hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

mine favoritter - Instagram

 • 07.11.2017, 11:30

God formiddag, til dere! Hva er deres plan for dagen? Denne tirsdagen er det maling som står på planen, så jeg ville bare titte innom før vi må dra av gårde til lokalet. Jeg vil så gjerne vise dere mine favoritter på Instagram, når det kommer til inspirasjon - både innenfor mote og bilder. Det er fire stykker, og jeg er sikker på at det er flere av dere som følger disse damene på det store sosiale. Kom gjerne med tips til flere kule brukere som dere følger på Instagram! Jeg elsker å finne nye brukere og følge, så legg gjerne igjen et tips til meg.

♥ ♥ ♥​@Lisyroddyy har blitt en skikkelig favoritt hos meg! Jeg begynte å følge henne for et par dager siden, da det var en bruker jeg fulgte som repostet et av bildene hennes. Hun tar utrolig kule, lyse bilder. Hun har også en stil jeg bare kan drømme om - og utseende. Følg!! 
 @eirinkristiansen vet dere jo hvem er. Hun er en norsk blogger, som også har helt sinnsykt fine bilder, både på bloggen og Instaen sin. Hun har en skikkelig kul leilighet, med en sånn stil jeg liker. Håret hennes drømmer jeg meg bort i hver eneste dag - og ja, helt klart en inspirasjon når det kommer til blogg og bildetakning. Boken hennes er forresten på ønskelisten min!
@Saskiateje bor på min drømmedestinasjon. Australia er jo helt fantastisk, og Gold Coast ser helt magisk ut. Hun tar kule bilder, er sykt pen også elsker jeg bilder fra Australia, sånn generelt. 


@Victoriatornegren Jeg begynte å følge henne for noen uker siden da jeg så hun var gravid. Jeg følger alt for mange brukere som enten har fått baby eller som venter en baby. Hun tar jo også helt syke bilder, og det er en fryd å gå gjennom profilen hennes. Hun er forresten en svensk blogger som reiser verden rundt sammen med kjæresten sin. Goals. 
 

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

min ønskeliste til jul

 • 26.10.2017, 12:33

God formiddag! I dag er jeg valpepasser, så jeg har tre valper som herjer rundt meg. Bare kos♥ For første gang så har jeg faktisk skrevet en liste over tid med ting jeg ønsker meg og trenger til jul. Så fort jeg kommer på noe så skriver jeg det ned, og den listen vil jeg dele med dere! Det er veldig mye forskjellig, og helt annet av hva jeg har ønsket med tidligere i år. Det jeg faktisk trenger og har mest lyst på er både ny MacBook og ny iPhone - men det skjer ikke. Da må det spares! Det er under to måneder til julaften, og selv om jeg i år skal jobbe den kvelden, så skal vi hjem til mamma og åpne pakker sent på kvelden etter arbeidstid. Det ser jeg fram til! Jeg tror også det blir fint å lage en koselig aften for pasientene våre. 
Haircare Sengetøy  Kjøkkenmaskin Arbeidssko Genser Tights Badedrakt Svømmebriller Badehette

Jeg har linket alle ønskene mine nedenfor. I tillegg til dette så ønsker jeg meg ringlight og penger. Penger er noe man alltid trenger, og som jeg også hadde kommet til å satt på sparekonto for ny mobil eller Mac. Grunnen til at jeg ønsker meg svømmeutstyr, er fordi jeg en gang i tiden gikk på svømming, og det var så utrolig gøy! Så derfor har jeg ønsket meg årskort eller halvårskort på svømmehallen i Ålesund, sånn at jeg kan svømme når det passer meg. Utrolig gøy, avslappende og god trening! Haircare tabletter har jeg ønsket meg siden jeg så det første gang. Håret mitt har sluttet helt å vokse, så det eneste som skjer er at det blir slitt. Kjøkkenmaskin er et must, for jeg har så lyst å bake mer! Sandalene trenger jeg for å ha gode sko å gå i på jobb. Har du noe på ønskelisten?

INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Favoritt YouTubere

 • 21.08.2017, 19:16Amalie Olsen er en sykt morsom og herlig jente som jeg elsker å se videoene til. Hun er kreativ, kul og har varierte videoer. Jeg fant kanalen hennes for en liten uke siden, og ble sittende å se gjennom de fleste av videoene hennes. Sitter og ler for meg selv, og det er det jeg ser etter med en YouTuber! 
 

