hits

Publisert den 19.11.2017 - Spørsmål

Spørsmålsrunde

Hei, fine dere! Hva med en ny spørsmålsrunde hvor jeg svarer på video? Jeg har så lyst til å kunne lage ukentlige eller i det minste månedlige videoer - men nå strekker ikke tiden til hos meg. Kanskje når vi har kommet på plass etter flyttingen og jobbsituasjonen min kommer litt i kroppen. Jeg må bli vant med å balansere to jobber, og den nye jobben må synke litt inn. En jobb som dette, som også kan virke veldig personlig, er noe helt annet enn å stå bak kassa i en butikk - og det er virkelig noe jeg må tilpasse meg. Mange nye inntrykk vil komme i hverdagen min, og det må jeg bare la synke inn. Den første tiden kommer nok til å være slitsom, men fin - og litt kaotisk. Men jeg tror jeg fikser det også :-) Har vært utrolig slapp på bildefronten, og kameraet mitt er nærmest nedstøvet. Det har ikke vært stort å ta bilder av den siste uken da jeg har gått rundt syk i trusa og en god genser - med dyne og pute på sofaen på stua. Har jeg ikke lagt der, har jeg vært i ført arbeidsklær i butikken til mamma. Sånn er det noen ganger, men herregud som jeg gleder meg til å komme med litt hverdagslige bilder igjen! Her må Malin virkelig hjelpe meg på rett vei igjen, heldigvis blir vi naboer snart. 

Dere kan uansett stille meg spørsmål, hvor som helst! Dere kan så klart stille i kommentarfeltet, på Facebooksiden min eller på Snapchat. Så svarer jeg når jeg får muligheten til å lage en ny video. Forhåpentligvis så blir ikke det så lenge til. Spør meg om hva som helst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Publisert den 13.10.2017 - Spørsmål

50 spørsmål og svar

Jeg fann denne på bloggen til fine Malin og siden jeg ikke har gjort noe sånt siden de første dagene jeg blogget, så blir det gøy å se hvordan ting har forandret seg siden. Den er ikke helt lik den forrige, men noen av spørsmålene er de samme♥ Samtidig blir det litt avbrekk fra denne Dubai-bloggingen, hehe

1. Hvor gammel er du om fem år? Om fem år er jeg 24 år gammel, haha. På den tiden håper jeg virkelig at jeg er ferdig med utdanning, og kanskje har en liten bebis på veg. Ja, jeg er babysjuuk.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Erling, naturligvis - beste selskapet♥

3. Hvor høy er du? Lenge siden jeg målte, tror det var i 2014 - da var jeg iallfall 167cm.

4. Hvilken film så du sist? Oi, vanskelig. Jeg husker egentlig ikke, men jeg tror det var en film som het noe med funeral - det var iallfall en familie som skulle begrave faren sin, også ble det hele en katastrofe. En komedie, altså.

5. Hvem ringte du sist? Litt usikker siden det er veldig lenge siden jeg ringte noen. Men på messenger ringte jeg vel mamma sist. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Hvem ringte deg sist? Haha, et nummer fra Brasil klokken halv fem på natta. Jeg svarte ikke.. 

7. Hva stod det på den siste SMS-en du fikk? "GI ANSIKTET DITT EN BOOST!" - medlememelding fra Kicks...

8. Foretrekker du å ringe eller sende SMS? Det varierer, liker godt begge deler. Gidder ikke ringe bare for å gi en liten beskjed liksom. Men om noe skal avtales og planlegges ringer jeg gjerne. 

9. Hva er ditt favorittsted? Mosjøen, uten tvil. Det er hvor pappa kommer fra, og hele familien min på den siden bor der, eller lenger nord. En plass jeg mer enn gjerne kunne bodd hadde det ikke vært for alle menneskene som er hjemme i Ålesund.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Jeg liker meg ikke ute blant insekter og andre krypdyr. Det er det verste jeg vet om, og jeg føler det klør på hele kroppen i to dager etterpå. 

11. Når så du moren din sist? For omtrent to uker siden. Alt for lenge, mener jeg..

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har mørkebrune øyne!

13. Hvilken julesang er din favoritt? Hellige Natt - Garness og St. Peter - Ina Wroldsen. Også elsker jeg alt av Michael Bublé, så klart! 

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt, som gjør at jeg har to fantastiske bonusfamilier♥

15. Når våknet du i dag? Ti over ti våknet er Erling i panikk og vekte meg. Frokosten her er over halv elleve, haha. 

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Jeg håper jeg har hus, barn og er gift. Også håper jeg naturligvis jeg har en utdanning som har gitt meg en god jobb jeg trives i med en stabil inntekt. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? To ting: Dovregubbens Hall-dansen vi gjorde i barnehagen og filmen "Kamilla og Tyven". Begge disse ga meg mareritt ganske ofte. 

