hits

Publisert den 27.04.2018 - Tanker

Tanker denne uken

​- Some thoughts this week - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

💭 Jeg har fått god kontakt med en venninne fra barndommen igjen, og jeg er utrolig glad for det. Hun har alltid betydd utrolig mye for meg, og små ting har gjort at vi sklei fra hverandre. Jeg er veldig takknemlig for å ha henne tilbake i livet mitt, det føles veldig bra. Spesielt siden vi har utrolig mye til felles!

💭 Det har ikke vært lett å spise ordentlig, men jeg tar en dag av gangen. Det er ikke alltid jeg klarer å spise frokost når jeg står opp, og da blir som regel frokosten min lunsj. Og det er det jeg skal prøve å unngå. Det viktige er at jeg lager meg noe jeg liker veldig godt, og som er sunt. 

💭 Jeg koser meg virkelig i det nye hjemmet vårt. Alt er på stell og jeg følte meg hjemme fra dag én. Det føles veldig riktig å bo her i dette området, så nærme familie og pappa som kjører forbi hver dag på grunn av jobb og stikker innom titt og ofte. Jeg prøver å bygge opp bloggen litt, og jeg tror jeg trenger ny header eller nytt design for å få tilbake motivasjonen. Så jeg tror jeg skal starte der. 

💭 Jeg ser fram til å starte i ny jobb. Jeg sluttet jo på jobbene jeg hadde i Ålesund området for å slippe å pendle når vi flyttet. Så nå har jeg bare jobber i kommunen. Så jeg har for tiden tre forskjellige jobber jeg svitsjer mellom. Nå jobber jeg mest i barnehage, men gleder meg veldig til å starte på sykehjemmet som ligger bare noen meter unna huset mitt. Det blir en luksus jeg aldri har fått opplevd før. Utrolig lettvint å komme seg på jobb!

💭 Denne kommer sikkert ikke som et sjokk for dere som har lest bloggen min en stund, men jeg sover alt for mye. Ikke så mye på natten da jeg faktisk skal sove, så når jeg skal opp tidlig på jobb får jeg max 7 timer med søvn. Men fortvil ikke, det blir minst 12-13 timer med de timene jeg sover på dagtid ;-) Det spiller ingen rolle om jeg har fri eller er på jobb, men rundt 15-tiden blir jeg så fryktelig trøtt, og føler bare for å legge meg nedpå. Så jeg sover som regel alltid når Erling kommer hjem fra jobb, også sover jeg kanskje til rundt 19-20 tiden. Det er så ille. Men har ikke problemer med å sove til kvelden, "heldigvis". Jeg regner med dette henger sammen med matvanene mine, så forhåpentligvis blir det en endring snart. 

💭 Jeg har sett en del på gamle bilder, der jeg faktisk så litt trent ut. Og det er der jeg vil være. Og det gir meg motivasjon til å komme i gang igjen. Men med tanke på sovingen på dagtid, så går tiden bort til det istedenfor trening. Skjerpings der.. 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

 

Publisert den 01.03.2018 - Tanker

personlig vs privat

Jeg kan ikke akkurat skryte av at jeg har vært særlig flink å oppdatere i februar, eller i januar, for den del. Men jeg tror de fleste som følger meg forstår hvorfor. Jeg elsker å blogge, virkelig. Jeg elsker å ta bilder, å stå foran kamera, å skrive og komme med nye ideer og inspirasjon til dere. Jeg elsker å åpne meg opp for dere, siden det er noe jeg har klart å gjøre først nå, etter jeg begynte å blogge. Jeg er kanskje en åpen bok for mange, og har ikke vanskelig for å fortelle andre om livet mitt, men så er det det man holder igjen, og de som kanskje står meg nær blir litt "blown away" av at jeg har holdt det inne så lenge, og ikke gitt uttrykk for eller sagt noe som helst om de følelsene. Mange synes også kanskje at det er feil måte å åpne seg på - å dele på nettet, hvor hvem som helst kan lese. Men igjen, så mener jeg det finnes en viss forskjell på å det å være personlig og det å være privat. Jeg deler ikke private ting som skjer i hverdagen, hjemme eller på jobb. Om jeg krangler med kjæresten min eller har en uenighet med mamma så er det privat, og ikke noe jeg vil eksponere på en blogg. Men jeg deler mine følelser ovenfor meg selv, og det jeg føler i enkelte situasjoner. Og det ser jeg ingenting galt i å gjøre. Det viktigste for meg er å aldri såre noen med det jeg skriver. Jeg kommer aldri til å skrive på min blogg hva jeg mener andre mennesker føler, for det er ikke min sak, og heller ikke noe som hører hjemme på en blogg, for det er ikke en fasit jeg sitter med. 

Processed with VSCO with f2 preset
Fine Tiril-genseren jeg (mamma) endelig er ferdig med. Ble så fornøyd, og fargen er så nydelig! 

Det er ingen som har tatt dette opp med meg, i det hele tatt. Men jeg bare følte for å skrive det. Jeg åpnet egentlig en ny post her og skrev "februar oppsummert" som overskrift, men det får jeg heller ta senere. Selv om jeg ikke har blogget noe særlig så vil jeg oppsummere måneden, siden det har skjedd en del i livet mitt. Og tusen takk for alle gratulasjoner på kjøpet av bolig. Vi er i lykkerus, og har visst om det en stund - men ville ikke dele det med offentligheten før kontraktene var signert. Det skjedde i går, og det begynner så smått å gå opp for meg at vi faktisk skal flytte om 23 små dager, som føles uendelig lenge til. Jeg smiler for hver dag som går forbi :-) Og akkurat nå er jeg faktisk ganske lykkelig. Herfra kan det bare gå oppover.❤️ 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - YOUTUBE HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Vis flere innlegg