Kine er jo en av mine beste venninner, og det er så sykt kult at hun driver med YouTube! Kine er en herlig jente som jeg er veldig glad i, og jeg kjenner humoren hennes og derfor blir det ekstra gøy å se videoene hennes. Sjekk ut kanalen hennes her!! Kine, du må lage flere videoer!!!
 

Sara Høydahl begynte jeg å følge etter at hun startet med den faste spalten sin "Forsvinningsfredag". Jeg synes selv at sånne ting er utrolig interessant og spennende og liker å se både dokumentarer og lese om sånne typer saker. 
 

Dere vet jo at jeg elsker Sophie Elise, og disse to sammen er jo bare hysterisk morsomt. Det er så fint å se at de har det gøy sammen, og da blir videoene så ekte. 
 Sånne innlegg blir automatisk utrolig rotete, men sånn er det bare :-) Kom gjerne med tips til flere YouTube-kanaler dere liker, eller kanskje du har en selv! Nå skal jeg på butikken å handle inn til uken, så vi snakkes, fine♥

Rundstykker - oppskrift!

 • 01.08.2017, 12:29

God morgen, fine! 

Jeg må bare si at statistikken disse dagene har vært helt fantastisk. Tusen takk til alle dere som stikker innom. Jeg begynner virkelig å se hvordan jeg kan holde motivasjonen oppe. Nå har jeg en start og målet mitt er å blogge fram til at det målet blir holdt stabilt. Jeg merker at jo mer jeg blogger i løpet av en dag, jo flere titter innom. Det er veldig gøy! 

Men dere, hva er vel bedre enn å starte en tirsdag med nystekte rundstykker? Disse er såå deilig, luftig og god. Nå som Valldal-jordbærene har høysesong så har vi fått hjemmelaga syltetøy av svigermor, og senere i dag skal vi hjem til pappa for å hjelpe til å lage mer sylte! Disse rundstykkene er helt fantastisk gode med halvfryst, hjemmelaga jordbærsyltetøy.. 


 For 32 rundstykker trenger du:

♥ To pakker tørrgjær ♥ 13 dl melk ♥ 250 g smør ♥ 2 egg ♥ 2 ts salt ♥ 2 ss sukker ♥ 2 kg hvetemel ♥ 1 egg til pensling Sånn gjør du: 

Smelt smøret og la det kjøle seg ned på benken
Varm melken til rundt 40 grader
Bland mel, tørrgjær, salt og sukker 
Tilsett melken
Elt deigen 
Tilsett smør og egg underveis
La deigen heve seg til dobbel størrelseBak deigen til rundstykker (ikke lag de så store, de hever seg mye under steking!) 
Pensle de gjerne med egg på toppen før steking 
Stek rundstykkene på 225 grader på nest nederste rille i ca 15 minutter PS: Dette er ikke min hjemmelaget oppskrift, men en jeg har funnet på nettet. Har brukt denne mange ganger, og de blir såå gode!

♥NYT♥

Let´s talk hair

 • 24.07.2017, 12:56

Hår er et herk - det kan vel de fleste jenter og noen gutter si seg enig i? Jeg gjorde ingenting spesielt med håret mitt før jeg gikk i 8. klasse, men før det prøvde jeg å ha pannelugg. Ikke en suksess, men av en eller annen grunn vil jeg gjerne ha det nå. Men plis, stopp meg så fort jeg nevner det..! Da jeg gikk i 8. klasse hadde jeg en frisørtime på kalenderen. Anne-Sofie og jeg skulle freshe oss opp litt, men det ble jeg vel som stakk av med pokalen for mest voldsomme forandring. Jeg hadde hår ned til rumpa, og jeg klipte meg, så jeg hadde knapt hår ned til skuldrene. Jeg levde på det lenge da jeg fikk høre at jeg lignet på Selena Gomez, mitt idol, som på den tiden hadde nøyaktig samme sveis. Men jeg innså kjapt at dette var noe jeg aldri skulle gjort. I øyeblikket frisøren begynte å klippe måtte mamma gå ut av rommet for å gråte en skvett. Hun kunne ikke vise det til meg da hun hadde oppmuntret meg til det. Jeg gikk ut av frisørsalongen med en lang bob - og et smil om munnen. For jeg hadde fått sjokolade som belønning. Det gikk ikke lange stunden før jeg angret ekstremt, da jeg måtte rette håret hver eneste dag. Ikke kunne jeg gå med hestehale heller. Har du naturlig fall i håret - ikke klipp bob. Et tips fra meg til deg ;-)