​18. Hvilket YouTube-klipp fikk deg sist til å le? Et onkelen min viste meg her i Dubai, et nederlandsk talkshow som skal være seriøst, men så klarer ikke hosten å holde seg i det den ene gjesten begynner å prate. Bare søk på "Netherland talkshow funny" så kommer det nok opp som den første. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

19. Hva er din beste egenskap? Jeg er ganske glad for at jeg har den egenskapen til å holde orden på ting. At jeg liker å rydde/vaske og holde det fint i hjemmet og ellers rundt meg. 

20. Hva er din verste egenskap? Jeg SUGER til å si unnskyld :( 

21. Sover du med eller uten klær om natta? Jeg sover som regel bare i trusa, men elsker å sove i pyjamas om vinteren! Da er det mye lettere å stå opp. 

22. Hvor mange puter har du i sengen? Tre. To hotellputer og en liten pute. Men jeg bruker sjeldent pute om natta, jeg ligger så sykt langt nede i senga. 

23. Hva er det rareste du har spist? Uhm, aner ikke. Er ikke en person som smaker på ting jeg er usikker på, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har en bærbar MacBook Pro. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg liker veldig godt å gå barføtt hjemme, men jeg er alltid så kald på føttene så jeg går som regel barføtt i tøfler. Ute går jeg selvfølgelig med sko. Når jeg er på besøk med noen har jeg på sokker. 

26. Hva hører du på akkurat nå? Jeg vet faktisk ikke. Erling ser på noe tull på YouTube tror jeg. 

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Cookie Dough!! Både Ben & Jerry´s og Inspira sin er kjempegod!

28. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg elsker sjokoladepudding og vaniljesaus!! Er også glad i brownies, da :-)

29. Den største premien du har vunnet? Det må være da jeg vant gavekort til meg og Erling på 2500kr hver på Amfi Moa, der vi fikk shoppe sammen med Lene Orvik og Espen Hilton. En skikkelig minnerik dag!! Ikke minst så var disse to menneskene så herlige i virkeligheten!

30. Liker du kaffe? Nei :( Har så lyst å like det!! Det er jo gratis hele tiden på alle steder. 

31. Hva drikker du helst til frokost? Juice, helst eple. 

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Aino, hun hadde jeg i Politikk! Ville virkelig mitt beste, og kjempet sammen med meg for at jeg skulle få en bra nok karakter. 

33. Kan du spille poker? Jeg har lært reglene en gang, og den første gangen jeg spilte så vant jeg! Men akkurat nå husker jeg det ikke.

34. Hva har du spist i dag? Pannekaker, frukt og donuts til frokost. Sandwich med biff i til lunsj!

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Hard one, siden historie virkelig ikke er noe jeg interesserer meg for. Jeg synes Hitler er fascinerende, og hele historien rundt andre verdenskrig. Nei, jeg er ikke fan av Hitler, men jeg synes det er interessant hvordan ett menneske kan ødelegge så mye. 

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? En her i Dubai, som jeg ikke aner hva heter. Den var britisk da. 

37. Vil du ha barn? OM JEG VIL. 

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan engelsk, også har jeg hatt både tysk og spansk på skolen - men jeg kan ingen av delene. 

39. Sover du på en spesiell side? Jeg sover på høyre side, og alltid på magen!

40. Foretrekker du å bade i havet eller i basseng? Basseng, uten tvil. Jeg trodde jeg var likegyldig, men vi har vært på stranden èn gang siden vi kom hit - det sier vel litt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

41. Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker helst penger på klær og kafé, men realiteten er at alle pengene mine går til husleie, mat, mobilregning og trening. Resten på sparing. Kjøper veldig lite klær når jeg er hjemme, derfor er det ekstra stas å shoppe på ferie!

42. Eier du dyrebare smykker? Jeg fikk et smykke av Erling første julen vår sammen, som jeg virkelig elsker. Så det har høy verdi personlig. Det samme gjelder klokken jeg fikk av farmor da hun døde. Garantert ikke særlig dyr, men virkelig høy, personlig verdi. 

43. Hva er ditt favorittprogram på TV? Nå for tiden er det Home and Away, Greys Anatomy og Dexter! 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Da er jeg fortsatt i Dubai, så jeg skal vel nyte de siste dagene. I morgen skal vi på Dubai Mall og opp i Burj Khalifa! 

45. Kan du stå på slalåm? Ja, har stått på det siden jeg var ganske lita. Men har faktisk ikke gjort det nå på noen år. Jeg skal gjøre det denne vinteren!

46. Hvordan imponerer man deg? Bare vær genuint snill. Ikke prøv å vær noe du ikke er, og vær god og ærlig mot andre mennesker. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Jeg har iPhone. Trenger jeg å si mer?

48. Fortell tre ting leserne dine kanskje ikke vet om deg? Denne er så sykt vanskelig. Jeg har skrevet to innlegg med ting dere ikke vet om meg, haha - men nå vet dere det meste jeg er villig til å dele på bloggen :-) 

49. Hva har du nærmest deg som er rødt? En Pringles-eske. 

50. Er du sosial? Når jeg føler for  det. Jeg elsker å være sammen med mennesker, men verdsetter også tiden jeg har alene. 

Vis flere innlegg