hits

Publisert den 06.08.2017 - Uken som kommer

Plans for the next week

Som dere sikkert ser så er det ikke så veldig mye som skjer i hverdagen. Jeg håper at jeg snart er litt mer klar på hvordan jeg vil gjøre dagene mine. Jeg skal tross alt ha friår, og kan gjøre dagene mine sånn som jeg ønsker selv. Jeg vil bruke en del tid på Luna, for den tiden før hun fyller et år, er veldig viktig! Både når det kommer til dressur og form. Derfor skal jeg gå en god del turer med henne. Jeg tenker at dette kan bli en fast spalte hver søndag? Jeg skal bli mye bedre på å lage sånne planners, og jeg skal også være mer kreativ! Det skal jeg prøve ved å lete etter inspirasjon på andre blogger, pinterest og andre nettsider :-) Men, håper dere liker min første♥

Neste uke blir ikke spesielt hektisk. Jeg skal jobbe tre av syv dager, noe som helt klart er overkommelig. På mandag, altså i morgen, skal jeg som sagt ut å ta en del bilder med Sandra. Jeg driver faktisk å planlegger en liten oppussing på bloggen! Så jeg skal rett og slett bruke litt tid sammen med henne. Og siden jeg har fri så skal jeg helt klart ta dagen akkurat som den kommer og bare slappe helt av. Ingen stress! Jeg vil prøve å presse inn litt trening disse dagene. Det trenger ikke å være en hard styrkeøkt, men bare en tur med fort gange for eksempel! Kanskje jeg til og med drar en tur på fjellet? På tirsdag har jeg også fri, og da skal jeg helt klart bare lade opp til jobb på onsdag. Jeg skal nyte fridagen og være sammen med Amanda! Jeg skal også prøve å få en skikkelig tur for både Luna og meg. Jeg er opptatt av å bare ha litt mosjon i hverdagen for å ikke bli rastløs. Onsdag er det kveldsvakt, noe som vil si at jeg har litt tid før jeg starter halv fire. Torsdag har jeg også fri, og da skal jeg trene, gå tur, og finne ut hvilket treningssenter jeg skal velge å bruke det neste året. Jeg skal også så smått begynne å planlegge den neste uken. Et blogginnlegg for fredag formiddag må planlegges, og da skriver jeg det gjerne kvelden før! Fredag er det tidligvakt og da er jeg ferdig klokken to. Det vil si at jeg har hele dagen etter jobb. Det er det beste med jobben jeg har! Kjenner jeg meg selv rett blir jeg nok å sove et par timer før jeg starter dagen skikkelig ;-) Lørdag har jeg fri igjen, og da skal jeg se om jeg ikke kan melde meg inn på et senter. Det kommer helt an på hvordan økonomien er etter at jeg har betalt regninger og kjøpt gaver. Jeg har også lånt litt penger av begge søstrene mine som jeg må prioritere å betale tilbake så snart som mulig. Søndag har jeg seinvakt, noe som betyr at jeg har noen timer før jeg starter på jobb. Da skal jeg nok bare slappe helt av. Den dagen har jeg en lang vakt på syv og en halv time. Det blir fort litt hektisk og langdrygt, så da må jeg nok bare lade helt opp, blogge litt og forberede den neste uken. 

Oppi det hele skal jeg planlegge blogginnlegg, ta bilder og ha mye me-time. Det er akkurat det jeg trenger dette året. Tid til meg selv og finne ut hva jeg vil videre. Det med å planlegge blogginnlegg satser jeg på at jeg får en slags rutine på veldig snart. Sånn at jeg vet hva jeg skal blogge om og når. 

Gjerne kom med tips for disse innleggene! Vil gjerne gjøre dette så bra som mulig sånn at det kan bli en fast spalte :-)

Vis flere innlegg