Vær grei å ha i bakhodet at dette var i 2012, og at jeg har forandret meg bittelitt ;-)

Første året mitt på videregående bestemte jeg meg for å farge håret mitt mørkere. Naturlig har jeg den fargen etterveksten min viser på bilder. En kommunegrå farge med litt spill i. Mamma ble fortvilt over mitt ønske om å farge håret, for jeg hadde en så nydelig farge som jeg aldri ville få tilbake med mindre jeg lot etterveksten ta over. Mørkt ble det, veldig mørkt. Håret ble iallfall mørkt - trynet ble hvitt. På bildet under regner jeg med dere klarer å skille før og etter bildene. Også må jeg si at håret var myye mørkere enn det synes på bildet, dessverre. Når april kom og sommeren var rett rundt hjørnet ville jeg bli lys igjen, så da var det på'an igjen med farging. Da skulle jeg bli blond. Noe som gikk fint etter andre omgang med farging. Etter første ble det bare gulaktig - så ille at Erling lo av meg, hehe. I don't blame him tho. Men, så ble det lyst, jeg dro til Tyrkia og fikk ekstremt fin farge på håret mitt. Dere aner ikke, jeg var så fornøyd. Men som alle andre så ble jeg bare så lei av mitt eget hår, at når november kom var det på tide å farge håret mørkt igjen. Altsååå hallo. Det ble en bom. Og Erling lo av meg - igjen. 

Etter en stund gikk jeg gradvis over til lyst. Jeg startet med baylage, og i andre omgang en litt lysere baylage med litt jevnere farger. Siste gangen jeg farget håret mitt nå var i oktober. Og sånn skal det holde seg! Nå har jeg endelig innsett fornuften i å ta vare på håret sitt, og jeg skal ikke legge noen som helst kjemikalier i det lenger. Det er ikke verdt det, og jeg savner det å ikke måtte tenke på ettervekst. Heldigvis er ikke min ettervekst så ille, tror jeg. Så det er overlevbart å gå rundt sånn som jeg gjør nå. Blir verdt det til slutt! 


Til venstre ser dere hvordan håret mitt var etter Tyrkia i 2015 - til høyre er bilder som ble tatt etter mitt siste frisørbesøk.

Nå er mitt fokus å ta vare på håret mitt og la det vokse. Jeg må finne riktig shampoo og kur. Og ikke bruke så mye varme på det. Jeg vurderer også å starte med Good for me sine hårvitaminer. Noen erfaringer? 

Ikke glem å meld dere på Giveawayen jeg har gående på bloggen! Du kan vinne et gavekort på #personligalmanakk og alt du trenger å gjøre står HER! Lykke til :-)

Tips - Schmiedt FOTO

 • 02.07.2017, 14:22

Jeg har så vidt nevnt på bloggen at søsteren min, Sandra, og hennes mann, Gustaf, driver med fotografering. De er utrolig flinke, og er et team uten like. De oppfyller ønskene til modellen, og gjør barna komfortable nok til å slippe seg litt løs foran kamera. De har drevet med dette noen år, og jeg har iallfall satt stor pris på å ha fotografer i familien. Jeg elsker å stå modell, og spesielt for disse to. De forteller deg hva som ser bra ut, hva du burde gjøre og ikke gjøre. Da får man garantert bilder man er fornøyd med! Etter fotograferingen får dere tilsendt ferdig redigerte bilder, noe som er inkludert i prisen. Klikk dere inn på siden deres som jeg har linket til lenger ned, for å se flere nydelige bilder. Kanskje du snart får en nyfødt som du gjerne vil ha bilder av? Eller at du og kjæresten vil ha en aldri så liten shoot? Jeg er iallfall alltid fornøyd, og det håper jeg du også blir dersom du tar i bruk disse flinke menneskene :-) 

