hits

Publisert den 23.07.2017 - Uken som gikk

Uken som gikk - uke 29

En stund siden sist jeg oppsummerte uken som gikk, og tenkte at nå som jeg er på ferie så har det skjedd litt mer! Da har jeg litt mer å oppsummere for dere også :-)

Ukens tanke: Har alltid hatt bloggen på hjernen når jeg har funnet på ting, men om jeg skal gå litt dypere i tanker jeg har hatt må det bli noe helt annet. Det har skjedd to tilfeller hvor jeg har blitt bekymret for barns ve og vel. Det første eksempelet er når vi skal gå inn i en kø på Liseberg, så forlater en mor sin sovende unge i barnevogna i over 20 minutter. Hun skulle stille seg i kø for mannen og ene sønnen sin sånn at de bare kunne gå rett inn i køa da de kom fra en annen attraksjon. Jeg er ikke mor, og ja, jeg vet bare dette. Men, jeg hadde som tante aldri forlatt Oliver av syne i mer enn 10 sekunder på en så stor fornøyelsespark. 

Ukens opptur: Liseberg! Uten tvil. Det var så gøy med en sånn dag, og jeg elsker virkelig fornøyelsesparker. Vi har også vært veldig heldig med været her til nå, så det skal jeg ikke klage på. Har vært opp til 27 grader her omtrent hver dag! 

Ukens nedtur: At det ikke ble Ullared. Det var naturligvis ikke fristende å dra dit etter at en mann kjørte inn i varehuset med hensikt, med en bensinkanne i ene hånden. Så, ja. Selv om det ikke var derfor vi i første omgang ikke dro da. Vi avbestilte hotellet i Gøteborg på grunn av at det var meldt så dårlig vær, så da valgte vi heller å dra èn dag på Liseberg, og kjøre både til og fra samme dagen. Ukens sang: Bad Liar - Selena Gomez // Fetish - Selena Gomez ft. Gucci Mane // Slow Hands - Niall Horan 

Ukens cravings: Donuts!! Omg, med sjokolade. 

Ukens wanties: Leste nettopp et innlegg om boken til Eirín Kristiansen, og fikk veldig lyst på den! Har også ønsket meg boken til Sophie Elise ganske lenge nå. 

Ukens beste kjøp: Hvordan skal jeg velge?? Har kjøpt en god del, men liker veldig godt de nye sneakersene mine fra Nike som jeg kjøpte på søndag for en uke siden. Ellers elsker jeg den nye kjolen min!! Ukens lættis: Oliver gjør veldig mye gøy, og nå når han spør oss om han kan få noe eller få lov til å gjøre noe og vi sier "nei, ikke no" så svarer han: "kanskje på mandaaag?". Så han har fryktelig mye å gjøre hver mandag, for absolutt alt skal han gjøre da, haha! Søtnosen♥

Ukens serie/film: Jeg ser på Home and Away hele tiden. Jeg ser på Daily Motion på nettet, noe som gjør at jeg ligger maange episoder foran det som kommer på TV2. Jeg er en trofast Home and Away fan, og har alltid vært det <3 

Ukens "can´t wait": Jeg ser utrolig mye fram til å dra hjem. Borte bra, men hjemme best. Jeg er en veldig hjemmekjær person, noe som gjør at jeg bare en uke hjemmefra lengter hjem. En av grunnene til at jeg aldri kommer til å flytte utenlands, eller bare til Oslo. Ålesund♥Hvordan har din uke vært?

Vis flere innlegg