hits

Publisert den 07.11.2017 - Tips og triks

mine favoritter - Instagram

God formiddag, til dere! Hva er deres plan for dagen? Denne tirsdagen er det maling som står på planen, så jeg ville bare titte innom før vi må dra av gårde til lokalet. Jeg vil så gjerne vise dere mine favoritter på Instagram, når det kommer til inspirasjon - både innenfor mote og bilder. Det er fire stykker, og jeg er sikker på at det er flere av dere som følger disse damene på det store sosiale. Kom gjerne med tips til flere kule brukere som dere følger på Instagram! Jeg elsker å finne nye brukere og følge, så legg gjerne igjen et tips til meg.

♥ ♥ ♥​@Lisyroddyy har blitt en skikkelig favoritt hos meg! Jeg begynte å følge henne for et par dager siden, da det var en bruker jeg fulgte som repostet et av bildene hennes. Hun tar utrolig kule, lyse bilder. Hun har også en stil jeg bare kan drømme om - og utseende. Følg!! 
 @eirinkristiansen vet dere jo hvem er. Hun er en norsk blogger, som også har helt sinnsykt fine bilder, både på bloggen og Instaen sin. Hun har en skikkelig kul leilighet, med en sånn stil jeg liker. Håret hennes drømmer jeg meg bort i hver eneste dag - og ja, helt klart en inspirasjon når det kommer til blogg og bildetakning. Boken hennes er forresten på ønskelisten min!
@Saskiateje bor på min drømmedestinasjon. Australia er jo helt fantastisk, og Gold Coast ser helt magisk ut. Hun tar kule bilder, er sykt pen også elsker jeg bilder fra Australia, sånn generelt. 


@Victoriatornegren Jeg begynte å følge henne for noen uker siden da jeg så hun var gravid. Jeg følger alt for mange brukere som enten har fått baby eller som venter en baby. Hun tar jo også helt syke bilder, og det er en fryd å gå gjennom profilen hennes. Hun er forresten en svensk blogger som reiser verden rundt sammen med kjæresten sin. Goals. 
 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Publisert den 26.10.2017 - Tips og triks

min ønskeliste til jul

God formiddag! I dag er jeg valpepasser, så jeg har tre valper som herjer rundt meg. Bare kos♥ For første gang så har jeg faktisk skrevet en liste over tid med ting jeg ønsker meg og trenger til jul. Så fort jeg kommer på noe så skriver jeg det ned, og den listen vil jeg dele med dere! Det er veldig mye forskjellig, og helt annet av hva jeg har ønsket med tidligere i år. Det jeg faktisk trenger og har mest lyst på er både ny MacBook og ny iPhone - men det skjer ikke. Da må det spares! Det er under to måneder til julaften, og selv om jeg i år skal jobbe den kvelden, så skal vi hjem til mamma og åpne pakker sent på kvelden etter arbeidstid. Det ser jeg fram til! Jeg tror også det blir fint å lage en koselig aften for pasientene våre. 
Haircare Sengetøy  Kjøkkenmaskin Arbeidssko Genser Tights Badedrakt Svømmebriller Badehette

Jeg har linket alle ønskene mine nedenfor. I tillegg til dette så ønsker jeg meg ringlight og penger. Penger er noe man alltid trenger, og som jeg også hadde kommet til å satt på sparekonto for ny mobil eller Mac. Grunnen til at jeg ønsker meg svømmeutstyr, er fordi jeg en gang i tiden gikk på svømming, og det var så utrolig gøy! Så derfor har jeg ønsket meg årskort eller halvårskort på svømmehallen i Ålesund, sånn at jeg kan svømme når det passer meg. Utrolig gøy, avslappende og god trening! Haircare tabletter har jeg ønsket meg siden jeg så det første gang. Håret mitt har sluttet helt å vokse, så det eneste som skjer er at det blir slitt. Kjøkkenmaskin er et must, for jeg har så lyst å bake mer! Sandalene trenger jeg for å ha gode sko å gå i på jobb. Har du noe på ønskelisten?

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Vis flere innlegg