De har en egen hjemmeside som du kan besøke HER og en Facebook-side dere kan finne HER. For øyeblikket har de gående en konkurranse, der vinneren får en gratis valgfri fotografering. Vinneren blir trukket 1. august, og du er veldig heldig om du får denne premien! De holder til i Ålesund og omegn, men er åpen for å reise litt ekstra, men med reisekostnader på kundens regning! Dere finner mer informasjon HER. Og du? Bestiller du en fotografering i løpet av juli måned og sier at du ble tipset av denne bloggen får du 20% rabatt på fotograferingen! ;-)

Flinke Sandra og Gustaf♥

Oppskrift - Milkshake

 • 29.06.2017, 13:14Sandra og jeg var så sugen på noe godt her om dagen, og da vi kom på at alle nødvendige ingredienser ligger på kjøkkenet, så kunne vi vel bare mikse sammen en deilig sjokolademilkshake! Skal si den var mektig, men veldig god :-) Den er så fort gjort å lage dersom du har en SmoGo eller FroGo, eller bare en helt vanlig miksemaskin. Vi brukte FroGo, og ved å fylle den - ble det akkurat nok til to porsjoner. 


 For å lage to porsjoner trenger du: 

- Fem isskjeer vaniljeis - 3 isskjeer sjokoladeis - valgfri mengde Oboypulver - valgri mengde melk - fløtekrem - sjokoladestrøDet var ferdig på 1-2-3, og var så deilig! Dere velger selv mengde, alt etter hvor mye sjokoladesmak dere ønsker. Ikke noe hokkus-pokkus med andre ord, topp det gjerne med litt pynt, her har vi brukt basilikum - bare for å gjøre det litt finere :-) 

NYT♥

Mine tips - som hundeeier

 • 21.06.2017, 11:00

Hei, dere!

Jeg fikk en kommentar her om dagen om jeg ikke kunne fortelle litt om hvordan det er å ha hund, og prosessen hvor man skal finne en valp. Det er mye arbeid med en hund, men gleden av å ha en hund i hus gjør det så verdt det! Jeg synes det var ekstra spesielt å få oppdra en valp fra den var 8 uker gammel. Hund har jeg vokst opp med, og har hatt både Labrador og Cavalier King Charles Spaniel. Man får den hunden man gir seg selv det første året. Det første året har alt å si. Det er da du lærer hunden alt den skal lære seg. Jeg vil komme med noen små råd for hva man må tenke på før man skaffer seg en hund. Også vil jeg fortelle litt om prosessen da vi skulle få Luna, og hvordan og hvorfor vi bestemte oss for akkurat den rasen. Noen råd til dere som ønsker dere en hund: 
♥ Vær to om det: Det er lettere å oppdra en valp sammen med noen. 

♥ Velg seriøse oppdrettere: For oss var det viktig å finne noen vi visste var seriøse. Det at valpen kommer fra sikre gener er viktig. Dette har mye med sykdom å gjøre, og hvis du ikke vet hvilke gener valpen din kommer i fra, vet du aldri hvilke sykdommer den etterhvert kan få. Dessuten avler ikke seriøse oppdrettere på syke hunder. 

♥ Du må være villig til å gå ut i all slags vær: Vi bor i Norge, og været her er helt uforutsigbart. Likevel må hunden på do. Den trenger etterhvert lengre turer, så ønsker du deg en valp, må du være innstilt på å legge inn en god og lang tur i hverdagen etterhvert, uavhengig om det er en kald vinterkveld eller en herlig sommerdag. En valp trenger ikke lange turer det første året. Men etterhvert kan de ønske og trenge å gå opp til 4 km lange turer. 

♥ Velg rasen som passer deg: Er du et friluftsmenneske kan en større hund passe deg. Men er du mer ute etter en kosehund, er nok en litt mindre hund noe for deg. Både Erling og jeg er glad i å gå tur, og gleder oss veldig til Luna er stor nok til å gå lengre turer. Men vi er ikke så ekstremt til friluftsentusiaster at vi velger en border collie, for å ta et eksempel, som vår første hund. 

