katt, tre hunder (har en av de tre nå♥) også har jeg vel hatt sånn fem eller sju marsvin. De fikk unger som det grein etter. Kunne komme hjem fra skolen og plutselig se et lite vesen inni hjørnet av buret. 


Fineste familiehunden som vi hadde, Sunny♥ Hun måtte vi avlive i oktober pga alder og sykdom. 

9. Har du noen piercinger? 
Nei, men har litt lyst på i navlen eller er det harry nå?? 

10. Norge på sitt beste?
Om sommeren når det er skikkelig tropesommer!! 

11. Hva gjør deg lei deg? 
Når noen sårer meg ved å for eksempel lyve, og når jeg ser noen andre ha det vondt. 

12. Hva gjør deg glad?
Akkurat nå kan den lille valpen vår Luna få humøret mitt fra det verste til det beste på 0,1 sek. Hun sprer såå mye glede her i hjemmet♥

13. Hva er drømmejobben din?
En drøm hadde vært å få leve av musikk, som låtskriver/artist. Ellers hadde det vært kult å være kirurg, men det er jo bare å glømme med tanke på min dårlige motivasjon på skolen :-))

14. Er du fornøyd med deg selv?
Tja, det jeg er misfornøyd med er jo for så vidt lett å endre på. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Salat og en Imsdal flaske på Meny før eksamen som var på fredag. 

16. Liker du kinesisk mat? 
Ja, men ikke det beste jeg får. Elsker asiatisk mat ellers da. 

17. Når var du i kirken sist?
I går faktisk, konfirmasjonsgudstjeneste. 

18. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å skrive dette innlegget? 
Se på serie, Suits♥

19. Har du noensinne vært i en ambulanse?
Nei, heldigvis (selv om det ser bittelitt kult ut). 

20. Fortell noe som leserne dine mest sannsynlig ikke vet om deg?
Nå er jeg jo ganske ny her da, så skal vel ikke så mye til. Men jeg er en helt ekstreeem kontrollfreak. Alt rundt meg skal være ryddig og jeg skal ha system på det meste. Ja, samboeren min blir gal :-)

21. Er foreldrene dine gift eller skilt? 
Skilt, men det har ført til at jeg har fått en herlig bonusfamilie på begge sider♥22. Hvor mange puter har du i sengen? 
Tre, to hotellputer og en vanlig. 

23. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? 
Sokker eller barføtt. Liker ikke å gå med sko, MEN er ikke en person som går rundt uten sko på offentlige steder.  

24. Hva hører du på akkurat nå? 
Erling som ser en videoblogg av Martine Lunde, haha. 

25. Hva drikker du helst til frokost?
Juice eller oboy. Drikker det meste innenfor juice da. Er veldig glad i ananasjuice!!

26. Hvilken favorittlærer hadde du på videregående? 
Det må nok bli Aino. Hun er læreren min i faget Politikk og Menneskerettigheter, og hun bryr seg oppriktig om elevene og er så forståelsesfull hvis vi ikke har hatt mulighet til å gjøre en innlevering eller ikke er klar for en prøve. 

27. Vil du ha barn? 
JA! Helt ærlig, kunne fått barn i morgen om det var opp til meg. Men får holde med tantebarn og den lille valpen vår. 

28. Kan du noen andre språk enn norsk? 
Engelsk, men ikke noe annet flytende. Har hatt både tysk og spansk, men husker nesten ingenting. Kan å banne på fransk da, siden stemoren min snakker det flytende :-)

29. Hva bruker du helst penger på? 
Mat, men gjerne klær, men det er ikke akseptabelt å drive å bruke penger på heele tiden. 

30.Hvordan imponerer man deg?
Ved å være morsom, uhøytidelig og positiv. En annen viktig faktor er å være inkluderende. 

31. Er du sosial?
Ja, det vil jeg si. Men trives veldig godt i eget selskap også.

32. Hvilken farge har du på øynene? 
Brun. 

33. Hvem ringte deg sist? 
Mamma, på videochat på messenger. Det skjer nesten daglig♥

34. Banner du ofte? 
Begynte å banne i en alder av 17 år, men banner ikke spesielt ofte. Kun om jeg får vondt eller noe skjer. 

35. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Trenger bare sånn 10 min på badet, også spiser jeg frokost om jeg rekker det. 

36. Nevn noe som er irriterende med å blogge? 
Har egentlig ikke komt opp med noe enda, men kanskje det at noen mennesker synes det er teit? 

37. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
Altfor få. 

38. Hva er ditt favorittfag på skolen? 
Er det lov å si ingen? Er liksom ingen timer jeg gleder meg til. 

39. Hvor gammel er pappaen din? 
54. 

40. Føler du deg ung eller gammel for alderen? 
Gammel!! Hvor mange 19 åringer har flyttet ut sammen med kjæresten, fått valp og familiebil? Og ikke minst bruker fritimene på skolen til å dra hjem og bake rundstykker. Er ikke uten grunn at russenavnet mitt ble "wifey". 41. Har du en hemmelighet om deg som absolutt ingen vet om?
Nei, det tror jeg ikke. Kjæresten min vet nok alt. 

42. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på?
HATER å høre på radio. Noe så forstyrrende og skurrete. Men den siste var nok Radio Ålesund. 

43. Hvordan var ditt første kyss? 
Det var i barnehagen, og det var veldig kjapt inni en lekebåt fordi jeg tok han på sisten. 

44. Venstrehendt eller høyrehendt?
Begge deler? Skriver med høyre, men gjør alt annet med venstre. 

45. Favoritt-kjøpesenter?
Jeg har ikke vært så ekstremt mye ute å reist og sett sånne store kjøpesenter. Men det vi var på i Las Palmas i Spania i fjor sommer var jo ganske bra da. 

46. Hvem ler du mest sammen med? 
Erling og bestevenninnen min, Amanda. 

47. Hvor gammel er du om fem år? 
24 år.

48. Hvilket dyr liker du minst? 
Det er vel ikke et dyr, men FUGLER, spesielt måker. Lover at de er ute etter meg hver gang de flyr 5 cm over hodet mitt. 

49. Hva er dine favoritt interiør-ting?
Elsker blomster og inspirerende bilder til å henge på veggen. For eksempel de med avbildet et dyr som de selger på Kremmerhuset. Har et selv med den store hvite tigeren.  

50. Hvilket YouTube-klipp fikk deg til å le sist?
Ser veldig lite på YouTube, men det må bli en av videobloggene til Sophie Elise og Joakim Kleven. 


Processed with VSCOcam with f2 preset

Klem

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no