hits

INGRID KAGGERUD

- Write it. Shoot it. Publish it. -

Ut av komfortsonen - sangvideo

  • 27.10.2017, 14:04


Woah! Jeg trodde ikke jeg kom til å gjøre dette noen gang, selv om jeg alltid har hatt lyst. Litt nervøs og skjør i stemma da jeg følte meg veldig ukomfortabel, men here we go! Jeg elsker virkelig å synge, og hadde det vært opp til meg hadde jeg gjort alt for å få leve av det. Uansett, her kommer en sangvideo fra meg :-) Håper dere liker den.


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

Innkjøpsvideo

  • 24.10.2017, 13:58Her er den! Jeg prøvde å sette inn en Thumbnail som miniatyrbilde på videoen, men siden jeg ikke har verifisert e-postadressen min, så går det ikke. Skal prøve til neste gang :-) Håper dere liker den. Abonner gjerne og gi en tommel opp om du likte videoen! 


INSTAGRAM HER - FACEBOOK HER - SNAPCHAT @INGRIDKAGGERUD

 

 

min første videoblogg - GET TO KNOW ME TAG

  • 09.09.2017, 02:43

 


Da har jeg endelig fått fingeren ut av ræva og laget min første videoblogg, dere! Det er veldig rart, og langt ut av komfortsonen min, men det gikk mye bedre enn forventet. Den ble litt kort etter at jeg klipte bort litt (en del), men neste video får heller bli litt lenger. Redigeringen er også ekstremt amatøraktig, men det var det beste jeg fikk til denne gangen, og blir vel bedre og bedre til flere videoer jeg lager. Og mens vi snakker om hvor amatør jeg er så kan jeg bare fortelle at jeg rett og slett ikke FIKK TIL å legge inn videoen i innlegget. Help me anyone?? (Edit: KLARTE DET!) Subscribe gjerne på kanalen min - jeg gleder meg til å lage flere! Håper dere liker den, og at dere føler dere blir litt bedre kjent med meg :-) 

Vil dere ha flere videoblogger?

Om meg

Ingrid Elise

Hei, og velkommen til min blogg. Mitt navn er Ingrid Elise, jeg er 19 år og bor i Ålesund sammen med min samboer, Erling, og vår herlige lille valp, Luna. Her kan du lese om min hverdag, på godt og vondt, mens jeg tar et etterlengtet friår etter videregående. For sponsing, samarbeid eller spørsmål: ingrideliseblogg@gmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no