♥ Tidspunkt: Når du får deg valp er det viktig at du har god tid til den. Vi skulle egentlig vente til sommerferien, men så dukket Luna opp, og vi kunne ikke vente. Da valgte vi påskeferien. Da fikk vi den uka fri fra jobb og skole hvor vi kunne bli kjent med henne, og gjøre henne vant med å være i bur. Dette var viktig, siden hun måtte ligge en del i bur mens vi var på skole og jobb. 

♥ Forsikring: Man må huske at en hund burde ha forsikring. Du vet aldri om det skjer en ulykke, eller om hunden din er født med en feil. Det kan bli kjipt å måtte betale tusenvis av kroner på grunn av det. Du kan også få forsikring, der du får igjen en viss sum dersom du mister hunden din. Hvilken forsikring som er best for deg, må du finne ut. Dette gjør du rett og slett ved å ringe litt rundt. Kanskje har du en god avtale med et forsikringsselskap gjennom jobben? Litt om Luna, og hvorfor vi valgte henne:
Som sagt så framskyndet vi det litt med å få oss hund. Vi begynte allerede i januar-februar å se på hunder, mest som ønsketenkning. Etter at vi måtte avlive vår kjære familiehund, Sunny, kjente vi veldig på et savn. Helt siden dette har vi vært bestemt på at vi ville ha en hund sammen etterhvert. Vi begynte letingen, og da naturligvis på Finn. Vi var i kontakt med flere folk som solgte supersøte valper, men det var mye blandingshunder, og i tillegg var det flere som ikke virket som seriøse oppdrettere. Rasen Shih-Tzu var vi veldig interessert i, da venninna til mamma har ei herlig lita tuppe av denne rasen. Jeg er veldig opptatt av å ha en tydelig personlighet i hunder, ellers gir de meg ingenting. Derfor følte vi at denne rasen var den rette for oss. Etterhvert slang mamma og Steinar seg på tanken med å skaffe seg hund. Det var de som hadde Sunny hjemme hos seg, og det ble så tomt i hjemmet etterhvert. De fikk anbefaling av noen, om at det var noen  som drev med oppdrett av Shih-Tzu, bare 20 minutter unna oss. De hadde allerede holdt av en valp, altså Linus, mens vi fortsatt ikke var sikker på om vi skulle vente til sommeren eller om vi skulle kjøre på. Ikke hadde vi funnet noen oppdrettere enda, heller. I starten av mars fant vi endelig ut at den oppdretteren mamma skulle kjøpe av, hadde èn ledig tispe igjen. Vi bestemte oss ikke på flekken (eller, jeg gjorde det, men heldigvis har Erling is i magen i sånne situasjoner), men det tok ikke lange stunden før det var bestemt at vi ville ha Luna. Det var vel nok med ett bilde fra oppdretter, så var iallfall jeg solgt!♥

Det positive med at de bodde så nært var at vi fikk komme å se når de hadde blitt 5 uker gamle. Og da fikk vi også sett at navnet vi hadde valgt, passet henne, og at hun var den typen hund vi var ute etter. For å gjøre det klart da: Vi var ute etter en hund som var rolig, villig til kos, lett å oppdra og ikke minst, som nevnt over, at den hadde sterk personlighet. Dette med personlighet henger vel igjen etter Sunny. Det var så lett å lese den hunden, og når man først er vant med noe, er det vanskelig å gå vekk fra det. Vi fikk besøke Luna flere ganger før hun ble klar for å reise til sitt nye hjem. Da april og den etterlengta påskeferien kom hentet vi Luna hjem. Om jeg skal være ærlig husker jeg faktisk ikke de første minuttene etter vi kom hjem. Jeg husker hele bilturen hjem, men ikke de minuttene vi satt ned Luna på gulvet så hun kunne bli kjent. Uansett, det gikk veldig bra å skille henne fra mor, noe som gjorde prosessen mye lettere. Mange valper kan slite en del med dette - men korga med lukten fra moren kunne vi ta vekk allerede andre dagen her hjemme. Vi ventet uansett en uke, sånn at hun ikke skulle få panikk dersom den ikke var der. Om natta hadde vi henne i bur nedenfor senga. Før vi la Luna inn i buret, lot vi henne bli søvnig oppi senga sammen med oss. Dette hadde mye med tryggheten hun skulle få på oss. Mange bruker å la hunden sove i senga den første natta, men det turte vi ikke. Ble hun urolig, la vi bare en hånd inn i buret. For hun trengte bare å vite at vi fortsatt var der. Hele den første uka gikk ut på å bli kjent, tilvenning av bur, enkle øvelser som "sitt" og å lære henne det nye navnet. 

Hvordan man skal oppdra en valp, finnes det ingen fasit på. Det kommer helt an på hvordan du ønsker at din hund skal bli. Jeg forteller bare hvordan vi oppdrar vår valp, og hvordan vi ønsker å ha vår hund. Så langt er vi veldig fornøyd med Luna, og måten vi har oppdratt henne på. Hun er snart fem måneder, og vi har enda mye å lære henne. Hun har ikke vært alene hjemme en hel arbeidsdag enda, men dette mener vi er for tidlig. Til nå har hun vært alene i cirka tre timer av gangen, og dette er god trening for henne. 

Jeg trodde aldri at jeg skulle bli så glad i Luna som det jeg har blitt. Naturligvis blir man glad i kjæledyret sitt, men når det bare er Erling, meg og Luna, blir det noe helt annet enn hvis vi skulle hatt barn, for eksempel. Vi er veldig opptatt av å uansett oppdra henne som en hund, heldigvis! Vi setter henne tydelig nederst på rangstigen. Men hvordan vi føler for henne er noe helt annet! Hun er som min lille baby, og jeg savner henne så fort jeg er borte fra henne. Litt glad er jeg for det, siden det viser at jeg faktisk ønsker å ha hund, og ikke er lei av det. 

Utenom dette må dere huske at en hund skal ha utstyr som bur til hverdag og transport, leker, mat- og vann-skåler, børste, såpe, mat, bæsjeposer og godbiter til treningen som valp. Dette med godbiter er utrolig viktig. Men dersom valpen din har en leke den elsker er det mulig å bruke den også. Vi brukte godbiter. Den første måneden kan du godt overdrive med å gi godbit og skryt. Gjør valpen fra seg ute skal den ha belønning, kommer den når du ber den om det skal den også ha belønning. Med andre ord så skal valpen ha belønning hver gang den gjør en minste ting riktig. Dette er veldig viktig for å få den til å forstå at det var riktig. 

Spør gjerne om det er noe dere føler mangler, jeg måtte avslutte innlegget før det ble for langt, hehe! Har du hund og kanskje noen tips å komme med? 

What´s in my bag

 • 18.06.2017, 22:37

 

Hva jeg har i veska kommer helt an på hva jeg skal. Om jeg skal på skolen eller bare på kjøpesenteret eller til en venninne. Skal jeg på skolen for eksempel har jeg også med meg MacBooken og lader. Kamera er så klart også med! De tingene jeg alltid har med, uansett hva jeg skal, vil jeg vise dere her. 
 

   
   Cellphone.. calendar.. hairbrush.. glasses.. wallet.. keys.. earplugs.. perfume.. charger.. makeup.. pick up bags.. lip balm.. hand cream.. De viktigste tingene jeg har med i veska er først og fremst min personlige almanakk. Her skriver jeg ned alt fra hvilke vakter jeg har, prøver og innleveringer og holder styr på hva jeg skal om dagene. Forhåpentligvis blir den fylt med flere spennende ting i løpet av året som kommer. Også har jeg naturligvis mobilen min med meg over alt, lommeboken min, nøkler (erfaring fra i går at de alltid skal være med), hårbørste og lypsyl. De to sistnevnte er også helt nødvendig da jeg får så lett bustete hår og tørre lepper. Brillene mine (burde jeg) ha på meg hele tiden. Men føler meg ikke helt vel i de enda, så foreløpig bruker jeg de når jeg kjører bil, leser eller skal se på TV fra lang avstand. Etter at Luna kom til oss har også bæsjeposer blitt helt nødvendig. I og med Luna er med meg stort sett over alt, så vet jeg aldri når hun må nr. 2 og da blir det et must for meg å ha i veska ;-)      

Hva har du i veska? 

Latest Instagram´s

 • 13.06.2017, 13:04

//Forhåndspublisert innlegg

Hei, dere!

Mye av det jeg legger ut på bloggen blir også lagt ut på Instagram. Men jeg er veldig glad i å ta bilder med mobilen, da blir det litt flere hverdagslige øyeblikk. På Instagram oppdaterer jeg som regel daglig, og jeg er over gjennomsnittet opptatt av å ha en fin feed. Så opptatt at jeg har en egen bruker for å teste ut hva som passer inn og ikke, haha. Men her kommer de siste Instagram-postene, og hvis det er av interesse kan jeg legge ut dette flere ganger :-) Følg meg gjerne: @ingridkaggerud, så sjekker jeg ut din konto også. 
Legg igjen brukernavnet ditt på Instagram, så lover jeg og sjekke den ut :-)

Brekkie: Smoothie Bowl

 • 09.06.2017, 11:22

God morgen, dere! Dette er faktisk en ganske god morgen. I dag har jeg fri fra skolen siden alle timer gikk ut, og fra og med i dag går timeplanen i oppløsning, så dermed vil det bli lite skole frem til jeg kommer opp i muntlig. Det klager jeg ikke på :-) Uansett, i dag laget jeg meg en nydelig smoothie bowl til frokost - og vil gjerne dele ingrediensene med dere! Det er ikke noe hokkus-pokkus, da man bare tar det man har tilgjengelig, og naturligvis etter hvordan man liker smoothien sin. Jeg er veldig glad i kombinasjonen jordbær og banan, og lager derfor stort sett smoothie med disse smakene. I selve smoothien bruker jeg: frosne jordbær, banan, vaniljeyoghurt og eplejuice. Det er også helt innafor med appelsinjuice om man liker at det er en litt syrlig smak. Jeg mikser frukten først, og deretter tilsetter jeg yoghurt og juice. Juicen begrenser jeg alt etter hvor flytende jeg ønsker smoothien. Til slutt topper jeg med banan og havregryn, for å gjøre den litt mer mettende. Legg gjerne på litt ferske jordbær dersom du har det. NYT♥

Ha en fin dag og håper det smaker!

Sommerfavoritter fra Shein

 • 04.06.2017, 12:53

God formiddag, dere! Sommeren er i gang og da er det vel mange som begynner å sikle på nyhetene som har kommet i butikkene? Jeg har funnet meg noen favoritter hos SHEIN som jeg vil dele med dere. 


//HER                                                                                                         //HER


//HER                                                                                                       //HER


//HER                                                                                                     //HER


Skal få postet et innlegg til senere i dag. Først er det middag sammen med mormor som har bursdag i dag :-) Ha en fortsatt fin dag!

Har dere noen favoritter?

Hvordan bli en bedre blogger?

 • 28.05.2017, 19:57Noen tenker sikkert at jeg nå skal skrive ned tips til dere for å bli en bedre blogger - men det stemmer ikke. Jeg har veldig lyst å bli en bedre blogger selv, og siden jeg er ny her så tar jeg i mot alle tips og triks jeg kan få. Har et ønske om å forbedre meg utover sommeren og neste år. Da har jeg mye tid som jeg kan bruke på bloggen. Får en god del råd fra storesøsteren min, også. Et eksempel kan være at jeg skriver veldig "muntlig", og den ser jeg godt selv. Jeg kan slite med å skrive på en måte andre forstår. Har en lei tendens til å skrive akkurat sånn jeg snakker - bare på bokmål. Dette er noe jeg vil bli bedre til. Tips til noen "øvelser" jeg kan ta i bruk her? 

En annen ting er bilder. Nå er jeg veldig heldig med storesøsteren min der også. Hun har eget studio i kjelleren, og et sinnsykt bra kamera. Men så lenge jeg er på egenhånd eller at Erling skal ta bilder trenger jeg/vi tips til hvordan vi burde vinkle bildene, hvor vi burde ta bilder (lys, bakgrunn) og hvordan jeg skal redigere de. Føler at mange av bildene nå er litt uklare? Og jeg kan ikke bruke penger på noe redigeringsprogram før til sommeren da jeg jobber for fullt. 

Det er mange flere ting jeg føler jeg vil bli bedre på, men kanskje dere har noen tips? Jeg forsøker å ta opp ting jeg ser på andre bloggere. Måten de for eksempel plasserer bilder i innlegg, hvordan de starter innleggene og hva de velger å skrive om. 

Takk på forhånd♥

Klem

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no